ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک داور هلندی زیر مشت و لگد بازیکنان درگذشت

nw_nk
04-12-2012, 16:13
کمک داور هلندی زیر مشت و لگد بازیکنان درگذشت

سه بازیکنی که به داور مذکور حمله کردند 15 و 16 ساله بودند و گفته می شود که در بازداشت پلیس قرار دارند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- کمک داورهلندی که یکشنبه شب دریکی ازمسابقات فوتبال این کشورازسوی بازیکنان مورد حمله قرار گرفته بود، به دلیل شدت جراحات وارده درگذشت.

به گزارش رویترز، وی ˈریچارد نیوونهوزنˈ نام داشت که خط نگهدار یکی از مسابقات فوتبال هلند در رده جوانان بود.

در این مسابقه یکی از پسران نیوونهوزن نیز حضور داشت.

وی در جریان بازی توسط سه نفر از بازیکنان تیم ˈنیو اسلاتنˈ با مشت و لگد مورد ضرب و شتم قرار گرفت و روی زمین افتاد.

مسوولان مسابقه بلافاصه او را به بیمارستان بردند اما یک روز بعد خبر مرگ این داور 41 ساله منتشر شد.

این اتفاق موجب شگفتی دنیای فوتبال شده است به طوریکه افراد بسیاری از جمله وزیر بهداشت، رفاه و ورزش هلند در مورد آن اظهار نظر کرده اند.

وی گفت: واقعا وقوع چنین اتفاقی در ورزش هلند وحشتناک است.

سه بازیکنی که به داور مذکور حمله کردند 15 و 16 ساله بودند و گفته می شود که در بازداشت پلیس قرار دارند.

2012/12/4

yuseph
04-12-2012, 17:50
مگه چقدر زدنش؟
پس امنیت ورزشگاه و یا کادر تیم ویا خود بازیکنان نبودن که جلوشون رو بگیرن؟
عجب!
به نظر من نتنها باید این ها مجازات بشن بلکه باید تمام کسانی که میتونستن جلوی این جنایت رو بگیرن و نگرفتن هم مجازات بشن مضاف بر اون تیم و باشگاه مذکور رو به شدیدترین وجه ممکن جریمه میکردم!

nw_nk
05-12-2012, 16:15
بلاتر: هنوز در شوک خبر ضرب و شتم داور هلندی هستم

رئیس فیفا از ضرب و شتم داور هلندی که موجب مرگ وی شد ابراز نارحتی کرد

سایت گل- سپ بلاتر رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، که از حمله به داور هلندی در شوک بود با نامه ای به فدراسیون فوتبال هلند همدردی عمیق خود از این حادثه را به آن ها ابلاغ کرد.

رئیس فیفا درباره ی حادثه ای که در هلند رخ داد و منجر به مرگ داور بازی شد گفت:" فوتبال یک آینه ای از جامعه است و متاسفانه فوتبال به ما نشان داد که نارضایتی در آن جامعه مردم را رنج می دهد."

بلاتر ادامه داد:" من معتقدم که فوتبال یک نیروی مثبت دارد که به مردم آموزش می دهد چگونه در مقابل بی عدالتی ها رفتار کنند"

سه بازیکن جوان و آماتور هلندی روز یک شنبه پس از بازی به داور 41 ساله حمله ور شدند و او بر اثر آسیب های شدید مغزی از دنیا رفت.

2012/12/4

Agame.Arash
05-12-2012, 17:02
مث این که همه جا آسمون همین رنگه .... به فوتبال خودمون امیدوار شدم !