ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر دوستان در مورد این سیستم چیه؟ حدود 8 میلیون باید بدم براش ...

HERFEII
03-12-2012, 00:45
با سلام به دوستان
سیستم زیر چیزیه که با شرایط موجود ( منظورم از نظر وجود قطعاته ) به من پیشنهاد شده و برآوردم اینه که یه 8 میلیونی باید براش بدیم

می خوام بدونم که نظر دوستان در موردش چیه ، مثلا :

1- این سیستم در چه سطحیه مثال برای بازی های سنگین روی نمایشگر بزرگ با بیشترین وضوح ممکن ، از پسش بر میاد؟
2- اگر جواب سوال بالا بله هست این سیستم تا چه مدت میتونه ما رو از فکر ارتقا و تعویض سیستم دور نگه داره؟
3- و اینکه دوستان با قیمت های موجود در مورد خرید چه توصیه ایی دارن ، اینم بگم که من الان هم میتونم این سیستم رو بگیرم ولی دودلی من به خاطر اینه که نکنه یکی دو ماه دیگه قیمت ها شدیدا عفت کنه ما ضررمون حسرت آور بشه! مثلا جمع کل یکی دو میلیون کمتر بشه...

اینم مشخصاتش:
مادربرد: ASUS - P9X79 DELUXE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سی پی یو:Intel Core i7 - 3820 Sandy Bridge - E 3.6GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گرافیک: ASUS - GeForce GTX 680 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رم: CORSAIR 32GB 1600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) or Gskil 16GB 1866
پاور : GREEN - GP1235B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیس: GREEN - X9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یو پی اس : FARAN A-SMART 3 KVA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این سیستم بدون هارد و مانیتوره چون دارمشون ....

ممنون از نظراتتون....

55021
03-12-2012, 00:55
پول یه ماشینه :دی

HERFEII
03-12-2012, 02:01
پول یه ماشینه :دی

ممنون

نظر دیگه ایی نداشتی:20:

pclord
03-12-2012, 11:01
خرید این سیستم برای بازی کاملا اشتباهه، شما اگه فقط برای بازی میخوای با یه سیستم 3 تومنی و نهایتا 4 تومنی شرایط حال تا 4-5 سال دیگه همه بازی ها رو با آخرین کیفیت و جزئیات میتونی بازی کنی و نیازی به 8 میلیون هزینه نیست.

سی پیو رو میتونی یه چیزی مثل 2600k یا 3770k برداری، مین رو هم سری Z77 از Asus یا MSI بگیر که میتونی کمی صبر کنی تا قیمت ها بیشتر پایین بیاد و از Asus یکی از مدل های

ASUS P8Z77-V DELUXE

ASUS Sabertooth Z77
ASUS P8Z77-V Pro

رو برداری و یا از MSI مدل های :

MSI Z77A-GD65
MSI Z77A-GD80
MSI Z77M-POWER

رم هم 8 گیگ کافیه 2 تا 4 گیگ دوال چنل باس 1600 با تایمینگ cl9 اگه هم خواستی 16 گیگ بگیری کیت 8 گیگی بگیر که 4 تا 4 گیگ باشه از برند جی اسکیل اگه پیدا کردی بگیر البته برند های دیگه هم خوب هستن....

گرافیک هم اگه قیمتش منصفانه بشه توی بازار یکی از گرافیک های زیر رو بگیر از برند MSI یا ASUS:

GeForce GTX 680 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GeForce GTX 670 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GeForce GTX 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])60 TI

با تشکر

totayma
03-12-2012, 11:12
با این سیستم نهایت تا 2 سال بتونی بازی کنی چون هم بازی ها سنگین تر میشن هم directx 12 میاد!!!! تازه واسه گیم نیاز نیست به 32GIg رم و این سی پی یو به این قدرت یکم ازینا بزن بزار برای گرافیک مثلا جای 680 دو تا 7970 کراس فایر کن! در کل این هزینه برای این سیستم خیلی بالاست اونم تو این گرونی... حتما لازم نیست واسه گیم intel بگیری گرون در بیاد... AMD هم فرکانس بالاش خوبه...بازم باید بری همه benchmark هارو ببینی با سلیقه خودت سیستم ببندی :sq_8:

Ali*Reza
03-12-2012, 11:15
به نظر من اگر سیستمتون صرفا فقط برای گیم میخواین یه مقدار هزینه زیادی دارین میکنین ، ولی اگر کارتون رندرینگ و کارهای 3D هست شاید گزینه خوبی باشه.

به نظر من همونطور که دوستمون هم گفتن شما با یه سیستم ارزونتر هم میتونین تا 4 سال خیالتون رو از بازی راحت کنین.
به نظر من یه مقدار از CPU و M.B و RAM بزنین و بجاش گرافیک رو دوتا 670 رو اسلای کنین ، فکر میکنم پرفرمنس بیشتری داشته باشین.
با گرافیک هم خیالتون راحت باشه از نظز اینکه روی نمایشگر بزرگ بخواین بازی کنین.

ah5483
04-12-2012, 22:30
عزیز یه سیستم دارم براتون ارسال کردم

Amir Hossein
05-12-2012, 02:53
سلام
دوست عزیز
به عنوان تجربه شخصی میگم
هیچ وقت نرید دنبال ارتقا های فضایی...
چون روز به روز تکنولوژی های نو اختراع میشه
شما همیشه سیستمنون رو یک قدم جلو تر نگه دارید تا وقتی یه تکنولوژی جدید اومد بتونید اونو بگیرید