مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد مدل هارد
دوستان من یه مدل هارد لپ تاپی دارم مدلmhk2043at .....میشه بگید چند گیگه این رام تو گوگل میزنم 4.3 گیگ زده اصلا هارد 4 گیگ داریم؟مارکشم فوجیتسو
ata.royalfalcon
05-12-2012, 16:21
دوستان من یه مدل هارد لپ تاپی دارم مدلmhk2043at .....میشه بگید چند گیگه این رام تو گوگل میزنم 4.3 گیگ زده اصلا هارد 4 گیگ داریم؟مارکشم فوجیتسو
سلام .
مشخصات هارد معمولاً روی لیبل چسبیده روی آن نوشته میشه . حجم این هارد 4.3 گیگ هست و اینترفیس هم IDE و 4200RPM هست . در عکس زیر برنامه HDtune در قسمت گوشه سمت چپ و بالا حجم هارد رو نوشته .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بابت جوابتون
این هارد نوت بوکمه فکرم کنم سوخته باشه میتونم یه هارد 80 بخرم واسش؟مدل نوت بوکمم travel mate 330t اینه.الان که روشن میکنم با هارد تو همون صفحه اول میمونه میگه f2 بزن میزنم عکس قفل و کلید میاد هاردم در میارم بازم تو همون صفحه میمونه.یعنی هاردم سوخته؟
ata.royalfalcon
05-12-2012, 17:31
خیلی ممنون بابت جوابتون
این هارد نوت بوکمه فکرم کنم سوخته باشه میتونم یه هارد 80 بخرم واسش؟مدل نوت بوکمم travel mate 330t اینه.الان که روشن میکنم با هارد تو همون صفحه اول میمونه میگه f2 بزن میزنم عکس قفل و کلید میاد هاردم در میارم بازم تو همون صفحه میمونه.یعنی هاردم سوخته؟
بله میتونید یه هارد جدید بخرید . فقط دقت کنید اینترفیس هارد جدید همانی باشد که لپتاپتان ساپورت میکنه (IDE) . ضمناً ببینید محفظه هارد لپتاپتان چقدر ضخامت داره که برای نصب هارد جدید به مشکل بر نخورید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.