مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای اخطار Photoshope Extended Trial
mahdiali22
04-12-2012, 21:42
سلام
لطفا برای اخطار زیر کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sayanermia
04-12-2012, 22:42
از این پچ استفاده کنید مشکل حل میشه :sq_25:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن فراموش نکنید از طریق فایروال ویندوز ، نرم افزار فتوشاپ رو بلوکه کنید که نتونه از اینترنت استفاده کنه و لیسانس رو بپرونه!:sq_17:
mahdiali22
05-12-2012, 00:18
ممنون ولی فتو شاپم بعضی قابلیتاشو از دست داد،از جمله 3D
در ضمن تصویر زمان شروع برنامه هم تغییر کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sayanermia
05-12-2012, 01:05
این مشکل قابل حله!!
1- شما یک بار فتوشاپ رو کامل پاک کنید از روی سیستم
2- سپس دوباره نصب کنید
3- وقتی نصب کردید ، کرک یا پچ نکنید! فقط بازش کنید و بذارید تریال اجرا بشه. وقتی فتوشاپ باز شد و اومد بالا ببندینش
4- حالا پچ رو اجرا کنید و مجددا فتوشاپ رو باز کنید. می بینید که همون فتوشاپ اکستند خواهد بود
این مشکل فعلی بخاطر این پیش اومده که فایل amtlib.dll توسط پچ ساخته شده و استاندارد هست. در صورتی که این فایل اول باید با خود فتوشاپ ساخته بشه که به صورت پیشفرض اکستند ساخته میشه. سپس بعد از ساخته شدن این فایله که میشه پچ رو اجرا کرد
مراحل بالارو انجام بدید مشکلتون حل میشه :)
mahdiali22
05-12-2012, 01:17
من فایل قابل نصبو ندارم ممنونم اگه UP کنید یا برام ارسال کنید
sayanermia
05-12-2012, 02:38
نمی دونم فتوشاپ شما 32 بیته یا 64 بیت!
برای من 64 بیته و فایل خودمو براتون آپلود کردم :sq_8:
دانلود کنید و اونو در پوشه ی نصب فتوشاپتون جایگزین کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
YAHYA-PRO
07-12-2012, 21:56
این مشکل قابل حله!!
1- شما یک بار فتوشاپ رو کامل پاک کنید از روی سیستم
2- سپس دوباره نصب کنید
3- وقتی نصب کردید ، کرک یا پچ نکنید! فقط بازش کنید و بذارید تریال اجرا بشه. وقتی فتوشاپ باز شد و اومد بالا ببندینش
4- حالا پچ رو اجرا کنید و مجددا فتوشاپ رو باز کنید. می بینید که همون فتوشاپ اکستند خواهد بود
این مشکل فعلی بخاطر این پیش اومده که فایل amtlib.dll توسط پچ ساخته شده و استاندارد هست. در صورتی که این فایل اول باید با خود فتوشاپ ساخته بشه که به صورت پیشفرض اکستند ساخته میشه. سپس بعد از ساخته شدن این فایله که میشه پچ رو اجرا کرد
مراحل بالارو انجام بدید مشکلتون حل میشه :)
سلام
منم این مشکل رو دارم
ولی این راهی که شما گفتی رو امتحان کردم نشد
هنوزم بعد از پچ کردنش تبدیل به نسخه عادی میشه
سلام
داخل فایلی که قرار دادم 2 تا برنامه هست .
قبل از اینکه فتوشاپ رو کرک کنید فایل Disable Activation باز کنید تا سرویس های فتوشاپ غیر فعال بشه بعد فایل Patch رو باز کرده و مسیر برنامه رو بهش بدید تا جاگزین فایل amtlib.dll اصلی خود برنامه بشه اگه مشکل حل شد دوستان زحمت اتچ فایل رو بکشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.