ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در composition

e47
02-12-2012, 23:30
با سلام
من میخواستم توی یک composition چند تا ویدیو بندازم و بینش هم یه افکتی هم باشه ( توی عکس های زیر بهتر مشخصه)
ممنون میشم کمک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amingholami2011
03-12-2012, 00:09
سلام اینجور که من فهمیدم حتما منظورتون ترانزیشن های آماده هست آره؟افکت بین دو کلیپ و فیلم؟

اول یکم دردسر داره توصیه نمیکنم با این نرم افزار....

توی اولین پوشه افکت هات،نوشته preset توی این بگرد پوشه ی افکت ترانزیشن رو انتخاب کن و بنداز آخر لایه فیلم اولی بطوری که یه مقداری از لایه فیلم اولی روی ابتدای لایه دومی افتاده باشه...

امیدوارم منظورمو فهمیده باشید.
یا ازمنوی انیمیت گزینه ی پرزنت انیمیت رو انتخاب کن رو برو توی قسمت ترانزیشن عملن ببین و روش دابل کلیک کن تاروی فیلمت اعمال بشه(قبلش تایم لاینو ببر آخرای لایه)

special.agent1990
04-12-2012, 21:34
سلامم
اونجوری که من فهمیدم احتمالا منظورتون اسلاید شو باشه. :sq_6:
اون چندتا ویدیویی که دارین و انتخاب کنین در project panel بعد کلیک درگ کنید روی آیکون create a new composition در پایین project panel ، یه پنجره براتون باز میشهبا نام new composition from selection در قسمت duration مدت زمانی رو که هر کی از کلیپ هاتون می خواین داشته باشن رو مشخص کنید و در قسمت sequence layer گزینه overlap رو انتخاب کنید و بعدش نوع ترانزیشن و مدتش رو انتخاب کنید. اینجوری می تونید هرچندتا فیلم یا عکس داشتین رو تو یه کامپ بزارین.البته ترانزیشن در این نوع محدودیت داره. یه راه دیگه هم هست که به دلخواه می تونی ترانزیشنت رو بسازی بعد به هر چندتا خواتی اضافه کنی که در این مقال نمی گنجد.
موفق باشید

e47
05-12-2012, 20:32
ممنون از شما