ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد شغل مناسب - مغازه در شلوغ ترین نقطه شهر

babak_gww
04-12-2012, 23:43
سلام بر و بچ عزیز و دوستان قدیمی و یاران جدید که تا بحال سعادت آشنایی باهاشون رو نداشتم :sq_25:

حقیقتش یه مغازه جور شده و میخوام اجاره اش کنم ... تو یکی از شلوغترین و پر رفت آمد ترین خیابونهای شهر هستش ( بنده ساکن یکی از مراکز استانها هستم) این نقطه فوق العده شلوغه ولی جزو خیابونای های کلاس حساب نمیشه !

من دانشجوی آزاد هستم (معماری) و هزینه شهریه و ... سنگین هستش و فعلا هم مونده تا درسم تموم بشه و وارد بازار کار بشم

این مغازه چون طرف آشنا هستش حدودا دور و بر 1.5 اجاره ازم میگیره ماهیانه و مغازه حدودا 15 - 16 متره ( و چون زیر هتل هستش محدودیتهایی داره مثل عدم سر و صدا و بوی غذا و ...)

چه شغلی پیشنهاد میدین که هم دردسرش کم باشه هم سوددهیش در حد معقول و با کلاس باشه به قول معروف :sq_13: ... ؟ خودم در اوقاتی که کلاس ندارم و بقیه مدت هم پدرم و شاید چندتا از دوستان وایسن در مغازه

برای شروع کار 20 تومن نقد دارم ... و حدودا 40 پول دو تا ماشین که اگه کارم بگیره اونارو هم میارم تو کار...
خودم چندتا پیشنهاد دارم... اما مطمئنم شما دوستان پیشنهادات بهتری دارین

1-لوازم آرایشی و بهداشتی ( از دوستان شنیدم شغل فوق العاده خوبیه منتهی باید حساب دفتری حتما داشته باشی و دردسرهای پشت بندش!!!)
2- بوتیک ( بحث د مده شدن اجناس هستش)
3- کفش فروشی زنانه
4- خشکبار فروشی!!!
5- لوازم التحریر
6- ... :sq_24:

ملا نصرالدین
05-12-2012, 10:15
نگفتی اطراف شما چه مغازه هایی هست
چقدر وقت داری در روز.مثلا خودت از صبح تا شب هر روز هستی یا میخوای بعضی روزها ببندی یا میخوای شاگرد بذاری؟

secretman
06-12-2012, 02:56
بدلیجات هم خوبه اگه کارت باشه

babak_gww
07-12-2012, 23:16
والا من خودمم اگه نباشم بالاخره یکی هست که مغازه بسته نمونه

اطراف هم همه جور مغازه ای هستش از پوشاک و کفش و ساعت فروشی بگیر تا شیرینی فروشی و بستنی و ... :D

والا بدلیجات خوبه اما من سر رشته ندارم ... یعنی میترسم سراغش برم وگرنه بنظر کار خوبی میاد ... در ضمن مطمئن هم نیستم درآمد داشته باشه

ملا نصرالدین
09-12-2012, 08:39
ببین هر شغلی یه مزایایی داره.یه معایب
اگر اطرافتون چند تا لباس فروشی هست لباس فروشی از این نظر خوبه که میتونی رقابت کنی.لباس ها را کمی ارزان تر بدهی و اینجوری مشتری های مغازه های دیگه رو به طرف خودت جلب کنی
یه عیبی که داره اینه که به دلایل مختلف ممکنه نتونی این کار رو بکنی و اون وقت حسابی ضرر میکنی

من خودم به شخصه یا مواد غذایی مثل ساندویچی رو بهت پیشنهاد میدم.(البته اگر اون اطراف نیست)
یا کار کادویی.
خوبی کادویی اینه که خیلی وسیع هست.و حتی اگر کسی هم انجا داشته باشد باز به دلیل تنوع اجناس میشه رقابت کرد.فقط باید حواست باشه که اگر بالای شهر نیستی اجناس گران نیاور.یعنی نهایت قیمت اجناس 40 تومان باشه.البته اینی که من میگم باز هم به خیابانی که توش هستی بستگی داره

biostar
12-12-2012, 20:41
هر کاری میکنی متفاوت با دیگران باشه ، هم محیط هم قیمت هم برخورد و هم جنس

babak_gww
14-12-2012, 16:49
ممنون از نظرای دوستای عزیزم

حالا به نظرتون لوازم آرایش چطوره؟؟؟ به نظرم کار تر تمیزیه و تو این خیابون لوازم آرایشی بهداشتی نیست اصلا ... میشه مشتریای متوسط درآمد رو جذب کرد تو این خیابون ... به نظرتون بدون حساب دفتری و قرض دادن میتونم مشتری جذب کنم؟؟؟