PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دانلود کردن مدیا سنتر در ویندوز 8

persian33
06-12-2012, 16:46
سلام دوستان.
من کد اکتیو کردن مدیا سنتر رو از سایت مایکروسافت گرفتم برای دانلود. در قسمت Add feature که میرم کد رو قبول میکنه در مرحه بعد برای دانلود کردن میگه اول ویندوز رو اکتیو بکنم. در صورتی که من با kj windows 8 activator ویندوز رو اکتیو کردم هر جور هم نگاه میکنم ویندوز کاملا اکتیو هست. ویندوزم Win8Pro هست. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.

omid11000
10-12-2012, 10:42
دوست عزیز این سریال به منم میدی؟

hamidreza2010
10-12-2012, 14:56
سلام دوستان.
من کد اکتیو کردن مدیا سنتر رو از سایت مایکروسافت گرفتم برای دانلود. در قسمت Add feature که میرم کد رو قبول میکنه در مرحه بعد برای دانلود کردن میگه اول ویندوز رو اکتیو بکنم. در صورتی که من با kj windows 8 activator ویندوز رو اکتیو کردم هر جور هم نگاه میکنم ویندوز کاملا اکتیو هست. ویندوزم Win8Pro هست. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.

اینکه گفته ویندوزت رو اکتیو کن بعد شما نگاه کردی دیدی ویندوزت اکتیو هست یعنی کرک ویندوزت مشکل داره و به صورت ناقص کرک کرده.کرک قبلی رو پاک کنید و از یه کرک جدیدتر و بهتر استفاده کنید.

rockwusho
23-12-2012, 13:36
سلام دوستان .. نسخه pro دارم .. بعد از نصب با وارد کردن اطلاعات هاتمیلم ویندوز و ابلیکیشنها شروع کردند به کار .. اما برای اکتیو کردن از KMSnano.v9.0 استفاده کردم و ویندوز اکتیو شد .. اما مشکلاتی بیش اومده .. و اون اینکه در حال حاضر دسترسی تمام ابلیکیشنها (مث weather , skydrive , browser , ... ) از اینترنت قطع شده .. نمیدونم مشکل چیه البته از توی دسکتاب میتونم با استفاده از اینترنت اکسبلورر به اینترنت وصل بشم و مشکل فقط در ابلیکیشنهاست ... کسی میدونه چکار باید بکنم؟ درضمن یه مشکل دیگه هم دارم .. کلا ویندوز بنده حرف Pفارسی نداره :( چکار باید بکنم؟

rockwusho
23-12-2012, 19:25
مشکل حرف پ حل شد ..... اما اپ ها همه از دست رفت .... کسی نمیدونه باید چکار کنم؟

hamidreza2010
24-12-2012, 19:36
مشکل حرف پ حل شد ..... اما اپ ها همه از دست رفت .... کسی نمیدونه باید چکار کنم؟

مشکل از کرکی هست که استفاده کردین.کرک رو پاک کنید و از یه کرک سالم استفاده کنید

bahbeh
19-07-2014, 13:49
سلام میشه یه نفر به من کد میکروسافتی این ویندوز8.1 pro رو بده

bahbeh
19-07-2014, 13:55
خواهشا این سریال به منم بده دوست عزیز!!!!!!!!!!!!!!!!!