PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صداي فن

rassaie
06-12-2012, 21:02
سلام من يه 4530 دارم،يك ماه هستش كه صداي فن عجيبي دارم.اولا مصلا موقع كاراي سبك يهو شروع ميشد،صداي ممتد وييزززز يكسره،لب تاب رو 360 درجه ميجرخوندم و درست ميشد،تا دو هفته ي قبل با يكي دوبار ازين كار مشكل حل ميشج اما از امروز يكسره شده...ممتد ويييز طوريكه رو اعصابه..صدا از سمت left لب تاب و خروجي هوا هستش.بايوس رو هم ارتقا دادم اما نه!

hasanoooooooo
06-12-2012, 22:56
فن لپتاپ شما نياز به تعير و شايد تعويض داشته باشه... اگر خودت بتوني بازش کني و يکم بهش گريس يا روغن مخصوص بزني ... ممکنه مشکلت مرتفع بشه.. ولي اگه نميتوني بهتره بدي به گارانتي يا تعمير کار .. تا اينکارو انجام بدن برات

rassaie
06-12-2012, 23:03
مرسي،اكه درست نشد بازم مزاحم ميشم

rzgh
07-12-2012, 00:28
فن لپتاپ شما نياز به تعير و شايد تعويض داشته باشه... اگر خودت بتوني بازش کني و يکم بهش گريس يا روغن مخصوص بزني ... ممکنه مشکلت مرتفع بشه.. ولي اگه نميتوني بهتره بدي به گارانتي يا تعمير کار .. تا اينکارو انجام بدن برات

گریس و روغن واسه موهای سر خودته!!!!!!:sq_2:
دوست من شما از اسپری چرب 60 استفاده کن.

rassaie
07-12-2012, 13:39
خودم میتونم کاری کنم؟ میشه اینو باز کرد؟

part gah
25-12-2012, 13:57
ســــلام
من لب تاپ مدل سونی وایو VPCF11 دارم.میخوام بدونم برای فنش که گاهی اوقات صدای زیادی داره مخصوصا موقه کار با تری دی مکس و فتوشاپ باید کارخاصی انجام بدم تا صداش کم بشه.
تمیز کردن اینا میخواد اصلا فن لبتاپ یا نه؟

amin714
31-12-2012, 22:02
معمولا فن لپ تاپ رو طوری میسازن که احتیاج به تمیز کردن نداشته باشه.

ولی شما میتونین یه کار ساده رو هم امتحان کنی.

وقتی لپ تاپ خاموش هست، فن لپ تاپ رو با بلوور(دمنده هوا) یه باد بگیر، فقط با یک چیز باریک جلوی چرخش فن رو بگیر تا فشار قویه باد فنت رو خراب نکنه.
بلوور رو هم روی درجه آخر نذار.

Abolfazl-Star
01-01-2013, 22:17
لپ تاپم منم پارسال فنش صدای زیادی میداد بازش کردم روغن زدوم تا الان کوچکترین صدای ازش در نمیاد گوش شیطون کر:n02:

اینو هم اضافه کنم لپ تاپم از سال 2005 تا الان داره کار میکنه بازم گوش شیطون کر ​ :n08:

hasanoooooooo
02-01-2013, 01:03
گریس و روغن واسه موهای سر خودته!!!!!!:sq_2:
دوست من شما از اسپری چرب 60 استفاده کن.

تو درست نمیشی نه؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اسپم میزنی.
دوست من شما باید به فنتون روغن بزنی البته خیلی کم... تمیزش هم بکنی... اگر هم درست نشد باید تعویض بشه.

part gah
06-01-2013, 20:35
معمولا فن لپ تاپ رو طوری میسازن که احتیاج به تمیز کردن نداشته باشه.

ولی شما میتونین یه کار ساده رو هم امتحان کنی.

وقتی لپ تاپ خاموش هست، فن لپ تاپ رو با بلوور(دمنده هوا) یه باد بگیر، فقط با یک چیز باریک جلوی چرخش فن رو بگیر تا فشار قویه باد فنت رو خراب نکنه.
بلوور رو هم روی درجه آخر نذار.
تنها جایی که من میتونم از اونجا فن رو تمیز کنم سمت چپ لب تاپه که یه فضای نسبتا کمی هم داره.با جارو برقی میتونم اینکارو بکنم؟
چون من
بلوور(دمنده هوا) رو نمیدونم چی هست اصلا ندارم همچین چیزی.
بعدم اگه بخوام باز بشه و تمیز بشه باید ببرم نماینگی یا نه خودمم میتونم انجام بدم؟
البته این نکته رو هم بگم من پشت لب تاپم روی پیچ هاش هولگرام داره.

god of war 2
06-01-2013, 21:44
چنین چیزی رو میتونید در مکانیکی ها و حتی از راننده های ماشین های سنگین! بگیرید.
چیز پیچیده ای هم نیست. تشکیل شده از یک پمپ/کمپرسور هوا + یک شیلنگ که از داخلش هوا با فشار زیاد خارج میشه که اگر حواستون نباشه علاوه بر آسیب رساندن به فن باعث میشه که لپتاپتون مثل یک قلک پر از سکه بشه که وقتی تکونش میدید صدای اونو میده.:n04:
-----
یادمه وقتی از این دستگاه برای تمیز کردن یک کیس استفاده کردم کارت گرافیکمو از دست دادم.(افتاد داخل جوب):n30:

mehrdad8086
07-01-2013, 11:28
تنها جایی که من میتونم از اونجا فن رو تمیز کنم سمت چپ لب تاپه که یه فضای نسبتا کمی هم داره.با جارو برقی میتونم اینکارو بکنم؟
چون من

بعدم اگه بخوام باز بشه و تمیز بشه باید ببرم نماینگی یا نه خودمم میتونم انجام بدم؟
اگر می تونی خودت پشت لب تاب رو باز کنی کافیه برچسب روی فن رو برداری و حول محورش کمی روغن(سعی کن هیدرولیک باشه بقیه روغن ها جواب گو نیست)بزن مدت زیادی برات کار می کنه...

amin714
07-01-2013, 22:35
چون من

با جارو برقی فایده نداره.
بلوور شبیه جارو برقی دستیه ولی کوچکتر و باد رو بیرون میده. همه ابزار فروشی ها دارن. با کمپرس باد فرق داره.(به هیچ وجه از کمپرس بادی که آپارتی ها دارن استفاده نکن)

مسلمه اگه دستگاهت گارانتی داره اونو خودت باز نکن تا گارانتیش نپره.
اگه گارانتی داره اونو ببر پیش خودشون تا سرویسش کنن.

دخو
08-01-2013, 08:20
من با یک تلمبه باد دوچرخه این کار را میکنم و اگر آنرا هم ندارید میشه با یک -نی- نوشابه خوری و دمیدن در آن کار را انجام داد . اگر باز کردی و دیدی زیاد گرد وخاک داره نخست با یک شوت(قلم مو) ظریف و دَمَرو(وارونه) گرفتن دستگاه گرد و خاک را ازش زدود و سپس با دمیدن بقیه تمیز کاری را انجام داد. در مورد روغن هم بگم که روغنی هست که تعمیر کاران یا فروشندگان وسائل چرخ خیاطی دارند و معروف به روغن چرخ خیاطی است . خاصیتی که داره اینستکه مانند روغن های معمولی ماشین زود خشک نمیشه و تقریبا در دراز مدت بشکل مایع میمانه. البته تمام اینها را موقعی انجام بدید که اطمینان دارید سخت افزارتان دیگر گارانتی نداره .