ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبیه ساز بازی های PS3 بر روی کامپیوتر

OMiD.1080p
04-12-2012, 12:00
شبیه ساز برای اجرای بازی های PS3 بر روی کامپیوتر میخواستم.موجود هست‌ ؟

iCe m@n
05-12-2012, 21:44
همپین شبیه سازی اصلا نداریم
اگه هم به این نام باشه همشون تقلبی هستن و عمل نمیکنن

بیخار
29-01-2013, 22:04
لطفا یکی به این سایت سر بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که نرم افزار را اجرا می کنید یک پیغام خطا می دهد که با یوس را دانلود کنید ولی وقتی که می خواستم دانلود کنم یک صفحه با چند لینک می امد باید چکار کنم تا دانلود کنم
هر کس دانلود کرد یک جا اپلود کند تا ما هم بتوانیم دانلود کنیم

jack426
30-01-2013, 02:59
لطفا یکی به این سایت سر بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که نرم افزار را اجرا می کنید یک پیغام خطا می دهد که با یوس را دانلود کنید ولی وقتی که می خواستم دانلود کنم یک صفحه با چند لینک می امد باید چکار کنم تا دانلود کنم
هر کس دانلود کرد یک جا اپلود کند تا ما هم بتوانیم دانلود کنیم
تنها امولاتور ps3 که تایید شده هم هست rpcs3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n02:
و اون امولاتور هم که خودتون گذاشتید fake هست:n21: در حقیقت یه سایت پرداخت به ازای نظر دادن هست که مثلا بعداز نظر دادن شما (که یه پولی تو جیب خودش میره) لینک دانلود میده که دروغه

پ.ن: هنوز زوده امولاتور درست و حسابی برای ps3 بیاد:n27:

shabnam1986
05-02-2013, 18:20
برای ایکس باکس چی؟

jack426
06-02-2013, 01:25
برای ایکس باکس چی؟
برای xbox360 هم هیچ امولاتوری نیست

OMiD.1080p
06-02-2013, 14:38
برای xbox360 هم هیچ امولاتوری نیست

اینجا یه چیزهایی داره.ولی مطمئن نیستم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed_dij
06-02-2013, 14:49
به نظر من بیخیال بشو داداش.
هنوز شبیه ساز ps2 رو بالاترین سیستم های کامپیوتری آنچنان که باید اجرا نمیشه و مشکل افت فریم و قفل کردن داره.

OMiD.1080p
06-02-2013, 15:07
Xbox 360 Emulator

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ack.rar)

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خودم تست نکردم چون دیسک اکس باکس نداشتم.
ولی میدونم مشکلی نداره.
دوستان تست کنند و خبرش رو بدند.

jack426
07-02-2013, 01:49

اینجا یه چیزهایی داره.ولی مطمئن نیستم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Xbox 360 Emulator

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ack.rar)

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی میدونم مشکلی نداره.

اگه امولاتوری باشه تو این صفحه قرار میگیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که نیست و تو صفحه اول هم اشاره کرده که Xbox 360 emulator scams

OMiD.1080p
07-02-2013, 04:24
دوست عزیز اینو من از یه جای دیگه گرفتم.
شما یه امتحان بکن . مطمئن باش کار میکنه.
من حتی یه ویدیو دیدم از همین نرم افزار که قشنگ بازی Alone Awake رو اجرا کرده بود.

خبرش رو هم بده.

Amir Hossein
08-02-2013, 02:07
گمون نکنم چینی نرم افزاری واقا وجود داشته باشه
چون اونوقت دیگه بازی های انحصاری بی معنی میشه
اگر هم وجود داشته باشه
ابر سیستم میخواد چون نمیتونه از منابع به خوبی استفاده کنه و فقط تمرکز روی پردازنده هستش
مثل نرم افزار هایی که برای ps1 و 2 دیدیم

sadeghdota
13-04-2013, 15:01
کسی نمیدونه هنوز امولاتوری واسه ps3 ساخته شده یا نه؟

aliasghar29
09-07-2013, 19:17
گمون نکنم چینی نرم افزاری واقا وجود داشته باشه
چون اونوقت دیگه بازی های انحصاری بی معنی میشه
اگر هم وجود داشته باشه
ابر سیستم میخواد چون نمیتونه از منابع به خوبی استفاده کنه و فقط تمرکز روی پردازنده هستش
مثل نرم افزار هایی که برای ps1 و 2 دیدیم

خوب ps1?
یا ps2?
psp?
nintendo 3ds?
مگه نمیشه بازی کرد؟

ach-1357
01-08-2013, 00:52
Xbox 360 Emulator

.

ولی میدونم مشکلی نداره.

والا من که دیسکشم داشتم چیزی نشد

شـیـفــو
01-08-2013, 07:07
من یه دیسک گرفته بودم مال شرکت نصروصال بود یکی هم مال عصر بازی ، هیچ کدوم نتونستند حتی لوگوی بازی رو بالا بیارند .

hamed_yazdani
10-11-2013, 02:31
کسی اگه دیسک یا ایمج ps3 داره اینو هم تست کنه.
(فولدر شبیه ساز باید در درایو C باشه)

OMiD.1080p
10-11-2013, 02:36
کسی اگه دیسک یا ایمج ps3 داره اینو هم تست کنه.
(فولدر شبیه ساز باید در درایو C باشه)

میرم به محسن میگم تست کنه .
خبرش رو فردا میدم .

hamed_yazdani
10-11-2013, 02:48
داش امید پس زحمت بکش این رو هم تست کن.
این تنها نسخه ای هست که معتبره و فیک نیستو ولی هنوز در حال کار کردن روش هستن ادعا کردن که لوگو رو بوت کرده. حالا بعضی ها هم توی فروم های داخلی و خارجی ادعا کردن که بازی رو هم لود کرده. تستش ضرر نداره!

CRIS Joon CR7
10-11-2013, 14:53
باعث تعجبه که تاپیک چرا بسته نشده:n29:
ساختار نگارشی پردازنده ی PS3 اینقدر پیچیده هستش که برخی برای طراحی بازی روی خود PS3 به مشکل میخوردند.
هنوز هیچکدام از امولیتور ها توسط هیچ نهادی تایید نشدند و هر ویدئویی اعم از اجرای گیم روی PC دیدید فیک میباشد.

hamed_yazdani
10-11-2013, 15:56
این بحث رو قبلا هم کردیم. قرار نیست با اولین امولیتور gtaV رو روی 60 فرویم اجرا کنه. همین که در تست های مختلف حتی به بوت کردن هم برسن برای شروع کافیه. همینی که من توی پست اخر گذاشتم تنها شبیه ساز رسمی هست که هنوز دارن روش کار میکنن ولی بازم نتونستن لود کنن بازی رو.
مث زمان پلی 2 که همه میگفتن نمیشه و فیک هست. درسته در اون زمان هم ویدئو های فیک زیاد بود ولی همین پی ای ایکس تونست اولین بازی ها رو بوت کنه و کم کم الان تقریبا همه بازی ها رو جواب میده.
الان هم کسی به قصد این که بیاد بازی پلی3 رو اجرا کنه دنبال این کار نیست و بیشتر جنبه ی تست داره.

OMiD.1080p
10-11-2013, 16:18
باعث تعجبه که تاپیک چرا بسته نشده:n29:
ساختار نگارشی پردازنده ی PS3 اینقدر پیچیده هستش که برخی برای طراحی بازی روی خود PS3 به مشکل میخوردند.
هنوز هیچکدام از امولیتور ها توسط هیچ نهادی تایید نشدند و هر ویدئویی اعم از اجرای گیم روی PC دیدید فیک میباشد.

محسن جان شما حالا یه تست بزن بی زحمتـــــ .:n16:

kalagh
29-01-2014, 20:57
مشکل سره دانلود بایوسه یا دانلود ورژنه جدیدشه
اگه میتونید بگید اینو چجوری دور بزنیم

شما اگه میتونید پلاگین و بایوسو تو لینکه مستقیمه سایت بزارید دانلود این نرم افزارا راحته از یوتوب یا سایتای دیگه بعدش چی
من موقعی که پلی 2 مبدلش لومد گرفتم بایو و پلاگینو مچ کردم تو سیستم بالا اومد بلدم چجوری مچ کنمشون فقط بایوس و پلاگینو میخوام
مشکل سره اینه

2- نرم افزار را اجرا نمایید Bios خود را در صورت نیاز آپدیت نمایید.
اینجا نیازی در کار نیست زورکی باید اپدیت کنی

kalagh
29-01-2014, 20:59
چرا یه جون 18 ساله امریکایی تونسته بود لود کندش که بجرمه -- کردن اطلاعات شرکت سونی انداختنش زندان
:n18: