مشاهده نسخه کامل
: چت رومهای یاهو بسته میشود
befermatooo
04-12-2012, 12:17
:sq_3:
یاهو برخی سرویسها و محصولات خود از جمله یاهو مسنجر را تعطیل میکند.
به گزارش ایتنا، از زمان به روی کار آمدن خانم ماریسا مایر، مدیر عامل جدید یاهو، این چشمگیرترین تحولاتی است که یاهو به خود دیده است.
یاهو در وبلاگ یاهو مسنجر خود، گفته قصد دارد بر سرویسها و محصولات سودآور و مفید تمرکز کند و یا محصولات جدیدی خلق نماید، و به همین دلیل برخی سرویسهای فعلی خود را میبندد.
در ۱۴ دسامبر سال جاری (۲۹ آذر) چت رومهای عمومی یاهو بسته خواهد شد.
این چت رومها محل گپزنی صدها و شاید هزاران کاربر از سراسر جهان و به زبانهای مختلف بوده است.
این خبر را شاید بتوان یک تراژدی برای کاربران ایرانی دانست چرا که بخش قابل ملاحظهای از این افراد، سالها پیش اولین تجربههای وبگردی خود را با گشت و گذار در اتاقهای گپزنی یاهو آغاز کردهاند.
بر اساس این گزارش، در همان تاریخ، سرویس Pingbox نیز از یاهو مسنجر حذف خواهد شد.
مدیران سایتها و صاحبان فروشگاههای الکترونیکی با استفاده از Pingbox میتوانند به صورت رایگان برای سایت خود قسمت پشتیبان آنلاین بسازند.
یاهو نحوه نصبزدایی Pingbox را برای کاربرانی که از این ابزار در وبلاگ خود و یا شبکههای اجتماعی استفاده کردهاند، آموزش داده است.
همچنین قرار شده از ۳۰ ژانویه (۱۱ بهمن) سرویس ارتباط تلفنی یاهو مسنجر که توسط شرکتی به نام Jajah عرضه میشد، غیرفعال گردد.
برای من که فرقی نمیکرد، چون تاحالا یکبار هم وارد این چت روم ها نشدم. تا وقتی رقیبهایی مث فی س بک داره ، همون بهتر که حذف کنه بره.
آخه تو ایران کدوم چت روم درست حسابی بود؟
گفتیم بعد سال ها یک سر بهش بزنیم آبرومون رفت:دی
برای ما که چند وقته اصلا خطا میده نمیره تو رووووم !! باهیلتر شکن و یه نسخه دیگه تست زدیم نشد!
ما هم از روم استفاده نمیکنیم همینجوری واسه یه کاری خواستیم بریم که نشد گفتیم ولش! :دی
IRAN_KING
04-12-2012, 12:36
این چند سال اخیر شده فقط اسپم بازار و وب کم بازار ! :sq_24:
موبنا- شرکت یاهو اعلام کرده که تا دو هفته آینده بخش اتاق گپ (Public Chat Rooms) را در سرویس مسنجر تعطیل می کند.
شرکت یاهو اعلام کرده که تا دو هفته آینده چند قابلیت سرویس مسنجر از جمله بخش اتاق گپ را تعطیل می کند.
از سوی دیگر مسنجر که پیشتر با سرویس ویندوز لایو مایکروسافت سازگار بود، به تازگی با این سرویس کار نمی کند. در حالی که لیست دوستان و تماس های مایکروسافت در مسنجر نمایش داده می شود اما امکان ارسال پیام وجود ندارد.
همچنین یاهو اعلام کرده سرویس های Voice Phone In و Phone Out را نیز اوایل سال 2013 تعطیل می کند.
بر این اساس فقط کاربران سرویس مسنجر می توانند با یکدیگر در تماس باشند.
befermatooo
04-12-2012, 13:06
روم یاهو مجانیه اما ایرانی های توش پولیش کردن ! 10 دقیقه 2000 تومن !
در هر صورت سرویس خوبی بود . ولی خوب نمیشد تو صفحه اصلی هر روم فعالیت کرد با توجه به محتواش !
Hamid Reza
04-12-2012, 13:08
چه خبر خوبی
واقعا این یکی دو سال اخیر شده بود محل تبلیغات و فعالیت وسیع اسپمرها
روم های ایران هم که همه غیر اخلاقی و پر از حرف های مستهجن
خیلی زودتر از اینا کاش میبست یاهو چت روم هاش رو
بیشترین محبوبیت این چت روم ها هم فک کنم تو ایران بود . تو هر رومی میرفتی چندتا ایرانی پیدا میشدن
خارجی های بیشتر از اسکایپ و گوگل تالک استفاده میکنن
روم یاهو مجانیه اما ایرانی های توش پولیش کردن ! 10 دقیقه 2000 تومن !
پولی ؟ نه بابا !!
یعنی باید پول بدی تا بری تو روم؟ از کجا؟!!!!!!!!!!!
Iloveu-ALL
04-12-2012, 16:56
چه خبر خوبی
واقعا این یکی دو سال اخیر شده بود محل تبلیغات و فعالیت وسیع اسپمرها
روم های ایران هم که همه غیر اخلاقی و پر از حرف های مستهجن
خیلی زودتر از اینا کاش میبست یاهو چت روم هاش رو
بیشترین محبوبیت این چت روم ها هم فک کنم تو ایران بود . تو هر رومی میرفتی چندتا ایرانی پیدا میشدن
خارجی های بیشتر از اسکایپ و گوگل تالک استفاده میکنن
آره قبول دارم وضعیت چت روم های یاهو ِ ایران خیلی خراب بود همون بهتر که بسته شد
+ تو چت روم های خارجی 99درصدشون BOOT بودن و خودکار چت میکردن و به شما لینک های مستجهن و ... میدادن!
البته کسای دس شماری هم بودند که از چت روم یاهو استفاده مفید کردم
من یکی رو دیده بودم که یه دبیر انگلیسی بود تو ایران بعد با یکی تو خارج از طریق همین یاهو ارتباط پیدا می کنه و اصطلاحات روزمره و اصطلاحاتی که کمتر تو کتاب پیدا میشه رو بهش میگه و ....
البته این چت روم ها همیشه هم بد نبوده .
خیلی وقت ها شده که توی یک روم که رفتم نوع برخورد و صحبت ها خیلی خوب بود و صحبت های درست و حسابی مطرح میشد و در مورد خیلی از مسائل صحبت میکردیم .
بالاخره هر کسی یک جوری از این موارد استفاده میکنه . خوب یا بدش به خودشون مربوطه .
نکته آزار دهنده تبلیغاتی بود که توی روم ها صورت میگرفت . کلا همه چیز رو خراب کرد . قبلا هر مشکلی هم که توی این روم ها بود , باز میشد با بقیه یک گفت و گویی کرد .
ولی این استفاده تبلیغاتی و این پیام های مکرری که فرستاده میشد دیگه اجازه نمیداد که بتونیم با هم صحبت کنیم .
به نظر من که حیف بود و حیف شد :sq_19:
Golbarg01
04-12-2012, 20:23
وای چقدر بد !
حالا چیکار کنیم؟
چه جایگزینی برای چت روم های یاهو هست؟:sq_14:
Agame.Arash
04-12-2012, 21:26
وای چقدر بد !
حالا چیکار کنیم؟
چه جایگزینی برای چت روم های یاهو هست؟:sq_14:
Nimbuzz ! هست ..... علاوه بر pc روماش واسه موبایل هم هستن ..... همین الانم پر ایرانیه !
اگه چت روم ها چیز خوبی بود فقط روم های مخصوص کشورهای آسیایی و جهان سومی شلوغ نبود !!
کسی که نکته رو بگیره می فهمه !
همون بهتر بسته شد
خبر اول به تراژدی اشاره کردی بود ؛ بیشتر برای من تلخی نوستالژیکی ایجاد میشه اگر این اتفاق بیفته /
2007 و 2008 به قبل یاهو علاوه بر رومهای public ، رومهای Personal هم داشت ، یعنی هر کاربری میتونست یک روم ایجاد کنه و باقی کاربران رو دعوت کنه یا کاربرانی که رومها رو میدیدند وارد میشدن ؛ خاطراتی بود واقعا ؛ روم آنتی پسرها ، روم آنتی دخترها و ...
ضمن اینکه اون زمان Persian Room ها رو داشتیم توی یاهو که بعضا تا یکساعت تلاش میکردیم بتونیم وارد روم های 1 تا 3 پرشین روم بشیم ...
اما نکته ای که در یاهو همیشه منو آزار میداد این بود که هیچوقت ایرانی های یاهو با هم مهربون نبودن ، همیشه به هم ناسزا میگفتن روی talk و کل هدفشون از وارد شدن به یاهو ، وی.سی کشی و فول کردن روم و talk گرفتن و ایگنور کردن سایر یوزرها بود ( که موقع talk گرفتن بوق بخورن ! ) ...
اونایی هم که توانایی این کارا رو نداشتن و نمیتونستن proxy سبز اسکن کنن با proxy grabber ها ( چون اکثر برنامه های voice کشی توی یاهو باید با sock سبز تغذیه میشدن برای اینکه بتونن بوزر لاگین کنن ) با نصب و کپی یه سری فایل dll و ocx تو شاخه سیستم 32 یه سری بوتر نصب میکردن و با آیدی میکر آیدی بوت میساختن و میومدن یا رومها رو فریز میکردن و یا کاربرا رو بوت میکردن ( معمول ترین شکل بوت شدن این بود که ییهو ! چندین صفحه پی.ام پشت سرهم برای فرد بوت شده باز میشد و مسنجر هنگ میکرد کلا ) و نکته ی جالبش این بود که برای اینکه برنامه ی بوتر بتونه ایدی لاگین کنه ، زبان فارسی باید حتما از بخش زبانهای ویندوز remove میشد !/
اون زمان ای.دی.اس.ال به گستردگی امروز همه گیر نشده بود ، بنابراین هرکی سرعت بیشتری داشت تو این میدان نبرد !!! برنده ی نهایی بود ...
گذشت و گذشت تا یاهو تغییراتی ایجاد کرد ، رومهای personal رو بست ، کد ورود گذاشت برای جلوگیری از ورود روبوت ها و اسپمر ها و آیدی های بوت ولی هیچکدوم از اینا نتیجه نداشت چون برنامه های جدید هم به سیستم کد ورود یاهو مجهز شده بودن /
من از 2008 تا 2-3 ماه پیش نمیرفتم داخل رومها به هیچ وجه ( خاطرات تلخ از دست دادن زمانهای زیاد پای یاهو و حواشیش رو دوست نداشتم مرور کنم ) ؛ اخیرا که وارد شدم دیدم هیچ تغییری صورت نگرفته ؛ آدما همون آدمان که همش فکر و فعالیتشون فحش به دیگران و کل کل های مسنجری هست ؛ رومها پر شده از روبوت های تبلیغاتچی ؛ رومها پر شده از آیدی های نامبر و آیدیهای ایلگال که حتی برخیها هزینه ی زیادی میکنن برای اینکه بتونن یه آیدی ایلگال داشته باشن ( خرید آیدی ) !!! یه عده هم که به سرور دسترسی دارن و بدون هیچ دغدغه ای آیدی لاگین میکنن و روم فول میکنن ...
هنوزم وقتی وارد رومهای یاهو میشی برای افراد اونجا Member ه یوزرت مهمه ، سال عضویتت مهمه ، خیلی راحت به آدما توهین میشه ، به تازه وارد ها میگن new chatter و خودشون رو old chatter میدونن ...
چیزی که بیشتر از همه منو آزار میده اینه که یعنی توی همه ی این سالها هیچ چیزی عوض نشده توی یاهو ؟ چرا آدمای جدیدش هم افکار قدیمیا رو دارن ؟ مگه در دنیای مجازی قدرتی هم وجود داره که اینقدر تمرکز میشه روش ؟
befermatooo
06-12-2012, 10:33
پولی ؟ نه بابا !!
یعنی باید پول بدی تا بری تو روم؟ از کجا؟!!!!!!!!!!!
یه کارت شارژ میخری 5000 تومنی ، بعد میری تو روم و صبر میکنی تا پخش زنده شروع بشه :دی . برای استفاده از این خدمات شارژ مبارک روتحویل میدی و ...........
البته عاقبت نداره . شنیدم که میگما :sq_3:
2007 و 2008 به قبل یاهو علاوه بر رومهای public ، رومهای Personal هم داشت
ای خدا ، یادش بخیر . چه دورانی داشتیم /
میگم ناقلا نکنه تو همونی بودی که همیشه منو بوت میکرد ؟
Agame.Arash
06-12-2012, 15:00
یادش بخیر....بعد مدرسه با آی دی دختر با رفقا می رفتیم با پسرا کلی چت می کردیم سر کارشون می ذاشتیم !
MaMaD LooTi
07-12-2012, 20:35
مسلما برای عزیزانی که تازه سر زده بودن به یاهو و وارد دنیاش شده بودن یا اصلا وارد نمیشن مهم نخواهد بود. اما اونها که سالیان سال با خاطرات و دوستانشون دورانی رو سپری کردند ناراحت خواهند بود. هر آغازی سرانجام و پایانی خواهد داشت. اگر واقعا درست باشه ..... بدرود یاهو با تمام خاطرات تلخ و شیرینت.
یاهو دیوانه ست که داره این کارو میکنه ؛ با این کارش همین یه ذره محبوبیتش رو هم از دست میده ...
TimeWarp
10-12-2012, 02:17
تکلیف چیز پی ان فروشایی که از طریق یاهو مسنجر کار پشتیبانی رو انجام میدن و واقعا کاربردی و تاثیرگذار هست یا بعضی از سایتا که پشتیبانیشون تو یاهو مسنجره چی میشه؟:n13:
از لحاظ امکانات مخصوصا امکانات صوتی و تصویری که مسنجرهای دیگه بهتر و قوی تر از یاهو هستند.
همه محبوبیت یاهو مسنجر به خاطر چت روم هاش بود.
14 دسامبر که گذشت پس چرا چت روم ها هنوز بازه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sniffer.
15-12-2012, 04:41
درود
این خبر صحت داره؟؟
چت روم های یاهو بسته شد:n02::n20:
14 دسامبر که گذشت پس چرا چت روم ها هنوز بازه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته 14 دسامبر 29 آذر . طرف اشتب حساب کرده!! دی
یا اونو یا اینو. دی
چت روم های یاهو بسته شد:n02::n20:
واقعاً؟ (لطفاً ساختمان پزشکانی خونده شود : دی)
دوستان مثل اینکه اختلاف ساعت آمریکا ( خونه ی یاهو) رو با ایران حساب نکردن . چت روم های یاهو تا پایان 14 دسامبر به ساعت آمریکا باز بودن و از اینک این روم ها به تاریخ پیوستند .
پایان کار چت روم های یاهو رو اعلام میکنم .
Amir Hossein
15-12-2012, 11:57
چقد بیمزه شده...:n02:
تازه شب یلدا مراسم داشتیم...
من دیگه از یاهو استفاده نمیکنم
کل جذابیتش به روم هاش بود:n22:
befermatooo
15-12-2012, 11:58
و پایان
خیلی ناراحت کننده بود وقتی رفتم تو روم و دیدم هیچ چیزی وجود نداره /
بلاخره با خاطراتم اجین شده بود .
:n03:
کلا امروز مسنجر رو باز کردم اصلا گزینه چت حذف شده بود
Amir Hossein
15-12-2012, 12:08
بار اول میریم تو روم هیچی نیست
بار دوم که میخوایم بریم اصن گذینه ای برای روم ها نیست...! :|
hichkasx40
15-12-2012, 12:41
تایید میشه،گزینه یاهو چت عملا از مسنجر حذف شد!
خداحافظ روم ها،خداحافظ نوستالوژی!!!:n02:
تایید میشه،گزینه یاهو چت عملا از مسنجر حذف شد! خداحافظ روم ها،خداحافظ نوستالوژی!!!:n02: به نظرتون کاربرای چت روم یاهو میرن کدوم سرویس؟
Golbarg01
15-12-2012, 14:27
تایید میشه،گزینه یاهو چت عملا از مسنجر حذف شد!
خداحافظ روم ها،خداحافظ نوستالوژی!!!:n02:
مسنجر من ورژن 8.1 هست.
واسه من که گزینه چت روم از یاهو مسنجر حذف نشده حتی پنجره join room هم باز میشه و حتی categories هم میاد و میشه یکیشو انتخاب کرد منتها لیست روم های asian global chat و بقیه زیرمجموعه ها حذف شده و وقتی روشون کلیک می کنی یه پنجره باز میشه می نویسه chat error
Golbarg01
15-12-2012, 14:28
به نظرتون کاربرای چت روم یاهو میرن کدوم سرویس؟بعضی ها میگن Beyluxe خوبه بعضی هم میگن Nimbuzz !
behrad_f
15-12-2012, 14:36
برای همیشه تموم شد.:n28::n28::n28:
mohammad.asghari
15-12-2012, 14:55
نه نهههههههههه
نه نهههههههههه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کمی منطقی به قضیه نگاه کنیم میبینیم که رئیس یاهو به ایرانی ها رحم کرده با این کارش.
misam5526
15-12-2012, 17:23
منم امروز دیدم ... واقعاً همه خبرای بد این سال 2012 اتفاق افتاد !
نیمباز زیاد جالب نیست برای پی سی
الان رومهای ایرانی روی کدوم سرویس میرن؟
در اعتراض به بستن روم ها توسط یاهو این لینک رو امضا کنید و شیر ش هم بکنید دوستان ، شیر کردن اندازه امضا مهمه ! تو فیسبوک هر جا که میتونید ...
ظاهرا چت روم های یاهو مسنجر فقط بین ایرانیها محبوب بوده و اینجور که دوستان میگن در روم های غیر ایرانیش هم همه ایدیها یا روبات بودن یا ایرانی!
بنابراین فقط ایرانیها از این بابت ناراحتند و از اونجایی که ایرانیها در حال حاضر در جهان خیلی اعتبار و احترام!! دارند احتمالا هیچ توجهی به خواسته و علایق ما نشده!
حالا اگر کشور دیگری غیر از ایران هم بود که اعتراض می کرد شاید میشد امیدوار بود!!
در اعتراض به بستن روم ها توسط یاهو این لینک رو امضا کنید و شیر ش هم بکنید دوستان ، شیر کردن اندازه امضا مهمه ! تو فیسبوک هر جا که میتونید ...
این سیستم قبلا یاهو 8 داشت گزینه روم رو داشت.
یه مشکلی پیش اومد کل هارد فرمت شد. دوباره یاهو 8 نصب کردم دیدم کلا گزینه join room نیست!!! :n02:
عجب.
اون دوستمون که میگفت نسخه 8 داره فک کنم دوباره نصبش کنه اون گزینه هم بره! دی
ما که نمیرفتیم روم اینم پیشکش دی
بسته شد که شد. همش خرابکاری توش میکردن که هیچ چیزای نامربوط +18 !!!!!! و ...... :n23:
Mr_100_dolari
18-12-2012, 05:53
خدا رو شکر ما که 1 سالی میشه از روم کشیدیم بیرون برای ویس چت با دوستان هم مسنجرهای بهتر با کیفیت بالاتر از یاهو زیاده
شما هم اگر خیلی عشق ویس چت هستین کم کم برید سمت مسنجر های دیگه که اتاق گفتگو داره فقط مثل یاهو نیستش که هر کی هر کی باشه که خودتون وارد ترید و ...
یادش بخیر چه دورانی رو تو یاهو گذروندیم هنوزم نرم افزارش رو دارم MTb - STB - Voice Of chat و ... این آخری هام که یاهو مثل اینکه به همه حال داد هر کی آی دی با پروگرم ساخته بود رو بلاک کرد
یاهو برای ایرانی ها جز مسنجرش هیچ چیز به درد بخوره دیگه ای نداشتش که اونم خیلی وقت بود به گند کشیده شده بود .
خدا رو شکر ما که 1 سالی میشه از روم کشیدیم بیرون برای ویس چت با دوستان هم مسنجرهای بهتر با کیفیت بالاتر از یاهو زیاده
شما هم اگر خیلی عشق ویس چت هستین کم کم برید سمت مسنجر های دیگه که اتاق گفتگو داره فقط مثل یاهو نیستش که هر کی هر کی باشه که خودتون وارد ترید و ...
یادش بخیر چه دورانی رو تو یاهو گذروندیم هنوزم نرم افزارش رو دارم MTb - STB - Voice Of chat و ... این آخری هام که یاهو مثل اینکه به همه حال داد هر کی آی دی با پروگرم ساخته بود رو بلاک کرد
یاهو برای ایرانی ها جز مسنجرش هیچ چیز به درد بخوره دیگه ای نداشتش که اونم خیلی وقت بود به گند کشیده شده بود .
هرچی یاشه بودنش بهتر از نبودش بود !
من اصلا تو عمرم 5بار رفته بودم هه
خداروشکر که بستنش
:-D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
brothers000
18-12-2012, 12:49
یادش بخیر...
حوالی سالهای 83 بود که تازه جو اینترنت و این چیزا رو داشتم
از اونجا که فقط اسم "چت" رو شنیده بودم با کلی دنگ و فنگ تونستم بفهمم داستان از چه قراره و کی به کیه !
بالاخره با رفتن تو رومها (که البته اونموفع یه سری روم ساخته شده خود کاربرا هم بود) با یه دنیای مجازی جدید آشنا شدم
اکثرا هم تو رومهای ساخته شده میرفتم چون تقریبا واسه هر منطقه تهران یه روم بود !
بالاخره با کلی ویس چت تو روم و بحث های باحال (و البته گاهی برخی ها آهنگ میذاشتن و یا توهین میکردن) کم کم وقت بستن روم های ساخته شده توسط کاربرا رسید
خودم به شخصه مخصوصا اوایل فعالیتم تو نت خیلی از مسنجر و چت کردن تو روم هاش خاطره دارم !
بعضی وقتا هم واقعا بحث ها خوب و سرگرم کننده بود ولی حیف که کم کم جاشونو دادن به تبلیغ و توهین و خیلی چیزای دیگه !
یکی از نکات محبوبیت چت روم های مسنجر هم این بود که میدونستی اکثر کسایی که تو روم هستند بالاخره کسی پشت این نقاب آی دیشون وجود داره...
الانم از اینکه بسته شده نه خیلی خوشحالم نه خیلی ناراحت چون مدت زیادی میشد دیگه نمیرفتم (شاید چند سال)
و فکر میکنم این کار یاهو هم بی دلیل نبوده چون ازین کارا قبلا هم کرده !
نمونه اش بستن روم های ساخته شده تو سط کاربرا، بستن 360، بستن یاهو پروفایل و ...
که این نشون میده چقدر براشون به چالش کشیده نشدن مهمه
اینم یه بازگویی خاطرات بود که شاید برای بعضی ها یادآوری خاطرات خودشون باشه و برای بعضی دیگه فقط یه داستان (بی هیچ خاطره ای)
دوست عزیز ما که اعتراض خاصی نداریم ولی این لینکی که گذاشتید هم فیـ*ـلـ*ـتره
البته هرکسی نظر خودشو داره شما اعتراض نداری خیلی های دیگه اعتراض دارن . اون لینک برای اوناست .
Golbarg01
18-12-2012, 23:53
البته هرکسی نظر خودشو داره شما اعتراض نداری خیلی های دیگه اعتراض دارن . اون لینک برای اوناست .
اینجا که فقط 20 نفر امضا کردن :n02:
اینجا که فقط 20 نفر امضا کردن :n02:
البته به نسبت تاریخ شروع پتیشن و اینکه این تنها پتیشن موجود در اعتراض به این اقدام یاهو نیست ، آمار خوبیه به نظرم . همین که کم کم تعداد امضاها بیشتر بشه خودش کمک زیادی به شنیده شدن صدای اشخاص میکنه .
Farjameh
22-12-2012, 14:53
الان دیگه هیچ راهی برای گفتگو در یاهو و آشنا شدن با افراد و آی دی های جدید وجود نداره ؟
Iloveu-ALL
22-12-2012, 15:45
مسنجر من ورژن 8.1 هست.
واسه من که گزینه چت روم از یاهو مسنجر حذف نشده حتی پنجره join room هم باز میشه و حتی categories هم میاد و میشه یکیشو انتخاب کرد منتها لیست روم های asian global chat و بقیه زیرمجموعه ها حذف شده و وقتی روشون کلیک می کنی یه پنجره باز میشه می نویسه chat error
یعنی شما میتونید وارد اون چت روم ها بشید؟
چه بهتر کاشکی زودتر می بستنش.....اگه 1 سال پیش بسته بودنش یکی از مشکلات بزرگ زندگیم حل بود...یعنی در واقع به وجود نیومده
بود که حل بشه...
Golbarg01
24-12-2012, 15:41
یعنی شما میتونید وارد اون چت روم ها بشید؟
نه!
بعدش که گفتم فقط چند ساعت اول گزینه چت روم و لیست روم ها در مسنجر وجود داشت منتها نمیشد وارد چت روم ها بشیم و ارور میداد.
که همون گزینه ها هم فرداش حذف شدن.
Pessimist
24-12-2012, 17:53
واقعا خوشحالم از اینکه چت روم های یاهو بسته شده!
من سالی یه بار همش سر میزدم و بلافاصله بعدش پشیمان میشدم چیزی که خیلی ناراحت کننده بود این بود که کاربرهای اونجا چقدر راحت به همدیگه توهین میکردن!
خدا رو شکر که رفت پی کارش البته این کار شرکت یاهو یه جورایی به ضرر کافی نت های ایران هم هست چرا که بیشتر مشتری هاشون رو از دست میدن:n02:
حیف شد!!! مکان خوبی بود برا تست تروجان روی خلق الله! :دی
brothers000
26-12-2012, 12:31
خوب البته اعتراض اگه با دلایل منطقی باشه خوبم هست
البته به نسبت تاریخ شروع پتیشن و اینکه این تنها پتیشن موجود در اعتراض به این اقدام یاهو نیست ، آمار خوبیه به نظرم . همین که کم کم تعداد امضاها بیشتر بشه خودش کمک زیادی به شنیده شدن صدای اشخاص میکنه .
ولی به نظر من این روش اعتراض جواب نمیده
بهتره کاربرای معترض با ایمیل حرفشون رو به گوش یاهو برسونند
من خودم چند بار با ایمیل پشتیبانی یاهو مکاتبه کردم و خیلی خوب هم پشتیانی کردن هم کارمو راه انداختن
چه بهتر کاشکی زودتر می بستنش.....اگه 1 سال پیش بسته بودنش یکی از مشکلات بزرگ زندگیم حل بود...یعنی در واقع به وجود نیومده
بود که حل بشه...
کاملا درک میکنم چی میگید !
ولی برعکس این قضیه هم زیاده !
کسایی که اگه این چت روم ها نبود الان هنوزم که هنوزه تنها بودن و ...
befermatooo
26-12-2012, 13:32
ایرانی بازی در نیاریم دیگه :n02:
یاهو ول کرد ، ما ول نمیکنیم .
دیگه تموم شد :n03: .
برای تسکین دلها دعوتتون میکنم به گودبای پارتی جعفر :n09:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D8%AA%DB%8C_%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1.mp3.htm l)
hakbari110
26-12-2012, 23:57
خیلی حیف شد با تمام مضراتش محل خوبی برای آشنایی با افراد مختلف بود
وبه نقل قول از دوست عزیزی که نوشتند:
Mr_100_dolari
29-12-2012, 17:40
حیف شد!!! مکان خوبی بود برا تست تروجان روی خلق الله!
یادش بخیر اون اوایل که تروجان به یه عکس میچسبوندیم تا اکانت دیال آپ طرف رو بزنیم چقدر سخت بود ولی وقتی با اکانت طرف آن میشدی حس هگ کردن بانک مرکزی بهمون دست میداد :n02: یا زدن پسورد یاهو هیچ وقت آخرین پسورد یکی از کسایی رو که خیلی ادعاش میشد زدم و با آی دیش آن شدم رو یادم نمیره طرف فکر کنم بعدش سکته رو زد :n02:
ولی به نظر من این روش اعتراض جواب نمیده
بهتره کاربرای معترض با ایمیل حرفشون رو به گوش یاهو برسونند
من خودم چند بار با ایمیل پشتیبانی یاهو مکاتبه کردم و خیلی خوب هم پشتیانی کردن هم کارمو راه انداختن
آخرین آی دیم رو که خیلی هم دوستش داشتم رو یاهو محترم بی هیچ دلیلی کلا بستش و هیچ رقمه حتی با انواع میل ها اونم با آی پی خودشون بهم برنگردوند و منم بی خیال اون آی دی شدم و کل دوستام که توی اون آی دیم بودن رو گم کردم و البته این کارشم باعث شد تا از شر یاهو خلاص بشم که از این بابت ازش ممنونم :n16:
یاهو به غیر از روم های آسیا یه سری روم توی قسمت های دیگم داشت که شاید هر کسی اون قسمت ها رو بلد نبود که اونجا کسایی رو میدیدی که از خونه هم بیرون نمیومدن و زندگیشون تو یاهو بود الان همشون آواره شدن و چون قدیمی بودن تو یاهو براشون سخته با مسنجرهای دیگه کار کنند
ولی وقتی به کسایی فکر میکنم که کل قدرتشون تو یاهو بود مخصوصا کسایی که از خارج بودن و چون اسپید بالایی داشتن تالک رو میگرفتن و شروع میکردن به بد و بیراه گفتن به بقیه الان بد حالشون گرفته شده و دیگه جایی برای قدرت نمایی ندارن :biggrin: یا اونایی که دنبال شارژ ایرانسل بودن تو یاهو :n08:
پ ن : چه عمری رو تو یاهو گذروندیم اولین آیدیم برای 2001 هنوز هستش و آی دی های 5 حرفی برای وی سی کشی که همرو فکر کنم یاهو سوزوندش عکس هایی ازگرفتن تالک رو 300 به بالا اونم با دیال آپ 32 کلو بایتی :n08: / روم هایی که خودمون میساختیم و عشق این رو داشتیم که اسممون بالای روم بود / کنفرانس هایی که با بچه ها میزاشتیم و شلوغیش از روم هم بیشتر میشد / تسخیر رو های کشور های دیگه :n02: و کنفرانس هایی که تو روم های اونا میزاشتیم / بعضی Record هایی از صحنه نزاع دوستان :n02: که هنوز دارمشون و ... همه رفتن زیر خاک هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز یاهو روم ها رو ببنده کاش سال ها قبل این کار میکرد نامرد :n03:
roteal2007
06-01-2013, 17:10
یادش بخیر سال 80 بود اولین ای دی رو تو یاهو ساختم اما اونموقع که مثل الان نبود جو روم ها خیلی خوب بود گروهی ویس میدادیم و سر به سر هم میذاشتیم...اما این چندین سال اخیر خیلی افتضاح شده بود از تبلیغات شروع شد و به شارژ بده وب بگیر تبدیل شد...اما بهتر که بسته شد...
Pessimist
06-01-2013, 17:38
همون روزهای اول که چت روم های یاهو بسته شد یه حس بدی داشتم اما الان که یه مقدار فکر میکنم میبینم چقدرخوب شد که بسته شد واقعا محیطش دیگه غیر قابل تحمل شده بود!
ازصفحه ی اول تا صفحه ی اخر نظرات خوندم تقریبا بیشتر خوش حال شده بودن از بسته شدن روم ها :n10:و منم موافقم با اکثریت دوستان من تازگی ها داشتم پول زیادی از وبکم مجازی در میوردم:n02: وبکم قلابی میدادم و شارژ ایرانسل میگرفتم:n02::n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.