ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طراحی وب و بازار کار...

OSEN
07-12-2012, 23:27
سلام دوستان....
من تازه میخوام برم سراغ یاد گرفتن طراحی وب و این جور چیزا. html و css و php...

فقط و فقط هم هدفم بازار کار در آینده هست. راه رو درست میرم آیا ؟ :دی

پ.ن: ببخشید اگه سوال خام هست. چون از این مباحث اطلاع و آشنایی ندارم و فقط علاقه دارم . یه سری سوال دیگه هم دارم البته که میپرسم...

hamedarian2009
09-12-2012, 19:33
با سلام
طراحی سایت یک کار ترکیبیه یعنی شما باید html و css و php که بلدین رو با جاوا اسکریپت و تکنیک های جی کوئری و آجاکس ترکیب کنید تا بتونید یک کار خوب دربیارید و تمرین بسیار زیادی هم باید انجام بدین . در آینده بازار کار خوبی هم داره

Agame.Arash
09-12-2012, 21:13
اگه بتونی تو شهرتون اسم در کنی !:n02: خیلی خوبه ... یکی از رفقای ما حتی وقت نمی کنه گوشیشو جواب بده ...:n02:

DogForum.ir
09-12-2012, 22:30
به نظر من کاملا به خودت مربوطه ...

شما علاوه بر مواردی که دوستان شاره کردند باید فوتوشاپ هم وارد باشی و کلا تبهرت باید در حدی باشه که موردی رو که توی ذهنت میاری رو بتونی با استفاده از مهارت هات کاملا پیاده کنی ... اگر بتونی مطمئن باش بعد از یک مدت مشتری ها دنبالت میان ... مخصوصا حالا که هر شرکتی نیاز به یه وب سایت داره ...

OSEN
12-12-2012, 22:55
ممنون دوستان از پاسختون...:n16:

حالا سوالم اینه از چه مقطعی میشه وارد بازار کار شد ؟
یعنی حتما باید html و css و php رو یادگرفت تا کاری جور بشه برای آدم؟
(برای مشخص تر شدن سوالم یه مثال بزنم. مثلا کسی که میخواد بزنه تو کار آزاد و سرمایه ای نداره میره پیش یه مغازه دار، شاگردی میکنه که با محیط و روابط کاری آشنا بشه تا در آینده با اعتبار و سرمایه ای که بدست میاره برای خودش یه کسب و کاری راه بندازه)
سوالم اینه که مثلا میشه بعد از اینکه آدم html رو یاد گرفت بعنوان مثلا کارآموز جایی مشغول شه ؟ جدا از آب باریکه ای که گیر آدم میاد، بیشتر منظورم اینه که تو محیط کار قرار بگیره آدم که سریع تر پیش بره....
همچین چیزی هست یا اینکه تا موقع حرفه ای شدن توی طراحی باید بیخیالِ کار شد ؟

Agame.Arash
14-12-2012, 13:47
ببین داداش ... الان من می خوام یه فروشگاه اینترنتی بزنم ... خب .... تو گوگل که سرچ می کنی ... کمترین هزینه واسه طراحی سایت و قالب و هاست و دامین با هم 100 تومنه ! البته از سایت معتبر ! ... که تازه هیچ امکاناتی هم نداره !... الانم مد شده زود به زود برا هر چی سایت و کمپین و این جور چیزا میسازن ... اگه بری دانشگاه و وب رو یاد بگیری (صرفه نظر از خود دانشگاه و اعتبار مدرکش!!!) هزار جوز ره مث تدریس تو خود دانشگاه و آموزگاه خصوصی و اینا هست ... البته برا استخدام هم این راه بهتره ... الان تو همین اینترنت من هر سایتی میرم زیرش نوشته به طراح وب و ... نیاز داریم ... اگه هم بدون دانشگاه و از محیط وب بخوای یاد بگیری می تونی واسه خودت یه شرکت بزنی ... معمولا این جور افراد با شراکت با یه نفر که گرافیک خونده از این شرکتای تبلیغاتی میزنن ... یا حتی می تونی تو محیط وب اسم در کنی !!! و با تبلیغات تو سایتای دیگه کارت بگیره ... البته اگه دانشگاهی مدرک بگیری علاوه بر تدریس و اینا می تونی اینکارا رو هم کنارش انجام بدی ...:n12:

DogForum.ir
14-12-2012, 13:47
ممنون دوستان از پاسختون...:n16:

حالا سوالم اینه از چه مقطعی میشه وارد بازار کار شد ؟
یعنی حتما باید html و css و php رو یادگرفت تا کاری جور بشه برای آدم؟
(برای مشخص تر شدن سوالم یه مثال بزنم. مثلا کسی که میخواد بزنه تو کار آزاد و سرمایه ای نداره میره پیش یه مغازه دار، شاگردی میکنه که با محیط و روابط کاری آشنا بشه تا در آینده با اعتبار و سرمایه ای که بدست میاره برای خودش یه کسب و کاری راه بندازه)
سوالم اینه که مثلا میشه بعد از اینکه آدم html رو یاد گرفت بعنوان مثلا کارآموز جایی مشغول شه ؟ جدا از آب باریکه ای که گیر آدم میاد، بیشتر منظورم اینه که تو محیط کار قرار بگیره آدم که سریع تر پیش بره....
همچین چیزی هست یا اینکه تا موقع حرفه ای شدن توی طراحی باید بیخیالِ کار شد ؟
خب ببینید دوست عزیز .. به نظر من اولین قدم یادگیری زبان انگلیسی هستش در حدی که بتونید حرف بزنید و در سایت های غیر ایرانی بتونید سوالاتتون رو مطرح کنید و مشکلاتتون رو حل کنید ...

قدم بعدی به نظر من یادگیری HTML و CSS و فتوشاپ هستش ...

صبور باشید این کار یکی دو روز نیستش ... و این هم بگم اگر بتونید روی اصول پیش برید مطمئن باشید که ضرر نمیکنید ...

کتب های زیاد و کلاس های مختلفی برای این موضوع هستش اما من شخصا یادگیری آنلاین رو ترجیح میدم ...

بهترین سایت به نظر من برای شروع مواردی که گفتم به غیر از فتوشاپ سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش که به من خیلی کمک کرد ...

اما فتوشاپ و کلا ادیت عکس رو فراموش نکنید که یه عکس کوچیک شاید طراحی یک سایت رو از این رو به اون رو کنه ...

یه نصیحت برادرانه هم دارم ... هیچ وقت مغرور نشو به خودت و مطمئن باش که همیشه از شما بهتر هم هست .. این خیلی بت کمک میکنه که بتونی کارت رو بهتر کنی ...

البته همونطور که دوستمون گفتند دانشگاهی جلو برید خیلی بیشتر به نفعتون هستش

سوالی داشتی من در خدمتت هستم

hamedarian2009
15-12-2012, 11:04
شما باید درک درستی از برنامه نویسی داشته باشین و بتونید هرچیزی که تو فکرتون هست و یا در سایت های دیگه می بینید که میخواید تو سایتتون داشته باشین بتونید پیاده سازی کنید و رفتن به یک شرکت برنامه نویسی خوبه و تاثیرگزاره ولی همونطور که دوستمون گفت بهترین روش آموزش آنلاینه و لازمه اینکارهم مسلط بودن به زبان انگلیسی هست.
در آخر اگه هدفتون از بازارکار سازمانهای دولتی هست حتما مدرک دانشگاهی هم بگیرید وگرنه در بازار آزاد مدرک مهم نیست فقط کار بلد بودن مهمه

hamid_diablo
15-12-2012, 19:05
دوستان یه چند تا سئوالم من دارم.فکر کنم سئوال مشترک عده ی زیادی از طراحان وب باشه

میخواستم بدونم تو حوضه فقط طراحی وب چه برنامه هایی رو باید یاد بگیریم و چقدر طول میکشه و همچنین جزء وب منبع مناسب دیگه ای مثل کتاب سراغ ندارید؟

در ضمن بعد از یادگیری طراحی وب بهتره سراغ کدوم زبان برنامه نویسی بریم.....
PHP یا ASP.NET ?

@R3Z
15-12-2012, 20:34
دوستان یه چند تا سئوالم من دارم.فکر کنم سئوال مشترک عده ی زیادی از طراحان وب باشه

میخواستم بدونم تو حوضه فقط طراحی وب چه برنامه هایی رو باید یاد بگیریم و چقدر طول میکشه و همچنین جزء وب منبع مناسب دیگه ای مثل کتاب سراغ ندارید؟

در ضمن بعد از یادگیری طراحی وب بهتره سراغ کدوم زبان برنامه نویسی بریم.....
PHP یا ASP.NET ?

نرم افزارهای زیادی تو طراحی وب کارایی دارند.توی طراحی ظاهر باید photoshop و dreamweaver رو حتما مسلط باشید.در کل برای طراحی ظاهر سایت شما باید حداقل CSS و HTML رو به طور کامل یاد بگیرید و در ادامه با javascript و jquery میتونید کارهای بیشتری روی ظاهر سایتتون بکنید.برای طراحی یک سایت داینامیک هم باید با کار با بانکهای اطلاعاتی مثل mySql و نرم افزارهایی مثل wamp هم آشنایی داشته باشید.اگر با زبان C یا C++ آشنایی دارید ورود به PHP یا ASP.NET براتون راحتتر میشه.شما اگر PHP یاد بگیرید کارتون راحتتر هست , ضمنا هاستهای لینوکس عموما ارزونتر هستند پس مبلغ تمام شده برای شما کمتر هست.
منابع هم تا دلتون بخواد تو کتابفروشی ها و اینترنت هست ولی برای شروع این سایت رو بهتون پیشنهاد میکنم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

David.Jn
16-12-2012, 15:44
چیزی که همیشه تو این فروم ها باعث سردرگمی کاربرای تازه وارد میشه اینه که وقتی کسی سوال میکنه "من میخوام طراحی وب یاد بگیرم " دوستان میان تمام پارامترهای طراحی وب رو لیست میکنن ولی در اصل نباید اینجوری باشه
مثلن جواب باید اینگونه بیان بشه:
شما استعداد و علاقه تون تو کدوم زمینه از وب هست و دوست رو کدومش وقت بزاری؟ طراحی اینترفیس یک سایت/ برنامه نویسی سمت سرور سایت

البته اگر از دید مهندسی بهش نگاه بشه که تو ایران اکثرن این کار انجام نمیشه باید این حیطه ها گسترده تر هم بشن که متاسفانه نمیشه , که دلایل زیادی هم داره برای انجام ندادنش , برای مثال باید یک شرکت که تو حیطه وب فعالیت میکنه یک بخش Research داشته باشه , ولی ما تو ایران کمتر شرکتی رو داریم که همچین بخشی رو داشته باشه
بگذریم

طراحی اینترفیس خودش شامل بخش های جداگانه میشه
ستون اصلی یک صفحه وب رو زبان نشانه گذاری html تشکیل میده
این ستون برای آراسته تر شدن نیاز به استایل هایی داره که css برامون فراهم میکنه
برای واکنش ها و جواب دادن به صورت بصری به کاربر نیاز به یک زبان دیگه به اسم javascript داریم (البته جاوااسکریپت فقط برای چیزی که من اینجا گفتم استفاده نمیشه)
برای طراحی اولیه سایت و بخش های گرفیکی نیاز به کمک گرفتن از فتوشاپ یا برنامه های مشابه دارید

شما میتونید فقط فتوشاپ یاد بگیرید و فقط طراحی اولیه اینترفیس رو انجام بدید
میتونید فقط html , css رو یاد بگیرید که اون طراحی اولیه رو تبدیل به کد کنید
میتونید فقط جاوا اسکریپت یاد بگیرید ( که خیلی هم جذاب هست) و مشغول به کار بشید
و در آخر مسلمن میتونید همه اینهارو هم یکجا بلد باشید و یا یاد بگیرید

برنامه نویسی سمت سرور:
همین پستی که اینجا توشته میشه و همین تاپیکی که شما برای سوالتون زدی , وقتی دکمه ارسال جواب رو کلیک میکنی یک سری داده به سمت سرور به صورت درخواست فرستاده میشه که روی این داده ها یک سری عملیات صورت میگیره , این عملیات توسط زبان برنامه نویسی php صورت میگیره
این داده ها بعد از این عملیات تبدیل به اطلاعات میشه و این اطلاعات برای ذخیره نیاز به یک بانک اطلاعاتی داره که این بستر رو هم mysql یا بانک های اطلاعاتی دیگری برای ما فراهم میکنه

موفق باشی

:::ویرایش:::
درسته که بازار کار این بخش در آینده و حال حاضر خوب هست ولی بایستی اینرو هم در نظر بگیرید که افراد زیادی در این حیطه هم اکنون فعالیت میکنن , طراحی وب خیلی گسترده تر از اون چیزی هست که الان تو ایران مرسومه و تعداد اندک شرکتی هستن که روی اصول و وقواعد درست سایت طراحی و منتشر میکنند
این رو هم اضافه کنم شما برای طراحی اینترفیس باید خلاقیت و استعداد خوبی داشته باشی

iKode
12-03-2013, 10:20
یکی از اصول کار بنظرم ایده هستش امروزه خیلی داریم روی وب کار میکنن ولی باید حرفه ای بشین که این خوبه اما ایده باعث میشه خیلی جلوتر بیفتید سعی کنید از طرح های دیگه ای الهام بگیرید مثل تو گوگل Webdesign inspiration و بنویسید طرح های خیلی قشنگی زدن از اون ها ایده بگیرید و برید تو کارش پیشنهاد میکنم حتما JQuery و یاد بگیرید خیلی از مواقع PHP به تنهایی نمیتونه کارتو و راه بندازه همچنین فریم ورک PHP ، Zend دیگه لازمت میشه

p30online
02-04-2013, 14:03
Agame.Arash ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم من با نظر شما :n16:

maryam10726
14-05-2013, 12:08
salam,mamnoon az etelaetetoon,vali nagoftid hodoodan cheghadr tool mikeshe yadgiriye tarahiye website?

maryam10726
14-05-2013, 12:18
salam,mamnoon az etelaetetoon,vali nagoftid hodoodan cheghadr tool mikeshe yadgiriye tarahiye website?

hamid_diablo
14-05-2013, 12:42
دوست عزیز یادگیری به پشتکار و علاقه شما و همچنین تمرین کردن بستگی داره

شما 6 ماه وقت بزار برای HTML , CSS , JAVA, JQURY که بتونی سایت استاتیک طراحی کنی و همین مقدار هم بزار برای PHP OR ASP و مقداری هم فتوشاپ یاد بگیر...

مطمئنا بعد از 1 سال میتونی به راحتی سایت مورد نظر رو طراحی کنی

maryam10726
15-05-2013, 00:08
ممنون,مرسی از راهنماییتون.