مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ مناسب کارشناسی ارشد مهندسی شیمی
h_mirgh20
03-12-2012, 17:54
سلام دوستان
یه لپ تاپ برا داداشم میخوام
کاربردش نرم افزار های مهندسی شیمی و فیلم دیدن
بازی نمیکنه
شیک باشه و سبک 15.6 اینچ حداقل HD باشه
تاچ پدش پلاستیکی نباشه(مثل asus n55) که خیلی افتضاحه در عوض مثل dell XPS L502X اگر باشه عالیه
کیبورد هم خوب باشه.... عددی نداشته باشه اشکالی نداره ....فاصله خوبی داشته باشه کلید ها و ترجیحا بک لایت
سی پی یو ایوی بریج باشه i5-i7 فرقی نداره
رم حداقل 4 گیگ با باس بالا
با هارد SSD تو بازار الان گیر میاد؟
هارد 500 -1000
گرافیک هم 1 گیگ کافیه
قیمت هم تا 3 تومن
بهترین پیشنهادتون چیه؟
قیمت تقریبی هم بگید
:11::11::11::11:
MOHAMMAD2010
03-12-2012, 18:04
i7 یا i5 ( و در کل مدل ) خیلی مهم تر از ایوی بریج بودنه !
h_mirgh20
03-12-2012, 19:18
اگر با 3 تومن i7 میشه که چه بهتر
خوب شما پیشنهاد بده
من اصلا قیمت دستم نیست
نمیدونم با این پول ....
PersianEm0b0y
03-12-2012, 21:12
به نکته فوق العاده ای در مورد N55 اشاره کردی که واقعا آشغال جلوی تاچ و کیبردش باید بگه غلط کردم !
بی نهایت بی کیفیته اون مدل از اسوس و کلا سری N هم مدل های جالبی نداره و فقط کانفیگ داره ...
خیلی عالیه که هم دنبال با کیفیت هستی و شیک ..
فکر نمی کنم بتونم شک کنم تو این که hp pavilion dv6t 7000 رو بهت پیشنهاد ندم !
یعنی چی بگم من از این مدل واقعا خیلی شیکه خیلی زیبا و باکلاسه و خیلی شبیکه مک بوکه و نازک به خصوص پنل Screen ...
فقط یه مساله ای اونم این که گرافیک خیلی بالا داره و خیلی فراتر از کاربری دادشتون هست ..
به نظر من اون مدل هایی از سری 7000 رو بخرین که گرافیک 630 داره ولی خوب پردازنده Sandy دارن ..
7030 به نظرم مناسبه البته با Sandy 1
1 % به نظر من نباید شک کرد تو خریدش ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
h_mirgh20
03-12-2012, 22:14
ظاهر این 7000 عالیه
قیمت هم داری؟
بین sandybridge و ivybridge چه تفاوت هایی هست؟
من شنیدم مصرف ایوی کمتره و گرافیک اچ دی 4000 داره که از اچ دی 3000 بهتره
hp dv6t رو خودتون داشتید؟
با هاش کار کردید؟
داغ نمیکنه وقتی کار سنگین ازش بکشی؟
صدای فن چطوره؟
برند های دیگه چیزی مد نظرتون نیست؟
h_mirgh20
03-12-2012, 22:28
داداشت چند سالشه؟
؟
چرا میپرسی؟
فرقی میکنه؟
25 سالشه
PersianEm0b0y
03-12-2012, 22:28
بین 3T تا 3200T ...
فرق بسیار کمی دارن چیزی در حدود 15 % معماری Ivy بهتر عمل می کنه تو مصرف انرژی و گرما و پرفورمنس و زیاد محسوس نیست ...
فقط گرافیکش قوی تره و از Directx 11 ساپورت می کنه و چند مورد نه چندان با اهمیت دیگه !
ضمنا اینتل طبق RoadMap تیک - تاک عمل می کنه ساده ش این میشه نسل اصلی پردازنده ها روی تاک اعمال میشه در صورتی که عرضه Ivy روو تیک بوده ...
به عبارتی روی تاک معماری انقلابی طراحی میشه اما روی تیک همون معماری بهبود پیدا می کنه ...
اگر روی تاک بود ارزش داشت ولی تیک نه !
به عبارتی فقط 15 % معماری Sandy رو بهبود بخشیدن که زیاد مهم نیست اما سال دیگه مهم میشه طوری که Haswell گفتن 25 برابر انرژی کمتری مصرف می کنه !
پس می بینید که تاک خیلی مهم تره !
بله من پارسال از سری dv6 6000 داشتم کلمه ای جزء معرکه نمی تونم براش بکار ببرم به خصوص کولینک که تکنولوژی CoolSense داره و کارکرد فن با تغییر مکان شما تغییر میکنه با استفاده از شتاب سنج ها و ...
یعنی شما روی میز یا روی کاناپه عملکرد یکسانی از فن نمی بینی و با توجه به موقعیت شما این کاکرد تغییر می کنه ...
در مورد فن باید بگم صدای خیلی جالبی داره وبسیار کم صدا ( تو شب که اصلا نمی فهمی ) و خیلی Smart کار می کنه خودم حال میکردم باهاش !!!:sq_22:
روی دست این مدل واقعا نیست شاید کانفیگ بالا باشه و بتونهاز این لحاظ باهاش رقابت کنه ولی طراحی هنری و شیک باکلاس و کیفیت و ...اصلا !
ضمنا اسپیکر Beats Audio همراه با ساب ووفر زیر دستگاه داره به همراه قسمتی جدا برای MSSD ( هارد های جامد ) که خیلی نیازه !
h_mirgh20
03-12-2012, 22:30
راستی SSD داره؟
میشه بعدا بهش اضافه کرد؟
ایوی بریج ها از 3600 شروع میشن؟
میتی افلاین
03-12-2012, 22:34
lLenovo بخر
PersianEm0b0y
03-12-2012, 22:42
آره داره یه قسمتی جدا پشت دستگاه تعبیه شده واسه همین ! عکس اصلیشو پیدا نکردم ولی همین جا معلومه !
نه مدل های پایین تر هم دارن مثل 3210 ولی کلا با 3xxx شروع میشن ...
ضمنا دقت کن مدل کاستوم ( سفارسی و همونی که گرافیک 650 داره ) مدل dv6t 7000 هست ( به حرف t دقت کن ) اما اونایی که کانفیگ کارخونه ای و مخصوص پارت خاورمیانه هستن 630 دارن ...
اچ پی سفارشی جعبه خاکی داره ولی کانفیگ رسمی و غیر سفارشی جعبه مشکی ...
تازه این 7000 ها یه مدل باریک تر که به رو شده همین هست به نام pavilion m6 که مخصوص پارت امریکا هست و توزیع جهانی نداره !
مدل های ویندوز 8 هم اومده که مخلوطی از سری بالاتر اچ پی یعنی envy با pavilion هست به نام envy dv6 که نمیاد به این زودی .
PersianEm0b0y
03-12-2012, 22:44
آره داره یه قسمتی جدا پشت دستگاه تعبیه شده واسه همین ! عکس اصلیشو پیدا نکردم ولی همین جا معلومه !
نه مدل های پایین تر هم دارن مثل 3210 ولی کلا با 3xxx شروع میشن ...
ضمنا دقت کن مدل کاستوم ( سفارسی و همونی که گرافیک 650 داره ) مدل dv6t 7000 هست ( به حرف t دقت کن ) اما اونایی که کانفیگ کارخونه ای و مخصوص پارت خاورمیانه هستن 630 دارن ...
اچ پی سفارشی جعبه خاکی داره ولی کانفیگ رسمی و غیر سفارشی جعبه مشکی ...
تازه این 7000 ها یه مدل باریک تر که به رو شده همین هست به نام pavilion m6 که مخصوص پارت امریکا هست و توزیع جهانی نداره !
مدل های ویندوز 8 هم اومده که مخلوطی از سری بالاتر اچ پی یعنی envy با pavilion هست به نام envy dv6 که نمیاد به این زودی .
h_mirgh20
04-12-2012, 00:04
گارانتی اچ پی چیه؟
چه رنگیش تو بازار هست الان؟
راحت گیر میاد؟
PersianEm0b0y
04-12-2012, 00:13
یا مادیران یا سریر یا ایران اچ پی که از همه گرون تره !
Midnight Black !
نه خیلی راحت گیر نمیاد چون سفارشی هست ..
برو پاساژ پارسیان یا ایران پایتخت نرو !
یا اگر مهم نیست برات قیمت برو پایتخت چون کمی گرون تره !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.