ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیروان خسروی - جاده رویاها

Kurosh
07-12-2012, 23:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیروان خسروی - جاده‌ رویاها
آذر 91

در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (ساعت 9) پیشرفت بود یا پسرفت؟

نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی

Petros
08-12-2012, 07:03
سلام

میشه یکی توضیح بده خواننده های ما دقیقا دارن چه غلطی میکنن؟

آلبومو میگیری گوش نکرده، میگی آشناس.

چرا اینا یه حرکت جدید نمیزنن. چرا روی لحن کلمات کار نمیکنن.

انگار اولین ملودی ای که به ذهنشون میرسه رو میخونن.

یا که عیب از گوش ماست.

MMM52
08-12-2012, 07:11
سلام یه سوال داشتم:

چجوری آلبوم جمعه اومد برای دانلود؟؟؟

ramin1988
08-12-2012, 09:33
سلام یه سوال داشتم:چجوری آلبوم جمعه اومد برای دانلود؟؟؟دزدیده شد....خیلی عجیب نیست دیگه عادت کردیم متاسفانه

NET DOCTOR
08-12-2012, 14:17
سلام یه سوال داشتم:

چجوری آلبوم جمعه اومد برای دانلود؟؟؟

تازگی نداره
آلبوم بهنام صفوی هم قرار بود چهارشنبه بیاد که سه شنبه برای دانلود اومد

NET DOCTOR
08-12-2012, 16:04
دزدیده شد....خیلی عجیب نیست دیگه عادت کردیم متاسفانه

متن مستقیما از سایت گانجاموزیک کپی شده است

فروش آلبوم به زور جوسازی و شایعه سازی به چه قیمت ؟؟؟

پایگاه اینترنتی گانجا موزیک دوشنبه، 13 آذر ماه، 1391 پستی مبنی بر دموی آلبوم جدید سیروان خسروی به نام جاده رویاها روی سایت قرار داد که با بازتاب بسیار بالایی این پست مواجه شده بود . اثری که پس از سه سال و نیم از آخرین آلبوم سیروان خسرون مطمئنا شنیدنی خواهد بود . در این پست طبق اطلاعات دریافتی از فن پیج اختصاصی سیروان در فضای مجازی زمان دقیق پخش این آلبوم شنبه 18 آذرماه 91 اعلام شده بود که ما نیز این خبر را به همراه اطلاعات کاملی از عوامل آلبوم روی پست مدنظر انعکاس خبری دادیم ...

پایگاه اینترنتی گانجا موزیک دوشنبه، 13 آذر ماه، 1391 پستی مبنی بر دموی آلبوم جدید سیروان خسروی به نام جاده رویاها روی سایت قرار داد که با بازتاب بسیار بالایی این پست مواجه شده بود . اثری که پس از سه سال و نیم از آخرین آلبوم سیروان خسرون مطمئنا شنیدنی خواهد بود
در این پست طبق اطلاعات دریافتی از فن پیج اختصاصی سیروان در فضای مجازی زمان دقیق پخش این آلبوم شنبه 18 آذرماه 91 اعلام شده بود که ما نیز این خبر را به همراه اطلاعات کاملی از عوامل آلبوم روی پست مدنظر انعکاس خبری دادیم . ساعتی بعد از پخش این دمو , از سوی شخصی معلوم و شناخته شده پیغامی مبنی بر تشکر تیم سیروان خسروی بابت انعکاس خبری این آلبوم و پخش دموی این آلبوم از تیم بزرگ گانجا موزیک برای ما ارسال کرده و سفارش پخش اینترنتی کیفیت اوریجینال این آلبوم را از طرف سیروان قبل از توضیح رسمی شرکت ایران گام را به ما داده بود. این شخص شخصی می باشد که کاملا در تیم سیروان خسروی بوده و همچنین در روی جلد آلبوم جاده رویا ها نیز از این شخص تشکر شده است . پس مطمئنا در این شرایط بدون هماهنگی سیروان خسروی کاری را خودسرانه انجام نداده است و تمامی این هماهنگی ها تحت نظارت خود سیروان خسروی صورت گرفته است . طبق وعده ای که این شخص به ما داده بود این آلبوم 1 روز مانده به پخش رسمی و توضیح آلبوم در سطح شهر , به ما ایمیل زده شده که ایمیل این شخص نیز در اختیار می باشد که در صورت نیاز می توانیم در اختیار دوستان قرار دهیم . --------------------- متن این ایمیل به این گونه بوده :

این آلبوم دقایقی بعد از دریافت ایمیل مد نظر روی سایت قرار گرفته شده بود مبنی بر اینکه این کار به درخواست صاحب اثر می باشد و مطمئنا هم به این صورت بوده و شکی در آن نیست و نخواهد بود . این آلبوم رو حتی اجازه تبدیل کردن به ما ندادند و خاطرنشان شده بودند که این کیفیت هایی که در اختیار شما قرار داده ایم خروجی گرفته از طرف خود سیروان خسروی و کیفیت کاملا اوریجینال می باشد . این پخش تنها در وبسایت گانجا موزیک نبوده , بلکه این آلبوم به تمامی سایت های موزیک که این روزها واقعا در حال خوش درخشیدن هستند ارسال شده بود و آنها نیز این آلبوم را با همین شرایط روی وبسایت قرار دادند . ساعاتی بعد از پخش اینترنتی تماس هایی از سوی تیم سیروان خسروی و همچنین شخص مذکور با تیم گانجا موزیک گرفته شده بود مبنی بر پاک کردن پست آلبوم . این حرکت تعجب ما را به همراه داشت که آلبومی که از روزهای قبل وعده داده بودند و همچنین در اختیارمون جهت پخش اینترنتی قرار دادند چطور ممکن است تنها ساعاتی بعد از پخش منصرف شده و خواهان غیر فعال کردنش شدند ؟ جالب اینجاست که مدیر مسئول یک پایگاه خبری موسیقی به اصطلاح خودشان فرهنگی کشور طی تماس های مکرر خواهان غیر فعال کردن این آلبوم بود که ما نیز به احترامش این کار رو انجام دادیم , حتی برایش توضیح داده شده بود که داستان پخش این آلبوم چه بوده است . اما متاسفانه این آقا نیز نه تنها دل سوختگی برای موسیقی مجاز و شخص سیروان خسروی نداشت , بلکه از این موقعیت سوء استفاده کرده و خبری مبنی بر لو دادن آلبوم سیروان توسط سایت های دانلود موزیک در پایگاه خبری خود درج کرده که واقعا جای تاسف دارد که دست همه این اشخاص در خیانت به شرکت پخش کننده "ایران گام" در یک کاسه بوده است . تنها فکری که به ذهنمان می رسید این بوده که شاید این یک ترفند اینترنتی جهت پخش این آلبوم بوده است که می خواستند انجام دهند . ما نیز به درخواست آنان این آلبوم را از روی سایت غیرفعال کرده ایم .
اما یک سوال ؟ آیا این ترفند جهت تبلیغات آلبوم مجاز که امتیازش به شرکت های مختلف فروخته می شود درست است ؟ آیا شرکت مورد نظر ضرر مالی از این حرکت انجام شده نمی بیند ؟ آیا بهتر نبوده که با کمی فکر و اندیشه و با دراختیار گذاشتن بنر فروش این آلبوم در سایت های دانلود موزیک اقدامی شایسه و در شآن موسیقی ایران زمین انجام داد ؟ به هر حال این ذهنیت برای مخاطبین اینترنتی ایجاد شده بود سایت های پخش موزیک به خصوص پایگاه اینترنتی گانجا موزیک این آلبوم را بدون اجازه صاحب اثر لو داده اند و کار کاملا غیر حرفه ای را انجام دادند.
ما خواستیم با این چند خط درد و دلی با تمامی شما عزیزان کرده باشیم و دوست داشتیم که از کلیات این ماجرا باخبر باشید .
این مورد رو نیز ذکر کنیم که پایگاه اینترنتی گانجا موزیک بدون اجاره صاحب اثر هیچ گونه آلبوم مجازی را روی سایت قرار نمی دهد . اگر هم در آرشیو ما آلبوم مجازی دیده می شود مطمئن باشید که با اجازه از صاحب اثر بوده و خودسرانه ما هیچ وقت این کار را انجام نداده و نخواهیم داد .
با آرزوی موفقیت برای سیروان خسروی عزیز و تمام عوامل این آلبوم , از شما دوستان خواهشمندیم که این آلبوم را به صورت مجاز از تمامی فروشگاهای عرضه محصولات فرهنگی کشور خریداری کنید

Aless
09-12-2012, 14:39
فکر کنم سیروان خودش نشسته پشت سیستم و هرچی به ذهنش رسیده خونده!
نه یک ساز دلنشینی و نه ملودی و نه اهنگ خوبی
به نظرم اگه تسلط داشت و این ها را انگلیسی میخوند البوم بهتری میشد

Serenity
09-12-2012, 15:59
بالاخره خریدم ! :n01:
و به نظرم 3تا از کاراش خیلی خوب بودن ،

بی قرار
روزهای رویایی
دوستت دارم

:n16:

yas_6969
09-12-2012, 16:00
همین امروز آلبوم و خریدم چندبار که گوش دادم نظرم و میگم ولی الان یه دور گوش دادم به دلم نشست خیلی یه دست بود آلبوم پس فعلا تا نظر نهایی :n18:

rh.mohammad
09-12-2012, 16:52
نداره ولی نمیدونم چرا "اگه تو مال من نیستی" رو خونده ؟ به سبک و کلاس کاراش نمیاد اصلا . به هر حال تنظیمشو خیلی دوست دارم .

تقریبا همه تو یه سطحن . سیروان معمولا ترانه هاش عالی نیستن ولی موسیقی و تنظیماش انقدر خوبن که به چشم نمیاد .
همه تنظیما خیلی خوبن ولی خدافظی خیلی خیلی خوبه:n02:

دوست دارم ، آخرین روز (فضای شعرش منو یاد زندگی همین امروزه میندازه.)
از لحاظ تنظیم و صداگذاری سیروان کاملا پیشرفت کرده . خیلی بیشتر میدونه چیکار باید بکنه . سیروان یه ویژگی خوب داره اونم اینه که همش در حال یادگیری و تست کردن مسائل جدیده . خیلی از خواننده هامون فقط درجا میزنن و پیشرفتی تو کارشون دیده نمیشه . تنظیمای الکترونیک سیروان خیلی خیلی بهتر شده . اینو میتونید با مقایسه با موسیقیهای الکترونیکی که تو این مدت بقیه خواننده ها خوندن مقایسه کنید و متوجه بشید .
صدای سیروان پخته تر شده . نمیدونم داره کلاس آواز میره یا نه ولی توی آلبومش خیلی خوب میخونه .هر چند هنوز زندش خوبِ خوب نیست(در مقایسه با استاندارد نه در مقایسه با بقیه خواننده هامون)

دیگه چی باید بگم ؟!!!چه کم بود سوالا:n02:
من آلبوم رو دوست دارم و گوش میدم ولی آلبوم قبلی رو بیشتر دوست داشتم و هنوزم اونو بیشتر گوش میدم:n01:
ممنون از مدیران عزیز:n16:

3Dmajid
10-12-2012, 14:10
آلبوم خیلی خوبیه و تنظیمای مدرنی داره :n16:

Alireza.M67
10-12-2012, 16:05
اصلا نتونستم با آلبوم ارتباط برقرار کنم .
ملودی ها تکراری، اشعار ضعیف، تنظیمها خوب ولی بازم همون تم تکراری همیشگی ...
آلبوم کلا هیچ چیز نویی برای ارائه نداشت، بجز تنظیمهای قوی و مدرنش که تنظیم هم به تنهایی کاری نمیتونه بکنه.
انقدر هم خوشم نیومد که دیگه فکر نکنم گوش بدم که بخوام نظر بدم در موردش.
.
.
.
نظر عامیانه :
چی بود این بابا ؟ سر درد گرفتم . این همه تعریف و تمجید که آخرش اینو بده بیرون !!!؟

3Dmajid
10-12-2012, 16:37
اصلا نتونستم با آلبوم ارتباط برقرار کنم .
ملودی ها تکراری، اشعار ضعیف، تنظیمها خوب ولی بازم همون تم تکراری همیشگی ...
آلبوم کلا هیچ چیز نویی برای ارائه نداشت، بجز تنظیمهای قوی و مدرنش که تنظیم هم به تنهایی کاری نمیتونه بکنه.
انقدر هم خوشم نیومد که دیگه فکر نکنم گوش بدم که بخوام نظر بدم در موردش.
.
.
.
نظر عامیانه :
چی بود این بابا ؟ سر درد گرفتم . این همه تعریف و تمجید که آخرش اینو بده بیرون !!!؟

من از نظرت واقعا تعجب میکنم !
آلبومش خیلی حرفا واسه گفتن داره مخصوصا از نظر تنظیم.
استایل خوندنش کاملا خاصه.
شعراش ضعیفه و به خاطر همین آدم نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه.
ولی همین سبک شعراشه که کاراشو متفاوت میکنه از بقیه.

ali_agha1981
10-12-2012, 23:00
اینم کاور آلبوم....!!!
یعنی یه کاور طراحی کردن اینقدر سخته....؟ واقعا از هر کسی انتظار داشتیم غیر از سیروان خسروی...
طرح ، عکس و اجرا : علی قاضی زاده

rh.mohammad
10-12-2012, 23:51
واقعا این کاور مال Amr Diab ئه؟ باورم نمیشه . ولی دیگه بیش از حد کپیه . به نظرم نمیشه اسمشو تصادف گذاشت .
ولی نمیشه گفت تقصیر سیروانه چون کار طراحی به اون ربطی نداره .
***یه چیزی که همیشه واسم جای سوال بوده تمیزی گیتار آکوستیک کارای سیروانه . صداسازی همچین گیتار آکوستیکی توی ایران کار خیلی سختیه (اگه نگیم غیر ممکنه) ... هنوز شک دارم نوازنده زده یا سیروان از لوپ های آماده استفاده میکنه !

ali_agha1981
14-12-2012, 12:29
منم آلبوم رو 3 دفعه گوش دادم
بهترین تراک ها ::
بی قرار
دوست دارم
اگه تو مال من نیستی..
آخرین روز

آلبومش نسبت به قبلی بدون شک پیشرفت داشته چون من اصلا با آلبوم قبلش حال نکردم و شاید فقط تراک آره و ساعت 9 تو آلبوم قبلش رو میشد بیشتر از یکبار گوش کرد. ولی این آلبوم خیلی بهتر بود..

بهترین تراک : بی قرار
ضعیف ترین تراک :خدافظی..که اصلا نباید تو آلبوم میومد که یه کاری که همه جوره ضعیف بود...
بهترین شعر : بی قرار
بهترین تنظیم : دوست دارم

درباره تنظیم های آلبوم :: تنظیم ها اونقدر هم که میگن عالی و فوق العاده نبود یعنی خوب بود ولی نو آوری خاصی توش نداشت و یکنواخت بود..

کاور آلبوم هم که چی بگم..؟ واقعا تو ذوق زد و همه چیز رو خراب کرد..دیگه از سیروان انتظار نمیرفت..

NET DOCTOR
14-12-2012, 17:05
بحث کاور کردن پیش اومد یه سری مطلب جالب در سایتهای موسیقی دیدم که دیدنش خالی از لطف نیست

اول از همه کاورهای آلبوم سیروان که حقیقتا کاور از آب دراومدن!!!!!

این هم لینگ آهنگی که گفته میشه قطعه "اینم میگذره" از روش کاور شده

وارد صفحه که شدید ثانیه شمار که صفر شد روی عبارت رد کردن تبلیغ کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود بشید

David guetta feat Usher without you

اما در آلبوم مدعین که زانیار ملودی رو داده(چون زانیار غیرمجازه خط تیره گذاشتن)

amirkhan_0o0
14-12-2012, 17:20
این هم لینگ آهنگی که گفته میشه قطعه "اینم میگذره" از روش کاور شده

وارد صفحه که شدید ثانیه شمار که صفر شد روی عبارت رد کردن تبلیغ کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود بشید

دکی جون لینک خرابه

NET DOCTOR
14-12-2012, 17:40
دکی جون لینک خرابه
ویرایش:
ممنون به خاطر تذکرتون
به خاطر کپی رایت مدیافایر اجازه دانلود نمیده
لینک عوض شد

ali_agha1981
14-12-2012, 22:12
اما در آلبوم مدعین که زانیار ملودی رو داده(چون زانیار غیرمجازه خط تیره گذاشتن)
شاهکار کاور آلبوم رو که خودم بالا گذاشته بودم...
مطمئنی خط تیره زانیار هست ؟
منم اولش فکر می کردم خط تیره واسه زانیار هست ولی آخه پایین یکی از کاور های آلبوم اسم زانیار اومده و سیروان آلبوم رو به زانیار تقدیم کرده..چطور پس اسمش تو بخش ملودی و ترانه سرا ها خط تیره هست !

Kurosh
14-12-2012, 22:47
منم اولش فکر می کردم خط تیره واسه زانیار هست ولی آخه پایین یکی از کاور های آلبوم اسم زانیار اومده و سیروان آلبوم رو به زانیار تقدیم کرده..چطور پس اسمش تو بخش ملودی و ترانه سرا ها خط تیره هست !
آره، خط تیره زانیاره ...

تو تشکر مشکلی نداره، اسم هر کسی رو می‌تونه بیاره، اما عوامل آلبوم باید مجاز باشن ...

رضا یزدانی هم تو کاورهای آلبوم ساعت 25 یغما گلرویی رو درشت توی تشکرها نوشت، اما تو ترانه سراها نتونست اسمشو بنویسه ...

+

سیروان هم تا اینجا آلبومش برام راضی کننده بوده ... شاید هم یه چیزی فراتر از این‌ها، باید بیش‌تر گوش بدم آلبومو ...

اینکه چند ترک از آلبوم قبلاً به صورت Single پخش شده، نباید ارزش‌هاشو کم کنه ...

یادمون نره که بارون پاییزی (اگه بهترین تنظیم تاریخ نباشه) به جرأت یکی از بهترین تنظیم‌های این چند سال اخیرو داره ...

ملودی و تنظیم نه نرو هیچ نقصی بهش وارد نیست، از همون موقعی که اومد تا حالا جز بهترین‌های Playist کسایی بوده که می‌شناسم و تو این کارن ...

خداحافظی وقتی به صورت Single در اومد چندان به دلم ننشست، اما الان با این تنظیم جدید به شدت زیبا و دوست داشتنی شده ...

من عاشقت شدم با اون ارانژمان معرکه‌اش، صدای دلنشین تار و ملودی قشنگش همچنان به دل می‌شینه ...

بین ترک‌های جدید هم با بی‌قرار بسیار ارتباط برقرار کردم ...

دوستت دارم هم خیلی خوبه ...

هنوز بقیه رو دقیق گوش ندادم

rh.mohammad
15-12-2012, 01:01
یادمون نره که بارون پاییزی (اگه بهترین تنظیم تاریخ نباشه) به جرأت یکی از بهترین تنظیم‌های این چند سال اخیرو داره ...
تنظیمش خیلی خوبه . ولی به نظر من تنظیم "تو خیال کردی بری" از اینم بهتره . واقعا خیلی صداهاش عالیه .
مسئله دیگه اینکه بهترین تنظیم راکی که تا به امروز شنیدم بهار نزدیکه ی سیروانه . وقتی این ترک اومد گفتم سیروان میتونه به بقیه (که فکر میکنن دارن راک میخونن) یاد بده راک خوب چه جوری باید صدا بده . کاش از این ترکا بیشتر میخوند . البته نوازندگی و آهنگسازی کاوه رو نباید نادیده گرفت .

خداحافظی وقتی به صورت Single در اومد چندان به دلم ننشست، اما الان با این تنظیم جدید به شدت زیبا و دوست داشتنی شده ...
مگه تنظیمش فرق داشت ؟ اونم که همین بود . ارکستر بود .کدوم ورژن رو میگی کوروش جان ؟میشه لینک بذاری ؟

***نمیدونم ترک اینم میگذره کاوره یا مال خودش . تا حدودی شبیهن . ولی فکر نمیکنم همچین ترک معروف از همچین خواننده ی معروفی رو بردارن . معمولا آثار ناشناخته رو برمیدارن که کسی نفهمه .
یه مسئله دیگه اینکه پیوند ها خیلی جاها تکراری میشن . 12 تا نت داریم و 24 تا تنالیته (در حالت معمول موسیقی مردمی ) . تا آخر عمر که نمیتونیم ملودی یکتا بسازیم ازشون . بعضی جاها تکراری میشن . همین الانشم بعضی ملودی ها شبیه همن .نه فقط تو کارای سیروان . توی خیلی کارا .
خودمم اولین بار که این ترک رو گوش دادم یاد Taking back my life از Enrique افتادم :n01:***

Kurosh
15-12-2012, 01:12
تنظیمش خیلی خوبه . ولی به نظر من تنظیم "تو خیال کردی بری" از اینم بهتره . واقعا خیلی صداهاش عالیه .
مسئله دیگه اینکه بهترین تنظیم راکی که تا به امروز شنیدم بهار نزدیکه ی سیروانه . وقتی این ترک اومد گفتم سیروان میتونه به بقیه (که فکر میکنن دارن راک میخونن) یاد بده راک خوب چه جوری باید صدا بده . کاش از این ترکا بیشتر میخوند . البته نوازندگی و آهنگسازی کاوه رو نباید نادیده گرفت .

مگه تنظیمش فرق داشت ؟ اونم که همین بود . ارکستر بود .کدوم ورژن رو میگی کوروش جان ؟میشه لینک بذاری ؟

نه، الان که چک کردم دیدم همونه ...
ولی نمی‌دونم چرا اون موقع که اومد خیلی به دلم ننشست ! الان خیلی از خداحافظی خوشم اومده ...

تنظیم جدید تو خیال کردی بری رو منظورته دیگه ؟!

آره، این جدیده هم عالیه ...

کلاً آلبومای سیروان کلاس درسیه واسه تنظیم کننده ها ...

سیروان هم اگه این تواضع رو نداشت، باید مثل شادمهر پشت آلبومش می‌نوشت تقدیم به طرفدارام، امیدوارم واسه هنرمندای جوون معلم خوبی باشم ...

3Dmajid
15-12-2012, 01:23
به نظرم بهترین تنظیم قطعه ی بارون پاییزیه و نسبت به آلبوم قبلی صد در صد پیشرفت داشته :n06:

بقیه سوالارو جواب نمیدم چون برام سخته از بین این همه موسیقی و شعر خوب یکیشو انتخاب کنم. :n19:

NET DOCTOR
15-12-2012, 06:50

والا عکسی که شما گذاشتین برای من لود نمیشه و من چیزی نمی بینم(محتوای مخفی: cover که گذاشتین برای من خالیه)
گفتم شاید برای سایرین هم همین طور باشه

در مورد خط تیره هم که کوروش جان توضیح دادن

راستی نظر دوستان در مورد قطعه "اینم میگذره" چیه؟
واقعا کاور قطعه زیره؟

waltz
15-12-2012, 11:26
یه آلبوم معمولی بعد چهار سال،اونقدر عالی نبود که بگم woooooooow

rh.mohammad
15-12-2012, 17:50
راستی نظر دوستان در مورد قطعه "اینم میگذره" چیه؟
واقعا کاور قطعه زیره؟
دوست عزیز ، سیروان یه هنرمند کاملا حرفه ایه . هیچ وقت نمیاد همچین کار مبتدیانه ای انجام بده . اصلا نیازیم به این کار نداره . به اندازه کافی خودشو در زمینه ی صداگذاری و تنظیم ثابت کرده . بالا هم توضیح دادم که ممکنه بعضی وقتا ملودی ها تا حدودی شبیه در بیان . به نظر من این حرفا رو کسایی درمیارن که نمیتونن موفقیت سیروان رو ببینن .قبلا دیدیم که واسه بقیه افراد هم این مسائل پیش میاد .وقتی میبینیم دارن پیشرفت میکنن به جای اینکه خودمونو بکشیم بالا میخوایم یه جوری اونا رو بکشونیم پایین .
تنها ناراحتیم بابت کاور آلبومه . نمیدونم قضیش چی بوده . کسی که طراحیش (!!!!!) کرده به سیروان گفته از کجا طرح رو دزدیده یا سرخود داده بیرون ؟ دوستان اگه کسی میدونه قضیه چیه به ما هم خبر بده .

yas_6969
16-12-2012, 11:59
خوب منم اومدم نظر بدم :n02: یه چند وقت درگیر بودم ولی با این اوضاع یه 5 ،6 باری گوش دادم آلبوم و آهنگ ضعیف نداشت خدایی
آهنگ بارون پاییزی و از همون اول که اومده بود دوست داشتم تنظیم کار عالی اصلا یه حس خیلی خوبی میده بهم :n12::n07:
ملودی نه نرو و جاده رویاها رو خیلی دوست دارم
شعر بی قرار خیلی خوب بود و خیلی سریع باهاش ارتباط برقرار کردم آهنگ تنظیم هم عالی
من اهل آهنگ شیش و هشت نیستم اصلا ولی این آهنگ اگه تو ماله من نیستی و نمیدونم چرا انقدر خوشم اومد اولین بار پارسال تو کنسرت گذاشت پخش شد یه کلیپ تصویری خیلی قشنگ هم داره از همون اول به دلم نشست
بفیه ترک ها هم همین چند باری که گوش دادم خوشم اومده ولی چون کم گوش دادم نمیتونم نظر دقیق بدم
کلا پیشرفت خیلی خوبی داشته
یه نکته در مورد نظر دادن اونم اینکه کمه کم باید 5 بار گوش بدبد تا نظر بدید تازه میگم 5 بار هم کمه واسه من توی آلبوم های دیگه خیلی این موضوع تجربه شده که بار اول اصلا به دلم نشسته ولی چند بار که گوش دادم خوشم اومده
در مورد آهنگ های تکراری هم مشکل از وزارت ارشاد که آلبوم ها رو سال ها نگه میداره خواننده کار نده میگید چرا کار نمیده بخواد یه کار جدا آماده کنه ضعیف میشه میگید این چه کاره ضعیفی بود من ترجیح میدم خواننده مورد علاقم کم آهنگ بده ولی آهنگی بده که بتونم سال ها گوش بدم
ممنون

Serenity
16-12-2012, 12:12
آلبوم خوبی بود
اما خب من یکم آلبوم سال 84 یعنی اولین آلبومش رو بیشتر دوست داشتم...تو اون آلبوم یک ترک داشت به اسم بارون که خیلی دوسش دارم و دوست داشتم سیروان عزیز باز یک مدل دیگه از این ترک رو اجرا میکرد.
تو این آلبومش هم من ترک روزهای رویایی رو خیلی گوش میکنم . و بعد از اون ترک بی قرار بسیار زیباست
این موضوع کاور هم دیگه خیلی داره لوس میشه !
11 تا آهنگ زیبای سیروان رو ول کردن گیر دادن به کاور ! کاش دوستان تو همه مراحل زندگیشون انقدر ریز بین و حساس بودن :n02:

yas_6969
16-12-2012, 15:13
آره تو اون آلبوم ترک بارون خیلی زیبا بود و ترک نامه ای از آسمان، خیلی حس خوبی دارن
آیینه های دل تو
یکی یکی شکسته شد
پنجره های قلب تو
به روی نور بسته شد

باور تلخ مرگ من
توی سیاهیهای شب
از اون همه خاطره ها
مرثیه ای مونده رو لب

دلت می خواد تو بدونی
اون که دوستش داشتی کجاست
اون بالا تو اسموناست
بهشت زیبای خداست

یک لحظه چشماتو ببند
ببین هنوز دوست دارم
شبا که خوابت نمیره
منم به یادت بیدارم

گریه نکن برای من
رسم زمونه همینه
من هنوزم پیشتم
نگاه تو نمی بینه

آیینه های دل تو
یکی یکی شکسته شد
پنجره های قلب تو
به روی ما بسته شد

فاصله ها عزیز من
پنجره ها را وا بکن
بازم مثل گذشته ها
به اسمون نگاه بکن

دلت می خواد تو بدونی
اون که دوستش داشتی کجاست
اون بالا تو اسموناست
بهشت زیبای خداست

یک لحظه چشماتو ببند
ببین هنوز دوست دارم
شبا که خوابت نمیره
منم به یادت بیدارم

فقط بخاطرت بیار
که زندگی یک فرصته
برای هر مسافری
که تشنه محبته

یک لحظه چشماتو ببند
ببین هنوز دوست دارم
شبا که خوابت نمیره
منم به یادت بیدارم

NET DOCTOR
16-12-2012, 17:44
دوست عزیز ، سیروان یه هنرمند کاملا حرفه ایه . هیچ وقت نمیاد همچین کار مبتدیانه ای انجام بده . اصلا نیازیم به این کار نداره . به اندازه کافی خودشو در زمینه ی صداگذاری و تنظیم ثابت کرده . بالا هم توضیح دادم که ممکنه بعضی وقتا ملودی ها تا حدودی شبیه در بیان . به نظر من این حرفا رو کسایی درمیارن که نمیتونن موفقیت سیروان رو ببینن .قبلا دیدیم که واسه بقیه افراد هم این مسائل پیش میاد .وقتی میبینیم دارن پیشرفت میکنن به جای اینکه خودمونو بکشیم بالا میخوایم یه جوری اونا رو بکشونیم پایین .
تنها ناراحتیم بابت کاور آلبومه . نمیدونم قضیش چی بوده . کسی که طراحیش (!!!!!) کرده به سیروان گفته از کجا طرح رو دزدیده یا سرخود داده بیرون ؟ دوستان اگه کسی میدونه قضیه چیه به ما هم خبر بده .
البته به نظر من شباهتشون زیاده و یه جورایی غیر قابل انکاره
همونقدری که آهنگ چاوشی به آهنگ miley cyrus شباهت داره و خود چاوشی هم به کاور بودنش اذعان کرده؛ این دو قطعه مورد بحث هم به هم شباهت دارن
در قطعه چاوشی هم نمیشه گفت چاوشی کلا آهنگ و... رو کپی برابر اصل زده بلکه فقط فراز و فرود کلی کار رو بر اساس آهنگ miley cyrus چیده همون چیزی که به شکل واضح در آهنگ سیروان هم می بینیم
به هر حال من فقط نظرم رو گفتم
اگرم کاور کرده ، سلیقه اش خوبه!جزء معدود آهنگ های خارجیه که من واقعا ازش لذت بردم.حتما دانلود کنید
ضمن اینکه در صورت کاور بودن هم قطعه "اینم میگذره" اونقدر حرفه ای کار شده که قطعا بهترین قطعه در بین قطعات جدید آلبوم هست.

در مورد کاورهای طراحی و گرافیک هم که متاسفانه دم خروس آنچنان زده بیرون که کسی نمی تونه کتمانش کنه
به هر حال اگر با اطلاع سیروان بوده که واقعا نمی دونم چی بگم
اگرم بدون اطلاعش بوده بد نیست یه پیغامی بده که مثلا فلانی بدون اطلاع من اینکار رو کرده و من از هوادارا عذرخواهی می کنم
احترام به مخاطب مساله بسیار مهمیه

این موضوع کاور هم دیگه خیلی داره لوس میشه !
11 تا آهنگ زیبای سیروان رو ول کردن گیر دادن به کاور ! کاش دوستان تو همه مراحل زندگیشون انقدر ریز بین و حساس بودن :n02:

همنطور که گفتم بحث فقط سر احترام گذاشتن به مخاطب هست
خداروشکر از سال قبل و با اون جنجال ها اوضاع بهتر شد
محسن یگانه یا رضا شیری و... دیگه می نویسن که مثلا ملودی کار از فلانیه در حالیکه قبلا از این خبرا نبود و همه مثل مرد می نوشتن که خودم ساختم!!!!!(البته مرد از نوع پوست کلفتش!!!!!)
قصد جسارت به خواننده ای رو ندارم و اون اسم ها رو هم من باب مثال نوشتم

پ.ن: اینم یه شوخی با سیروان که تو یکی از سایتا دیدم

پس نتیجه میگیریم که اگه کاوری بوده باشه David Guetta انجام داده!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

brothers000
28-12-2012, 18:09
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ هیچکدام
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ من عاشقت شدم
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ همگی (واقعا کار سختیه انتخاب یک آهنگ به عنوان بهترین تنظیم)
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ نه نرو، اگه تو مال من نیستی، بارون پاییزی
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (ساعت 9) پیشرفت بود یا پسرفت؟ پیشرفت محسوس (در عین حال خاطره انگیز بودن)

Kurosh
05-01-2013, 14:48
خب، به فاصله‌ی دو روز مونده به پایان نظرسنجی، من هم نظرم رو بگم در مورد آلبوم یکی از خواننده‌ها و آهنگسازای محبوبم ...

در کل آلبوم برام راضی‌کننده بود، شاید هم یه چیزی فراتر از این ...
از ساعت 9 بیش‌تر دوستش داشتم، پس همین نشون میده چقدر آلبوم خوبی بوده !

روحیه‌ی Experimental سیروان رو تحسین می‌کنم ... تو دو سه تا از ترکای این آلبوم، بدون توجه به اینکه مخاطب عام از کارش استقبال می‌کنه یا نه، سبکی که خودش دوست داره رو پیاده کرده و به نظرم این تو این وانفسای همرنگ جماعت شدن ها، خیلی غنیمته ...

کارایی مثل جاده، روزای رویایی یا خداحافظی، شاید بهترین کارای آلبوم نباشن، اما رگه‌هایی از اون چه تو ذهن سیروان می‌گذره رو نشون میدن ...

اینکه سیروان میاد بر خلاف جریان آب شنا می‌کنه و بدون در نظر گرفتن تب غم و عشق و عاشقی این روزها، ترک امیدبخش و مثبتی مثل آخرین روز رو بیرون میده، جای تحسین داره

اینایی که گفتم، کارایی بود که شاید تو نظرسنجی بهشون رأی نداده باشم، اما این اصلاً به معنای خوب نبودنشون نیست ...

در کنار این‌ها،‌ آهنگای فوق‌العاده‌ای مثل بارون پاییزی و نه نرو با اون تنظیم‌های معرکه‌شون،

و من عاشقت شدم دوست داشتنی قرار دارن که قبلاً هم پخش شده بودن ...

در این بین، سه تا ترک بودن که به لیست Favorite هام اضافه شدن

اولی بی‌قرار بود، که بی‌شک یکی از بهترین ملودی‌ها و تنظیم‌های این چند سال سیروان رو داره ...

بعدی دوستت دارم بود، که اون هم کار بسیار زیبا و گوش‌نوازیه، به خصوص اون قسمتی که تو دمو هم ازش اومده بود ...

و در آخر، ترک اینم می‌گذره بود، که اوج پختگی صدای سیروانه و واقعاً تفاوت صدا رو میشه از این آهنگ و آهنگای اولیه سیروان در آلبوم تو خیال کردی بری، احساس کرد ...

در پایان در پاسخ به سؤالات تاپیک :

آهنگ ضعیف نداشت واقعاً، شاید اگه تو مال من نیستی از سیروان بعید باشه، ولی اون هم تو سبک خودش کار خوبی بود

شعر شاخصی نداشت، اما اشعار بد هم نبودن ... در کل اشعار کارای سیروان باید بهتر از این باشن، ولی خب تنظیم‌ها و ملودی‌ها این ضعف رو پوشش میدن

سخته انتخاب ... ولی بارون پاییزی واقعاً یه سر و گردن از همه‌ی کارای ایرانی بالاتره ...

ملودی بی‌قرار رو خیلی دوست داشتم

پیشرفت ...

Mohammad Yek110
05-01-2013, 20:09
سلام
تنظیما عالی ، صدای خواننده عالی ، آهنگسازی عالی ولی نمیدونم چرا سیروان این ترانه هارو می خونه :13:
آلبوم خیلی میتونست بهتر از این باشه ولی من "اینم میگذره" رو به خاطر Chorus قشنگش انتخاب می کنم به عنوان بهترین ترک
موفق باشید :40:

NET DOCTOR
06-01-2013, 13:46
خب منم نظر بدم!
در کل آلبوم خوبیه.اگرچه من انتظاراتم از سیروان بالاتر از این حرفاست.

قطعاتی که قبلا منتشر شده بودن ؛ واقعا زیبان و خاطره انگیز

آهنگ نه نرو پارسال از سوی صاحب نظران موسیقی پاپ به عنوان بهترین قطعه سال انتخاب شد که نشان از توانمندی آهنگسازی و تنظیم سیروان داره

قطعه اینم میگذره هم واقعا زیباست.خصوصا اون تیکه ای که میگه نشون میدم که با عشق به تقدیرم میشه دست برد(اینو گذاشته آهنگ صفحه سایتش که اتومات پخش میشه)

اشعار قالبا ضعیفن متاسفانه

من نقطه اوج اگه تو مال من نیستی رو هم دوست دارم و واقعا فاز میده!

بارون پاییزی هم یکی از دوست داشتنی ترین قطعات سیروانه

من زیاد با قطعات آرووم سیروان حال نمی کنم. زیبا هستن اما قطعات تندش یه چیز دیگه است

اشعار تعریفی ندارن! بخش هایی از بارون پاییزی و اینم میگذره زیباترن

نه نرو و بارون پاییزی

من عاشقت شدم

پیشرفت

7 از 10

yas_6969
06-01-2013, 15:41

نداشت

بی قرار ، اینم میگذره من عاشقت شدم ، خدافظی

بارون پاییزی بدون شک بهترین تنظیم این آلبوم که هیچ بهترین تنظیم کارهای ایرانی تا به حال

بی قرار ، دوست دارم

پیشرفت بدون شک

من هرچی بیشتر گوش میدم بیشتر از آلبوم خوشم میاد.:n12::n16:

Kurosh
07-01-2013, 14:22
با تشــکر از 17 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی بی قرار با 10 رأی به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

آهنگ با کیفیت 128 ضمیمه‌ی انجمن شد :)

ادامه‌ی بحث‌ها در مورد آلبوم رو در تاپیک اختصاصی خواننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دنبال کنید.

با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی