مشاهده نسخه کامل
: لپ تاب گیم تا سقف دو تومن
Molecule
06-12-2012, 01:23
سلام ممنون میشم کمک کنید تا بتونم انتخاب درست داشته باشم بودجه ام تا دوتومن هست و برای گیم میخوام، سوال دیگه ای که داشتم اینه که با این بودجه میتونم لبتاپی بگیرم که از نظر گیم رازی نگهم داره ؟ چون من از خیر سیستم دسکتاپ گذشتم و تصمیم گرفتم لبتاپ بگیرم، من عجله ای هم ندارم برای خرید ولی اگه مشکلی نباشه آماده ام که بخرم ممنون
برای داشتن لپتاپ گیم باید بالای 3.5 ، 4 هزینه کنید
با این حدود قیمت لپتاپ حرفه ای برای گیم پیدا نمی کنید
شاید دسکتاپ برای گیم مناسب تر باشه
فرمایش شما درست حالا اگر یکی بخواد لپ تاپ دوتومنی به اجبار بخره و بیشتر کاربرد گیم داره...حداقل چندتا لپ تاپ که از نظر کارت گرافیک قویتر از بقیه هستند می تونید پیشنهاد بدید؟ مخصوصا در مارک ایسوس چون بیشتر فروشنده ها شهر من از کیفیت ساخت بهتر قطعات و کمتر مرجوع بودن این مارک می گن
Hp 4530Sبا 7650 .
MSI CX61 با کانفیگ GT 640 دار:دی
Acer V3 با GT 630
Agame.Arash
06-12-2012, 13:41
واسه گیم ارزون ترین لپتاپی که بتونی بگیری y580 هستش که اونم بالا 3 تومنه !
Hp 4530Sبا 7650 .
MSI CX61 با کانفیگ GT 640 دار:دی
Acer V3 با GT 630
اصلاح میکنم hp 4540s با 7650:sq_13:
راستی cx61 فکر کنم قیمتش از 2 تومن بیشتره ها:sq_25:
Molecule
06-12-2012, 22:32
نمیشه با لبتاپ دوتومنی هیتمن و فیفا بازی کرد؟ یا کرایسیس؟
به نظر من تو این رنج بهترین گرافیک رو acer v3 داره با گرافیک gt640.قیمت دقیق الانش رو نمی دونم و اینکه i7 ش ایا همین 2 تومنه یا بیشتر.سعی کن هر چی بر می داری گرفیکش از gt635 و یا AMD 6770 یا 7690xt کمتر نباشه.ممکنه با 630 هم بتونی بازی کنی.ولی خب کمی ضعیفتر از اینهاست.خب 640 کمی هم از اونایی که گفتم بهتره.به هر حال نباید توقع داشته باشی با تنظیمات خیلی بالا هیتمن رو بازی کنی ب ااین گرافیکها.ولی خب می تونی با تنظیمات پایینتر هم بازی کنی که اگه خیلی هم حساس نباشی مهم نیست.فیفا رو که اره.همینا هم راحت اجرا می کنند.بازیهای خفن رو نباید انتظار بالایی داشته باشی.هرچند با تنظیمات پایین تر مشکلی نیست. کرایسیس هم مشکلی نیست.می تونی راحت با اینا بازی کنی.بیشتر بازیهای جدید مثل هیتمن و مدال و ... گرافیکهای قویتری می خوان
PersianEm0b0y
07-12-2012, 10:19
من از دوست خوبمون که ناظر هستن ممنونم به خاظراین امضا مرسی از احساستون به بچه های ایزان ...
من واقعا غم کل وجودمو گرفت ولی چیکار می تونیم بکنیم ...
شرمنده که اسپم شد ولی خیلی ناراحتم به خاطر بچه ها ...
PersianEm0b0y
07-12-2012, 10:45
الزامی نیست حتما نوت بوک گیم داشته باشی با یه مدل از کلاس مالتی - مدیا هم همون کاربری گیم رو می تونی ازش انتظار داشته باشی ...
نوت بوک واسی کسی هست که کاربری جزء گیم ندارن و سنگین ترین بازی ها رو دائما می خوان اجرا کنن نه شما که فوقش می خوای 2 ساعت بتل یا کرایسیس بزنی ...
من شدیدا پیشنهادم hp pavilion dv6t 7000 هست با پردازنده i7 و گرافیک 650M که بسیار عملکرد نزدیکی به نوت بوک های کلاس گسم داره
این مدل چیزی به نام شک و تردید نباید در موردش حتی تصور بشه چه برسه به عمل و نخریدنش !
الزامی نیست حتما نوت بوک گیم داشته باشی با یه مدل از کلاس مالتی - مدیا هم همون کاربری گیم رو می تونی ازش انتظار داشته باشی ...
نوت بوک واسی کسی هست که کاربری جزء گیم ندارن و سنگین ترین بازی ها رو دائما می خوان اجرا کنن نه شما که فوقش می خوای 2 ساعت بتل یا کرایسیس بزنی ...
من شدیدا پیشنهادم hp pavilion dv6t 7000 هست با پردازنده i7 و گرافیک 650M که بسیار عملکرد نزدیکی به نوت بوک های کلاس گسم داره
این مدل چیزی به نام شک و تردید نباید در موردش حتی تصور بشه چه برسه به عمل و نخریدنش !
سقف قیمت 2 تومنه...اینی که شما میگی بالای 3 تومنه!:sq_19:
acer v3 با کانفیگ 640 هم بالای 2 تومنه...ولی مشخصات خوبی داره:sq_24:
z580 i5 زیر 2تومنه ولی گرافیکش 630 ـه!:sq_4:
Greatone
07-12-2012, 18:53
بالای دو تومن میخوای بدی سر گیم؟؟؟
خب برو یه 360 بگیر دی وی دی رو بزار توش بازی کن دیگه .
همین دیروز far cry 3 رو دیدیم رو ultra با لبتاب4 تومنی داشتن بازی میکردن خدایی خیلی کمتر از ps3 و 360 بود !
شما یه تومن بده یه کنسول بخر
یه تومنم یه لبتاب مینی شیک بخر !
چه کاریه....
Molecule
07-12-2012, 20:16
بالای دو تومن میخوای بدی سر گیم؟؟؟
خب برو یه 360 بگیر دی وی دی رو بزار توش بازی کن دیگه .
همین دیروز far cry 3 رو دیدیم رو ultra با لبتاب4 تومنی داشتن بازی میکردن خدایی خیلی کمتر از ps3 و 360 بود !
شما یه تومن بده یه کنسول بخر
یه تومنم یه لبتاب مینی شیک بخر !
چه کاریه....
اتفاقا یه xbox 360 داشتم قبل گرونیها فروختم ولی یه مدت دلمو زد سر همین نمی خوام کنسول بگیرم با دو تومن یه کیس خوب میتونم جمع کنم ولی اینکه لبتاپ رو میشه جا به جا کرد خوبه و از همه مهم تر حد اقل دو نفر میبینن چی گرفتی :دی به هر حال تصمیم گرفتم کیس بگیرم چون شنیدم لبتاپ های جدید با ویندوز هشت که بیاد باعث میشه این لب تاپ ها افت پبدا کنه از یه جا خوندم !
Molecule
07-12-2012, 20:22
الان که از wc اومدم بیشتر فکر کردم دیدم عجب ایده ی خوبی دادی !!!
alilosting
08-12-2012, 12:24
فرمایش شما درست حالا اگر یکی بخواد لپ تاپ دوتومنی به اجبار بخره و بیشتر کاربرد گیم داره...حداقل چندتا لپ تاپ که از نظر کارت گرافیک قویتر از بقیه هستند می تونید پیشنهاد بدید؟ مخصوصا در مارک ایسوس چون بیشتر فروشنده ها شهر من از کیفیت ساخت بهتر قطعات و کمتر مرجوع بودن این مارک می گن
اگه بتونی تا 2200 تومن هزینه کنی مدل 8481G ایسر گزینه خوبیه . گرافیکش هم خوبه . کانفیگ این مدل خوب هست و ظاهر لپ تاپ هم ظریف و قشنگه . کلا" لپ تاپهای ایسر قیمت مناسبتری نسبت به بقیه برندها دارن . من این مدل رو با کانفیگ زیر بهت معرفی میکنم :
پردازنده: Intel® Core™ i5-2467M
حافظه: 4 گيگابايت
هارد ديسك: 500 گيگابايت
گرافيك: 1 گيگابايت GeForce
اگه بتونی تا 2200 تومن هزینه کنی مدل 8481G ایسر گزینه خوبیه . گرافیکش هم خوبه . کانفیگ این مدل خوب هست و ظاهر لپ تاپ هم ظریف و قشنگه . کلا" لپ تاپهای ایسر قیمت مناسبتری نسبت به بقیه برندها دارن . من این مدل رو با کانفیگ زیر بهت معرفی میکنم :
پردازنده: Intel® Core™ i5-2467M
حافظه: 4 گيگابايت
هارد ديسك: 500 گيگابايت
گرافيك: 1 گيگابايت GeForce
حد اقل مدل گرافیک رو هم می نوشتید.geforce 1GB که نشد تعریف! اگه واقعا از سری geforce هست که پس خیلی قدیمیه.اگه از سری gt هست پس مدلش رو هم باید می گفتید که بگیم ضعیفه یا قوی
hamid_IT63
08-12-2012, 12:52
سلام ممنون میشم کمک کنید تا بتونم انتخاب درست داشته باشم بودجه ام تا دوتومن هست و برای گیم میخوام، سوال دیگه ای که داشتم اینه که با این بودجه میتونم لبتاپی بگیرم که از نظر گیم رازی نگهم داره ؟ چون من از خیر سیستم دسکتاپ گذشتم و تصمیم گرفتم لبتاپ بگیرم، من عجله ای هم ندارم برای خرید ولی اگه مشکلی نباشه آماده ام که بخرم ممنون
تا 2 تومن hp 4540s بگیر . برای بازیهای معمولی جواب میده و کانفیگ خوبی داره . توی این رنج قیمت همینو بهت پیشنهاد میکنم چون هرکی خریده راضی بوده و خرابی نداشته .
کانفیگ :
پردازنده: Intel Ivy Bridge® Core™ i5 - حافظه: 4 گيگابايت - هارد ديسك: 640 گيگابايت - گرافيك: 2 گيگابايت Radeon
alilosting
08-12-2012, 14:53
حد اقل مدل گرافیک رو هم می نوشتید.geforce 1GB که نشد تعریف! اگه واقعا از سری geforce هست که پس خیلی قدیمیه.اگه از سری gt هست پس مدلش رو هم باید می گفتید که بگیم ضعیفه یا قوی
مدل کارت گرافیکش هست : nVidia® GeForce®GT 520M , 1GB VRAM
یکی دیگه از مزایای این مدل وزنش هست که 1.8 کیلوگرم هست .
milad mohebi
08-12-2012, 18:27
مدل اچ پی 4540s و اگر بودجتون بیشتره مدل (اچ پی dv6-6c45 تو بازی خوبه گرافیکش 7690xt هست که بهترین گرافیکه تو لپ تاپهای زیر دو میلیون ).... به نظرم از دو شرکت اچ پی و اسوس بگیری بعدا پشیمون نمیشی. اگر صبر کنی قیمتها خیلی میاد پایین و بعدا پشیمون نمیشی.
Molecule
08-12-2012, 22:20
سلام ممنون از راهنماییتون بالاخره اینو سفارش دادم
Acer Aspire V3-571 / Ivy Bridge / i7
دو ملیون و سیصدو پنجاه تومن
سلام
آقا مبارکت باشه پیشاپیش...
فقط یه لطفی کن وقتی دستت رسید در مورد صفحه نمایش دقیق بگو چون من یه چیزهایی شنیدم.
ممنون
milad mohebi
09-12-2012, 08:10
سلام داداش مبارکت باشه
لپ تاپ خیلی خوبیه نسبت به قیمتش و کانفیگش....
لطف میکنی توضیح کاملی از امکانات و مزایا و معایب که به نظرت میرسه بزاری
مرسی
Molecule
09-12-2012, 22:42
چشم قراره دوشنبه به دستم برسه اولین کارم هم نصب بازی هیتمن و نرم افزار تری دی مکس هست بعد تست میگم می ارزه یا نه :دی البته تو سایت ها که تعریفشو شنیدم ولی میگن مشکل ال سی دی زیر نور رو داره که اونم باید ببینم چقد اذیت میکنه اصلا مهم هست یا نه به هر حال خبرتون میکنم
بچه ها ممنون از راهنمایی ولی وقتی می گم گیم منظورم گیم سنگین نیست اینکه گیم ها معمولی مثل استارکرافت 2 برام بیاره
وبیشتر کاربرد وبگردی و کارها سبک داره
در ضمن اینجا خیلی از ایسر بد می گن می گن برگشتی خیلی داره و کیفیت قطعاتش زیاد جالب نیست برا همینم هست که ارزونتره!
Molecule
12-12-2012, 09:47
سلام بچه ها بالاخره لبتاپ دستم رسید دو سه تایی بازی و نرم افزار هم روش نصب کردم خیلی عالیه قدرتش خوبه اولین کار این بود که بازیه هیتمن رو نصب کردم بازی رو قورت داد :دی با این که تنظیماتو بالا بردم ولی خوب بود نرم افزار تری دی مکس هم نصب کردم دو سه تا رندر سنگین گرفتم من ازش رازی بودم به هر حال سی پی یوش i7 هست یک سری نرم افزار داره که قدرت لبتاپ رو بالا میبره مانیتورش هم که تا حالا نبردم تو افتاب ببینم چشمو میزنه یا نه ولی در حالت عادی خیلی خوبه تنها مشکلی که هست اینه که وقتی کار سنگین میکنی لبتاپ سری داغ میکنه که شاید با یه کولپد درست شه
Agame.Arash
12-12-2012, 11:09
چه قدی شارژ خالی میکنه داداش؟ توحالتای مختلف؟
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.