PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فضای پاک شده

sohiel742
05-12-2012, 22:43
سلام دوستان من درایوی برای ویندوز ایکس پی دروست کردم بعد ویندوز 7این پارتیشن پاک کرد و در قسمت دیوایس منیجر هست عکسی از این حالت براتون میزارم الان میخوام این مقدار فضا دوباره به درایو ویندوز اضافه کنم چیکار باید بکنم با تشکر

jafarian
06-12-2012, 00:23
من که عکسی مشاهده نمیکنم اگر منظورتون ازقسمت disk management میخواستین عکس بزارین برای اضافه کردن این فضا به درایو ویندوز از برنامه minitool ورژن بوتش باید استفاده کنید برنامه رو روی سیدی رایت بصورت بوت بالا بیاین بعدش روی همون درایوی که ایجاد کردین کلیک راست گزینه Merge انتخاب بعد روی گزینه next کلیک کنید درکادر بعدی از اون جدول بالا که به نمایش در میاد روی درایو c یکبار کلیک کنید بعدشم باز روی گزینه next آخر سرم finish کلیک کنید بعدروی دکمه Apply ازقسمت نوار ابزار برنامه کلیک کنید اگرم تونستین لینک مستقیم عکس از همون پنجره disk management اینجا کامل قراربدین چون همینطور که من اشاره کردم عکسی من مشاهده نمیکنم:20:

Minitool boot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sohiel742
06-12-2012, 15:00
با تشکر از شما دوست عزیز که مشکله ما رو حل کردید چنتا سوال داشتم

1:چطوری میشه اسم درایو عوض کرد مثلا درایوc به یه درایو دیگهd تغییر داد

2:چطوری میشه از یک درایو حجم کم کنیم به درایو دیگه اضافه کرد

ممنون از شما دوست عزیز

jafarian
06-12-2012, 16:26
1: اگر سیستم عامل شمار داخل درایو c باشه شما بطور مثال c رو بخواین تبدیل به z کنید اینکار غیرممکن اینکار از طریق رجیستری میشه انجام داد اما بعدشم سیستم بوت نمیشه ویندوز کلا بالا نمیاد

2: برای مورد دوم از برنامه minitool میتونید استفاده کنید با استفاده از گزینه move/resize موجود دربرنامه بعدشم استفاده از گزینه merge.

netfix01
10-12-2012, 18:39
با تشکر از شما دوست عزیز که مشکله ما رو حل کردید چنتا سوال داشتم

1:چطوری میشه اسم درایو عوض کرد مثلا درایوc به یه درایو دیگهd تغییر داد

2:چطوری میشه از یک درایو حجم کم کنیم به درایو دیگه اضافه کرد

ممنون از شما دوست عزیز

اسم درایو رو براحتی میشه عوض کرد ولی نه در مورد درایو C. درایو C همیشه درایو C باقی می مونه اما بقیه درایوها رو می تونی. از start میری توی control Panel آنجا view by رو می ذاری روی large Icons بعد میری توی administrative tools آنجا computer management رو انتخاب می کنی. بعد میری توی storage. روی disk management دابل کلیک می کنی. کمی صبر می کنی تا اطلاعات دیسک هات load بشه. پایین صفحه تمام درایوهات رو می بینی. روی درایوی که می خوای اسمشو تغییر بدی کلیک راست می کنی می زنی روی گزینه change drive letter and paths و نام درایوت رو عوض می کنی.
توجه داشته باش که اگر اسمی که انتخاب کردی به درایو دیگه ای تعلق گرفته باشه اسمش توی لیست نیست. برای همین باید اول اسمش رو آزاد کنی. اگر بلد نیستی بگو تا بت یاد بدم.

سوال 2. برای کم کردن از طریق خود ویندوز می تونی. ولی برای اضافه کردن برنامه نیاز داری.
برای کم کردن:‌ همین مسیر بالا برای نمایش دادن درایو ها رو برو. روی درایوی که می خوای کم کنی کلیک راست کن و گزینه shrink volume رو بزن. البته دقت کن که به میزانی که می خوای کم کنی جا داشته باشی.
برای اضافه کردن اول باید از یک درایو کم کنی (با shrink ویندوز یا برنامه های دیگه) و بعد اونی که کم کردی با یه درایو دیگه merge کنی. برنامه ای که برای merge کردن پیشنهاد می کنم اینه EASEUS.Partition.Master.9.1.1.Professional.Edition
اسم اینو تو گوگل بزن در کنارش به فارسی بنویس دانلود تا سایتهای ایرانی برات بیاد. براحتی پیداش می کنی. برنامه اش کم حجمه و نیاز به کرک هم نداره. کارش هم حرف نداره.