PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : S.M.A.R.T. status bad

xXxMAHDI100
05-12-2012, 01:08
سلام

من یه هارد 500 گیگ دارم که سر بوت شدن این اررور رو میده

Receiving S.M.A.R.T. status bad backup and replace error
با یه چندتا حرکت ویندوز بالا میاد و دیگه هیچ مشکلی نیس تا ریست یا خاموش روشن کردن بعدی که باز باید اون چند حرکت رو بزنم تا بالا بیا

می خواستم بدونم که میشه این هارد رو درون باکس هارد بزارم و ازش بعنوان هارد اکسترنال استفاده کنم ؟؟ //با این وضعیت اوضاش چطوره میشه اطمینان کرد و توش فایل ریخت ؟؟

EXTREME
05-12-2012, 01:40
سلام

من یه هارد 500 گیگ دارم که سر بوت شدن این اررور رو میده

Receiving S.M.A.R.T. status bad backup and replace error
با یه چندتا حرکت ویندوز بالا میاد و دیگه هیچ مشکلی نیس تا ریست یا خاموش روشن کردن بعدی که باز باید اون چند حرکت رو بزنم تا بالا بیا

می خواستم بدونم که میشه این هارد رو درون باکس هارد بزارم و ازش بعنوان هارد اکسترنال استفاده کنم ؟؟ //با این وضعیت اوضاش چطوره میشه اطمینان کرد و توش فایل ریخت ؟؟

اول از همه بایوس مین رو دیفالت کنید درست نشد یعنی هارد شما یک مشکلی داره
یک عکس از اتب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا

xXxMAHDI100
05-12-2012, 13:13
اول از همه بایوس مین رو دیفالت کنید درست نشد یعنی هارد شما یک مشکلی داره
یک عکس از اتب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا

HealTH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عکس

EXTREME
05-12-2012, 14:04
هارد مشکل داره ببرید رو تست نرم افزار hdd regenerator رو مود scan and repair درست نشد باید low level format و آپدیت فریم ویر هارد رو تست کنید

بهتره اتصالات هارد و خود پاور رو هم تست کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید

xXxMAHDI100
05-12-2012, 17:47
هارد مشکل داره ببرید رو تست نرم افزار hdd regenerator رو مود scan and repair درست نشد باید low level format و آپدیت فریم ویر هارد رو تست کنید

بهتره اتصالات هارد و خود پاور رو هم تست کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید

با اون دوتا نرم افزار انجام دادم چیزی پیدا نکردن

فقط وقتی با این لوو فرمت که میزدم رو 70% و 99% ویندوز پیرید بالا و اخطار داد که بکاپ بگیر

من الان 2 تا هارد دارم که یکیش سالمه یکیشم اینه ( برای اپدی فایلشو دانلود کردم ) اجرا کنم ! سر بوت مشکلی که ایجاد نمیشه بین 2 تا هاردم ؟؟؟ خودش هارد مورد نظر رو پیدا میکنه ؟؟

EXTREME
05-12-2012, 18:36
با اون دوتا نرم افزار انجام دادم چیزی پیدا نکردن

فقط وقتی با این لوو فرمت که میزدم رو 70% و 99% ویندوز پیرید بالا و اخطار داد که بکاپ بگیر

من الان 2 تا هارد دارم که یکیش سالمه یکیشم اینه ( برای اپدی فایلشو دانلود کردم ) اجرا کنم ! سر بوت مشکلی که ایجاد نمیشه بین 2 تا هاردم ؟؟؟ خودش هارد مورد نظر رو پیدا میکنه ؟؟

بهتره تک هارد باشه برای آپدیت فریم ویر اگه با این 3تا کرا مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری است

xXxMAHDI100
05-12-2012, 20:16
بهتره تک هارد باشه برای آپدیت فریم ویر اگه با این 3تا کرا مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری است

چه جوری تک هارد کنم ویندوز نداره که بخوام فایلوو اجرا کنم!!

حالا اگه این کارم کردمو باز تاثیری نداشت امیدی بهش هست ؟؟ میشه به عنوان اکسترنال ازش استفاده کنم ؟

EXTREME
05-12-2012, 20:26
چه جوری تک هارد کنم ویندوز نداره که بخوام فایلوو اجرا کنم!!

حالا اگه این کارم کردمو باز تاثیری نداشت امیدی بهش هست ؟؟ میشه به عنوان اکسترنال ازش استفاده کنم ؟

اگه میتونید روش ویندوز نصب کنید و انجام بدین
من تا حالا دو تاهارد آپدیت فریم ویر نکردم و تک هارد بوده قاعدتا باید خود هارد مورد نظر رو پیدا کنه و فریم ویر اون هارد آپدیت بشه ولی من چون دو هارده نکردم اینکارو زیاد مطمئن نیستم

اگه با آپدیت فریم ویر درست نشد مشکل هارد صه صورت نرم افزاری حل نمیشه باید ببرید بیرون هارد رو
اتصالات هارد پاور همرو چک کنید جای کابل دیتا رو هم عوض کنید بایوس مین رو هم آپدیت کنید