ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال درمورد ویندوز 8

m.diadem
03-12-2012, 18:51
سلام سوال 1 : توی اینترنت اکسپلورر وقتی توی سایت رزور عذای دانشگاه میریم نمی تونیم غذا رزرو کنیم...در واقع تمام مراحل انجام می شه ولی وقتیدکمه رزرو رو می زنیم هیچ اتفاقی نمی افته...دلیل چیه؟؟؟چیکار می شه کرد؟؟؟ سوال 2 : من نمی تونم ویندوزمو اکتیو کنم...ارور میده evelated privilig یه همچین چیزی مینویسه....قضیه چیه؟؟؟ سوال 3 : با اینکه به اینترنت وصل هستم ولی توی برنامه های مترو اون بالا سمت راست می نویسه آفلاین...چیکار باید کرد؟ سوال 4 : همین الان که من دارم این متنو می نویسم وقتی اینتر می زنم چرا نمیره خط بعدی؟؟؟ بخاطر همین همشو پشت سر هم نوشتم.

mahyarSAMSUNG
03-12-2012, 19:59
ولی منم ویندوز 8 دارم مشکل اینتر رو ندارم وقتی میزنم میره خط بعد . برای کرک هم تو تایپ مورد نظر برو و آخرین صفحه کرکی حدود 200 کیوبایتی هست من اونو زدم ... البته بازم نوشته ویندوز اکتیو نیست ولی امکانات اپپدیت و پرسونالایزش راه افتاده ... برای رزور غذا هم من از برنامه فایر فوکس استفاده میکردم و بهتر از اینترنت اسکپلوزز بود

نازنین.جلودار
03-12-2012, 21:59
برای رزرو ، دانشگاه توصیه کرده که از گوگل کروم و یا فایرفاکس استفاده کنید

AMIRHJ
03-12-2012, 22:44
ســـلام علیکم

دوست عزیز برای راهنمایی بهتر بهتره ورژن و گونه ویندوزتون رو بطور کامل بیان کنید

" منم با win 8 pro RTM updaTe چک کردم ، دقیقا مشکل اینتر رو داشتم "

m.diadem
04-12-2012, 10:44
ویندوز اکتیو شد...توی سیستم پراپرتیس هم نوشته اکتیو...مشکل حل شد. نوع ویندوز هم Windows 8 Enterprise Evaluation هست . مشکل اینترنت رو چیکار کنم؟؟ فقط توی برنامه های مترو مثل تراول و نیوز و اینا اینطوری هستتا... من همچنان نمی تونم اینجا اینتر بزنم.