مشاهده نسخه کامل
: ترکیب دو پاور در یک کیس
sajad_n90
02-12-2012, 23:36
دوستان یه سوال چه جور میتونم دو تا پاور رو تو یه کیس به هم وصل کنم ؟؟؟؟(پاور اولی و قویتر برای مادربرد و گرافیک و دومی برای بقیه دیوایس ها)
چنین کاری شدنی هست ؟؟
روی مادربورد چه جور وصل کنم که برق هر دو تا به مادر برد نرن که باعث سوختنش بشه و در همین حین فرمان مادربرد مبنی بر روشن شده برای دو تا فرستاده بشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
به نظر اینکار درست نیست و کسی اینکارو نمیکنه بهتره به جای دو تا پاور یک پاور قوی تر روی یک سیستم بزارین
پاورها با آمپر متفاوت کار میکنند و جریان شاخه 12 ولت فرق داره
saeed_136915
02-12-2012, 23:48
من قبلا یه همچین کاری کردم البته نه اینطوری که شما میگین. یه پاور واسه مادربرد و گرافیک و ... و یه پاور هم واسه فن ها و سی دی رام ها. واسه پاور دوم من پین 13 و 14 (اگه درست خاطرم باشه) رو با سیم به هم وصل کردم و برقش رو که وصل میکردم پاور روشن میشد.
sajad_n90
04-12-2012, 20:20
یکی از دوستام گفت من این کار رو کردم و برای اینکه همزمان مادر بورد به هر دو تا پاور فرمان بده همه پین ها رو به هم وصل کردم ولی سر راه پاور دوم سر همه پین ها دیود گذاشتم که برق یه طرفه باشه و برق هر دو پاور به مادربرد نره و نترکونش.
ess_1362
04-12-2012, 20:55
شما می تونی برای راحتی سوییچ ریست را از مادربرد جدا کنید و به پین های 13 و 14(فکر می کنم سیم های خاکستری و سبز) متصل کنید و با روشن کردن سیستم و زدن کلید ریست هر دو پاور روشن میشن
یکی از دوستام گفت من این کار رو کردم و برای اینکه همزمان مادر بورد به هر دو تا پاور فرمان بده همه پین ها رو به هم وصل کردم ولی سر راه پاور دوم سر همه پین ها دیود گذاشتم که برق یه طرفه باشه و برق هر دو پاور به مادربرد نره و نترکونش.
اصلا نیازی به اینکار نیست
چون دو پاور بصورت موازی کار خواهند کرد و فقط جریان افزایش پیدا می کنه و ولتاژ همون مقدار 12 ولت ثابت خواهدبود
sadegh-sg
08-12-2012, 21:34
.................................................. ..............
sadegh-sg
08-12-2012, 21:44
پست بالا رو نتونستم ویرایش کنم این تبدیل تا حدی باعث سنکرون کردن (یا همزمان کردن استارت) 2 پاور می شه. --------------------------------------------------------------------------- چیزی که بالا گفته شد روش این کار هستش ولی من هیچ وقت چنین کاری نمی کنم و به هیچ کس هم تا حد امکان توصیه نمی کنم که این کار رو بکنه !!! 1) PG یا پاور گود دو پاور حتی از یک مدل هم می تونه با هم فرق کنه و ممکن هست به قطعات آسیب بزنه. 2) ولتاژها ممکن هست (به احتمال بسیار زیاد، بالای 70% موارد) از یک محدوده ای که استاندارد تعیین کرده خارج بشه . یک پاور میزان لودینگ های مختلف برای شاخه های مختلفش تعریف شده هستش. مثلاً پاور 600 وات من از برند X ، رو فشار کاری 200 وات ولتاژهاش به این شکله (ولتاژ شاخه دوازده: 12.1 ، ولتاژ شاخه پنج ولت: 5.2 ، ولتاژ شاخه سه و سه: 3.34) ولی از این 200 وات 140 وات فشار روی شاخه 12 ، 40 وات روی شاخه 5 و 40 وات روی شاخه 3.3 هستش که باعث می شه ولتاژها اینجوری باشند. حالا فکر کنید 200 وات فقط بیفته روی شاخه 12 و روی شاخه های 5 و 3.3 هیچ فشاری نباشه => ولتاژهای اینجوری می شه (ولتاژ شاخه دوازده: 11.7 ، ولتاژ شاخه پنج ولت: 5.5 ، ولتاژ شاخه سه و سه: 3.46) اصلاً ممکن پاور استارت نکنه و پرتکت کنه !!! 3) اتلاف انرژی شما بیشتر از استفاده از یک پاور هستش و پول مصرف برقتون توی 1 سال می شه اختلاف قیمت با 1 پاور. 4) اگه در حین کار پاوری که سیستم رو روشن نگه داشته روشن بمونه ولی پاوری که کارت گرافیک رو داره تغذیه می کنه کم بیاره ، امکان بروز مشکل بسیار جدی بوجود میاد. چون پاور اول خاموش نمی شه ولی دومی خاموش می شه و دومی نمی تونه اولی رو هم خاموش کنه ، بعد ........تصویر و .... بازهم نکات منفی وجود داره ولی فکر می کنم برای قانع کردن شما کافی بوده باشه. @};-
sadegh-sg
08-12-2012, 21:46
.................................................. .......
sadegh-sg
08-12-2012, 21:50
مدیران گرامی کمک چرا پست ها ویرایش نمیشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.