ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید اسپیکر برای تی وی 50 تا 100 تومن

TATU_TATY
07-12-2012, 20:19
با عرض سلام خدمت دوستان ...

والا تی وی تو حال بود بعدش به علت کمبود جا مادر ما رو مجبور کرد جا به جاش کنیم و ما هم فکری به ذهنمون رسید این بود که به دکور تو حال داشتیم درش اوردیم و حالا تی وی رو بکنیمش تو دیوار به جای دکور تا مشکل اشغال فضا حل بشه ...

تی وی حدود 20 سانت میره تو ... پشتش رو خودمون یه جوری کاغد دیواری زدیم و باقی کارها که در عکس خواهید دید ... مشکل اینکه حالا که تی وی رو بردیم تو دیوار کمی صداش نا خوشایند شده ...چون دیگه نمیتونیم هزینه ای بیشتری برای خرید سینمای خانواده کنیم تصمیم گرفتیم فعلا یه اسپیکر 3 تیکه با توان صدای کم ولی کیفیت

واضح و شفاف بگیرم چون نیازی به صدای بلند نداریم .... حالا پیشنهاد شما برای تی وی 50st30 چی هستش با توجه به عکس و چگونگی قرار دادن اسپیکر ها ..قرارا هست پایینش رو 3 طبقه دکور ام دی اف کار کنیم ....

لطفا اسپیکری معرفی کنید هم با ورودی های تی وی سازگار باشه و هم صدای آنالوگ و هم صدای دیجیتال رو بشه ازش گرفت ( نمیدونم مثلا صدای ..S/PDIF..3d . dts .theatre..surround..)....با این قیمت 5.1 خوب گیر نمیاد نه ؟؟؟. به نظرتون این چیزی که من میخوام با هم جور در میاد ...هزینه هم کمترین هزینه ی ممکن لطفا ..در حد 50 تا نهایت 100 تومن چون بیشتر از این برام نه

مقدور هست نه ارزشش رو داره ...اسپیکر با توان صدای کم ولی با صدای واضح و شفاف با باس مناسب ...میشه از اسپیکر های کامپیوتر برای تی وی استفاده کرد دیگه درسته ؟ کیفیت صداش خویه اگر بخوام از audio out هدفون بگیرم ؟؟؟

تشکر ..اینم از دست هنر ما ..ممنون میشم نظرتون رو بگید و راهنمایی بکنید ..

عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پورت های پشت تی وی این طوریه

عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دفترچه راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آیا اسپیکر با وردوی s/pdif هست ؟؟ چه کیفیت هستند ؟ چه قیمت ؟؟

mmf66
08-12-2012, 10:04
با سلام دوست عزیز
اول این که اسپیکر دارای ورودی دیجیتال در حال حاضر در ایران 3 مدل هست یکی logitech z5500 و یکی ادیفایر s730 و s530d که اولی 5.1 و دو تای دیگه 2.1 هستند
قیمت اولی بالای 1م و دومی نزدیک 1م و سومی هم حدود 600 تا700 هستش که من خودم s730 دارم
به نظر من این اصلا خوب نیست که شما بخوای از دیجیتال تلوزیون وصل کنی به اسپیکر تازه بستگی داره که خروجی تی وی چی باشه چون ادیفایر ها فقط pcm رو میخونند ولی لاجیتک همه رو میخونه در کل اگه میخوای از اسپیکر برای تلوزیون استفاده کنی باید یه دستگاه بلوری یا مدیا پلیر هم باشه یا ps3 یا این که وصل کنی به pc
در کل باید بگم بیخیال بشی چون اون اسپیکرها بدرد کار شما نمیخوره

ghahremanimehdi
08-12-2012, 19:13
بله پست بالایی رو تایید میکنم.فقط همون سه تا اسپیکرهایی که ایشون در پست بالا گفتن بدرد میخوره. شما به جای اسپیکر با ورودی اپتیکال اگر یه سینمای خانگی بخری برات به صرفه تر در میاد.کلا زیر 1 میلیون فکر نکنم بتونی اسپیکر با صدای جالبی بگیری.

BraveKnight
09-12-2012, 01:21
Tatu_Taty سلام
برداشتی که از پیام خصوصی شما داشتم این بود که شما یه سیستم های‌فای احتیاح دارید برای موسیقی گوش کردن. اما طبق توضیحاتی که در این جا درج کردید شما یه سیستم برای سینمای خانگی میخواید ... درسته؟
اگه اینطوره که به نظر من این دو تا زیاد با هم سازگاری ندارند. یعنی زیاد جالب نیست که بخواید با یه سیستم های‌فای فیلم تماشا کنید.
اما اگه فقط موسیقی مد نظرتونه که پیشنهاد میدم خودتون اقدام به ساخت بلندگو کنید.
تو تاپیک سیستم های استریو و های‌فای بچه ها کارای خیلی خوبی انجام دادن.
برای خروجی SPDIF هم باید یک دک (DAC) تهیه کنید و خروجی اپتیک پلیرتون رو بهش وصل کنید و خروجی دک رو هم متصل کنید به امپ.
برای تهیه دک هم میتونید از دوستمون klipsch راهنمایی بگیرید.
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TATU_TATY
11-12-2012, 01:01
دوستان سپاسگذارم ......

rezaomido
19-12-2012, 16:00
رابط S/PDIF صرفا یه رابط ساده برای انتقال صدا هست و این رابط توسط سونی و فلیپس استاندارد شده و توسعه داده شده و زیاد هم مورد استفاده قرار نگرفت چون نه طیف مصرف خانگی رو به خوبی پوشش میداد نه استدیو
اگه به دنبال نصب چنین سیستمی هستید پیشنهاد خاصی ندارم جز اینکه DAC/AMP مناسب اسپیکر بخرید و بعد از اون اسپیکر جداگانه و معمولا اسپیکرهای با ورودی DAC/AMP در واقع از سخت افزار اون اسپیکر استفاده کردید که ممکنه بهترین آمپ و دک نبوده باشه و با انتخاب جداگانه قطعآ به بهترین نتیجه خواهید رسید

شما هم موفق باشید.