مشاهده نسخه کامل
: مشکل نشناختن دی وی درایو
سلام درایو دیویدی رایتر من سالمه رو کامم دوتا ویندوزه یکی ایکس \ی و یکی 8.... روی ایکس بی کار میکنه اما جدیدا روی 8 داخل my computer که ایکونش نیست توی devis mangaer هم بغل ایکونش یه علامت تعجب و عکس زیر راهنمای کنید چی کارش کنم
ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
06-12-2012, 16:43
مشکل شما همینطور که داخل عکس مشخص کردین مربوط به ارور 19 میشه که برای فیکس کردنش گفته شده از طریق رجیستری برین
روش اول
ابتدا منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین از رجیستری برین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پیدا کردن اون Key که بصورت رنگ سبز مشخص کردم در رجیستری باید روی گزینه Class کلیک راست گزینه Find انتخاب کنید درکادری که باز میشه همون گزینه سبز رنگ بالا رو کلا باموس از روش کپی بگیرین داخل کادر مورد نظر وارد کنید بعدشم روی گزینه Find Next کلیک کنید تا این کی پیدا بشه وقتی پیدا شد درپنجره سمت راست این گزینه پایین پیدا کنید روش کلیک راست گزینه گزینه Delete انتخاب کنید پاکش کنید
اگر که این گزینه بالا داخل رجیستری نبود این یکی گزینه به اسم
پیدا کنید روش کلیک راست گزینه Delete انتخاب کنید رجیستری روببندین سیستم ریستارت کنید
CD drive or DVD drive is missing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش دوم
این برنامه پایین دانلود اجراش کنید کارش که به اتمام رسید سیستم ریستارت کنید:20:
Repair CD/DVD Missing/Not Working ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
parsicola
07-12-2012, 00:25
یه راه ساده دیگه: موس رو کاملا به گوشه پائین سمت چپ مانیتور ( جای دکمه استارت سابق در ویندوز 7) ببرید و رایت کلیک کرده و گزینه Command Prompt (Admin رو کلیک کنید . سپس متنی که در انتها نوشتم رو کپی و در اونجا پیست (paste) کرده و اینتر رو بزنید. بعدش کامپیوتر رو ریستارت کنید . حالا سی دی رام یا دی وی دی رامتون باید برگرده سرجاش. موفق باشین. متن : reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Contr oller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001
ameer1370
07-12-2012, 21:27
سلام من از وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم دیگه دی وی دی رایترمو نمیشناسه توی device manager هم هیدنه ارورش توی عکس گذاشتم
این کارایی که گفتید رو انجام دادم نشد
لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jafarian
08-12-2012, 00:26
ارور19 همینطور که من اشاره کردم مربوط به رجیستری میشه شما اگر روش رجیستری که گفتم برای شما مثمر ثمر نبود با اون برنامه هم مشکلتون رفع نشد این روش پایین برین که باز ازطریق رجیستری
ایتدا منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیرپایین برین
بعد داخل پنجره سمت راست کلیک راست گزینه New بعدگزینه Dword 32-bit vaule رو انتخاب کنید اسم همین رشته روی بزارین
بعد روش دبل کلیک کنید درکادر vaule date عدد 1 وارد کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید بالا که اومد ببینید فیکس شده.
mohsenvahidi
08-12-2012, 13:59
سلام من هم همین مشکل هیدن شدن رو دارم اما داخل مسیری که شما گفتید رفتم مسیر اخر controller0 نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GhesseyeAmir
08-12-2012, 14:12
یه راه دیگه هم هست که من انجام دادم درست شد.حالا برای شما هم شاید درست شد.برای من رایترم مخفی بود.
1.وقتی سی دی همون ویندوزو میذاشتم رایترم شناخته میشد.(البته هروقت احتیاج داشتم)
2.Microsoft .NET Framework 3.5 رو نصب کنید.(من نصب کردم درست شد.شمارو نمیدونم دوستان)
3.ورزن ویندوز 8 که جدیده رو نصب کردم کلا این مشکل رو نداشت.
بازم میگم.باید امتحان کنید.شاید فقط مشکلمون مشابه بوده
ameer1370
08-12-2012, 22:10
ارور19 همینطور که من اشاره کردم مربوط به رجیستری میشه شما اگر روش رجیستری که گفتم برای شما مثمر ثمر نبود با اون برنامه هم مشکلتون رفع نشد این روش پایین برین که باز ازطریق رجیستری
ایتدا منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیرپایین برین
بعد داخل پنجره سمت راست کلیک راست گزینه New بعدگزینه Dword 32-bit vaule رو انتخاب کنید اسم همین رشته روی بزارین
بعد روش دبل کلیک کنید درکادر vaule date عدد 1 وارد کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید بالا که اومد ببینید فیکس شده.
اولا ممنون از جوابتون
دوما اول از روش اول که گفتین رفتم UpperFilters و LowerFilters نداشت
بعد اون برنامه رو دان کردم ریپیر رو زدم ولی بازم درایورم نیومد اینم بگم تو سایتش نزده بود روی 8 هم کار میکنه
اون روش دوستمون هم کردم اتفاقی نیوفتاد
روش بالا شما رو هم انجام دادم خودش گزینه EnumDevice1 داشت
ممنون میشم اگه راه دیگه ای هم هست راهنمایی کنید
jafarian
09-12-2012, 00:35
اولا ممنون از جوابتون
دوما اول از روش اول که گفتین رفتم UpperFilters و LowerFiltersنداشت
بعد اون برنامه رو دان کردم ریپیر رو زدم ولی بازم درایورم نیومد اینم بگم تو سایتش نزده بود روی 8 هم کار میکنه
اون روش دوستمون هم کردم اتفاقی نیوفتاد
روش بالا شما رو هم انجام دادم خودش گزینه EnumDevice1 داشت
ممنون میشم اگه راه دیگه ای هم هست راهنمایی کنید
شما روی همون گزینه EnumDevice1 دبل کلیک کنید درکادری که باز میشه در قسمت vaule data هرعددی که تایپ شده شما پاک کنید بعدشم عدد 1 بصورت دستی وارد اینتر کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید اگر که بازم رفع مشکل نشد روش پایین برین به اینصورت که
کلیدهای Win+X بزنید درمنویی که باز میشه گزینه command prompet admin انتخاب کنید بعدشم درکادری که شبیه صفحه داس باز میشه این دستور پایین بترتیب با موس از روش کپی بگیرین بعدشم داخل همون پنجره با موس paste اینتر کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید
این روش مروبوط به سایت مایکروسافت میشد یک قسمتم اشاره کرده این مشکل مربوط به ویندوزی میشه که شما در اختیار دارین.
DVD drive not recognized in windows 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jafarian
09-12-2012, 00:42
سلام من هم همین مشکل هیدن شدن رو دارم اما داخل مسیری که شما گفتید رفتم مسیر اخر controller0 نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واما برای شما اینکار کنید به همین مسیر پایین از رجیستری برین اول
بعدشم طبق شکل پایین شماره 2 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم گزینه های شماره 3 با 4 انتخاب کنید
بعد اسم همین گزینه که درشکل بالا درست کردین به
طبق شکل پایین شماره 5 تغییر بدین بعد داخل پنجره سمت راست کلیک راست گزینه New از زیرمنویی که باز میشه گزینه Dword 32-bit vaule رو انتخاب کنید بعد اسم این گزینه رو به
طبق شماره 6 تغییر بدین روی همین گزینه دبل کلیک کنید درکادری که بازمیشه در قسمت شماره 7 عدد 1 تایپ اکی کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید.
ameer1370
09-12-2012, 09:49
کلیدهای Win+X بزنید درمنویی که باز میشه گزینه command prompet admin انتخاب کنید بعدشم درکادری که شبیه صفحه داس باز میشه این دستور پایین بترتیب با موس از روش کپی بگیرین بعدشم داخل همون پنجره با موس paste اینتر کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید
این روش مروبوط به سایت مایکروسافت میشد یک قسمتم اشاره کرده این مشکل مربوط به ویندوزی میشه که شما در اختیار دارین.
DVD drive not recognized in windows 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من ازین روش رفتم الان دی وی دی رایترمو میشناسه
ممنون به خاطر کمکتون
mohsenvahidi
09-12-2012, 10:45
سلام ممنون از اینکه خیلی خوب جواب میدید من از روش بالا که از خود مایکروسافت بود رفتم درست شد الان دیگه ویندوز دی وی دی رم را میشناسه.بازم تشکر میکنم.
Naser2959
11-12-2012, 22:58
دستتون درد نکنه مشکلم حل شد قبل از این چند بار ویندوز عوض کردم:n09:
rezakouhi
04-05-2013, 12:30
اقا ممنون دستتون درد نکنه جواب داد :n16:
teyhoo83
12-07-2013, 00:33
سلام من از همه ی این روش ها استفاده کردم اما نشد.
jafarian
12-07-2013, 15:35
سلام من از همه ی این روش ها استفاده کردم اما نشد.
هرچی روش که مربوط به ویندوز 8 نبودم دستگاه dvd rw همینایی که اشاره شده در پستها شما همه روشهای داخل این تاپیک رفتین ؟ این چند تا روش پایین که اشاره کردم میتونید اینا رو هم تست کنید
روش اول
به داخل بایوس برین ببینید دستگاه شما کامل اون قسمت شناسایی شده یا که نه اگر اونجا شناسایی شده بود شما کابل دستگاه وقتی سیستم خاموش هست ازروی بورد مادربورد عوض کنید جاش بعد از نوع تست کنید
روش دوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit وارد اینتر کنیدبعد به مسیر پایین از رجیستری برین اول
بعد وقتی روی پوشه که به رنگ سبز در مسیر بالا مشخص کردم کلیک کردین در پنجره سمت چپ بعد روی گزینه یا همون رشته UpperFilters کلیک راست بعدشم گزینه delete انتخاب کنید برای فایلی به اسم LowerFilters هم همین کار کنید بعد رجیستری ببندین سیستم ریستارت کنید درضمن برای پیدا کردن راحترپوشه
در رجیستری وقتی روی Class که با رنگ قرمز مشخص کردم کلیک کردین کلیدهای Ctrl + F بزنید در کادری که باز میشه اسم همون گزینه سبز با موس paste کنید بعدشم اینتر کنید اگر اون پوشه در مسیر مورد نظر باشد برای شما نمایش داده میشود
روش سوم
پنجره Device Manager سیستم اجرا کنید بعد روی گزینه DVD/CD-ROM drives ازبین گزینه های موجود کلیک کنید بعد ازگزینه زیر این کادر روی آیکن دستگاه خودتون اگر که در این قسمت به نمایش در میاد کلیک راست گزینه Uninstall انتخاب بعدشم سیستم ریستارت بالا که اومد از نوع تست کنید
روش چهارم
پنجره Disk Management سیستم اجرا کنید بعد آیکن دستگاه خودتون که اگر در اون قسمت دیدین روی اون کلیک راست بعدشم گزینه Change drive letter and paths انتخاب کنید در کادری که باز میشه یک حرف دیگه به دستگاه خودتون بدین بجای حرف پیش فرض بطور مثال x بعدشم اکی کنید تمامی پنجره ها رو ببیندین سیستم ریستارت کنید
روش پنجم
اگر که برنامه ای به اسم Toshiba Recovery Disk Creator روی سیستم دارین این برنامه حذف بعدم سیستم ریستارت کنید
روش ششم
firmware دستگاه خودتون آپدیت کنید به اینصورت که ابتدا به سایت Firmware HQ که پایین قراردادم برین بعدشم در قسمت سرچ موجود در این سایت مدل برند دقیق دستگاه خودتون وارد کنید firmware جدیدتر از یکی شما باشه اونو دانلود بعدم آپدیت کنید یکی دستگاه
روش هفتم
از برنامه هایی مثل Repair CD/DVD Missing/Not Working یا که CD-DVD Icon Repair استفاده کنید .
Repair CD/DVD Missing/Not Working ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CD-DVD Icon Repair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abdolali-Kr
18-07-2013, 19:52
فوق العاده عالی و موثر بود من مدت ها این مشکل رو داشتم اما با این پست طلایی و بی نظیر شما مشکلم حل شد واقعا متشکرم:n19::n16::n02:
دوستان من همه روش ها رو رفتم اما جواب نداد
فقط درایور رو نتونستم دانلود کنم اصلا گیر نیاوردم
مدل درایور دیویدی بنده :
Sony DRU-880s
ممنون میشم لینکش رو واسم بزارید
pouyasony
24-07-2014, 15:12
اقا واقعا دمتون گرم منم همین مشکلو داشتم با همین روش حل شد
خدا وکیلی این تاپیک باید مهم بشه چون جون خیلیارو نجات داده
armangamer
30-09-2014, 17:53
سلام. دستتون درد نکنه که باعث حل مشکل خیلی ها شدید و ازتون خواهش میکنم به منم . جواب بدید کارم از بین رفته
:n28:
من رایترمو ویندوز میشناسه و بایوس هم میشناسه و کابل ها رم عوض کردم اما وقتی دیسکی میندازم تو دستگاه انگار نه انگار چیزی انداختی و وقتی رو درایو کلیک میکنم میگه دیسک را وارد کنید در صورتی که دیسک داخل درایو هست خواهش میکنم پاسخ دهید
armangamer
03-10-2014, 16:59
کسی نیست به ما جواب بده تو رو خدا ما رو هم حساب کنید :n28:
سلام. دستتون درد نکنه که باعث حل مشکل خیلی ها شدید و ازتون خواهش میکنم به منم . جواب بدید کارم از بین رفته
:n28:
من رایترمو ویندوز میشناسه و بایوس هم میشناسه و کابل ها رم عوض کردم اما وقتی دیسکی میندازم تو دستگاه انگار نه انگار چیزی انداختی و وقتی رو درایو کلیک میکنم میگه دیسک را وارد کنید در صورتی که دیسک داخل درایو هست خواهش میکنم پاسخ دهید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.