PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنال IDE يا SATA

shahin7580
07-12-2012, 19:09
سلام

من سه تا هارد رو PC دارم که دوتا SATA 320GB هستن و يکي IDE 160GB و يه لپ تاپ که پورت ESATA داره.

ميخوام از يکي از هاردها رو به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم.

1- به نظر شما هارد SATA انتخاب کنم يا IDE ???

2- از چه مبدلي استفاده کنم بهتره (منظورم خروجيش USB باشه يا ESATA ) که هم با Laptop و هم با PC جواب بده؟؟

3- در مورد آداپتور هم اطلاعات ميخوام

اگه در اين مورد توضيح يا لينک بدين ممنون ميشم

EXTREME
08-12-2012, 11:06
از مبدل ide به یو اس بی استفاده کنید آداپتور 12 ولتی هم باهاش باید تهیه کنید

shahin7580
13-12-2012, 21:50
از مبدل ide به یو اس بی استفاده کنید آداپتور 12 ولتی هم باهاش باید تهیه کنید

ميشه دليلش رو بگين؟چرا ساتا استفاده نکنم؟؟

EXTREME
13-12-2012, 23:41
ميشه دليلش رو بگين؟چرا ساتا استفاده نکنم؟؟

مبدل ساتا به یو اس بی با آداپتورشم است تو بازار فرقی نمیکنه هم میتونید از ide استفاده کنید هم ساتا مشکلی نداره

praisew
17-12-2012, 14:53
سلام

منم یه هارد IDE دارم ،

یه لپتاپم دارم که پورت ESATA رو داره

حالا میخوام یه کابل بخرم که این هاردو وصل کنم به eSATA

سوال ۱ . همچین کابلی وجود خارجی داره ?!!

سوال ۲. اگه وجود داره ایا با وجود پورت ایساتا، باز هم به خرید منبع تامین برق خارجی نیاز هست یا نه ?!

اگر هم از پاور خود پی سی برای برق رسانی به هارد باید استفاده بشه، چجوری باید اینکار و کرد (به علت خراب بودن کارت گرافیک سیستم بوت نمیشود ولی روشن میشود)

با تشکر
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2

ata.royalfalcon
17-12-2012, 15:18
سلام

منم یه هارد IDE دارم ،

یه لپتاپم دارم که پورت ESATA رو داره

حالا میخوام یه کابل بخرم که این هاردو وصل کنم به eSATA

سوال ۲. اگه وجود داره ایا با وجود پورت ایساتا، باز هم به خرید منبع تامین برق خارجی نیاز هست یا نه ?!

با تشکر

سلام .

تيديل يا باكسهايي وجود دارند كه با توجه به مدل ، اينترفيسهاي مختلفي چون usb2 و usb3 و يا esata دارند . بايد بگرديد شايد بتونيد پيدا كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بستگي داره :
1. اگر هارد از انواع 3.5 اينچي باشه نياز به منبع برق خارجي هست .
2. اگز هارد از انواع 2.5 اينچي باشه بستگي به نوع پورت esata لپتاپ و همچنين نوع تبديل داره . بعبارت دقيقتر پورتهاي esata دوجور هستند . 1-انواعي كه داراي جريان برق هستند و عموماً با نام esata-p شناخته ميشوند . اين پورتها اكثراً دو كاره هستند يعني هم usb2 هستند و هم esata . د2-پورتهايي كه جريان برق ندارند و به همين دليل مناسب براي هاردهاي اكسترنال آداپتوري هستند . در پست شماره 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تفاوت اين دو پورت esata را توضيح دادم .

EXTREME
17-12-2012, 15:19
تبدیل ide به esata من ندیدم ولی از تبدیل ide به usb میتونید استفاده کنید

اگه میخواین به لپ تاب بزنید با آداپتور هم میتونید بگیرید

praisew
17-12-2012, 15:31
با پاور خود پی سی میشه برق هاردو تامین کرد و از اون طرف به USB یا eSATA لپتاپ وصلش کرد?!!

EXTREME
17-12-2012, 16:47
با پاور خود پی سی میشه برق هاردو تامین کرد و از اون طرف به USB یا eSATA لپتاپ وصلش کرد?!!

بله میشه برق رو از پاور میگیرید کابل دیتا میخوره به لپ تاب

shahin7580
26-12-2012, 09:14
من مبدل رو تهیه کردم,آداپتوری که تو باکسش بود به ثانیه نکشید و سوخت که مجبور شدم یکی دیگه تهیه کنم.

وقتی هارد IDE یا SATA رو وصل میکنم خطا میده:

USB Device Not Recognized

EXTREME
26-12-2012, 10:56
من مبدل رو تهیه کردم,آداپتوری که تو باکسش بود به ثانیه نکشید و سوخت که مجبور شدم یکی دیگه تهیه کنم.

وقتی هارد IDE یا SATA رو وصل میکنم خطا میده:

USB Device Not Recognized

روی یک pc هم تست کنید ببینید بازم اینطوری است یا نه
وقتی هارد رو وصل کردین به لپ تاب یک عکس از دیوایس مینیجر بدین

shahin7580
26-12-2012, 23:01
IDE رو تو PC با ویندوز 7 تست که کردم(و با آداپتور) جواب داد البته بعد از ریستارت کردن سیستم.
تو همون سیستم SATA جواب نداد.

با ویندوز XPهم دو تا هارد رو, رو چندتا سیستم امتحان کردم که پیغام ...... USB not داد.

لپتاپ هم که اصلا نمیشناسه(ویندوزم ایراد پیدا کرده و بعضی از درایورها رو نمیشناسه )

EXTREME
26-12-2012, 23:11
IDE رو تو PC با ویندوز 7 تست که کردم(و با آداپتور) جواب داد البته بعد از ریستارت کردن سیستم.
تو همون سیستم SATA جواب نداد.

با ویندوز XPهم دو تا هارد رو, رو چندتا سیستم امتحان کردم که پیغام ...... USB not داد.

لپتاپ هم که اصلا نمیشناسه(ویندوزم ایراد پیدا کرده و بعضی از درایورها رو نمیشناسه )

اگه مشکل از ویندوز و درایورهای سیستم و کلا سیستم شما نباشه میتونه کابل دیتا مشکل داشته باشه که با یو اس بی وصل میشه

وقتی وصل میکنید اگه تو دیوایس مینیجر ناشناخته است از اونجا یک سرچ بکنید