مشاهده نسخه کامل
: تغيير خودکار صفحه خانگی
سلام
من یه نرم افزار از سایتی دانلود کردم از اون به بعد صفه خانگی موزلام همون سایت میشه هر چی عوضش میکنم دوباره همون میشه !!!!
چی کار کنم؟
کمک کنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار رو پاک کن خب :دی
خوب احتمالا یه بدافزاری چيزی باهاش نصب شده که اون بتید از بین بره ؟؟؟؟؟
نرم افزار چیه ؟ به چه سایتی تغییر میده ؟
اینها احتمالا adware هستن و کم خطر
نرم افزار دانلود منجر
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار دانلود منجر
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی نیست
*Batman*
04-12-2012, 22:39
سلام
تولبارهای اضافه ای رو که روی مرورگر نصب شده پاک کنید.
Spybot-Search & Destroy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه خوبی برای رفع مشکل شماست
سلام
تولبارهای اضافه ای رو که روی مرورگر نصب شده پاک کنید.
Spybot-Search & Destroy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه خوبی برای رفع مشکل شماست
سلام
هیچ تولباری نصب نشده است. برنامه رو هم دانلود کردم اجرا کردم کمکی نکرد
*Batman*
06-12-2012, 16:11
سلام
تو Address bar فایرفاکس این دستور را تایپ کنید و Enter کنید : about:config
تو کادر Search عبارات زیر را یک به یک جستجو کنید.
روی هر گزینه ای که پیدا میشه دابل-کلیک کنید و مقداری رو که مشخص کردم بهش بدید.
1-browser.search.defaultengine >>> مقدار : Google
2-browser.search.defaultenginename >>> مقدار : Google
3- browser.search.order.1 >>> مقدار : Google
4-browser.search.selectedengineURL >>> مقدار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5-browser.startup.homepage >>> مقدار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6- keyword.URL
مقدار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایرفاکس رو Restart و نتیجه رو اعلام کنید.
سلام
تو Address bar فایرفاکس این دستور را تایپ کنید و Enter کنید : about:config
تو کادر Search عبارات زیر را یک به یک جستجو کنید.
روی هر گزینه ای که پیدا میشه دابل-کلیک کنید و مقداری رو که مشخص کردم بهش بدید.
1-browser.search.defaultengine >>> مقدار : Google
2-browser.search.defaultenginename >>> مقدار : Google
3- browser.search.order.1 >>> مقدار : Google
4-browser.search.selectedengineURL >>> مقدار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5-browser.startup.homepage >>> مقدار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6- keyword.URL
مقدار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایرفاکس رو Restart و نتیجه رو اعلام کنید.
سلام
کارهایی که گفتید انجام دادم ولی بعد که سیستم را خاموش روشن کردم دوبار همون سایت قبلی رو نشون میده !!!!
یعنی توی مورد 5 اون سایت دوباره نوشته شده
*Batman*
07-12-2012, 16:12
سلام
کارهایی که گفتید انجام دادم ولی بعد که سیستم را خاموش روشن کردم دوبار همون سایت قبلی رو نشون میده !!!!
یعنی توی مورد 5 اون سایت دوباره نوشته شده
سلام
CCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید و باهاش کوکی ها و کش فایرفاکس رو پاک کنید.
سیستم رو با Malwarebytes Anti-Malware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اسکن کنید.
سلام
CCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید و باهاش کوکی ها و کش فایرفاکس رو پاک کنید.
سیستم رو با Malwarebytes Anti-Malware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اسکن کنید.
تمام کارهایی که گفتبد کردم بازم از بین نمیره !!!!!!
سلام
کارهای گفته شده را انجام دادم باز درست نشد !!!!!
*Batman*
09-12-2012, 16:32
کارهای گفته شده را انجام دادم باز درست نشد !!!!!
خوب حالا راهکارهای ارائه شده در تاپیک های زیر رو انجام بدید.
بازشدن خود بخودی سایت 1000kala.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز شدن انفجاری firefox !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویروسی که هنگام وبگردی مرورگر رابه صفحه دیگری منتقل می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویروسی که مرورگر را بالا می آورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتیجه رو اعلام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.