مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی
دوستان باز هم سلام.:sq_25:
من بعد کلی گشتن و زیر و رو کردن سایت ها و فروم های ایرانی و خارجی فهمیدم در حال حاضر توی ایران برای خرید یه لپ تاپ خوب باید حسابی هزینه کنی منم تصمیم گرفتم زمان خرید لپ تاپ رو موکول کنم به چند ماه دیگه تا با دست نسبتا باز تری بتونم انتخاب کنم لپ تاپ مناسب رو از بین گزینه های موجود.
قبلا هم چند جا از شما درخواست کردم برا راهنمایی به یه نتایجی هم رسیدم حالا باز هم میخوام نظر شما عزیزان رو بپرسم:
اول چهار تا برند مد نظرم رو میگم بعد هم مدل های مورد نظر:
Lenovo=Y580
?=Asus
Acer=v3
Sony=f23b93
(به تازگی یه مقدار رو سونی هم دارم تحقیق میکنم):sq_12:
آره دیگه اگه ما تو کارهای دیگمون هم این قد تحقیق میکردیم استیو جابز و استیو بالمر و ........ میزاشتیم تو جیب بغلمون ولی چه کنیم دیگه داریم این هم تحقیق میکنیم تا یه چیز خوب بگیریم دیگه راستی قصد از خرید لپ تاپ قدرتمند مصارفی چون بازی - اینترنت - فیلم دیدن - انجام کارهای گرافیکی و غیره هست.بازی رو هم توی صدر میزارم چون دیگه مطمعنا بعضی از شما هم عین من ازون جوونای خوره ی بازی هستید پس حتما درکم میکنید دیگه کلا ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم امیدوارم همه ی شما اگه میشه بیاین و به دوستتون کمک کنین قربون شما فرزاد:sq_8:
PersianEm0b0y
02-12-2012, 22:10
چون اسوس و لنوو تو لیستت هست منم میگم وگرنه نظر من به اچ پی نزدیکتره !
از بین این 2 + hp pavilion dv6t 7000 یکی رو انتخاب کن ولی سونی را با شدت تمام رد می کنم چون هیچی نداره و اون مارک vaio هم که یه سری خزوخیل باهاش می خواستن پز بدن رفت تو باقالی ها !
من پیشنهادم hp هست چون از دوتای دیگه سرتره به لحاظ طراحی / اسپیکر / کیفیت / و سایر ویژگی های انحصاری اچ پی !
ممنون از شما ولی من شنیدم که میگن Hp مشکل خنک کنندگی داره و از این حرف ها وگرنه من حرف شما رو کاملا تصدیق میکنم:sq_25:
PersianEm0b0y
03-12-2012, 18:57
نه ابدا چنین چیزی نیست ...
منم کاملا به شما حق میدم چون تو این جامعه تو هر مقوله ای هرکسی براساس منافع کار می کنه و نه حقیقت !
پس کاملا قابل انتظار هر حرفی ..
من خودم اچ پی داشتم پازسال وقتی خواستم بخرم تو بعضی سایتا 4 تا بی سواد گفته بودن مشکل داره ولی رفتم و dv6 6000 خریدم چون مطمئن بوده و هستم که بهتر از بقیه س ...
پس شما اصلا شک نکن که اچ پی سیستم کولینگ عالی داره با تکنولوژی Coolsense ..
ضمنا مشکل گرما اچ پی به سال 2008 و استفاده از گرافیک های انویدیا که مشکل معماری و گرما داشتن برمی گرده نه اچ پی حتی اپل هم این طوری بود ...
هنوز اون خبر اپل تو سایتش هست که گفت کسایی که 2008 مک بوک خریدن اگرمشکل گرافیک پیدا کردن و گارانتی ندارن اپل اونارو به رایگان تعمیر می کنه .
ضمنا من خودم سال 2008 گرافیک انویدا سوزوندم که همین معماری مشکل دار رو داشت و ...
پس مقصر اچ پی نیود کما این که یک مورد مشکل گرما نداشته بعد از اون داستان و استفاده از گرافیک های AMD ..
می تونین تو تاپیک های اچ پی برین و بپرسین ...
در کل من dv6t 7000 رو برتر می دونم به دلایلی که مختص سلیقه شخصیم نمیشه و خیلی واضحه ...
چیزایی داره که اون دوتا نداره .
بله حرف شما صحیح من هم راستش رو بخواین با یک مقدار گشتن و دیدن چند Reviewاز این لپ تاپ نظرم جلب شد باز هم ممنون از کمکتون فعلا ک پول دستم نیست تا چند وقت دیگه که خواستم بگیرم مطمعنا روی این لپ تاپ فکرم رو میزارم راستی شما تو تهران به غیر از پاشاژ پا یتخت و بازار رضا و ... چه فروشگاهی رو میشناسین برا خرید محصولات دیجیتال و این که Hp نمایندگی اصلی تو تهران داره مثل Msi یا نه؟؟؟:sq_8:
PersianEm0b0y
04-12-2012, 13:28
بهترین پاساژ واسه خرید پارسیان و ایران هست بالاتر از پاساژ رضا ...
اچ پی گارانتی رسمی نداره یعنی تو سایتش اسم ایران نیست اما گارانتی ها خوبی داره تو ایران مثل مادیران که شرکت معروفیه و سریر و ایران اچ پی که از همه گرون تره !
دوستان کسی دیگه ای نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟:n01:واینکه متاسفانه مثل اینکه قیمت ها باز یه 200 تا 300 هزار تومنی افزایش پیدا کرده به نظرتون تا بهمن یا اسفند که ما قطعی با بودجه 3 میلیون تومنی که گفتیم میخوایم بخریم میاد پایین یا الکی دلمون رو صابون نزنیم تو رو خدا بیاین من تمام فکر و ذکرم برای خرید لپ تاپ و مشورت شما دوستان عزیز هستین پس لطفا بیاین ما رو هم از کمک ها و راهنمایی هاتون بی نصیب نزارین:n06:
دوستدار شما فرزاد:sq_24:
madara sama
10-12-2012, 21:17
به نظر من هر لپ تاپی که میگیرید فقط گرافیک ati نگیرید چون خیلی اذیت میکنه اینو خودم تجربه داشتم و تو فروم های خارجی هم جستو جو کنید متوجه میشید توجه کنید میگم کرافیکش بد نیست و کارایی خوبی هم دره ولی اذیت میکنه که بیشتر مشکل درایور هست
ممنون دوست عزیز از کمکتون میشه بگید شما مشکلتون با کارت های گرافیک ati چی بوده؟؟؟؟
madara sama
12-12-2012, 20:55
مثلا با بعضی بازیا مثل the witcher 2 مشکل داشت باید تنظیمات خاضی رو دو درایو اعمال می کردی تا درست شه یا وسط اوتوکد ارور درایور میداد(driver not working) و خیلی مشکلات دیگه که قابل برطرف شدن هست ولی اذیت میکنه
مثلا با بعضی بازیا مثل the witcher 2 مشکل داشت باید تنظیمات خاضی رو دو درایو اعمال می کردی تا درست شه یا وسط اوتوکد ارور درایور میداد(driver not working) و خیلی مشکلات دیگه که قابل برطرف شدن هست ولی اذیت میکنه
کدوم مدل ATI؟ فکر کنم با آپدیت درست بشه به راحتی.بعید می دونم مشکل خاصی داشته باشه.از نظر مصرف و دما معمولا AMD بهتره.از نظر درایور هم قدرتمندتر ظاهر می شه بعضا.ولی تو نوت بوک شاید از نظر درایور تو بعضی سریها یه کوچولو اذیت می کنه.البته نه اینکه مشکل داشته باشه.خیلی توجه نمی کنه انگار.نمی دونم.من خودم تا حالا مشکلی با 6770m نداشتم تو گرافیک.ولی با 7650 بعضیا تو سویچ کردن تو بعضی بازیها انکار مشکل داشتند
من هم حرف amin666 تصدیق میکنم ولی تو بعضی مدل ها ممکنه مشکل داشته باشه برا بازی هم میشه گفت قدرتمند ظاهر میشه اما بعضی مواقع هم اذیت میکنه مال من هم Ati هست اما مطمعنا لپتاپ بعدی که بخوام بگیرم کارت گرافیکش Nvidia خواهد بود:n06:
دوستان کسی الان قیمت Lenovo Y580 رو داره ؟؟؟؟ به نظرتون تا اسفند ممکنه بیاد زیر 3 تومن ؟؟؟ در ضمن گرافیک این مدل 660 یا 650 ممنون میشم جوابم رو بدین:n06:
hasanoooooooo
17-12-2012, 11:06
سلام متاسفانه داره گرون ميشه و بعيد هست تا اسفند کم بشه. قيمت بلوري حدود 3 ميليون هست و قيمت ssd , dvdwriter
3200... من باشم سريع ميخرم تو اين اشفته بازار
گرافیکش 660 هست که 5 تا نهایت 10 درصد از 650 قوی تره و تقریبا تو یه سطحند.مدل 660 رفرنس نیستش.ضعیفتره.لنوو بعضی وقتها gpu یک مدل رو ضعیفتر سفارش می ده.چراشو نمی دونم!هیچ کسم بهش هیچی نمی گه.چون کلاهبرداری در روز روشنه دقیقا!
ممنون متاسفانه تا اون موقع پول دستم نمیاد و نمیتونم زود تر بخرم :n28: خدا رو چه دیدین شاید تا اونموقع بیاد پایین فعلا هم میخوام یه ذره بیخیال این قضیه بشم چون زیاد فکرم درگیرش شده و میخوام سعی کنم بیشتر ذهن و فکرم رو بذارم رو درسم تا اسفند ببینیم چی میشه بازم ممنون از همتون:n16:
شب یلدای همه دوستای گلم مبارک:n12:
adrenalin
20-12-2012, 20:22
سلام دوستان
یکی از دوستام می خواد لپ تاپ بگیره تا 3 تومن می خواد خرج کنه اونم نظرش روی بازی و کار با نرم افزارهای سنگین رشته خودش که برق می خونه
خودش میگه از سونی پیشنهاد بهش بدم ولی شما دوستان وارد ترید کدوم مدل پیشنهاد میدید>
hasanoooooooo
21-12-2012, 00:52
يا y580 lenovo يا dv6t-7000 hp ميتوني از بين اين 2 يکيرو انتخاب کني. لنوو اگه با ssd رو بخري حدودا 3300 در مياد . اما hp با بلوري و بدون ssd
200 300 تومني گرونتر هست....اگر کارش رندر و اين چيزها هست حتما لنوو + ssd رو بگيره.
adrenalin
21-12-2012, 12:07
ممنون دوست عزیز
میشه یه مدل هم از سونی معرفی کنید:n16:
سونی F اگه اشتباه نکنم مالتی مدیا هستش اما یک مدل مدیوم یا همون معمولی سونی تا 500 هزار تومن گرونتر از لنوو و یا اچ پی در میاد که هیچ زیاد در ضمن سونی چیز شاخی نداره که بخوایم اون رو در اولویت قرار بدیم و لنوو واسوس و اچ پی رو کنار بذاریم:n06:
سونی F اگه اشتباه نکنم مالتی مدیا هستش اما یک مدل مدیوم یا همون معمولی سونی تا 500 هزار تومن گرونتر از لنوو و یا اچ پی در میاد که هیچ زیاد در ضمن سونی چیز شاخی نداره که بخوایم اون رو در اولویت قرار بدیم و لنوو واسوس و اچ پی رو کنار بذاریم:n06:
به جر کیفیت مانیتور البته! هرچند بعضی سریهاش صفحه نمایشهای خیلی معمولی دارند.ولی در کل صفحه نمایشهای خوبی داره
parsicola
25-12-2012, 13:59
فکر کنم وقتی درمورد لپ تاپ برای گیم و کارای گرافیکی صحبت می کنیم بهتره سراغ لپ تاپ های مخصوص گیم بریم نه اونهائیکه یه کارت گرافیک نیمه گیم هم رو لپ تاپشون نصب کردند! و اکثرا هم این کارت گرافیکی ها یا از لحاظ کلاک پائین اومده و یا لپ تاپشون در اثر بازی های شدید و طولانی مشکل داغ شدن زیاد دارند چون مخصوص گیم طراحی نشدند و توانائی و تحمل کارکرد درازمدت در زیر بار شدید گرافیکی رو ندارند و احتمال آسیب دیدنشون در درازمدت زیاده.
2 شرکت ASUS و MSI در ساخت لپ تاپ های سری گیم سرآمد هستند که در حال حاضر (2012) به نظرم MSI محصولات جذابتری برای سری گیم داره . تا ببینیم در آینده چی میشه.
من از تجربه خودم در خرید لپ تاپ MSI GE70 میتونم بگم که با قیمت 3300000 تومنش منو به شدت تحت تاثیر قرار داد (قیمت سایتش 3800000 نوشته شده اما الان تو جشنواره پائیزی یا نمی دونم همچین چیزی ! خیلی پائین تر میدادن). اینو بگم که یک ماه تمام به صورت تمام وقت در حال تحقیق و آزمایش لپ تاپ های مختلف برای گیم بودم. اولویت هام هم این بود: قیمت مناسب ، قابل حمل بودن ، کیفیت تصویر و صدا ، کیفیت ساخت ، گارانتی ، سرعت و کارت گرافیک . آخرش هم به MSI GE70 رسیدم. و نتیجه گرفتم که در مقایسه با قیمتها و امکانات برندهای دیگه این لپ تاپ بیشتر از 5 ملیون می ارزه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزن : فقط 2700 گرم !!
طراحی: حتی باریکتر از خیلی لپ تاپ های معمولی 15 اینچی ! با اینکه من همیشه از لپ تاپهای 17 اینچی بدم میومد اما اینیکی به اندازه کافی خوش دست و سبک هست که روی پاهام میزارم و کار میکنم و احساس خستگی نمی کنم. مهمتر از اون زیر لپ تاپ هم اونقدر گرم نمی شه که بخواد اذیت بکنه و این یعنی کیفیت تهویه خوب با صدای کم و قابل تحمل.
تصویر: یک صفحه تصویر 17 اینچی که برخلاف خیلی از لپ تاپ ها که از پانل AMOLED براق استفاده می کنند(شبه LED) این مدل از یک پانل کاملا LED واقعی با صفحه مات و رزولوشون 1920*1080 فول اچ دی استفاده می کنه. کیفیت تصویر واقعا خوبه و هیچ انعکاسی از اطراف روی تصویر نمیفته. با اون سایز و اون کیفیت به درد فیلم دیدن و گیم بازی کردن می خوره
صدا: 4 اسپیکر ! صدای ساروند کم نظیر با کیفیت تفکیک صدای خیلی خوب. اینیکی رو خودتون باید تجربه کنید تا متوجه تفاوتش بشین. جک ورودی صدا هم با آب طلا روکش داده شده تا از حداکثر کیفیت صدا در هنگام استفاده از هدفون بشه بهره برد.
کارت گرفیک: این لپ تاپ دوتا کارت گرافیک داره که یکیش برای حالت استفاده عادی هستش که مدل Intel HD4000 هستش و دیگری NVIDIA GT660 با 2 گیگ رم اختصاصی GDDR5 . دقت کنید که اگر لپ تاپی هم پیدا کردید که کارتش 660 بود باید GT هم باشه وگرنه این یعنی چند درصد کاهش فریم و سرعت در بازی. تابه حال که هرچی بازی نصب کردم در حالت رزولوشن فول اچ دی و با بالاترین تنظیمات Ultra high بازی کردم و هنوز بازی نبوده که فریم کم بیاره و لگ بزنه!
CPU: پردازنده i7 3610 QM ، ایوی بریج (جدیدترین نسل corei اینتل) ، چهار هسته ای . تقریبا یکی از آخرین مدلهای پردازنده های i7 اینتله. البته شما تو ویندوزتون هشت تا هسته خواهید دید که یکی از قابلیتهای این پردازنده های پیشرفته ست که 4 تا هسته مجازی هم دارند.
RAM: رم 8 گیگ با FSB 1600 ! . در ویندوز 7 توی قسمتی که به اجزاء کامپیوتر نمره میده به رم این لپ تاپ نمره 7.8 از کل 7.9 داده که عدد خیلی بالائی هستش!
HDD: هارد 750 گیگابایتی با سرعت 7200 دور ، با امکان جایگزینی با یک هارد SSD در آینده درصورت تمایل. هرچند جای ssd در این لپ تاپ خالیه و بودنش رو سرعت کلی لپ تاپ تاثیر زیادی داشت و به نوعی پای لنگ سرعت سیستم شده اما مسلما قیمتش رو هم نجومی بالا می برد. بهتر که این نوع هارد رو روش نزاشتن و امکان خریدش رو برای بعضیها بیشتر کرده.
صفحه کلید: جزیره ای کامل با کیبورد عددی. صفحه کلیدش خیلی خوب عکس العمل میده و مخصوص گیم طراحی شده حتی کلید میانبر ویندوز (همونی که لوگوی ویندوز روشه) هم از جای اصلیش که همیشه در سمت چپ قرار داره به سمت راست رفته تا در هنگام بازی دستتون بهش نخوره و از بازی بیرون پرت نشید. معمولا این اتفاق برای خیلی از ما هنگام بازی کردن می افته . اما صفحه کلید نور پس زمینه نداره!! آخه msi چرا؟!!!
درایو نوری: بلو ری Blueray
پورت ها: 2تا پورت جدید usb3 و دوتا usb2 و HDMI و ....
تاچ پد: محل تاچ پد به صورت خاصی زبر هستش و سطحش صاف نیست که کمی برام عجیب بود که بعدا فهمیدم علتش واسه اینه که اگه هنگام گیم بازی کردن دستتون به آرامی روی تاچ پد خورد اتفاقی نیفته و بازیتون بهم نخوره! این یکیبه نظر من اینقدرها هم مهم نبود که همچین کاری بکنند! اما درکل بد هم نیست و برای خودش یه جوری خاصه !
کیفیت طراحی و ساخت: خوب و تاثیرگذار. عملا با زبان بی زبانی میگه با کیفیتم و به همین راحتی ها مرگ ندارم . MSI در سری گیم خودش از قطعات الکترونیکی کلاس نظامی استفاده می کنه که به علت مقاومت و استحکام بالاشون تحت شرایط سخت و کار سنگین در تجهیزات الکترونیکی نظامی ازشون استفاده می کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچند ایرادی که داره اینه که قاب روئی (قاب دور صفحه تصویر) از نظر استحکام مقاوم به نظر نمی رسه و کمی نازکه و تو ذوق میزنه! شاید یه روکش فلزی میزاشتن خیلی بهتر می شد.
اشانتیون: یه موس مخصوص گیم عالی که خودش حداقل 50 تومن میارزه ، یه کوله مخصوص که اونم حداقل 50 تومن می ارزه.
گارانتی : ماتریس. با قیمتهای یکسان در سراسر کشور (همه نماینده هاش کارمندای ماتریس هستند). خوشبختانه MSI چون یه شرکت تایوانیه ، به راحتی لوازم اون وجود داره و خودش به صورت مستقیم در ایران حضور داره و تمام محصولاتش برای ایران رو ساپورت کامل کرده. مثل اکثر مارکها نیست که حتی اسمی از ایران تو سایتشون نباشه.
کلا وقتی از گیم و درکنارش مولتی مدیا صحبت می کنیم باید سراغ دوتا برند اصلی یعنی ASUS و MSI بریم . ک
MSI GE60: این مدل با اینکه جزو سری گیم هستش (G series) از نظر من به چند دلیل زیاد جذاب نیست و از یک نظر دیگه جذابه.
اولا کارت گرافیکش 650m هستش که از نظر من به زور میشه کارت گرافیک گیمینگ بهش گفت هرچند کارت خیلی قوی هستش.
دوما پانل تصویرش از نوع شبه LED و براقه و رزولوشن اون هم فول اچ دی نیست. مثل خیلی لپ تاپ های دیگست که با اینکه از نظر خیلی ها تصویر خوبی داره اما با این مقدار پولی که پاش می دین یه کم تو ذوق آدم می خوره. (تقریبا 300 الی 400 تومن ارزونتر از GE70)
اما از نظر قابل حمل بودن با وزن 2400 گرم و نازکی و ابعاد و زیبائی خیلی خوبه. کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داره. به باریکی و سبکی خیلی از لپ تاپ های عادیه و حتی زیباتره و از این نظر یه لپ تاپ سری گیم عالی و منحصر به فرده.
مدل MSI CX61 هم تو رده کلاسیک قرار داره که با سایز 15.6 اینچ میتونه با قیمت پائین تر و البته سطح انتظارات پائینتر انتخاب خوبی باشه . دو نوع i5 و i7 داره که بجز پردازنده در باقی مواردشون یکی هستند. کارت گرافیک Nvidia 640m و وزن 2.4 کیلوگرم با قیمت تقریبی 2300000 الی 2400000 . مخصوصا که 6 گیگ رم و ویندوز اورجینال 7 هم داره. کمتر لپ تاپی این کانفیگ رو با این قیمت داره. هرچند برای گیمینگ طولانی و سنگین ساخته نشده. اولش پولم کمتر بود و میخواستم اینو بگیرم اما یه جورائی پول جور شد و GE70 رو خریدم !
البته این تجربه شخصی من از این لپ تاپ بود و امیدوارم برای انتخاب دیگران کمکی باشه.
ممنون ازت عزيز:biggrin: اگه ميشه لطف كنيد قيمت حال حاظر اين لپ تاپ رو هم بگين و حال ايشالا با اين تفاسير ما هم يه لپتاپ خوب گيرمون بياد و اين كه او لنوو Y580 هم كه من مد نظر داريم گرافيك 660 داره و از نظر كانفيگ شايد نتونه MSI GE70 رو قورت بده اما بي دست و پا هم نيست در كل ممنون از كمكي كه كردين و اگه ميشه ي مقدار بيشتر از كيفيت ساخت اي لپتاپ بگين چون مثل اينكه كيفيت ساخت با حالي نداره و اگه براتون مقدور هست چند تا عكس از لپتاپتون بگيرين و بزارين و اگر تمايل داشتين شايد بتونيم ي ريويو از اين لپتاپ بگيريم:sq_8:
در كل باز هم ممنون ازتون.
Lenovo Y580: Nvidia GeForce GTX 660M 2GB اين هم گرافيك اي لپتاپ :n01:
ممنون ازت عزيز:biggrin: اگه ميشه لطف كنيد قيمت حال حاظر اين لپ تاپ رو هم بگين و حال ايشالا با اين تفاسير ما هم يه لپتاپ خوب گيرمون بياد و اين كه او لنوو Y580 هم كه من مد نظر داريم گرافيك 660 داره و از نظر كانفيگ شايد نتونه MSI GE70 رو قورت بده اما بي دست و پا هم نيست در كل ممنون از كمكي كه كردين و اگه ميشه ي مقدار بيشتر از كيفيت ساخت اي لپتاپ بگين چون مثل اينكه كيفيت ساخت با حالي نداره و اگه براتون مقدور هست چند تا عكس از لپتاپتون بگيرين و بزارين و اگر تمايل داشتين شايد بتونيم ي ريويو از اين لپتاپ بگيريم:sq_8:
در كل باز هم ممنون ازتون.
اینجا چندتا عکس ازش گذاشتم
به به عاليه خيلي هم خوب تا حالا اين تايپك رو نديده بودم:n02:
parsicola
26-12-2012, 11:17
Lenovo Y580: Nvidia GeForce GTX 660M 2GB اين هم گرافيك اي لپتاپ :n01:
من تجربه شخصیمو نوشتم دوست عزیز و با لپتاپ خاصی مقایسه نکردمش.
البته چون من با این لپ تاپ لنوو کار نکردم نمی تونم نظر کاملا درستی بدم و بهتره یکی که اونو داره بیاد نظرشو از تجربه کار با اون بده اما به نظرم لپ تاپ خوبیه و مطمئنا یکی از انتخابهام میتونست باشه.
اما به هرحال به نظر من با قیمت فعلی تقریبا 3700000 تومن خیلی گرونه!! ارزونتر بود بازار رو میترکوند . حالا چون یه کارت 660 روش انداختن نمیشه که 4 ملیون بفروشنش! ، تصویرش فول اچ دی نیست ( البته مدل فول اچ دی هم داره که تو ایران هنوز نیومده که قطعا قیمت رو بالاتر میبره )، رمش باس 1333 داره نه 1600 و این سرعت سیستم رو میاره پائین!
وزنش نسبت به سایزش 15.6 اینچ معمولیه (دقیقا هم وزن ge70 با سایز 17 اینچه) . کیفیت ساختش رو هم که نمی دونم اما ظاهرا بر اساس ریویو سایتهای خارجی از کیفیت قابش و نازکی اون انتقاد کرده بودند. اما لنوو معمولا کیفیت خوبی داره مخصوصا درخصوص سرعت عمل و ... لپ تاپش هم خوش قیافه ست. خوشم اومد ازش. اما عجیبترین بخش اون اینه که این لپ تاپ لنوو الان 899 دلاره و مدل فول اچ دی 1100 دلار!!!! پس چرا حدود 4 میلیون میفروشنش؟!!!! :n13:. هرچند لپ تاپ چیزیه که تا تو دستت نگیری متوجه نمیشی خوش ساخت و خوش دست هست یا نه.
دستت درد نكنه من امروز تو سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ديدم قيمت اين لنوو Y580 رو زده 3100 نميدونم حالا بايد خوشحال باشم يا ناراحت:n13:
parsicola
26-12-2012, 15:19
دستت درد نكنه من امروز تو سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ديدم قيمت اين لنوو Y580 رو زده 3100 نميدونم حالا بايد خوشحال باشم يا ناراحت:n13:
من که خوشحال می شدم !! :)
به نظرم خیلی قیمت خوبیه و می ارزه. اما ته دلم یکم می ترسم. با قیمت ایرانش کار ندارم . با قیمت کلی 900 دلاریش مشکل دارم . از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی حکمت نیست! . آخه این قیمت دیگه خیلی کفه ! فقط کارت گرافیکش بالای 250 دلار می ارزه . امیدوارم از اون مدلهائی نشه که مدام دچار اشکال و سوختگی بشن. تجربه اینجور مدلها قبلا زیاد بوده. اما اگر منفی نگاه نکنیم ، با قیمت 3100 خیلی خوبه و می ارزه هرچند من ge70 رو از نمایندگی ماتریکس در طبقه همکف پاساژ پایتخت 3270 خریدم و به نظرم نسبت به امکانات و کیفیت خیلی بالاترش ، برای خرید با ارزشتره
بله خب منم حق رو به شما ميدم چون شايد هنوز با اين برند آشنا نباشيم و از كيقيت ساختش اطلاعات چنداني نداشته باشيم منم نميخوام الكي سنگ برندي رو به سينه بزنم اما چونكه قصد من خريد هست اول تايپك هم گفتم از تير يا مرداد دارم تحقيق ميكنم با توجه به مستندات و سايت هايي كه اين برند رو بررسي كردن به نظر ميرسه با لپتاپ هايي خوبي سر و كار داريم و اگه اشتباه نكنم سري Thinkpad اين برند اولين لپتاپ هايي بودن كه به فضا فرستادن شدن (البته زماني كه Thinkpad هارو خود IBM ميزد و هنوز به طور كامل امتيازشو به لنوو نفروخته بود) من هم فكر كنم حدود هفته ي ديگه شايد هم بعد از امتحانام يه سر به پايتخت بزنم و اگه اين لپتاپ رو گير آوردم يه ذره باهاش كار كنم تا نظر شخصي خودم رو بگم:n01:
سلام
من فقط میتونم بگم لنوو خیلی جنس خوبی نداره . این عکس رو ببین . من چهار تا لپ تاپ که دوتاش ایسر ، یکیش ایسوس و یکی هم لنوو بود با هم مقایسه کردم از نظر یه سری بخش ها . ولی واقعا جنس لنوو خیلی ضعیف بود.
ميشه بگين دقيقا نقاط ضعف هاش كجان ؟؟؟ نقاط قوت طراحيش رو هم لطف كنين بگين باتشكر از اين كه به اين تايپك سر زدين :n02:
راستي دوستان كيفيت و كارايي كلي لپتاپ هاي MSI G series چطوري؟؟؟موندم چي كار كنم والا ي ماه ديگه ميخوايم لپتاپ بگيريم هنوز به طور قطع مدل يا حتي برند لپتاپ رو به طور كامل مشخص نكردم :n13:اما ميشه از نظر سنجي فهميد كه انتخابم روي Lenovo چندان غلط هم نبوده هر چند هنوز شك داريم!!!!!:n02:
من Lenovo Y560 دارم و شدیدا برند لنوو رو تایید میکنم. بخاطر این که امتحان خودش را برای من پس داده. و عالی بوده. من سال 89 خریدم.
ضمن اینکه از جنس لنوو اصلا راضی نیستم ولی باطریش به نظر میرسید نسبت به اون سه تای دیگه بهتر جواب میده که البته بحث نگهداری باطری خودش معقوله جداییست که در اینجا من یه نکتش رو عرض کردم:
saeed afshar
31-12-2012, 16:39
بچه ها
چظوری شما می آید میگید کلا برند لنوو خوب هست یا نه
هر برندی یه سری مدل خوف داره یه سری داغون
من الان سری E وایو دارم، ماه، دخترمه اصلا
عین بنزه
ولی مشکلش اینه که باتریش خیلی زود زرتش در اومد و الان خیلی سخت شارژ رو نگه می داره و خیلی هم داغ می کنه
ولی خوب همه میدونن که واایو عالیه
لنوو هم همینه
من 4540 اچ پی رو هم امتحان کردم عالیه و داغ نمی کنه
بله خوب هر كي نظر شخصي خودش رو داره منم بار ها به دوستان گفتم من تا به حال با لنوو كار نكردم و از اين برند لپتاپ نداشتم اما با توجه به چيز هايي كه ديدم و شنيدم ميگم لنوو برند خوبي هست و به طور مثال MSI برند خوبي نيست(البته سري گيمينگ MSI واقعا خوبه و درش شكي نيست) ما هم يه پسر عمو داريم از صب تا شب پاي لپتاپ هستش برندش هم لنوو هست انصافا خود من شاهدم تا الان مشكل گرم شدن و هنگ و .... نداشته البته پسر عموم پدر لپتاپ بد بخت رو در آورده:n02: همين چند وقت پيش DVD rom دستگاه پوكيد:n13: لپتاپش هم از سري Esential هست اشتباه نكنم.خب اين نشون ميده دستگاه ساختار دروني از لحاظ مچ شدن قطعات و سيستم كولينگ خوبي داره اما از نظر كيفيت يه ذره منو تو فكر برد:n27:ولي فكر ميكنم سري Idea pad كيفيت خوبي داشته باشه و چه سندي از اين بهتر كه اين برند بهترين برند هستش و همون طور كه تو پست اول اشاره كردم Hp رو آورد پايين و شما تو سايت Notebook Chek هم يه ذره بگردي نظرت رو راجع به برند ميتوني بگي پس ديگه بهتر به دور از تعصب مثلا همين دوستمون كه معلوم نيست چرا بن شدن و پست دوم و سوم به من ميخواستن مثلا راهنمايي كنن وحشتناك سنگ برند Hp رو به سينه ميزدن منم نساخيتم بهش بگم بابا بيخيال كشتي ما رو با HP كردنات چون گناه داشت بيچاره:n02:راستي بچه ها اسوس N56VZ تو بازار هست اصن اگر هم هست چنده؟؟(به احتمال قوي با حدس هايي كه ميزنم اگرم تو بازار باشه حداقل 3800-3900 شايد هم 4000 تومن باشه)خب ديگه آقا سرتون رو درد آوردم تولد خودم مبارك سال جديد ميلادي رو هم تبريك ميگم به جا همتونم كيك ميخورم بعد ميام تعريف ميكنم:n09:
فعلا:n06:
Xilevens
02-01-2013, 00:44
N56vz اسوس اصلا گويا تو بازار وجود نيست
وگرنه يه لپ تاپ از همه نظر كامل بود
بين رقباش هم Y580 لنوو و T7000 اچ پي هر دو دستگاه هاي خوبي هستن ولي هر كردوم يه مزيت هايي دارن
از نظر جزئيات
جنس بدنه
صفحه نمايش
و موارد ديگه
N56vz اسوس اصلا گويا تو بازار وجود نيست
وگرنه يه لپ تاپ از همه نظر كامل بود
بين رقباش هم Y580 لنوو و T7000 اچ پي هر دو دستگاه هاي خوبي هستن ولي هر كردوم يه مزيت هايي دارن
از نظر جزئيات
جنس بدنه
صفحه نمايش
و موارد ديگه
ممنون حوصله كردي نقاط ضعف و قدرتشون رو ميشه بگي؟؟
Y580
N56VZ
DV6T7000
Thor God
02-01-2013, 09:52
Y580
N56VZ
DV6T7000
Y580
دیزاین ضعیف + کیفیت نمایشگر پایین ! هاردش هم فکر کنم 750 باشه درسته ؟! ( که نسبت به رقبای خودش کمه ! )
کارت گرافیک قوی تر نسبت به رقبای خودش !
DV6T7000
من که کار نکردم ولی ندیدم کسی هم تو این فروم ازش بد بگه ! تعریفش رو هم خوب شنیدم !
دیزاین خیلی خوب ! کیفیت نمایشگرش هم خوبه ! باتری با زمان بالا !
( من کلا با این لپ تاپ کار نکردم اگه موردی از قلم افتاد دوستانه دیگه بگن !)
N56VZ
می گن کولینگش ضعیفه ولی خودم این مدل رو دارم به هیچ وجه احساس نکردم !
دیزاین خیلی خوب ! کیفیت نمایشگر ! کیبرد خوب ! تاچش هم بزرگ و پهنه !
ولی جدا از حق نگزریم طراحی داخلی n56vz خیلی قشنگه !
Xilevens
02-01-2013, 15:52
Y580
N56VZ
DV6T7000
Y580 بدنه پلي كربني و آلمينيومي داره البته بدنه پلاستيكي داشتن نسبت به فلزي عيب نيست بسته به نوع پلاستيك حتي مزيت هم هست مثلا سري گيم اسوس
كارت گرافيك GTX660 كه كارت قدرتمندي هست ولي 660 نرمال نيست
تقريبا يه 5 درصدي ضعيفتره
وقتي بسته باشه شايد ديزاينش خيلي به دل نشينه ولي بافت روي در لپتاپش نسبتا قشنگه هنوز لنوو به مرحله طراحي ديزاين هاي درست حسابي نرسيده
ولي وقتي لپ تاپ رو باز ميكني خيلي ظاهرش بيشتر به دل ميشينه
M-sata داره براي ساپورت هارد هاي SSD و اين يه مزيت بزرگه براش
صفحه نمايش نسبتا ضعيفتري نسبت به رقباش داره ولي وقتي ميگم ضعيف نه اينكه آشغال باشه
بايد كنار هم قرار بدي و ببيني
شايد اصلا خودت ببيني واست مشكلي نداشته باشه
از نظر كولينگ هم مشكلي نداره
در حال حاضر تو ايران خيلي فروش بالايي داره
اسوس N56 چند تا سري داره سري V هاش كه پردازنده هاي 3610 دارن با گرافيك هاي Z و M و l كه به ترتيب 650 و 630 ، 635 باشن ساخته شدن يه مدل ديگه هم بود كه پردازنده AMD داشت
از نظر ديزاين نهايت زيبايي رو داره بدنه فلزي و رنگ بندي خيلي قشنگ كيبورد با نور زيرش و سيستم صوتي فوق العاده قوي
خيلي نازك تر از رقباشه به همين دليل نسبت به اونا بيشتر گرم ميشه
البته اسوس سياستش همينه شما نگاه كني ميبيني يه zen book با همين كانفيگ زده
ولي خب تا نهايت اينكه بتونه لپ تاپ رو سبك و كوچيك و كم عرض كنه تلاش كرده اسوس مث اپل تبحر خاصي تو طراحي سيستم كولينگ داره
گرافيكش 650 هست كه نسبت به لنوو حدود 5 درصد ضعيفتره
متاسفانه Msata نداره و SSD اضافه نميخوره
اسوس يه كار ديگه اي هم كه جديد كرده اينكه تاچ پد ها رو بزرگ كرده كه اين خيلي خوبه ولي اين مدل تاچ پدش كلا تو كليك تو قسمت هاي ديواره مشكل داره من اينو از دوستان هم پرسيدم و تاييد هم كردن هرچند اين مشكل بزرگي نيست
درگاه لن هم يه ذره گويا اذيت ميكنه ولي گفتن باهاش مشكلي ندارن
بزرگترين مزيت اين مدل FHD بودن صفحه نمايش و مات بودنشه
كه بيرون از محيط سربسته صفحه نمايش عالي كار ميكنه مثل داخل
نويز دستگاه نسبت به مدل لنوو كمتره (اينم يكي ديگه از دلايل تبحرش)
تمام اين حرفايي كه زدم فقط و فقط راجع به مدلهايي هست كه وارد ايران شده
در ضمن مدل VZ يه جورايي نايابه
اچ پي كلا تو اين مدل جديدش تقريبا همون طراحي مدلهاي قبليشو ادامه داده
بدنه فلزي و تموما همون حالت هاي قبلي گرافيك 650 صفحه نمايش يه چيزي مابين اسوس و لنوو
در مورد كولينگ اش چيز دقيقي نميدونم چون كلا اچ پي ها مشكل كولينگ داشتن ولي تو دو سري پيشين مشكل 97 درصد حل شد يه 3 درصد هم واسه داغ شدن قسمت چپ نزديك به خروجي هواست كه تو تابستون براي كسايي كه بدون كول پد بازي ميكردن اذيت كننده بود
مثلا دكمه هاي WASD نوك انگشت ها رو ميسوزونده ولي اين تو ايران و مناطق گرم و خشك و شهرهاي گرم مسئله هست هرچند نميتونيم دماي استاندارد اتاق رو همه جا يكي بگيريم
گويا Msata هم داره حالا مطمئن نيستم دقيق
ولي مدلهاي موجودش در ايران بك لايت كيبورد ندارن
يه چيز ديگه كه شايد خيلي به نظر نياد
نحوه قرار گيري در و صفحه نمايش و لولا روي شاسي اصلي هست
مثلا لپ تاپ هاي لنوو رو نگاه كنيد ميبينيد لولا ميچرخه تا ته ميره پايين
صفحه نمايش رو هم يه خورده اي ميكشه پايين كه من خيلي شخصا باش حال نميكنم
ولي مثلا تو اچ پي صفحه نمايش هم به خاطر بالا بودن قاب هم نوع لولا بالاتر قرار ميگيره كه به سليقه من نزديكتره
با بازار رايج فعلي و ساپورت هاي شركت هاي گارانتي خريد لنوو ، اچ پي و اسوس به ترتيب نزولي به صرفه تره
اسوس از بعد تحريم ها يه جورايي بازارشو تو ايران داد به لنوو
آقا دمه همتون از دم جيز ممنوم كه راهنمايي فرمودين ديگه ببينيم چي ميشه شانس بياريم همين Y580 رو بگيريم با توجه به قيمت:n02:راستي دوستان اين سايت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر آپ هست از نظر قيمت؟؟توش Y580 رو زده 3100 البته بدون SSD ولي مثل اينكه بلوري داره كه اونم زياد مهم نيست در برابر SSD ولي چه كنيم ديگه سقف بودجه اجازه دست از پا خطا كردن نميده راستي دوستان و اساتيد ارجمند تو تهران كجا به نظرتون بهترين قيمت هارو داره دختر عمهي ما رفته از پايتخت گرفته(اونم لنوو گرفته)ميگه قيمتاش نسبت به بازار بهتره باز هم شما دوستان ميگيد ما كجا بريم؟؟؟:n06:
Thor God
02-01-2013, 21:23
Y580
اسوس يه كار ديگه اي هم كه جديد كرده اينكه تاچ پد ها رو بزرگ كرده كه اين خيلي خوبه ولي اين مدل تاچ پدش كلا تو كليك تو قسمت هاي ديواره مشكل داره من اينو از دوستان هم پرسيدم و تاييد هم كردن هرچند اين مشكل بزرگي نيست
این مورد واقع خیلی بده واقعا اذیت کنندس ! یه جوریه تاچش ( آدم فکر می کنه کلیک که می کنه میخواد خراب شه :دی ) ! ولی خب باعث زیبا تر شدنش شده ! من به شخصه اوایل یه کم باهاش مشکل داشتم ولی الان دیگه عادت کردم بهش !!!
Y580
بزرگترين مزيت اين مدل FHD بودن صفحه نمايش و مات بودنشه
كه بيرون از محيط سربسته صفحه نمايش عالي كار ميكنه مثل داخل
نويز دستگاه نسبت به مدل لنوو كمتره (اينم يكي ديگه از دلايل تبحرش)
تمام اين حرفايي كه زدم فقط و فقط راجع به مدلهايي هست كه وارد ايران شده
در ضمن مدل VZ يه جورايي نايابه
در واقع مزیت هایی اعمم از کارت گرافیک و صفحه نمایش FHD فقط تو مدل N56VZ دیده می شه !
یک مورد هم که دوستمون یادشون رفت ذکر کنه ( البته اشاره داشت به سیستم صوتی قوی ) ساب ووفر هستش :دی ! که با استفاده از ساب ووفر راحت می شه یه عروسی راه انداخت ( مزاح بود ) !!!!
Xilevens
03-01-2013, 11:47
براي خريد پايتخت و بازار رضا رو برو
پاساژ ايران قيمت هاش بالاست
بازار رضا از همه كمتره
اونش ديگه همت خودته بتوني قيمت كم پيدا كني
بايد تك به تك بگردي
لنوو با گارانتي سازگار 2 ساله پيدا ميشه
كيف و موس و آنتي ويروس و اينا هم داره
اگه تونستي نگيري كه چه بهتر از قيمت كم بشه
چون كيفيتي نداره كيف و موسش آنتي ويروس هم يه كركيشو نصب ميكني
ويندوز اصل هم روش نباشه كه 50 تومن ارزونتر حسابت كنن
بازم بهتر
خريدي مهلت تست 48 ساعته بگير
ببر خونه همچيشو تست كن از لن گرفته تا واي فاي و يكي يكي دكمه ها و كارت گرافيك ها و فن و كوفت و مرگش
براي خريد پايتخت و بازار رضا رو برو
پاساژ ايران قيمت هاش بالاست
بازار رضا از همه كمتره
اونش ديگه همت خودته بتوني قيمت كم پيدا كني
بايد تك به تك بگردي
لنوو با گارانتي سازگار 2 ساله پيدا ميشه
كيف و موس و آنتي ويروس و اينا هم داره
اگه تونستي نگيري كه چه بهتر از قيمت كم بشه
چون كيفيتي نداره كيف و موسش آنتي ويروس هم يه كركيشو نصب ميكني
ويندوز اصل هم روش نباشه كه 50 تومن ارزونتر حسابت كنن
بازم بهتر
خريدي مهلت تست 48 ساعته بگير
ببر خونه همچيشو تست كن از لن گرفته تا واي فاي و يكي يكي دكمه ها و كارت گرافيك ها و فن و كوفت و مرگش
اوصولا داخل پاساژ ها هر چی طبقه بالا بره یا پایین قیمت لپ تاپ میاد پایینتر
از طبقه اول دوم پایتخت خرید نکن کلا
اگه لنوو میخوای بگیری طبقه منفی یک پارسیان
دو سه تا لنوو فروش داره
دستتون درد نكنه دوستان شنبه ام كه تعطيل شده مثل اينكه:n04: آه راستي airpaly جان اگه ميشه آدرس اين پاساژ پارسيان رو هم بده:n02:
دستتون درد نكنه دوستان شنبه ام كه تعطيل شده مثل اينكه:n04: آه راستي airpaly جان اگه ميشه آدرس اين پاساژ پارسيان رو هم بده:n02:
بین پاساژ رضا تا پاساژ ایران
پاساژ ایران هم طبقه 2 یه لنوو فروش خوش قیمت داره
malmal1369
05-01-2013, 21:43
سلام آقای lionf3
متاسفانه یا خوشبختانه گویا زمان لپ تاب خریدن من با شما یکی شده و من هم دقیقا معیارهای شما را برای خرید لپ تاب دارم!
همین الان عبارت "یک لپ تاب مخصوص بازی تا قیمت 3 میلیون " را سرچ کردم و گوگل مرا صاف آورد به این تاپیک! یکی از دوستان در صفحات جلویی یک حرف قشنگی زده بود آن هم این بود که اگر لپ تاب برای نیت بازی کردن میخرید سعی کنید مدلی باشد که دقیقا برای بازی کردن طراحی شده است...من فکر میکنم این msi که معرفی کردند چیز خوبی باشه چون مخصوص بازی طراحی شدند...این msi ge70 الان در بازار چنده و در مقایسه با لنوو مد نظر شما چگونه است ؟ لطفا اگر به یک جمع بندی رسیدید منم در جریان بزارید...
سلام داش گلم اولا خوش اومدي دوما چرا متاسفانه؟؟اون GE70 كه خيلي خوبه منم اگه بودجهاي كه در نظر دارم ميرسيد اونو ميخريدم اما الان اين GE70 حدود 3700 الي 3800 و تو قيمت 3 تومن تا نهايتا 3100-3200 بهترين مدل Lenovo Y580 هستش با توجه به اين چند مدتي كه ما داريم اين لپتاپ رو بررسي ميكنيم به اين نتيجه رسيدم كه از نظر كانقيگ Crysis 3 رو هم كه DX11 ميخواد و ميگن خفن ترين گرافيك رو داره قورت ميده و يه مشخصه خوب ديگرش هم سيستم كولينگ خوبي هست كه داره به نظر من بهترينه تو اين رنج شما هم اگه صفحات قبلي تايپك بنده رو مرور كرده باشي به يه نتايجي ميرسي اما اگه ميتوني اون مبلغ رو برا GE70 بدي كه اونو بگير اگر هم نه از نظر من Y580 رو بگير:n06:
اميدوارم به نتيجه برسي و تو بحث ها بيشتر مشاركت كني هر چند وقت يه بار هم يه سر به اين جا بزن تا ببينيم چي ميشه
دوستان يه سوال بي ربط:
من اگه بخوام برا تايپكم الان Tag بزارم ميشه اگه ميشه چجورياس؟؟؟
ميخوايم آمار بازديد بتركونه چونكه به نظر خيليا درد ما رو دارن اما چون Tag نداره تايپك اين جارو پيدا نميكنن.
در ضمن بازي Crysis 3 سيستم مورد نيازش (شاخ ترينش):n02: چه قدره؟؟
آه راستي malmal1369 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اين مدل GE60 هم از Msi هستش اگه اصرار داريد سري Gaming بگيريد اما كانفيگش به پاي Y580 نميرسه اما گفتم از قلم نيفته.
قيمت:حدود3300-3400 اگه اشتباه نكنم:sq_25:
malmal1369
06-01-2013, 01:51
آه راستي malmal1369 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اين مدل GE60 هم از Msi هستش اگه اصرار داريد سري Gaming بگيريد اما كانفيگش به پاي Y580 نميرسه اما گفتم از قلم نيفته.
قيمت:حدود3300-3400 اگه اشتباه نكنم:sq_25:
چطور همچین چیزی ممکنه؟ قیمت ge60 از لنوو بالاتر هست ولی قدرتش از لنوو پایین تر هست؟ مگه این لنوو چنده؟
پاک گیج شدم رفت:n13: راستی این GE70 هم یک سایت زده بود 3400 ! قضیه چیه؟ فکر میکنم قیمتش زیر 3500 باشه الان درسته؟
چطور همچین چیزی ممکنه؟ قیمت ge60 از لنوو بالاتر هست ولی قدرتش از لنوو پایین تر هست؟ مگه این لنوو چنده؟
پاک گیج شدم رفت:n13: راستی این GE70 هم یک سایت زده بود 3400 ! قضیه چیه؟ فکر میکنم قیمتش زیر 3500 باشه الان درسته؟
خوب همه چیز که کانفیگ نیست قیمت به خیلی چیزها بستگی داره
ge60 الان طبق چیزی که ماتریکس زده 3.500 هست ge70 باید حدود 4 تومن باشه!
البته مثل اینکه موجودی شرکت تموم شده اگر بگردید شاید بتونید با همون قیمت قبلیه 3.800 پیدا کنید
داداش گرفتي چي شد؟؟
من بتون گفتم GE70 گرونه اما امكاناتي خولي هم داره و نكته مثبتش نسبت به Y580 پانل "LED 17 هستش كه داره و مطمعنا كانفيگش يك مقدار قوي تر هم هست.
در مورد GE60 همونطور كه منم گفتم خودت هم داري ميگي كانفيگش پايين تره اما از سري گيمينگ هست ديگه شما هم چون گفته سري گيمينگ باشه منم GE60 رو پيشنهاد ميدم در غير اون صورت نظر من 100% رو Y580
اما شما ميتوني به Hp DV6T7000 هم فكر كني كه به نظر من جز طراحي و ساب بوفر Beats هيچ چيز بالا تري نداره و چون ما برا گيم ميخوايم درصد خرابياش هم بيشتره در ضمن لنوو بعد از اپل اگه اشتباه نكنم كمتري خرابي رو تو برند لپتاپ داره و HP با DELL بيشترين ميزان خرابي رو دارن:n02:
شمام خودت به جايي رسيدي مارو خبر كن:n05:
malmal1369
06-01-2013, 15:37
ای لعنت به این شانس من....دوست داشتم وقتی بعد از یک عمری پی سی داری ، یک لپ تاب میخرم خوبش را بخرم....ولی این ge 70 اگر واقعا طبق گفته دوستمون 4 میلیون باشه واقعا خیلی گرونه آدم زورش میاد....نمیدونم چیکار کنم....میخواستم یک بخشی را اقساطی پرداخت کنم که شرکت ماتریس گفت ما پرداخت اقساطی نداریم:angry: اگر اقساطی داشت سه میلیون میدادم و بقیش را اقساط میدادم....شما اگر نظر منو می خوای صد در صد همین GE70 را بخر حتی اگر شده چندین ماه بگذره تا پولت جور بشه! من این GE70 را ته توشو در آوردم در سایت های خارجی واقعا امتیاز بالایی گرفته....اگه چهار میلیون باشه که من عمرا به این زودی ها نمی تونم بخرم:n27:
البته یک شرکت پیدا کردم که یک بخشی از قیمت را بصورت اقساطی میگیره GE70 هم زده3800 یعنی اول باید2500 پیش پرداخت بدی و بقیش رو در قسط های دو ماهه که هر بار میشه 200 هزار تومان. گارانتی ماتریس هم داره
بله تو سايت Notebookckek يا notebookreview اگه اشتاباه نكنم با Y580 مقايسش كرده بود تو همه موارد به غير از ميزان نگهداري باتري بهتر از لنوو عمل كرده بود:n06:
شمام فكر نكن وضع ما توپ توپه من همين Y580 رو هم بتونم بخرم خدارو شكر ميكنم:n02:
اما وضعيت شما متفاوته يه سر به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنيد بهتر قيمت نوت بوك تو بين سايت هايي كه ديدم رو داره حالا Update بودنشو نميدونم اما لنوو Y580 رو زده 3100 در ضمن اقساط هم داره اما شرايطش رو نميدونم يه سر بزن بهر حال اميدوارم هر دومون به مرادمون برسيم.
دوستان ديگه جايي رو ميشناسه كه اقساطي بده محصولات MSI رو به دوستمون معرفي كنن:sq_8:تا ببينيم چي ميشه
فعلا
خدا داستان چيه ميخواي مارو امتحان كني چرا لپتاپو گرون ميكني :n28: Y580 زد تو گوش 3500 نميدونم قضيه چيه يه روز ميگن شده 2800 يه روز هم اينطوري اما ديگه مهم نيس هر طور شده ميخرمش:n02:
سلام دوست عزیز
به نظر من asus k45vd-a میتونه اون چیزایی که شما از لپتاب انظار دارید رو در خدمتتون بذاره. چون فناوری هایی مثل ice coolیاinstant onو... روی این لبتاب نصب شده.بزرگترین مزیت این مدل هم گرافیک قدرتمند nvidia geforce 610m با vram2gbمیباشد.روی این مدل هم کمی تحقیق کنی بد نیست.من خودم این مدل رو دارم و کاملا ازش راضییم.قیمتشم الان حدود 2190000تومن.موفق باشی.:n06:
grendier
09-01-2013, 18:22
سلام دوست عزیز
به نظر من asus k45vd-a میتونه اون چیزایی که شما از لپتاب انظار دارید رو در خدمتتون بذاره. چون فناوری هایی مثل ice coolیاinstant onو... روی این لبتاب نصب شده.بزرگترین مزیت این مدل هم گرافیک قدرتمند nvidia geforce 610m با vram2gbمیباشد.روی این مدل هم کمی تحقیق کنی بد نیست.من خودم این مدل رو دارم و کاملا ازش راضییم.قیمتشم الان حدود 2190000تومن.موفق باشی.:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نگاه به اینا بنداز.:n01:
ممنون حتما اما به كارم نمياد انصافا Y580 با Geforce gtx660m رقيب نداره منم سعي ميكنم يا اين مدل رو بگيرم يا اينم كه اصن نگيرم چون ديوونه نسيتم اين همه پول بدم 2 روز ديگه فلان بازي رو نياره:n02:
امیدوارم هرچی که میگیری ازش راضی باشی.به سایت digi kala یک سر بزن اونجا همه چیزو نوشته.البته به احتمال خیلی زیاد به اونجا سر زدی.موفق باشی...:n06:
ممنون دوست عزيز بلـــــــــــــــــــــــ ه من يه پام Digikala يه پامم p30world اما متاسفانه Digikala اصن Lenovo Y580 رو تو ليست محصولاتش نداره شايدم من پيدا نكردم:n02:
grendier
10-01-2013, 11:14
این y580 فول اچ دی نداره ؟ شما تحقیق کردین مدلی زیر 3 تومن با گرافیک 650 نمی شناسین ؟
ال دیجیتال ge70 رو زده 3690 از لحاظ قیمت نزدیک لنوو هستش
این y580 فول اچ دی نداره ؟ شما تحقیق کردین مدلی زیر 3 تومن با گرافیک 650 نمی شناسین ؟
چرا فكر كنم FHD هم پيدا بشه اما مثل همون قضيه Backlight كيبورد اطمينان ندارم باشه يا نباشه.در مورد سوال دومتون هم تو تايپك خودتون يه سري توضيحات دادم
ال دیجیتال ge70 رو زده 3690 از لحاظ قیمت نزدیک لنوو هستش
بله جالبه با اين قيمت اگه شما قصد خريد داريد و پول دستتون هست GE70 رو با اين قيمت بگيريد زير 3800 خيلي خوبه:n02:
parsicola
10-01-2013, 17:21
سلام
خدایا منو هم مثل lionf3 داری امتحان میکنی؟! باید خوشحال باشم که ge70 رو 3300 خریدم ؟!!! قراره درعوضش چه بلائی سرم بیاری :) ولی خدائیش 3300 هم کم پولی نیست برادر من چرا بازم هی گرونترش میکنید؟!
آقایون گلم متاسفانه با نزدیکتر شدن به ایام عید دوباره همه چیز نجومی بالا خواهد رفت لذا اگه قصد جدی برای خرید دارین دست دست نکنید هرچی که خواستین رو ظرف این چندروز بخرین و تمومش کنید. مخصوصا اوضاع گرونی روز به روز بدتر هم میشه! مدلهائی که تو این تاپیک بچه ها اسمشو آوردند همشون خوبن و زیاد وسواس به خرج ندید. فقط کارت گرافیکیتون در اولویت اول gt660 باشه اگه نشد در اولویت دوم gt650 دیگه به پائین تر از این رضایت ندین مگر اینه گیم معیار اصلیتون نباشه و معیارهای دیگه ای هم مثل اندازه و وزن هم داشته باشین که از گیم مهمتر باشه. اونوقت gt640 هم جوابتونو میده.
نمویدونم جریان این ge70 چیه که اگه شانس بیارین و خوب بگردین میتونین با قیمتهای پائینتر از ماتریس هم بخریدش درحالیکه گارانتی خود ماتریس رو هم داره! کاملا نو و توی کارتن باز نشده! البته جای خاصی رو الان نمیشناسم بهتون معرفی کنم اما پیشنهاد می کنم حتما چندتا پاساژ رو زیرو رو کنید. مثلا علت اینکه digikala یکم ارزونتر میده میتونه این باشه که از قبل موجود داشته لذا از این جور فروشنده ها که موجودی قبلی دارند اگه بگردین پیدا میشه. مخصوصا که این مدل لپتاپ ها مشتریان خاصی داره و شاید طرف نخواد پولش بخوابه و به قیمت کمتر از ماتریس رضایت بده هرچند که چون خرید قبلیش بوده بازم کلی سود کرده.
یه نکته :
ge70 با اینکه خیلی سنگین نیست اما چون ابعادش یکم از 15 اینچی ها بزرگتره به همین راحتی ها توی هر کیفی جا نمیشه و باید با کوله مخصوص همراه خودش اینور و اونور ببرین. البته بچه هائی که این لپ تاپو میخرن بیشتر تو خونه رو این لپ تاپ خیمه زدند و تکون نمی خورن! به همین دلیل اگه قراره هر روز با خودتون اینور و اونور ببرینش یکم اذیت میشین. منم که واسه هرچیزی راهکار پیدا میکنم ، یه کیف پیدا کردم که توش جا میشه و پر رو پررو با خودم اینور و اونور میبرمش !!! کی خفتم کنن خدا میدونه.
من امروز قیمت گرفتم تو پاساژ ایران ge70 رو 3400 میدادند خودم رفتم بگیرم لب تاب خوبیه ولی 17 اینچی بودنش یکم دو دلم کرد اگه 15 بود تو خریدش شک نمی کردم
تو این حین چشم خورد به یه مغازه که n56 vz هم داشت البته مدل اچ دیشو خدایی از لحاظ طراحی ایسوز خیلی بهتره ولی خوب از لحاظ کانفیگ حرفی در مقابل ge70 نداره منم احتمالا یکشنبه بگیرم چون سری جدید احتمالا با قیمت 3900 عرضه بشه
grendier
10-01-2013, 18:52
من امروز قیمت گرفتم تو پاساژ ایران ge70 رو 3400 میدادند خودم رفتم بگیرم لب تاب خوبیه ولی 17 اینچی بودنش یکم دو دلم کرد اگه 15 بود تو خریدش شک نمی کردم تو این حین چشم خورد به یه مغازه که n56 vz هم داشت البته مدل اچ دیشو خدایی از لحاظ طراحی ایسوز خیلی بهتره ولی خوب از لحاظ کانفیگ حرفی در مقابل ge70 نداره منم احتمالا یکشنبه بگیرم چون سری جدید احتمالا با قیمت 3900 عرضه بشه میشه بگید با چه کانفیگیه ؟ این امتحان نیست ! این نتیجه ی عملیه که گذشتگان کردن و ما باید بسوزیم (خودتون میدونید منظورم چیه دیگه!) و البته تاحدودی هم تقصیر خودمون هم هست.
grendier
10-01-2013, 18:58
من امروز قیمت گرفتم تو پاساژ ایران ge70 رو 3400 میدادند خودم رفتم بگیرم لب تاب خوبیه ولی 17 اینچی بودنش یکم دو دلم کرد اگه 15 بود تو خریدش شک نمی کردم
تو این حین چشم خورد به یه مغازه که n56 vz هم داشت البته مدل اچ دیشو خدایی از لحاظ طراحی ایسوز خیلی بهتره ولی خوب از لحاظ کانفیگ حرفی در مقابل ge70 نداره منم احتمالا یکشنبه بگیرم چون سری جدید احتمالا با قیمت 3900 عرضه بشه
میشه بگید با چه کانفیگی ؟
این امتحان خدا نیست :n27: نتیجه ی عملیه که گذشتگان کردند و ما باید بسوزیم :n30::n24:!
grendier
10-01-2013, 19:04
NHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
میشه بگید با چه کانفیگی ؟
این امتحان خدا نیست :n27: نتیجه ی عملیه که گذشتگان کردند و ما باید بسوزیم :n30::n24:!
cpu i7 نسل سوم
گرافیک gtx660
hdd 750 با قابلیت اضاف کردن ssd
صفحه fhd
پیشنهاد میکنم با این قیمت سریعا بگیرید که غفلت موجب پشیمانیست:n02:
اما قیمتش مشکوکه الان ماتریس ge60 رو زده 3.500
از قبل هم که من قیمتا رو چک میکردم همیشه ge70 حدود 500-400 تومن از ge60 گرونتر بوده
ولی با قیمتی که گفتید فوق العادس یعنی از لنوو ارزونتره !
بخرید تا از دست نرفته:n02:
دوستان به دست ما كه نميرسه با اين وضعيت و قيمتا تا گرون تر ازين نشده بگيرين تا مام پول دستمون بياد تو اسفند هر جور شده بگيريم:n06:
اما داستان GE70 خيلي مشكوك ميزنه ببينين مرجوعي چيزي نباشه اما اگه مشكلي ازين لحاظ نداشته باشه فوقالعاده حتما بگيرين
behnamy01
11-01-2013, 10:05
دوستان باز هم سلام.:sq_25:
من بعد کلی گشتن و زیر و رو کردن سایت ها و فروم های ایرانی و خارجی فهمیدم در حال حاضر توی ایران برای خرید یه لپ تاپ خوب باید حسابی هزینه کنی منم تصمیم گرفتم زمان خرید لپ تاپ رو موکول کنم به چند ماه دیگه تا با دست نسبتا باز تری بتونم انتخاب کنم لپ تاپ مناسب رو از بین گزینه های موجود.
قبلا هم چند جا از شما درخواست کردم برا راهنمایی به یه نتایجی هم رسیدم حالا باز هم میخوام نظر شما عزیزان رو بپرسم:
اول چهار تا برند مد نظرم رو میگم بعد هم مدل های مورد نظر:
Lenovo=Y580
?=Asus
Acer=v3
Sony=f23b93
(به تازگی یه مقدار رو سونی هم دارم تحقیق میکنم):sq_12:
آره دیگه اگه ما تو کارهای دیگمون هم این قد تحقیق میکردیم استیو جابز و استیو بالمر و ........ میزاشتیم تو جیب بغلمون ولی چه کنیم دیگه داریم این هم تحقیق میکنیم تا یه چیز خوب بگیریم دیگه راستی قصد از خرید لپ تاپ قدرتمند مصارفی چون بازی - اینترنت - فیلم دیدن - انجام کارهای گرافیکی و غیره هست.بازی رو هم توی صدر میزارم چون دیگه مطمعنا بعضی از شما هم عین من ازون جوونای خوره ی بازی هستید پس حتما درکم میکنید دیگه کلا ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم امیدوارم همه ی شما اگه میشه بیاین و به دوستتون کمک کنین قربون شما فرزاد:sq_8:
سلام. حدس میزنم که شما الان کامپیوترت رو داری و میخوای بری یک لپ تاپ هم بگیری؛ خب اگه اینجوریه که حتما حتما بهت پیشنهاد میکنم به حرفام خوب دقت کن. اول از همه پیشنهادم اینه که توی لپ تاپ دنبال مارک نرو. چون مثل گوشی موبایل نیست که کیفیت مارک ها خیلی با هم فرق کنه و همه ی این مارک های معروف اکثر قطعاتشون رو شرکت های دیگه میزنن از سی پی یو گرفته تا کارت شبکه. پس مارک ها زیاد تفاوت کیفیتی (زیادی) ندارن و آخر روی همه یک ویندوز سون میریزی و یک جور ازشون استفاده میکنی .هر کی هم میگه فلان مارک بده داره اشتباه میکه به نظرم. مثلا میگن خرابی dell زیاده؛ آره سری inspiron زیاده ولی سری xps شاخ همه شرکت های دیگه رو توی کیفیت میشکنه. من خودم الان هم لپ تاپ دارم همه پی سی ،ولی باورت میشه دیگه همه کار هامو فقط دارم با لپ تاپ انجام میدم. یعنی همین الان که دارم این متن رو تایپ میکنم با پی سی نیم متر هم فاصله ندارم ولی پنج ماهه که روشنش هم نکردم. من خودم یک Acer 5775G دارم البته از مدل های قدیمیش. الان جدیداش اومده که لینک توضیحاتشو پایین برات میزارم. اول که پرسیدم حتما یک کامپیوتر داری منظورم این بود که خب حتما یک مانییتور خوب هم داری. خلاصه بگم من روزی حدود هشت تا ده ساعت با لپ تاپ کار میکنم وحدود یک و نیم سال هم هستش که دارمش. اون موقع که خریدم یک و سیصد بود. استفاده من به این شکله که لپ تاپ رو میزارم روی کول پد خنک کننده روی میز، بهش کیبورد و موس میزنم، مانیتورم رو هم وصل میکنم بهش یعنی ال سی دی لپ تاپ رو خاموش میکنم، به برق مستقیم هم میزنم همیشه، یعنی باتری رو جدا میکنم. خلاصه اصلا لپ تاپ رو اذیت نمیکنم ولی با این حال هر وقت بخوام هم این سیم میم های مانیتور و کیبورد و اینا رو ازش جدا میکنم و با خودم میبرمش بیرون.
پیشنهاد من به تو همون Acer 5755G یا چیزای ارزونی شبیه اونه. این سری خیلی خوب از کار در اومد چون سری های جدید acer V3 هم توی همون سبک و سیاق هستن، یعنی شکل کلی قالب بدنه که یکی از محدود مشخصاتیه که شرکت سازنده اون مارک لپ تاپ توش دخالت داره ( :دی) خوب بوده و ایسر عوضش نکرده منظورم جای درست طراحی خنک کننده و از این قبیل چیزاست. این مدل جدید 5755G با یکی من یکم فرق داره و فرقش اینه که سی پی یو اش قوی تر و جدیدتره و طراحی ساخت ریزتری داره در نتیجه مصرف باتری کمتری داره و هم چون جدیده گرافیک آنبورد سی پی یوش قوی تره. کارت گرافیکش هم GeForce GT 630M 2GB هستش که خیلی خفنه یک من هم 540M, 2GB که گفتم میزنم به مانیتور با رزولیشون 1680*1050 و جدید ترین بازی ها مثل FARCRY3 یا COD BLACKOPS 2 رو هم توی این رزولیشون و با کیفیت و جزئیات بازی HIGH یا VERY HIGH میتونم بازی کنم.
خلاصه مشخصات این لپ تاپ: (من ازون آدمایی نیستم که زیاد بیام توی فروم ها چیزی بنویسم ولی چون دیدم میتونم بهت کمک کنم اومدمو این هم برات نوشتم چون تا حالا با چند تا خدای کامپیوتر و یا تعمیرکار لپ تاپ صحبت کردم و اونا هم این پیشنهادمو قبول کردن) :
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : Ci7 2670QM | VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : GF 630M 2GB III Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 1000 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6"
اینم لینکش:
موفق باشید. اگر کاری یا سوالی داشتی فقط پیام خصوصی بده چون من زیاد فروم نمیام امروز هم اتفاقی این تاپیک رو دیدم.
دم شمام گرم اتفاقا من الان خودم يه Acer 5742g دارم و انصافا لپتاپ خوبيه منم حرف شما رو تصديق ميكنم برند Acer از نظر خودم نسبت به بقيه بي سر و صدا تره اما كيفيت خوبي داره ولي بازم تو چندتا صفحه قبل هم گفتم يا يه چيزي ميگيرم كه وقتي ميخوام 3 تومن پول بدم پول برند و .... نداده باشم و واقعا به اندازه پولي كه ميدم انتظار دارم كار كنه برام منم 90 % نظرم رو همين Lenovo Y580 مگر اينكه اتفاقي بيفته يا اينكه Asus N56vz تا اسفند كه ميخوام بگيرم ارزون شه در حد 3 تومن اما بعيد ميدونم و از همه كسايي كه تا الان به هر نحوي به ما كمك كردن تشكر ميكنم:n16::n02:
behnamy01
11-01-2013, 11:32
دم شمام گرم اتفاقا من الان خودم يه Acer 5742g دارم و انصافا لپتاپ خوبيه منم حرف شما رو تصديق ميكنم برند Acer از نظر خودم نسبت به بقيه بي سر و صدا تره اما كيفيت خوبي داره ولي بازم تو چندتا صفحه قبل هم گفتم يا يه چيزي ميگيرم كه وقتي ميخوام 3 تومن پول بدم پول برند و .... نداده باشم و واقعا به اندازه پولي كه ميدم انتظار دارم كار كنه برام منم 90 % نظرم رو همين Lenovo Y580 مگر اينكه اتفاقي بيفته يا اينكه Asus N56vz تا اسفند كه ميخوام بگيرم ارزون شه در حد 3 تومن اما بعيد ميدونم و از همه كسايي كه تا الان به هر نحوي به ما كمك كردن تشكر ميكنم:n16::n02:
Lenovo Y-580 رو بررسی کردم، مدل خیلی خوبیه . نسبتا به قیمت هم هست. امکاناتی مثل SSD عالیه، چون اگه ویندوز رو توی ssd بریزی و فایل هاتو توی hdd سرعت خیلی خوب خواه بود. ولی بازم دارم بهت میگم Y580 زیادی قویه. با یک گرافیک 630M, 2GB هم اکثر بازی ها رو میتونی تا آخرین کیفیت و رزولیشن بازی کنی
Lenovo Y-580 رو بررسی کردم، مدل خیلی خوبیه . نسبتا به قیمت هم هست. امکاناتی مثل SSD عالیه، چون اگه ویندوز رو توی ssd بریزی و فایل هاتو توی hdd سرعت خیلی خوب خواه بود. ولی بازم دارم بهت میگم Y580 زیادی قویه. با یک گرافیک 630M, 2GB هم اکثر بازی ها رو میتونی تا آخرین کیفیت و رزولیشن بازی کنی
داداش شما مطمئنی 630 میتونه اخرین بازی ها رو روی اخرین رزولیشن و تنظیمات اجرا کنه ؟
اگر میشد ما دیگه چه غمی داشتیم ؟:n02:
behnamy01
11-01-2013, 12:20
عزیزم به کلمه "اکثر" خودم و کلمه همه خودت توجه کن؛ سو تفاهم رو متوجه میشی.
البته بازم میگم 630 خوبه به نظرت یک کارت گرافیک با مشخصات زیر نمیتونه از عهده اجرای کامل اکثر بازی ها و اجرای متوسط بازی های خفن بر بیاد:n24:؟!؟
Core Speed *
672 MHz
Shader Speed *
1344 MHz
Memory Speed *
900 MHz
Memory Bus Width
دو تا لینک دیگه هم میزارم برو بخونشون؛ خوبن. اطلاعات کاملی میدن:
128 Bit
البته بازم میگم 630 خوبه به نظرت یک کارت گرافیک با مشخصات زیر نمیتونه از عهده اجرای کامل اکثر بازی ها و اجرای متوسط بازی های خفن بر بیاد:n24:؟!؟
Core Speed *
672 MHz
Shader Speed *
1344 MHz
Memory Speed *
900 MHz
Memory Bus Width
128 Bit
مقایسه به این راحتی ها هم نیست اگه دقت کنی با مقایسه این سه تا GT580 باید از GT680 خیلی تفاوتی نکنه اما تو رده بندی 32 تا پائین تره!
ما با GT650 تو اجرای بازی ها مشکل داریم GT630 رو اصلا حرفشو نزن!
Core Speed *
672 MHz
Shader Speed *
1344 MHz
Memory Speed *
900 MHz
Memory Bus Width
128 Bit
ااتفاقا خودم میخاستم این لینکا رو برات بزارم:n02:
توی همین لینکا که دادی مقایسه کن دستت میاد البته ممکنه بازیهای کمی قدیمی تر رو مشکل نداشته باشه اما بازی های جدید و اونایی رو که قراره بیان رو بعید میدونم
در کل این کارت برای گیمینگ ساخته نشده ولی صاحب تاپیک دنبال کارت گیمینگ میگرده
دعوا نداره كه GTX660m قوي تر هست نسبت به همرده هاي خودش مثل Hp DV6t 7000 يا Asus n56vz ديگه چه برسه به 630 اما خوب همونطور كه دوستمون گفت GT630 هم بد نيست كه يعني خوبه رو به بالاس اما مطمعنا بازي هارو خيلي عالي نميتونه بياره من تو Youtube بازي Farcry3 رو تو Y580 داشت بازي ميكرد ويديوش رو ديدم يه مقدار هر چند كم اما به هر حال لگ ميزد شايدم از نظر من اينجور ميومد پس نميتونيم بگيم 630 خيلي قوي هستش اما برا زمان خودش شاخي بوده و بايد بگم شايد واقعا برا من يه چنين قدرتي لازم نباشه اما ميخوام بگيرم چون ميدونم بعدا به كارم مياد ام GPU ضعيف رو نميتونم تحمل كنم برا همين ميخوام بهترين رو بگيرم كه با اين قيمت به نظر من زشتم اگه باشه Y580 اما GPU كه داره نسبت به بقيه قويتر هستش:n02:
يه سرم به اينجا بزنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد نيست قدرت 660m رو متوجه ميشيد:n05:
يه سرم به اينجا بزنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد نيست قدرت 660m رو متوجه ميشيد:n05:
این 660 که شما مقایسشو گذاشتی اون 660 نیست که رو لنوو هستش لنوو کلا عادت داره سفارش پائین ترین سرعت گرافیک رو بده!
660 واقعی میخوای باید بری GE70 رو بخری والا 660 لنوو مثل پژو RD میمونه که موتور پیکان روشه!!!
تست های گرافیک 660 لنوو با 650 اچ پی هم میشه گفت همون 5 درصد هم نیست فرقشون!
behnamy01
11-01-2013, 15:42
این 660 که شما مقایسشو گذاشتی اون 660 نیست که رو لنوو هستش لنوو کلا عادت داره سفارش پائین ترین سرعت گرافیک رو بده!
!
این حرف درست نیست به نظرم.منبع مطمئن داری؟!؟:n13:
grendier
11-01-2013, 16:35
n56vj قیمت گرفتم 2500 . فکر کنم از قبل اورده باشه. به نظرتون میارزه ؟
behnamy01
11-01-2013, 16:54
احتمالش زیاده. از فروشنده اش میپرسیدی خب:n08:
من نميدونم اين دوستان چه حرفيه ميزنن خوب بله GE70 اصن خدا:n04: اما نميدونم چطوري ممكنه كمپانياي مثل لنوو كه الان بهترين برند تو لپتاپ هاس كارت گرافيك مدل پايين سفارش ميده؟؟؟:n13:اصن نميدونم يعني چي؟؟؟
يكي ميشه مارو روشن كنه كه GTx660m كه رو لنوو هستش با Msi چه فرقي ميكنه در ضمن شما اين جارو ببينين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?div=Specification اصن من نميدونم 660 داره GE70 :n02:
فوق العاده مشکوک خود این مدل جدید که با وین 8 ارایه شده قبل یعنی کی؟؟؟؟؟ کلا موقع خرید این مدل n56 خیلی باید حواستون جمع باشه من دیروز یه جا دیدم که تو پاساژ پارسیان طرف n56 vz با گرافیک 650 رو گذاشته واسه فروش همونطوط که میدونید این مدل نایابه تقریبا تازه با گارانتی سازگار!!!! اصلا سازگار فول اچ دی وارد نمیکنه کلی با فروشنده کلنجار رفتم گفتم ضمانت میدی این fhd باشه بعد گفت بزا زنگ بزنم با ریسم بپرسم زنگ زد گفت hd هست در حالی که تا 1 دقیقه پیش میگفت فول کلا تو این مدل یکم باید مراقب بود همین n56 vjنرمش بین 3400-3550 هست
من نميدونم اين دوستان چه حرفيه ميزنن خوب بله GE70 اصن خدا:n04: اما نميدونم چطوري ممكنه كمپانياي مثل لنوو كه الان بهترين برند تو لپتاپ هاس كارت گرافيك مدل پايين سفارش ميده؟؟؟:n13:اصن نميدونم يعني چي؟؟؟
يكي ميشه مارو روشن كنه كه GTx660m كه رو لنوو هستش با Msi چه فرقي ميكنه در ضمن شما اين جارو ببينين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?div=Specification اصن من نميدونم 660 داره GE70 :n02:
ge70 ond با گرافیک 660 هست ماتریس هم فقط ond داره
در مورد لنوو چند جا دیدم که میگن گرافیک 660 رو یه مقدار ضعیفتر بسته اما نمیدونم دلیلش چیه شاید به خاطر مشکل گرمایی این کارو کرده شایدم به خاطر چیز دیگه
گرافیک 660 سرعت Memory اش باید 2000 باشه اما روی لنوو وقتی GPU-Z رو ببینی نوشته 1250MHz اونجاست که به شرکت معظم لنوو فحش میدی!!!
عزیز GE70 گرافیک 660 هم داره تو فروم دوستان دارنش میتونی تاپیکش رو هم ببینی!!!
شما شدید به لنوو علاقه داری سراغ هر برند دیگه ای بری مطمئن باش پشیمون میشی
ge70 ond با گرافیک 660 هست ماتریس هم فقط ond داره
در مورد لنوو چند جا دیدم که میگن گرافیک 660 رو یه مقدار ضعیفتر بسته اما نمیدونم دلیلش چیه شاید به خاطر مشکل گرمایی این کارو کرده شایدم به خاطر چیز دیگه
حلال زاده ای تا اسم لپتاپت رو خواستم بیارم خودت اومدی:n02:
گرافیک 660 سرعت Memory اش باید 2000 باشه اما روی لنوو وقتی GPU-Z رو ببینی نوشته 1250MHz اونجاست که به شرکت معظم لنوو فحش میدی!!!
عزیز GE70 گرافیک 660 هم داره تو فروم دوستان دارنش میتونی تاپیکش رو هم ببینی!!!
شما شدید به لنوو علاقه داری سراغ هر برند دیگه ای بری مطمئن باش پشیمون میشی
بله درست میگن ایشون لنوو 660 کمی ضعیفتر هستش و نسبت به 650 حدود 5 تا 10 درصد قوی تر هست یه چیزی حدود 7-8 فریم بیشتر از 650 میده البته تو بازی خود این 7-8 تا تاثیرش ملموسه منتها بحث فقط گرافیک نیست زیبایی - صفحه نمایش -و... مثلا لنوو کیفیت اسمبل کردنش تو این مدل یکم میتونتست بهتر باشه کیبورد بالا سمت چپ یکم شله من اینو تو سه تا مغازه چک کردم هر سه یکم لق بود بک لایتش واقعا عالیه اس اس دیش معرکست کمتر از 10 ثانیه بوت میشه منتها صفحه نمایش ضعیفی داره و اینو زمانی متوجه میشید که یه لب تاب دیگه کنارش باشه توصیه میکنم قبل خرید حتما برید ببینید از نزدیک شاید اون 660 بودن و اس اس دی مشکل صفحشو پوشش بده
بله دوستان مثل اينكه سو تفاهم شد خوب منم يه ذره تند رفتم نميخواستم اينجوري بشه در كل معذرت و ممنون به خاطر اينكه روشنمون كردين:n02:
grendier
12-01-2013, 10:32
فوق العاده مشکوک خود این مدل جدید که با وین 8 ارایه شده قبل یعنی کی؟؟؟؟؟ کلا موقع خرید این مدل n56 خیلی باید حواستون جمع باشه من دیروز یه جا دیدم که تو پاساژ پارسیان طرف n56 vz با گرافیک 650 رو گذاشته واسه فروش همونطوط که میدونید این مدل نایابه تقریبا تازه با گارانتی سازگار!!!! اصلا سازگار فول اچ دی وارد نمیکنه کلی با فروشنده کلنجار رفتم گفتم ضمانت میدی این fhd باشه بعد گفت بزا زنگ بزنم با ریسم بپرسم زنگ زد گفت hd هست در حالی که تا 1 دقیقه پیش میگفت فول کلا تو این مدل یکم باید مراقب بود همین n56 vjنرمش بین 3400-3550 هست
منم به خاطر همین اینجا مطرح کردم.موقع خرید چه چیزایی رو چک کنم ؟ از کجا ریفربیشد بودنش رو بفهمم ؟
منم به خاطر همین اینجا مطرح کردم.موقع خرید چه چیزایی رو چک کنم ؟ از کجا ریفربیشد بودنش رو بفهمم ؟
اگر Hp خریدید چون ویندوز ارجینال داره اولین بار که روشنش کی پیغام فعال سازی ویندوز میده اگه نداد بدون قبلا روشنش کردن
بله درست میگن ایشون لنوو 660 کمی ضعیفتر هستش و نسبت به 650 حدود 5 تا 10 درصد قوی تر هست یه چیزی حدود 7-8 فریم بیشتر از 650 میده البته تو بازی خود این 7-8 تا تاثیرش ملموسه
فکر نکنم 5-10 در صد در عمل بشه 7-8 فریم ها!معلومه 7-8 فریم تو بازی ملموسه!من تجربه نکردم.ولی بعید می دونم نهایت 3-4 فریم بیشتر فرق داشته باشه!شاید هم کمتر.حالا باز بنچمارکها و فریمها رو ببینید از سایتهای معتبر شایدم شد!
crash611
12-01-2013, 13:34
سلام دوستان
من قصد خرید یکی از این 2 مدل رو دارم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.خودم بیشتر دوست دارم سونی بگیرم چن قبلا سونی داشتم.
SONY VAIO-SVE 1511\BTO
HP DV6T-7000
سونی رو 31680000 ریال و اچ پی 32800000 ریال قیمت دارم.
سونی کمی کانفیگش پایینتره اما خیلی خوشگلتره در عوض اچ پی کانفیگش بالاتره.
خوشحال میشم نظر شما رو برای انتخاب صحیح تر بدونم زیاد هم اهل بازی نیستم.باری هایی هم که انجام میدم فقط
call of duty
,medal of honor
need for speed
,soccer.:n02:
به این شکل که هر کدوم رو یه بار تموم کنم دیگه نمیرم از اول بازی کنم.
داداش hp خیلی سرتره.حتما hp بگیر
-----------------------------------------------------------------------------
دوستان توجه کنند کارت گرافیک gtx 660m که رو لپتاپ لنوو y580 هست با لپتاپ msi ge70 هیچ فرق در فرکانس و .... نداره .من هر دو لپتاپ رو دارم.:n19:پهنای باند هر دو رم 80 Gb/s هست.فرکانس رم هردو در GPU-Z برابر 1250 هست.دوستان بدون دلیل حرف نزنند.
استحکام بدنه لنوو از MSI GE70 خیلی بهتره.مدل MSI فقط صفحه نمایش با کیفیت و صدای بهتر داره.
سلام دوستان
من قصد خرید یکی از این 2 مدل رو دارم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.خودم بیشتر دوست دارم سونی بگیرم چن قبلا سونی داشتم.
SONY VAIO-SVE 1511\BTO
HP DV6T-7000
سونی رو 31680000 ریال و اچ پی 32800000 ریال قیمت دارم.
سونی کمی کانفیگش پایینتره اما خیلی خوشگلتره در عوض اچ پی کانفیگش بالاتره.
خوشحال میشم نظر شما رو برای انتخاب صحیح تر بدونم زیاد هم اهل بازی نیستم.باری هایی هم که انجام میدم فقط
call of duty
,medal of honor
need for speed
,soccer.:n02:
به این شکل که هر کدوم رو یه بار تموم کنم دیگه نمیرم از اول بازی کنم.
به نظر من اچ پي أروي بيتي داره هم ظاهر خوري داره هم كانفيگ برتر از سوني كه كفه توازو رو با وجود زيبايي سوني به سمت اچ ميچرخونه
crash611
12-01-2013, 15:06
به نظر من اچ پي أروي بيتي داره هم ظاهر خوري داره هم كانفيگ برتر از سوني كه كفه توازو رو با وجود زيبايي سوني به سمت اچ ميچرخونه
پس یعنی بی چون و چرا برم اچ پی رو بگیرم ؟
راستی کیفیت صفحه نمایش این مدل نسبت به سونی چطوره ؟
من gpu-z رو الان ندارن اما طبق چیزی که furmark میگه فرکانس مموری 2500 هست:n04::n24:
خب موضوع داره جذاب ميشه اما مهم نيس باز خب هر كي يه نظري داره هر كي هم به دانسته هاي خودش اتكا ميكنه :n13:
اما دوس دارم بدونم جدا فرق كارت گرافيك ابن دو لپتاپ چيه؟؟؟؟:n23:
پس یعنی بی چون و چرا برم اچ پی رو بگیرم ؟
راستی کیفیت صفحه نمایش این مدل نسبت به سونی چطوره ؟
ببخشید یکم بد نوشتم از لحاظ صفحه نمایش بی برو برگرد کیفیت سونی بهتره در این شکی نیست از لحاظ دیزاین هم سونی لب تابهای شیکی ارایه میده کما اینکه اچ پی هم لپتابهای خوبی به لحاظ ظاهر تولید میکنه از نظر کانفیگ خوب اچ پی خیلی بهتر از سونی هستش بازم تصمیم خودتونه
animsprite
12-01-2013, 19:47
چه کاریه 3 تومن برای لپ برای گیم خوب یه دکستاپ ببند به نتیجه بهتر برسی -البته پست های قبلو نخوندم ونمیدونم کاربردتون از لپ برای بازی به چه صورتیه -یعنی میخوای بصورت همراه بازی کنی-به تولید گرماش فکر کردی
این تاپیک خیلی کش پیدا کرده -تمام مدل ها بصورت حرفه ای و غیر حرفه ای مورد بررسی قرار گرفته - نظر من در کل برای گیم دکستاپه ولپ با هزینه 3 توم یه اصراف واقعیه برا گیم
چه کاریه 3 تومن برای لپ برای گیم خوب یه دکستاپ ببند به نتیجه بهتر برسی -البته پست های قبلو نخوندم ونمیدونم کاربردتون از لپ برای بازی به چه صورتیه -یعنی میخوای بصورت همراه بازی کنی-به تولید گرماش فکر کردی
این تاپیک خیلی کش پیدا کرده -تمام مدل ها بصورت حرفه ای و غیر حرفه ای مورد بررسی قرار گرفته - نظر من در کل برای گیم دکستاپه ولپ با هزینه 3 توم یه اصراف واقعیه برا گیم
البته این مال قدیماست که 3تومن کلی پول بود دیگه با 3تومن دسکتاب خوبم نمیشه جمع کرد یه سی پیو 1100 گرافیک 1200 یه رم هم بگیری 3تومن پر میشه یه مانیتور خوب 400تومنه موس
گرچه با 3 تومن لب تاب فوق العاده هم دیگه نمیشه گرفت
crash611
12-01-2013, 23:57
من برای گیم زیاد مد نظرم نیست اما مقاومت و کیفیت ساخت قطعات و قدرت خیلی برام مهمه.اگه که فقط دنبال بازی بودم خوب به کانفیگ بالا توجه بیشتری میکردم ولی در کنار اون یه برند دیگه رو که خیلی ها میگن داره پول اسمش رو میخوره هم قرار دادم که طراحی شیکتری داره حقیقتشم بگم دوستان که تو کار تعمیرات لپتاپ هستن به ندرت میبینم گه لپتاپ سونی واسه تعمییر بیارن (منظورم غیر از اسیبهای فیزیکی هستش)
asstubirs
13-01-2013, 00:04
ایسوس هم سری گیمینگش خوبه اما فکر کنم 4 میلیون هست.
من برای گیم زیاد مد نظرم نیست اما مقاومت و کیفیت ساخت قطعات و قدرت خیلی برام مهمه.اگه که فقط دنبال بازی بودم خوب به کانفیگ بالا توجه بیشتری میکردم ولی در کنار اون یه برند دیگه رو که خیلی ها میگن داره پول اسمش رو میخوره هم قرار دادم که طراحی شیکتری داره حقیقتشم بگم دوستان که تو کار تعمیرات لپتاپ هستن به ندرت میبینم گه لپتاپ سونی واسه تعمییر بیارن (منظورم غیر از اسیبهای فیزیکی هستش)
خب شما ميتوني سري Thinkpad lenovo رو بگيريد از نظر مقاومت بهتر بدونيد يكي از اولين مدل هايي هستش كه به فضا فرستاده شده توسط ناسا كانفيگ هاي خوبشم پيدا ميشه اما قيمت نسبتا بالايي داره
این تاپیک خیلی کش پیدا کرده
شما ناراحتي؟؟؟:n23:
parsicola
13-01-2013, 20:24
خب شما ميتوني سري Thinkpad lenovo رو بگيريد از نظر مقاومت بهتر بدونيد يكي از اولين مدل هايي هستش كه به فضا فرستاده شده توسط ناسا كانفيگ هاي خوبشم پيدا ميشه اما قيمت نسبتا بالايي داره
سلام
البته مطلبی که گفتی درسته اما مال اون زمان بود که لنوو مال آی بی ام بود. الان تو این حد و اندازه ها نباید باشه.
اما درکل من از لنوو خوشم میاد چون برند خوبیه و از اطرافیان که لنوو دارند بازخوردهای مثبت گرفتم .
یکی هم درخصوص گرافیک ge70 مشکوک بود اما باید بگم همونطور که یکی از دوستان قبلا گفتند ماتریس فعلا سری ond رو وارد میکنه که همگی با کارت gt660 هستش. تو همون سایت msi ، اون پائین صفحه به رنگ قرمز هم نوشته که مشخصات لپ تاپ در مناطق مختلف میتونه متفاوت باشه و باید نگاه کرد که کانفیگ اون لپ تاپ در کشور شما کدوم کانفیگه.
یه اشکالی هم این ge70 داره که تاحالا یادم رفته بود بگم . البته اگه اشکال بشه گفت. اونم اینه که ویندوزشون درحالیکه اورجیناله ظاهرا و کاملا آپدیت میشه اما در واقع اورجینال نیست ! شرکت ماتریس یه سری ویندوز اورجینال خریده و روی لپتاپ هاش نصب میکنه اینطوری از یه ویندوز چندتا کپی میفروشه! تاحالا که ما مشکلی نداشتیم تا ببینیم چی میشه. هرچند همین موضوع منو وسوسه میکنه که با خیال راحت درآینده یه ویندوز 8 روش نصب کنم. فکر کنم علت اینکه برخی از ge70 ها درحالیکه یه گارانتی و داخل کارتون و آکبند هستند قیمتشون با هم چندصد هزارتومان فرق دارند میتونه واسه همین موضوع باشه !!!
درخصوص اظهار نظر یه عزیز دیگه که گفته بودند برندهای لپ تاپ خیلی باهم فرق ندارند چون قطعاتشونو شرکتهای دیگه میسازن باید بگم که من یکم با شما مخالفم (جیگرتو بخورم ناراحت نشی ها) دوتا چیز همون اول کار بدجور تو ذوق آدم میخوره اگه کیفیتشون خوب نباشه. یکی کیفیت ساخت بدنه و دیگری کیفیت تصویره. تو این دوتا شما امکان نداره در 80 درصد موارد از سونی ناراضی بشی و از dell راضی ! سری xps اون رو هم 6 ماه پیش برادرم گرفته اونم مدل خداشو! الان خراب شده !! و باید کیبوردشو کلا عوض کنه . البته کاملا میتونید حدس بزنید که گارانتی این مشکل رو قبول نداره و با کمال احترام باید برادرم از جیب مبارکش بخره! تصویرش هم چنگی به دل نمیزنه و مدل براقه. با اینه کانفیگ خیلی خفنی داره اما به نظر کند و احمق میرسه!! و درعمل هم واقعا اینطوریه و انتظارت رو براورده نمیکنه . نمیدونم چرا اما ما که به این نتیجه رسیدیم :n08:
من هم یه pc دارم که مدتهاست روشنش نکردم و این نشون میده که عصر pc ها داره تموم میشه و آدم نباید یه ریال پولشو پای pc بده. درضمن تو همون pc هم اگه بخوای یه کارت گرافیک خوب بندازی الان باید حدود 1.5 الی 2 میلیون فقط بابت کارت گرافیک بدی! تو این دوره زمونه هرچی که بخوای باید تو یه لپ تاپ دنبالش بگردی نه چیز دیگه . هرچند که 5 سال دیگه شاید لپ تاپ ها هم کلا جاشونو به مدلهای ترکیبی دیگه بدن و مدلهای تاچ کل بازار رو بگیره و امکانات لپ تاپ ها و تبلت ها یکی بشند که شواهدشو داریم میبینیم. من به شخصه مطمئنم ظرف یکی دو سال آینده همه لپ تاپ ها دیگه با فرمت اولترابوک و با صفحه تاچ و وزن و ضخامت باریک تولید خواهند شد و همین لپ تاپ های جدید فعلی هم آخرین سری ها از نسل لپ تاپ های کلاسیک باشند.
animsprite
14-01-2013, 01:01
شما ناراحتي؟؟؟:n23:
اینطور که اول تاپیک گفتی میخوای لبو برای چند وقت دیگه بگیری یعنی چند ماه بعدواین تاپیک میتونه تا موقعی که شما لپو نگیرید کش پیدا کنه -اون موقع هم مدلای جدیتر با قیمتهای بهتر میان اونوقت تمام این ماجرا به هیچ ختم میشه -شما بفرمایید موقعی که تصمیم نهایی در خرید رو گرفتین -اعلام کنید تا پیشنهاد به موقع یراتون داده بشه لاقل تاپیک اینطوری به نتیجه میرسه :n05:
animsprite
14-01-2013, 01:05
البته این مال قدیماست که 3تومن کلی پول بود دیگه با 3تومن دسکتاب خوبم نمیشه جمع کرد یه سی پیو 1100 گرافیک 1200 یه رم هم بگیری 3تومن پر میشه یه مانیتور خوب 400تومنه موس
گرچه با 3 تومن لب تاب فوق العاده هم دیگه نمیشه گرفت
شما اگر سیس نمیتونید با 3 تونم بگیرید بفرمایی راهنماییتون کنم با 3 تومن میشه یه سیس عالی برا گیم گرفت-این چیزایی هم که تو گفتی نهایت سیستم با کمتراز این هم میشه کل بهترین لپ بازارو با هش خابوند-من نمیدونم شما با یه پردازنده یه تومنی تو بازی میخوای چیکار کنی :n13:
parsicola
14-01-2013, 12:53
سلام
دیگه دوره pc تموم شده برادر گل من!! درضمن اگه قراره 3 تومن بدیم یه pc جمع کنیم خوب 1 تومن روش میزاریم با تقریبا همون کانفیگ یه لپ تاپ میگیریم ! به نظر من قابل حمل بودن و نیاز نداشتن به میز و کابل و سیم و ... بیشتر از 1 میلیون اختلافشون می ارزه. همین الانش هم بخواین pc رو بفروشین اونقدر طالب نداره و کلی هم میزنن تو سر مال درحالیکه یه لپ تاپ کهنه واسه دوسال پیش هم طالب و خریدار داره. کافیه یه سر به پاساژهای کامپیوتر بزنی و خودت تحقیق کنی. همین حالاش خیلی ها pc تو خونشون ماه هاست دیگه روشن نشده با اینکه شاید لپ تاپشون از لحاظ سخت افزاری از اون ضعیفتر هم باشه. البته این نظر منه و نظر شما هم محترمه.
درخصوص msi Ge70 هم یه نکته ای رو تاحالا یادم رفته بود بگم و فکر میکنم یکی از دلایل دو قیمته بودن این مدل میتونه باشه:
ویندوز 7 روی این لپ تاپها با اینکه در ظاهر اورجیناله و رجیستر میشه و آپدیت هم به راحتی میشه اما درواقع ممکنه ویندوز لپ تاپ شما اورجینال نباشه! اگه به وبسایت ماتریس و دیجی کالا سربزنید درخصوص نوع سیستم عامل یا جاشو خالی گذاشتن و یا نوشتن ویندوز 7 ! درحالیکه یا باید بنویسند ویندوز 7 یا بنویسن DOS یعنی بدون ویندوز !نمیشه که هم ویندوز داشته باشه و هم نداشته باشه ! علتشو از یکی از نمایندگی های تهران پرسیدم جوابشو اینجوری گرفتم که ماتریس یه تعداد ویندوز اورجینال تهیه کرده و هر ویندوز رو روی چندتا Ge70 یا Ge60 کپی میکنه! لذا از هر چندتا یکیشون کاملا اصله و بقیه نیمه اصله ! حالا کی گندش دربیاد خدا عالمه و فعلا که خودم به شخصه مشکلی با اصل بودن ویندوزش نداشتم. ظاهرا از نظر مایکروسافت این مساله که یک نفر ویندوزشو روی چندتا دستگاه نصب کرده باشه خیلی مساله ساز نیست هرچند دقیقا نمیدونم و اطلاعاتم خیلی ناقصه. اگه فرض کنیم ویندوز 7 حدود 100 الی 200 دلار قیمتش باشه اونوقت با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید چرا بعضی ها 400 الی 500 هزارتومن اختلاف دارن. اینم از اون ایرانی بازی های ماست که به عقل جن هم نمیرسه :n09:
منم با animsprite موافقم.کلا کسی که می خواد لپتاپ بخره برای بازی و کارای سنگین از نظر منطقی داره اشتباه می کنه.مخصوصا باری بازی.چون قیمت نسبت به کارایی هیچ توجیهی نداره.یه لپتاپ 5 میلیونی هم الان رو بازیها با ریزولوشن FHD با تنظیمات آخر ممکنه مشکل داشته باشند.در ضمن لپتاپ هم به مراتب حساس تره به کار سنگین.شما با خیال راحت می تونی روزی 5-6 ساعت با Pc بازی کنی.ولی با لپتاپ مدارا نکنی اذیتت می کنه.قدرت قطعات لپتاپ هم همیشه کمتر از نوع مشابه pc هست.اونی که لپتاپ می گیره برای کارای عادی می گیره.نه اینکه فقط بازی کنه.تازه خیلیها هم اصلا جابه جا نمی کنند سالی یه بار هم لپتاپشون رو!
سلام
دیگه دوره pc تموم شده برادر گل من!! درضمن اگه قراره 3 تومن بدیم یه pc جمع کنیم خوب 1 تومن روش میزاریم با تقریبا همون کانفیگ یه لپ تاپ میگیریم ! به نظر من قابل حمل بودن و نیاز نداشتن به میز و کابل و سیم و ... بیشتر از 1 میلیون اختلافشون می ارزه. همین الانش هم بخواین pc رو بفروشین اونقدر طالب نداره و کلی هم میزنن تو سر مال درحالیکه یه لپ تاپ کهنه واسه دوسال پیش هم طالب و خریدار داره. کافیه یه سر به پاساژهای کامپیوتر بزنی و خودت تحقیق کنی. همین حالاش خیلی ها pc تو خونشون ماه هاست دیگه روشن نشده با اینکه شاید لپ تاپشون از لحاظ سخت افزاری از اون ضعیفتر هم باشه. البته این نظر منه و نظر شما هم محترمه.
درخصوص msi Ge70 هم یه نکته ای رو تاحالا یادم رفته بود بگم و فکر میکنم یکی از دلایل دو قیمته بودن این مدل میتونه باشه:
ویندوز 7 روی این لپ تاپها با اینکه در ظاهر اورجیناله و رجیستر میشه و آپدیت هم به راحتی میشه اما درواقع ممکنه ویندوز لپ تاپ شما اورجینال نباشه! اگه به وبسایت ماتریس و دیجی کالا سربزنید درخصوص نوع سیستم عامل یا جاشو خالی گذاشتن و یا نوشتن ویندوز 7 ! درحالیکه یا باید بنویسند ویندوز 7 یا بنویسن DOS یعنی بدون ویندوز !نمیشه که هم ویندوز داشته باشه و هم نداشته باشه ! علتشو از یکی از نمایندگی های تهران پرسیدم جوابشو اینجوری گرفتم که ماتریس یه تعداد ویندوز اورجینال تهیه کرده و هر ویندوز رو روی چندتا Ge70 یا Ge60 کپی میکنه! لذا از هر چندتا یکیشون کاملا اصله و بقیه نیمه اصله ! حالا کی گندش دربیاد خدا عالمه و فعلا که خودم به شخصه مشکلی با اصل بودن ویندوزش نداشتم. ظاهرا از نظر مایکروسافت این مساله که یک نفر ویندوزشو روی چندتا دستگاه نصب کرده باشه خیلی مساله ساز نیست هرچند دقیقا نمیدونم و اطلاعاتم خیلی ناقصه. اگه فرض کنیم ویندوز 7 حدود 100 الی 200 دلار قیمتش باشه اونوقت با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید چرا بعضی ها 400 الی 500 هزارتومن اختلاف دارن. اینم از اون ایرانی بازی های ماست که به عقل جن هم نمیرسه :n09:
من وقتی خریدم ویندوز نداشت و با dos بود
روی کارتن هم قید شده که dos داره اگر ویندوز روش نصبه صد در صد کار خود ماتریسه یا فروشنده
توی برچسب هایی هم که گوشه سمت راست لپتاپ زده جای برچسب ویندوز خالیه
animsprite
14-01-2013, 15:44
سلام
یه چیزی گفتی که معلومه از pcو lapخبر نداری-اولا یه lapهیچ وقت از نظر کارایی و کانفینگ به پای pc نمیرسه وشما نباید گرافیک و پردازنده lap رو با دکستاپ مقایسه کنی -خوب اینو نادیده میگرم-اینایی هم که گفتی همش نظر شخصی بود-اینکه شما میگی استفاده از pc کمتر از lap شده رو راست میگی ولی برو اول دلیلشو پیدا کن -اولا بیشتر اونایی که لپ میخرن بو دجشون از یک تومن تا 1.200 بوده پس چاره ای جز خرید یه لپ نداشتن ولی قضیه اینجا 3 تومنه -الا خود من لپتاپم لنوو 580 که در نوع خودش یلیه و همون طور هم که خودت گفتی استفاده من از لپ خیلی بیشتر از pc ولی موقعی که پای بازی میاد وسط لپ هر چقدر هم قدرتمند باشه فراموش میشه واین دقیقا میشه مشکل بحث در این تاپیک -من خودم هفته ای 2 روز تو پاساژ های تهرانم و میبینم که همه دارن با مبلغ یه تومن lap میخرن وقتی هم که ازشون میپرسی چرا لپ میخرین خوب خیلیاشون میگن دانشجوییم واین عذر موجهه- و خیلیاشون هم میگن اگر یه تومن دیگه داشتیم pcمیبستیم -وشما این و با تقاضای خرید lap نسبت به pc اشتباه گرفتید-شما بیا من با ه تمون سیسی بهتون پیشنهاد میدم که گنده ترین لپ بازارو از رده خارج کنه-لطفا کمی دقت کنید
اینطور که اول تاپیک گفتی میخوای لبو برای چند وقت دیگه بگیری یعنی چند ماه بعدواین تاپیک میتونه تا موقعی که شما لپو نگیرید کش پیدا کنه -اون موقع هم مدلای جدیتر با قیمتهای بهتر میان اونوقت تمام این ماجرا به هیچ ختم میشه -شما بفرمایید موقعی که تصمیم نهایی در خرید رو گرفتین -اعلام کنید تا پیشنهاد به موقع یراتون داده بشه لاقل تاپیک اینطوری به نتیجه میرسه :n05:
قصد من اين بود كه به نتيجه برسم كه خوب خوشبختانه فهميدم كه چي ميخوام بگيرم و از اينكه چند نفر هم ميان تو تايپك من و 2 تا چيز ميفهمن خوشحال ميشم و حالا ميبينيم كه نا خداگاه خود شما هم اومدي و داري به سوال بقيه جواب ميدي پس فكر نكنم ازين لحاظ مشكلي داشته باشه اما در هر صورت من براي حرف شما احترام قائلم :n06:
parsicola
14-01-2013, 18:55
یه چیزی گفتی که معلومه از pcو lapخبر نداری-اولا یه lapهیچ وقت از نظر کارایی و کانفینگ به پای pc نمیرسه وشما نباید گرافیک و پردازنده lap رو با دکستاپ مقایسه کنی -خوب اینو نادیده میگرم-اینایی هم که گفتی همش نظر شخصی بود-اینکه شما میگی استفاده از pc کمتر از lap شده رو راست میگی ولی برو اول دلیلشو پیدا کن -اولا بیشتر اونایی که لپ میخرن بو دجشون از یک تومن تا 1.200 بوده پس چاره ای جز خرید یه لپ نداشتن ولی قضیه اینجا 3 تومنه -الا خود من لپتاپم لنوو 580 که در نوع خودش یلیه و همون طور هم که خودت گفتی استفاده من از لپ خیلی بیشتر از pc ولی موقعی که پای بازی میاد وسط لپ هر چقدر هم قدرتمند باشه فراموش میشه واین دقیقا میشه مشکل بحث در این تاپیک -من خودم هفته ای 2 روز تو پاساژ های تهرانم و میبینم که همه دارن با مبلغ یه تومن lap میخرن وقتی هم که ازشون میپرسی چرا لپ میخرین خوب خیلیاشون میگن دانشجوییم واین عذر موجهه- و خیلیاشون هم میگن اگر یه تومن دیگه داشتیم pcمیبستیم -وشما این و با تقاضای خرید lap نسبت به pc اشتباه گرفتید-شما بیا من با ه تمون سیسی بهتون پیشنهاد میدم که گنده ترین لپ بازارو از رده خارج کنه-لطفا کمی دقت کنید
این تاپیک درخصوص مشاوره برای خرید یه لپ تاپ برای صاحب تاپیکه که اولویتش گیم هست لذا درخصوص PC نیست لطفا کمی دقت کنید!
البته من که ادعائی نکردم و شما ظاهرا استادین. هرچند تقریبا از سال 1370 یعنی 21 سال پیش که نوجوان بودم کامپیوتر داشتم از کمودور64 ، آمیگا 500 بگیر تا PC و لپ تاپ ، تاحالا چندین PC فضائی تو زمان خودش واسه خودم جمع کردم و تو این مدت بیشتر از چندین مدل لپ تاپ داشتم و کاملا باهاشون آشنا هستم. اینه که ندونسته نگو که معلومه از lap و pc خبر نداری! زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد!
درهرحال با نظرت کاملا مخالفم . همین الان مدلهائی از لپ تاپ هست که کمتر pc بتونه به گرد پاش برسه! درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه درضمن قیمتش هم مناسبتره. اما توی pc اینطوری نیست . من هم اینو نادیده میگیرم ! ظاهرا شما هم زیاد از lap و pc خبر نداری . لذا اول بدون چی رو با چی مقایسه میکنی دکتر !
درضمن یکم سرچ کنی کلی مدل لپ تاپ با کانفیگ های معرکه پیدا میکنی که یکیش هم مربوط به همین برند msi هست. مدلهائی که کارت گرافیک GTX680 به صورت sli و یا ATi 7970 رو crosfire داره ! یه همچین کارتی رو اگه بخوای رو pc نصب کنی با توجه به کلی دنگ و فنگش و مبدل شدن خونه به بخاری واسه گرماش حداقل چند میلیون فقط پول مادربورد و پاور مخصوص باید بدی . مابقی مثل کارت گرافیکی و پردازنده و مموری و ... پیشکش. نگی نه که ازت ناراحت میشم مهندس.
فقط درخصوص کارت گرافیک GTX660 هم که در این تاپیک درموردش زیاد صحبت میشه باید واسه PC بالای یک میلیون تومن پولشو بدی.
درخصوص pc بازم میگم دیگه عمر pc تموم شده و هرکی داره pc میخره پولشو داره دور می ریزه چه پولش کم باشه چه زیاد. شما که داری هر هفته به پاساژها سر میزنی از شما تعجبه چطور متوجه نمیشین که اکثر pc فروش ها نسبت به دو سال پیش لپ تاپ فروش شدند و یکی دو سال بعد هم عمرا pc فروش پیدا بکنی. اینه که ظاهرا خودت دلیل تقاضای زیاد لپ رو نسبت به pc خیلی اشتباه متوجه شدی و دلیلشو در حد ارزونتر بودن لپ تاپ متوجه شدی! . اینو جای دیگه نگو خوبیت نداره استاد. حتی عمر لپ تاپ های کلاسیک فعلی هم داره به سر میرسه و لپ تاپ های ترکیبی داره جاشونو میگیره . لپ تاپ هائی که مثل تبلت تاچ هستن و وزنشون به شدت داره کاهش پیدا میکنه. دیگه دوره پشت میز نشستن تو خونه تموم شده و باید همه چی قابل حمل باشه برادر. حداقل از ویندوز 8 مایکروسافت و استاندارد اولترابوک اینتل باید اینو می فهمیدین که حال و آینده خیلی نزدیک چه شکلیه. واقعا عجیبه که اینجا دیگران رو به خرید چیزی توصیه می کنی که تقریبا داره از رده خارج میشه و فقط یه سری دلال و فروشنده تعریفشو میکنن. البته منظورم از دلال شما نیستین به هرحال نظر شخصیتو دادی و گناهی نداری مهندس.
منم با animsprite موافقم.کلا کسی که می خواد لپتاپ بخره برای بازی و کارای سنگین از نظر منطقی داره اشتباه می کنه.مخصوصا باری بازی.چون قیمت نسبت به کارایی هیچ توجیهی نداره.یه لپتاپ 5 میلیونی هم الان رو بازیها با ریزولوشن FHD با تنظیمات آخر ممکنه مشکل داشته باشند.در ضمن لپتاپ هم به مراتب حساس تره به کار سنگین.شما با خیال راحت می تونی روزی 5-6 ساعت با Pc بازی کنی.ولی با لپتاپ مدارا نکنی اذیتت می کنه.قدرت قطعات لپتاپ هم همیشه کمتر از نوع مشابه pc هست.اونی که لپتاپ می گیره برای کارای عادی می گیره.نه اینکه فقط بازی کنه.تازه خیلیها هم اصلا جابه جا نمی کنند سالی یه بار هم لپتاپشون رو!
من که دو-سه ساله لپ تاپ دارم و مواقع اوقات فراغت مثل تابستون، شده که دو-سه هفته هر روز 14 ساعت بازی کرده باشم. بقیه اوقات بماند. بازی های سنگین هم انجام میدم تا الان هم خیلی خوب بوده. کارت گرافیک هم ATI 5730M هست. لپ تاپ هم که Lenovo Y560. قصدم از خرید لپ تاپ، بازی کردن در اولویت اول بود که تا الان از خریدم راضی ام. تنظیمات بازی هم متوسط میگذارم. کارتش درسته خیلی قوی نیست ولی میتونه از پس بازی ها بر بیاد.
البته من برای نظر شما احترام قائلم. ولی خب این مورد لپ تاپ من که خوب بوده. حالا شرایط مختلفه.
ولی در کل، من فکر میکنم که PC برای بازی خیلی بهتر باشه. راحت میشه قطعاتش را ارتقا داد. در واقع واسه یه گیمر واقعی PC خوبه. ولی واسه ما که گیمر شدید نیستیم همین لپ تاپ کار رو راه میندازه:n02:
مدلهائی که کارت گرافیک GTX680 به صورت sli و یا ATi 7970 رو crosfire داره ! یه همچین کارتی رو اگه بخوای رو pc نصب کنی با توجه به کلی دنگ و فنگش و مبدل شدن خونه به بخاری واسه گرماش حداقل چند میلیون فقط پول مادربورد و پاور مخصوص باید بدی . مابقی مثل کارت گرافیکی و پردازنده و مموری و ... پیشکش. نگی نه که ازت ناراحت میشم استاد. فقط درخصوص کارت گرافیک GTX660 هم که در این تاپیک درموردش زیاد صحبت میشه باید واسه PC بالای یک میلیون تومن پولشو بدی.
دوست گرامی حرف شما درست نیست. گرافیک لپتاپ از هم مدلش روی پیسی خیلی ضعیفتره مثلا 680M و 7970M فوقش در رده کارتهایی مثل انویدیا 570 یا ایامدی 7850 قرار میگیرند!
660M هم فوقش در حد GTS 450 باشه!
یه لیست کلی در مورد قدرت کارتهای گرافیک هم اینجا هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
animsprite
14-01-2013, 22:45
این تاپیک درخصوص مشاوره برای خرید یه لپ تاپ برای صاحب تاپیکه که اولویتش گیم هست لذا درخصوص PC نیست لطفا کمی دقت کنید!
البته من که ادعائی نکردم و شما ظاهرا استادین. هرچند تقریبا از سال 1370 یعنی 21 سال پیش که نوجوان بودم کامپیوتر داشتم از کمودور64 ، آمیگا 500 بگیر تا PC و لپ تاپ ، تاحالا چندین PC فضائی تو زمان خودش واسه خودم جمع کردم و تو این مدت بیشتر از چندین مدل لپ تاپ داشتم و کاملا باهاشون آشنا هستم. اینه که ندونسته نگو که معلومه از lap و pc خبر نداری! زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد!
درهرحال با نظرت کاملا مخالفم . همین الان مدلهائی از لپ تاپ هست که کمتر pc بتونه به گرد پاش برسه! درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه درضمن قیمتش هم مناسبتره. اما توی pc اینطوری نیست . من هم اینو نادیده میگیرم ! ظاهرا شما هم زیاد از lap و pc خبر نداری . لذا اول بدون چی رو با چی مقایسه میکنی دکتر !
درضمن یکم سرچ کنی کلی مدل لپ تاپ با کانفیگ های معرکه پیدا میکنی که یکیش هم مربوط به همین برند msi هست. مدلهائی که کارت گرافیک GTX680 به صورت sli و یا ATi 7970 رو crosfire داره ! یه همچین کارتی رو اگه بخوای رو pc نصب کنی با توجه به کلی دنگ و فنگش و مبدل شدن خونه به بخاری واسه گرماش حداقل چند میلیون فقط پول مادربورد و پاور مخصوص باید بدی . مابقی مثل کارت گرافیکی و پردازنده و مموری و ... پیشکش. نگی نه که ازت ناراحت میشم مهندس.
فقط درخصوص کارت گرافیک GTX660 هم که در این تاپیک درموردش زیاد صحبت میشه باید واسه PC بالای یک میلیون تومن پولشو بدی.
درخصوص pc بازم میگم دیگه عمر pc تموم شده و هرکی داره pc میخره پولشو داره دور می ریزه چه پولش کم باشه چه زیاد. شما که داری هر هفته به پاساژها سر میزنی از شما تعجبه چطور متوجه نمیشین که اکثر pc فروش ها نسبت به دو سال پیش لپ تاپ فروش شدند و یکی دو سال بعد هم عمرا pc فروش پیدا بکنی. اینه که ظاهرا خودت دلیل تقاضای زیاد لپ رو نسبت به pc خیلی اشتباه متوجه شدی و دلیلشو در حد ارزونتر بودن لپ تاپ متوجه شدی! . اینو جای دیگه نگو خوبیت نداره استاد. حتی عمر لپ تاپ های کلاسیک فعلی هم داره به سر میرسه و لپ تاپ های ترکیبی داره جاشونو میگیره . لپ تاپ هائی که مثل تبلت تاچ هستن و وزنشون به شدت داره کاهش پیدا میکنه. دیگه دوره پشت میز نشستن تو خونه تموم شده و باید همه چی قابل حمل باشه برادر. حداقل از ویندوز 8 مایکروسافت و استاندارد اولترابوک اینتل باید اینو می فهمیدین که حال و آینده خیلی نزدیک چه شکلیه. واقعا عجیبه که اینجا دیگران رو به خرید چیزی توصیه می کنی که تقریبا داره از رده خارج میشه و فقط یه سری دلال و فروشنده تعریفشو میکنن. البته منظورم از دلال شما نیستین به هرحال نظر شخصیتو دادی و گناهی نداری مهندس.
واقعا نشون دادی استادی اگر از قضایا خبر نداری کسی مجبورت نکرده که بیای نظر اشتباه بدی:n09:شما پرفورمنس یه کارت680 لپتاپی رو با pc مقایسه میکنید این حرفت مشخص میکنه تخصص ذر این مورد نداری ویحث منهم همین بود که خودت بهش دامن زدی:n09:کسی که میاد گرافیک وپردازنده lapرو با مدل دکستاپی مقایسه میکنه دیگه وضعش مشخصه از همون اولم میدونستم منظورت همین یود منتها میخواستم خودت -خودتو بندازی تو چاله واین که میگم با افرادی مثل شما تاپیک واقعا به نتیجه نمیرسه تاراحت نشین:n10:
بعدش همون لپی که شما گرافیکشو 680 یا7970 رو بصورت اس ال ای و کراس داره میدونی قیمتش برا لپ چقدره اونم لپی که هیچ وقت نمیتونه کانفینگ یه pc مشابه رو داشته باشه:n13:
یه هر حال این اخرین کام من تو این تاپیکه چون واقعا با این اوضاع تاپیک فکر نکم به نتیجه برسه
parsicola
15-01-2013, 11:16
من وقتی خریدم ویندوز نداشت و با dos بود
روی کارتن هم قید شده که dos داره اگر ویندوز روش نصبه صد در صد کار خود ماتریسه یا فروشنده
توی برچسب هایی هم که گوشه سمت راست لپتاپ زده جای برچسب ویندوز خالیه
ممنون شایان خان. من هم تعجبم از همینه که پس چرا تو سایت msi و یا دیجی کالا برای MSI Ge70 ننوشته DOS . حتی دیجی کالا نوشته windowes 7 ! دیجی کالا وقتی مینویسه win 7 یعنی ویندوزش اصله وگرنه میزنه Dos اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه داستانیه واسه خودش
دوست گرامی حرف شما درست نیست. گرافیک لپتاپ از هم مدلش روی پیسی خیلی ضعیفتره مثلا 680M و 7970M فوقش در رده کارتهایی مثل انویدیا 570 یا ایامدی 7850 قرار میگیرند!
660M هم فوقش در حد GTS 450 باشه!
یه لیست کلی در مورد قدرت کارتهای گرافیک هم اینجا هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گلم نگفتی کدوم قسمت حرفام درست نیست؟ مسلما با pc میشه قویترین سیستم گیم دنیارو بست . مسلما با pc میشه بالاترین اورکلاک دنیارو انجام داد و هیچ لپ تاپی نمیتونه . مگه من جملاتی خلاف اینا و یا گفته های شما عرض کردم؟! من توجملاتم چیز دیگه ای رو عرض کردم و خواستم نتیجه دیگه ای بگیرم که ربطی به قوی تر بودن pc یا لپ تاپ نداره!
پی سی و لپ تاپ درگذشته اونقدر اختلاف سرعت داشتند که اگه کسی لپ تاپ می خرید واسه منظور دیگه ای بود نه گیم. تازه قیمتش هم درمقایسه با pc خیلی گرونتر درمیومد. اما الانه این اختلاف از بین رفته و فقط یک سری گیمر های فضائی میتونن بگن لپ تاپ نمیتونه جواب کار منو بده! مگه تو ایران چندتا از این تیپ آدما داریم که حاضرند بالای 10 ملیون تومن بابت pc خرج کنند که چی بشه ؟ طرف خدای گیمه میخواد 10 فریم بالاتر از بازی بگیره که لازم هم نداره؟! . از طرف دیگه الان از لحاظ قیمت هم لپ تاپ برابری میکنه و حتی مقرون به صرفه تر هم شده. سوما و مهمتر از همه دیگه pc بازاری نداره و تنها بازاری که باقی مونده مدلهای all in one هستند که اونم اخیرا به لطف ویندوز 8 آینده بهتری پیدا کردند و آل این وان های صفحه تاچ دار کمی پر رونق تر خواهند شد. اونم نه با کیبورد و ماوس و تازه خیلی ربطی هم به بازی ندارند!. حرف من اینه که نباید بچه هارو که با زحمت فراوان و قرض و قوله چندمیلیون پول کنار گذاشتن رو به سمتی هدایت کنیم که بعدا پشیمون بشن! همین.
درخصوص اختلاف سرعت کارتهای گرافیکی لپ تاپ و pc شما درست میگین اما نه در این حدی هم که گفتی تازه اونم نه در همه مدلها. این اختلاف سرعت اونقدر بالا نیست که قابل چشم پوشی نباشه. تو همون جدولی هم که لینکشو زحمت کشیدی دادی خودش اولش نوشته که اگه میخواین به یک مقایسه درست برسین که یه کارت نسبت به به یه کارت دیگه چقدر تغییر در کارائی سیستم داره باید حداقل بیشتر از 3 ردیف بالاتر باشه تا اختلافش قابل لمس باشه وگرنه پولتون رو درست هزینه نکردید. جهت مثال برای شما بگم که کارت 680m همون کارت 670 دسکتاپه با کلاک پائینتر. اینم لینکش از سایت معتبر آناند تک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت آخر مقاله . البته اگه انگلیسیتون یکم خوب باشه به راحتی متن the silicon is basically a die-harvested GK104 identical to a desktop GeForce GTX 670 but with reduced clocks رو ببینید که معنیش به طور کلی اینه که 680m همون 670 دسکتاپه با کلاک پائینتر
حالا اگه 670 دسکتاپ رو با 680 دسکتاپ بخوای تو بازی ها مقایسه کنی چیزی در حدود 5 درصد تو بازی ها اختلاف دارند! . در همون سایت و سایتهای دیگه میتونی پیدا کنی یکیش این لینک از سایت معتبر تامز هاردور برای مقایسه 670 با 680 :
لذا حداکثر تفاوت یه 680m با یه 680 دسکتاپ میتونه حدود 25 درصد باشه. که از لحاظ تعداد فریم بیشتر تو یه بازی خیلی خیلی سنگین مثلا میشه 10 تا فریم بالاتر! این تعداد فریم فقط برای کارتهای متوسط به پائین خیلی مهمه نه کارتهای حرفه ای که در اکثر سخت ترین بازی ها با حداکثر تنظیمات و رزولوشن فول اچ دی حداقل بالای 30 الی 50 فریم میدن.
به هرحال ممنون از پاسختون و وقتی که گذاشتین
ممنون از مدیر فروم با اینکه ربط زیادی به موضوع تاپیک نداره اما به دلیل اهمیت بحث اجازه دادن که مشاهده بشه
واقعا نشون دادی استادی اگر از قضایا خبر نداری کسی مجبورت نکرده که بیای نظر اشتباه بدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما پرفورمنس یه کارت680 لپتاپی رو با pc مقایسه میکنید این حرفت مشخص میکنه تخصص ذر این مورد نداری ویحث منهم همین بود که خودت بهش دامن زدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کسی که میاد گرافیک وپردازنده lapرو با مدل دکستاپی مقایسه میکنه دیگه وضعش مشخصه از همون اولم میدونستم منظورت همین یود منتها میخواستم خودت -خودتو بندازی تو چاله واین که میگم با افرادی مثل شما تاپیک واقعا به نتیجه نمیرسه تاراحت نشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش همون لپی که شما گرافیکشو 680 یا7970 رو بصورت اس ال ای و کراس داره میدونی قیمتش برا لپ چقدره اونم لپی که هیچ وقت نمیتونه کانفینگ یه pc مشابه رو داشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هر حال این اخرین کام من تو این تاپیکه چون واقعا با این اوضاع تاپیک فکر نکم به نتیجه برسه
پرفسور شما خودتو ناراحت نکن بعضی ها مثل من میخوان خودشونو تو چاله بندازند اما شما اهالی این فروم رو از دانش بالای خودتون محروم نفرما! زنده باد دسکتاپ pc مرگ بر لپ تاپ :n11:
ممنون شایان خان. من هم تعجبم از همینه که پس چرا تو سایت msi و یا دیجی کالا برای MSI Ge70 ننوشته DOS . حتی دیجی کالا نوشته windowes 7 ! دیجی کالا وقتی مینویسه win 7 یعنی ویندوزش اصله وگرنه میزنه Dos اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه داستانیه واسه خودش
احنمالا اینا همه مشخصات رو از سایت ماتریس برمیدارن
ماتریس هم که تو سایتش الکی نوشته ویندوز داره در صورتی که نداره:n13:
راستی شما که ویندوز رو دستگاهتون بود از کجا مطمئنید دستگاه استفاده شده نیست؟
من وقتی خریدم به محض اینکه ویندوز نصب کردم ساعت کارکرد هاردم دراوردم که نوشته بود 10 ساعت که تقریبا درست بود
البته به این خاطر میگم که من همیشه به فروشنده ها مشکوکم:n02:
parsicola
15-01-2013, 11:54
احنمالا اینا همه مشخصات رو از سایت ماتریس برمیدارن
ماتریس هم که تو سایتش الکی نوشته ویندوز داره در صورتی که نداره:n13:
راستی شما که ویندوز رو دستگاهتون بود از کجا مطمئنید دستگاه استفاده شده نیست؟
من وقتی خریدم به محض اینکه ویندوز نصب کردم ساعت کارکرد هاردم دراوردم که نوشته بود 10 ساعت که تقریبا درست بود
البته به این خاطر میگم که من همیشه به فروشنده ها مشکوکم:n02:
ماتریس ننوشته که داره بلکه جاشو خالی گذاشته کلک ! اما دیجی کالا نوشته داره!
من وقتی خریدم همونجا کاملا چک کردم و از کارتن بازش کردم . کاملا نو بود و از این لحاظ مطمئنم و تمام کلک های اونو بلدم . و سپس ویندوزشو همونجا نصب کردیم که به صورت پیش فرض وقتی روشن کردیم مراحل نصب ویندوز شروع شد! که همونجا سوال کردم جریان چیه؟! گفتند که ماجرا اینه و ... که قبلا گفتم خلاصه یعنی ویندوزش اصل نبود. به هرحال مشخصه که ge70 ها ویندوز اورجینال نباید داشته باشند. فقط شک من این بود که آیا مدلهای دارای ویندوز اورجینال هم داره؟ همش تقصیر دیجی کالاست که آدمو به شک میندازه.
ماتریس ننوشته که داره بلکه جاشو خالی گذاشته کلک ! اما دیجی کالا نوشته داره!
من وقتی خریدم همونجا کاملا چک کردم و از کارتن بازش کردم . کاملا نو بود و از این لحاظ مطمئنم و تمام کلک های اونو بلدم . و سپس ویندوزشو همونجا نصب کردیم که به صورت پیش فرض وقتی روشن کردیم مراحل نصب ویندوز شروع شد! که همونجا سوال کردم جریان چیه؟! گفتند که ماجرا اینه و ... که قبلا گفتم خلاصه یعنی ویندوزش اصل نبود. به هرحال مشخصه که ge70 ها ویندوز اورجینال نباید داشته باشند. فقط شک من این بود که آیا مدلهای دارای ویندوز اورجینال هم داره؟ همش تقصیر دیجی کالاست که آدمو به شک میندازه.
ماتریس تا چند روز پیش که من چک کردم نوشته بود میندوز 7 داره اما الان مثل اینکه قسمت ویندوز رو اصلاح کرده بالاخره بعد از 7-6 ماه فهمیدن ویندوز ندارن:n02:
من نفمیدم یعنی برای شما همونجا dvd ویندوز گذاشت و ویندوز رو نصب کرد یا اینکه وقتی روشن کردید اون صفحه configuration for first use مربوط به ویندوز اومد؟
به هر حال 100% ویندوز کار خودشونه
سلام.میشه بگید نظرتون در باره ی Asus G74 SX چیه؟ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
parsicola
15-01-2013, 14:39
سلام.میشه بگید نظرتون در باره ی Asus G74 SX چیه؟ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
وقتی میخواستم msi ge70 رو بخرم اینو هم تحقیق کردم چون برند ایسوس رو بیشتر قبول داشتم اما واسه چند دلیل خوشم نیومد . تا یک ماه پیش هم نمایندگی پاساژ پایتخت موجودی نداشت چون قدیمی شده بود! تو پاساژ پایتخت و جلوی ورودی پاساژ محصولاتشو تبلیغ می کنند و فقط مدل G53 رو دارند
این مدل Asus G74 SX واسه 2011 هستش و کارت 560m روش نصبه درحالیکه الان لپ تاپ های گیم سری 6 روشون نصبه چندین نوع کانفیگ هم داره اما در سه چیز کاملا مشترکند
1- پردازنده ش از نسل سندی بریجه که الان ایوی بریج که جدیدتر و کم مصرفتره نصب میشه
2- اینکه FSB 1333 داره نه 1600
3- کارت سری پنج Nvidia 560m روشون نصبه که سرعتشون پائینتر و مصرفشون بیشتره
یه سریشون تصویرش قابلیت 3d داره هرچند خیلی هم کاربردی نیست از نظر من و بیشتر به درد فیلم نگاه کردن میخورن تا بازی! اگه تو بازی بخواین 3d بازی کنین اولا به خاطر عینک روشنائی تصویر کاهش پیدا میکنه و بعضی وقتها تو صحنه هائی که فضا تاریکه یا شبه بخشی از تصویر دیگه مشخص نیست . ثانیا افت فریم پیدا میکنید که اونوقت شاید مجبور بشین جزئیات بازی رو پائینتر بیارید من خودم یه بار با کامپیوتر یکی از دوستان چند دقیقه 3d بازی کردم خیلی تحت تاثیر قرار نگرفتم و خلاصه حال نکردم باهاش. بیشتر حس میکنید تصویر میره تو صورتتون و تصاویر رنگاشون به هم ریخته و سایه دار میشه و نمیشه بازی کرد یا حداقل تمرین میخواد تا عادت کنید ما که خوشمون نیومد. ظاهرا تو تموم دنیا هم همینطوریه و کلا 3d استقبال نشده. بعضی هاشون فول اچ دی هستند اما بعضی هاشون هم فقط اچ دی هستند !
رمشون هم در کانفیگ های مختلف بین 8 تا 16 گیگ رم دارند!! هرچند که نمیدونم اصلا حالا حالاها 16 گیگ رم به درد بخوره!
کلا سری G ایسوس خیلی از لحاظ طراحی و کیفیت بالا هستند اما متاسفانه تو بازار مدلهای گیمی که به روز باشند فعلا نمی بینیم!
قیمتشون هم بیخود بالا هستند! الان G53 ایسوس با کارت قدیمی 560m قیمتش حدود چهارملیون و چهارصده که خیلی بالاست!
وزنشون هم همه حدود 3.5 کیلو و یا 4 کیلو به بالاست مدل Asus G74 SX با صفحه 17 اینچی تقریبا 4.5 کیلوئه ! که از لحاظ قابل حمل بودن خیلی مشکل سازه. همین MSI ge70 17 اینچی با کانفیگ بالاتر 2 کیلو 700 گرمه! هرچند کیفیت قابش پائینتره
به هرحال من فعلا سری گیم ایسوس موجود در ایران رو پیشنهادش نمی کنم و رودست خودشون هم باد کرده! کلا این سری همون موقع هم که به بازار اومد خیلی دیر به بازار اومده بود و از قافله عقب افتاده با این حال حاضر به ارزونتر دادنش نیستند!
درحال حاضر مدلهای ASUS G75VW NV در کلاس مدل MSI GE70 هست که متاسفانه تو ایران نیومده با اینکه خیلی هم جدید نیستند! که دونوع کارت گرفیکی 660M و حتی 670M روشون نصبه و خیلی کیفیت معرکه ای دارند جدیدترین مدل G75 ها کارت 670MX داره که اونم معرکه ست و نه تنها GE70 حرفی برای گفتن نداره بلکه GT70 از MSI با کارت 675m هم به مشکل میخوره. هرچند قیمتاشون تا وارد ایران نشدند معلوم نمیشه و بعید میدونم با این اوضاع وارد ایران بشند. الان msiGT70 با هارد ترکیبی SSD و مکانیکی و 16 گیگ رم و .... قیمتش حدود 6 میلیونه. با این اوصاف بعید میدونم قیمت G75 ایسوس با کارت 670MX زیر 6 الی 8 تومن دربیاد!! البته خدائیش کانفیگهاشون و تکنولوژی های بکار رفته شون کاملا انقلابیه! مثلا بر اساس چیزهائیکه تو سایته دیدم مدل جدید G75 ایسوس علاوه بر اینکه SSD داره با هارد مکانیکی هم هیبرید میشه و سرعت اونو هم معادل سرعت یک هارد با 10 هزار دور میکنه! حتی امکان RAID کردن همشونو با هم میده و درنتیجه هارد مکانیکی سیستم در تئوری میتونه معادل یه هارد با سرعت 20 هزار دور بالا بره!! ال.. اکبر...
داداش Parsicola جان چه حوصله خري داري جون داداش هر كامنتت كمتر از 10 خط ني:n02:
با دنبال كردن بحث به اين جا رسيدم كه براي ما كه گيمر خفن نيستيم لپتاپ بهترين گزينه چون منكه ديگه حوصله ندارم 2 ساعت پشت Pc مثله مجسمه بشينم آدم لپتاپ ميگيره كه راحت باشه ولو بشه حال كنه ديگه نه؟؟؟:n09:
پس با اين اوصاف به نظرم به درد من و شما همون لپتاپ ميخوره باز هم حود داني از دوستامون هم تشكر ميكنيم كه سعي كردن هر جور شده يه كمكي بكنن
شما اگر سیس نمیتونید با 3 تونم بگیرید بفرمایی راهنماییتون کنم با 3 تومن میشه یه سیس عالی برا گیم گرفت-این چیزایی هم که تو گفتی نهایت سیستم با کمتراز این هم میشه کل بهترین لپ بازارو با هش خابوند-من نمیدونم شما با یه پردازنده یه تومنی تو بازی میخوای چیکار کنی :n13:
یه سر به بازار بزن گرافیک 560gtx حدود یه تومن شده در ثانی گذشت اون زمان قدیم که میگفتند ای اقا این که به کار تو نمیاد نه عزیز من الان اینقدر سرعت نواوری زیاد شده که اگه بخوای الان cori7 نگیری دیر یا زود مجبوری با 3 برابر هزینه بگیری گرچه همین الانم شما اگه تو نرم افزارهای محاسباتی مثل انسیس بشی وقتی که ران میکنی اونجاست که تفاوت cori7 fh با cor i5 cor13 مشخصه همه چیز که فقط گیم نیست
Saied Alizade
16-01-2013, 19:54
سلام به همه !
من اول امسال یه Asus N55SF با گرافیک 555 دو گیگ ، چهار گیگ رم 1333 و صفحه 1080*1920 (فول اچ دی) و سی پی یو i7 گرفتم 1730 و تا حالا همه بازی هامو با آخرین حد گرافیک و بالاترین جزییات و رزولوشن 1080*1920 بازی کردم .:n19: (گیمرهاش میدونن این رزولوشن بازی کردن یعنی چی !) اصلأ مشکل هنگ و گرم کردن و ... نداشته ! تازه چند روز پیشم 2600 فروختمش !!!:n10: کلی حال داد ! مدل SL همین لپتاپ کارت گرافیک 630 دو گیگ داره ! اگه بازم بخوام لپتاپ بخرم فقط Asus و فقط سری مالتی مدیا رو می خرم ! والسلام !
سلام به همه !
من اول امسال یه Asus N55SF با گرافیک 555 دو گیگ ، چهار گیگ رم 1333 و صفحه 1080*1920 (فول اچ دی) و سی پی یو i7 گرفتم 1730 و تا حالا همه بازی هامو با آخرین حد گرافیک و بالاترین جزییات و رزولوشن 1080*1920 بازی کردم .:n19: (گیمرهاش میدونن این رزولوشن بازی کردن یعنی چی !) اصلأ مشکل هنگ و گرم کردن و ... نداشته ! تازه چند روز پیشم 2600 فروختمش !!!:n10: کلی حال داد ! مدل SL همین لپتاپ کارت گرافیک 630 دو گیگ داره ! اگه بازم بخوام لپتاپ بخرم فقط Asus و فقط سری مالتی مدیا رو می خرم ! والسلام !
یه زحمت بکش بازی farcry 3 رو با همین تنظیماتی که گفتی اجرا کن بالای 24 فریم گرفتی لپتاپ من مال تو!
سلام به همه !
من با گرافیک 650 و رزولوشن HD بازی Ghost recon رو به زور 30 فریم میگیرم یه چیزی بگو لااقل خودت باور کنی!!!
animsprite
17-01-2013, 21:42
یه سر به بازار بزن گرافیک 560gtx حدود یه تومن شده در ثانی گذشت اون زمان قدیم که میگفتند ای اقا این که به کار تو نمیاد نه عزیز من الان اینقدر سرعت نواوری زیاد شده که اگه بخوای الان cori7 نگیری دیر یا زود مجبوری با 3 برابر هزینه بگیری گرچه همین الانم شما اگه تو نرم افزارهای محاسباتی مثل انسیس بشی وقتی که ران میکنی اونجاست که تفاوت cori7 fh با cor i5 cor13 مشخصه همه چیز که فقط گیم نیست
برادر پای منو اینقدر به این تاپیک نکشونید- اولا برو پست های قبلو بخون کسی مشکلی بالپ نداره-بیشتر بحث رو این بود که با سه تومن داره این قضیه رخ میده -بعدش این تاپیک پ مخصوص گیم هستش پس همه چی دقیقا میشه گیم -الان با همین 3تومن من سیسی رو پیشنهاد میدم که گرافیکش اتفاقا همین 560 در میاد بیا تو تاپیک مشاورهههههههههههههههههههه هههرررررررررررررررررررررر رههههههههه یرای خرید سیستم ببینید که مردم با سه تومن چه غولی میخرن------------ الان بری بگردی تو بازار .لپتاپی که گرافیک با رم DDR5 پیدا میکنی اونم با قیمت 3 تومن -الان تمام لپ های مو جود در بازار که قیمت های 3-4-و5 تومن دارن گرافیکاشون هم DDR3 هستن و در pC این گرافیک ها سه طلاقه شدن الان من اگر بخوام با یکی از6950 2گیگم بازی مثل بتل3 یا فار 3 رو رو اخرین تنظیمات اجرا کنم اولا پردازنده با قددرت2600k رو میبره رو 60 درجه وتحت فشارش قرار میده و گرافیک هم رو 74درجه و بازی هم که با لگ و پرش هاش دیگه مشخص میکنه که اوضاع برای گیم برا لپ به چه صورتیه-
animsprite
17-01-2013, 21:49
سلام به همه !
جک گفتی رفت پی کارش-یعنی تو با این کانفینگ بازی های فار3 و بتل3 و... رو رو نهایت گرافیک وتنظیمات انجام دادی بعدش نه مشکل داغ کردن داشتی ونه لگ و پرش -بعد هم دادیش رفت:n04:
اقا این تاپیک ناظر نداره -هر کی میاد یه چیزی از خودش میبافه میره بدون دلیل علمی -لاقل به فکر اون بیچاره هایی باشین که میان تو تا پیک برا مشاوره -حداقل یه چیز تحویلشون بدین که بعد خرید متضرر نشن با این عقایدشخصیتون :n28:
دوستان و عزيزان لطفا ديگه چرند تحويل ملت ندين البته من براي تك تك كساني كه به اين تايپك ميان احترام قايلم اما برادر من يه چيز بگو تو مخ آدم بگنج با 660 لگ داره Farcry 3 اونوقت شما چي ميگي؟؟؟:n04:
parsicola
19-01-2013, 09:59
سلام به همه !
کارت 555 از 630 سریعتره برادر من! کارت 555 کارت خیلی خوبیه (بود) و البته خیلی از بازی هارو با رزولوشن فول اچ دی اجرا میکنه اما این بازیها بیشتر واسه سال 2011 و قبل از اون هستش. اگه طالب بازی های جدیدتر هستید با اون کارت به مشکل میخوردید هرچند که میگین فروختید رفت :) البته بین خودمون باشه یکم هم درجملاتتون اغراق کردید و اصلا نیازی نبود. همه میدونیم که ایسوس لپ تاپ های فوق العاده ای داره اما کارت گرافیکش از این معجزه ها نداشته و نداره!
behnamy01
19-01-2013, 13:08
درهرحال با نظرت کاملا مخالفم . همین الان مدلهائی از لپ تاپ هست که کمتر pc بتونه به گرد پاش برسه! درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه .
چی؟ لپ تاپ با پی سی که کانفینگ یکسان داره، لپ تاپ قویتره؟ (مردم از خنده :دی )
نخیرم، اصلا لپ تاپ با پی سی در قدرت یکسان، قابل مقایسه نیست. پی سی لپ تاپ رو میخوره دو قرت آب هم روش. بذار روشنت کنم، مثلا هارد، سرعت چرخش توی هارد لپ تاپ ها معمولا 5400rpm هستش ولی توی پی سی 7200rpm به بالا هستش. این سرعت چرخش بیشتر، دستیابی هارد به اطلاعات رو خیلی بیشتر میکنه و تاثیر زیادی روی بنچ مارک کلی میذاره و یا رم رو بگم، رم های لپ تاپ معمولا فرکانس گذرگاه کمتری نسبت به پی سی دارند و به خاطر latency ضعیفتری که نسبت به پی سی دارن بسیار کند ترن. یا سی پی یو. سی پی یو رو ولش دیگه ( :پی). معلومه سی پی یو لپ تاپ ها نسبت به نسخه پی سی ضعیفترن دیگه به خاطر اینکه مصرف برق کمتری داشته باشن و هزار دلیل دیگه. ولی قبول دارم که قطعات لپ تاپ با هم مچ هستن و این خوبه ولی به تاثیر گذاری تفاوت فرکانس های لپ تاپ با پی سی نمیرسه. مشکل هم انجاست که توی ایران فروشنده پی سی که میخواد پی سی رو جمع کنه، زیاد کاری به مچ بودن قطعات با هم نداره و فقط میخواد قطعاتی رو که فعلا توی مغازه داره رو بفروشه. ولی خودت باید به این موضوع توجه کنی و بری توی سایت شرکت سازنده قطعات و یا مثلا دفترچه داخل جعبه مادربورد و قطعات مچ رو پیدا کنی و اونا رو بگی تا برات ببندن.
میدونی مشکل شما ها که اینجوری حرف میزنید چیه؟ شما فقط فاکتور اصلی قطعات رو با هم مقایسه میکنن، یعنی مثلا میگن وقتی رم پی سی و لپ تاپ هردو 8 گیگه پس هردو برابرن. یا مثلا توی کارت گرافیک فقط به حجمش نگاه میکنین ولی نمیدونن فرکانس ونوع حافظه کارت گرافیک حتی میتونه باعث بشه از حجم موثرتر باشه چون باعث میشه داده سریع بیاد و بره و نیازی به حجم و فضای ذخیره سازی زیاد نباشه.
من هم زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد! این یارو که چیزی نگفته اینقدر توپیدی بهش. اتفاقا راست هم میگه که پی سی برای بازی بهتره. پی سی برای کارهای سنگین و بازی کردن خیلی بهتره. یعنی اسکولیه که آدم بره کلی پول بده و لپ تاپ رو برای بازی بگیره که نه رزولیشون صفحه اش بالا نیست نه سایزش، پس بازی زیاد به آدم حال نمیده. ولی با توجه به اینکه میدونم صاحب تاپیک چی میخواد بازم بهش لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم چون خیلی هم برای بازی نمیخواد یعنی خیلی هم نمیخواد پول لپتاپ بده.
ولی فقط میخوام بدونه که پی سی هم قیمتی به صرفه تره هم قدرتی. همین!
parsicola
19-01-2013, 13:36
چی؟ لپ تاپ با پی سی که کانفینگ یکسان داره، لپ تاپ قویتره؟ (مردم از خنده :دی )
نخیرم، اصلا لپ تاپ با پی سی در قدرت یکسان، قابل مقایسه نیست. پی سی لپ تاپ رو میخوره دو قرت آب هم روش. بذار روشنت کنم، مثلا هارد، سرعت چرخش توی هارد لپ تاپ ها معمولا 5400rpm هستش ولی توی پی سی 7200rpm به بالا هستش. این سرعت چرخش بیشتر، دستیابی هارد به اطلاعات رو خیلی بیشتر میکنه و تاثیر زیادی روی بنچ مارک کلی میذاره و یا رم رو بگم، رم های لپ تاپ معمولا فرکانس گذرگاه کمتری نسبت به پی سی دارند و به خاطر latency ضعیفتری که نسبت به پی سی دارن بسیار کند ترن. یا سی پی یو. سی پی یو رو ولش دیگه ( :پی). معلومه سی پی یو لپ تاپ ها نسبت به نسخه پی سی ضعیفترن دیگه به خاطر اینکه مصرف برق کمتری داشته باشن و هزار دلیل دیگه. ولی قبول دارم که قطعات لپ تاپ با هم مچ هستن و این خوبه ولی به تاثیر گذاری تفاوت فرکانس های لپ تاپ با پی سی نمیرسه. مشکل هم انجاست که توی ایران فروشنده پی سی که میخواد پی سی رو جمع کنه، زیاد کاری به مچ بودن قطعات با هم نداره و فقط میخواد قطعاتی رو که فعلا توی مغازه داره رو بفروشه. ولی خودت باید به این موضوع توجه کنی و بری توی سایت شرکت سازنده قطعات و یا مثلا دفترچه داخل جعبه مادربورد و قطعات مچ رو پیدا کنی و اونا رو بگی تا برات ببندن.
میدونی مشکل شما ها که اینجوری حرف میزنید چیه؟ شما فقط فاکتور اصلی قطعات رو با هم مقایسه میکنن، یعنی مثلا میگن وقتی رم پی سی و لپ تاپ هردو 8 گیگه پس هردو برابرن. یا مثلا توی کارت گرافیک فقط به حجمش نگاه میکنین ولی نمیدونن فرکانس ونوع حافظه کارت گرافیک حتی میتونه باعث بشه از حجم موثرتر باشه چون باعث میشه داده سریع بیاد و بره و نیازی به حجم و فضای ذخیره سازی زیاد نباشه.
من هم زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد! این یارو که چیزی نگفته اینقدر توپیدی بهش. اتفاقا راست هم میگه که پی سی برای بازی بهتره. پی سی برای کارهای سنگین و بازی کردن خیلی بهتره. یعنی اسکولیه که آدم بره کلی پول بده و لپ تاپ رو برای بازی بگیره که نه رزولیشون صفحه اش بالا نیست نه سایزش، پس بازی زیاد به آدم حال نمیده. ولی با توجه به اینکه میدونم صاحب تاپیک چی میخواد بازم بهش لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم چون خیلی هم برای بازی نمیخواد یعنی خیلی هم نمیخواد پول لپتاپ بده.
ولی فقط میخوام بدونه که پی سی هم قیمتی به صرفه تره هم قدرتی. همین!
شما هم درست میگی استاد گلم :n05: ادبیات ما انسانها واکنشیه به ادبیات طرف مقابل ! هرچند نوشتار نمیتونه احساس آدمو درست بیان کنه وگرنه من اصلا نخواستم به این دوستمون بتوپم و همهچی به شوخیه وگرنه اگه ناراحت شده من ازش عذر میخوام. اونم نظرشو داد البته مثل شما که میخوای نظر یکیو رد کنی به جای دلیل آوردن از روشهای ادبیات انگیزی مثل مردم از خنده ، ... استفاده میکنند. همچین میگن مردم از خنده که آدم فکر میکنه در مورد سیاه بودن ماست صحبت کرده!
من عدد و رقمو قبول ندارم برادر من . نتیجه عملی مهمه وگرنه هروقت بری سایت انویدیا یا AMD وقتی یه محصول جدید معرفی میکنند میگند دوبرابر سری قبلی سرعتشه ، 6 برابر کوفتشه !! زیاد با اعداد سعی نکن دلیل بیاری بلکه نتیجه نهائی تعداد فریم در بازیه. حتما خودتم میتونی یه لپ تاپ مخصوص گیم رو با یه PC با کانفیگ مساوی رو تست کنی و ببینی در عمل چقدر اختلاف فریم دارند. اگر هم اختلافی باشه اونقدری نیست ر که داری از خنده میمیری. شاید هم اختلاف برعکس باشه. :n18:. عدد و رقمو ولش کن استاد. خوبه خودتم قبول داری که تخصصی در جمع کردن PC و یا حداقل تعهدی وجود نداره و نتیجه اونی نمیشه که هزینه کردی! لذا هزینه ش هم احتمالا بالاتره و ثانیا شاید قدرتش بالاتر نشه و یا زیاد نشه و بجاش صاحب وسیله ای بشی که درنهایت از خریدش پشیمون بشی.
به هرحال ممنون از نظرت
درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه .
نه برادر ، لپتاپ از pc های با سخت افزار پایین تر هم فریم کمتری توی بازی ها میگیره و کلا اون پرفورمنس pc رو نداره
اینو دیگه همه میدونن
شما کسی رو دیدین که جابجایی زیادی نداشته باشه و کار های خیلی سنگینش رو به جای pc با لپتاپ گیمینگ انجام بده؟:n09:
parsicola
19-01-2013, 15:42
نه برادر ، لپتاپ از pc های با سخت افزار پایین تر هم فریم کمتری توی بازی ها میگیره و کلا اون پرفورمنس pc رو نداره
اینو دیگه همه میدونن
شما کسی رو دیدین که جابجایی زیادی نداشته باشه و کار های خیلی سنگینش رو به جای pc با لپتاپ گیمینگ انجام بده؟:n09:
آره زیاد دیدم ! :n25:کارهای سنگین منظورت گیم بود دیگه؟ تو این فروم زیاد از این آدما وجود داره. خیلی هاشون هم pc های گیمشونو رو فروختن تا لپ تاپ بگیرند البته لپ تاپی که قدرت گیم بالائی هم داشته باشه مخصوصا لپ تاپ های سری گیمینگ. جابجائی فقط رفتن بیرون نیست که. شما توی خونه هم خیلی جابجا میشی و قابلیت جابجائی خیلی مهمه. خدائیش درصد خیلی بالائی از ما عادتمونه و یا حداقل دوست داریم حتی لپ تاپ به بغل شبها تو رختخواب هم بتونیم بازی کنیم و یا به کارای دیگه برسیم حتی اگه 10 تا فریم هم تو بازی های خیلی سنگین با حداکثر تنظیمات از دست بدیم. هرچند لپ تاپ های گیم به اندازه کافی از عهده تمام گیمهای امروزی برمیان و از خیلی از pc های امروزی که فقط عدد و رقم بهتری دارند در عمل کارائی بالاتری دارند. حالا هرکی نظر خودشو داره منم نظرمو بنا به تجربه شخصی خودم دارم می گم.
مشکل اینه که شما دارین حداکثر سرعت تئوری یه pc رو با لپ تاپ های گیم مقایسه میکنید. منم همینو میگم که اگه بخواین یه pc با مشخصات گیم قوی جمع کنید که خوبم اورکلاک بشه اولا ارزونتر از لپ تاپ درنمیاد! دوما تضمینی به خیلی سریعتر و یا کمی سریعتر کار کردنش در بازی ها نیست (حداقل اونقدر که انتظارشو دارین)!. ثانیا pc دیگه از رده خارجه و فقط یه سری گیمرها و اورکلاکر های حرفه ای با پول فراوان اینکارو میکنند که تعدادشون هم زیاد نیست .فکر کنم این موضوع زیاد کش پیدا کرده و تاپیک از هدف اصلیش دور شده.
جالبه شما اول میگین لپتاپ و pc با کانفیگ ، لپتاپ پرفرمنس بیشتری داره! بعدش میگین ممکنه یکم pc بهتر باشه ، بعدشم میگین pc بهتره ولی تفاوتشون کمه:دی
در ضمن کار سنگین فقط گیم بازی کردن نیست! خیلیا به یه سیستم قوی برای کار های گرافیکی مثل رندرینگ لازم دارن که پردازشگر قوی ای لازمه...خب اصلا جالب نیست 5تومن یا بیشتر بدی یه لپتاپ گیم بگیری با اون وزن زیادش و مشکل داغ کردن و کیفیت پایین صفحه نسبت به مانیتور pc ، که به کار گرافیکیت برسی ، تازه اون نتیجه دلخواه رو هم نده:n02:
در ضمن بستن سیستم pc از لپتاپ ارزون تر در میاد!شاید در ظاهر مثلا مدل cpu i7 آیوی بریج روی لپتاپ باشه...ولی چون جزو سری پردازشگر های همراه حساب میشه اون کارایی روی pc رو نداره;)
parsicola
19-01-2013, 18:35
جالبه شما اول میگین لپتاپ و pc با کانفیگ ، لپتاپ پرفرمنس بیشتری داره! بعدش میگین ممکنه یکم pc بهتر باشه ، بعدشم میگین pc بهتره ولی تفاوتشون کمه:دی
در ضمن کار سنگین فقط گیم بازی کردن نیست! خیلیا به یه سیستم قوی برای کار های گرافیکی مثل رندرینگ لازم دارن که پردازشگر قوی ای لازمه...خب اصلا جالب نیست 5تومن یا بیشتر بدی یه لپتاپ گیم بگیری با اون وزن زیادش و مشکل داغ کردن و کیفیت پایین صفحه نسبت به مانیتور pc ، که به کار گرافیکیت برسی ، تازه اون نتیجه دلخواه رو هم نده:n02:
در ضمن بستن سیستم pc از لپتاپ ارزون تر در میاد!شاید در ظاهر مثلا مدل cpu i7 آیوی بریج روی لپتاپ باشه...ولی چون جزو سری پردازشگر های همراه حساب میشه اون کارایی روی pc رو نداره;)
رندرینگ به cpu وابسته ست و کارتهای گرافیکی خاص رندرینگ . کارت گرافیکی گیم واسه رندر کردن نیست برادر گلم و قویترین کارت های چند میلیونی گیم هم در برابر کارتهای رندرینگ مثل اسباب بازی میمونن. ما درمورد کارت گرافیکی گیم صحبت میکنیم.
هنوزم میگم لپ تاپ و pc با کانفیگ یکسان ، لپ تاپ در عمل پرفورمنس بهتری داره. جملات قبلی من هم با فرض اینکه اگه حرف شمارو درست فرض کنیم نوشته شده که دراونصورت بازهم ارزش نداره آدم pc بخره.
درضمن لپ تاپ سه چهار کیلوئی و گرمای اون حتی اگه کمی هم کندتر باشه که نیست ، بهتر از pc پانزده کیلوئی فوق داغ غیر قابل جابجائی با کلی سیم توهم کلاف شده روی یه میز گنده ست که صدای چندتا فن هم روی مخته و نمیتونی از ترس بیدار کردن اهالی منزل شبها روشنش کنی :n08: خدائیش تعصب روی حرفتو بزار کنار و واقع بینتر باشیم.
من نمیدونم شما بر چه اساسی میگین کارایی لپتاپ بهتره!کجا اینو نوشته?
نمیخوام در مورد مسایل جزیی مثل کمتر بودن استهلاک کامپیوتر و خرابی های الکی لپتاپ و... حرف بزنم!
بعدشم اصلا لپتاپ برای کار های سنگین طولانی مناسب نیست...چهار ساعت بیشتر باهاش بازی کنی میترکه اصلا:eh:
بابا این دیگه واضحه که پرفورمنس pc بالاتر از لپتاپه!نمی دونم کجا خوندی که لپتاپ بهتره.شاید فکر می کنی چون لپتاپ سیمهاش کمتره و ... حتما سرعتشم بیشتره!اصلا از این فکرا نکن.مگه دیگه یه مادر بورد آشغال ببندی و قطعات زاقارت که کلا به هم نخورند.وگرنه وارد باشی خیلیم بهتر از لپتاپه.تنها مزیت لپتاپ به دسکتاپ portable بودنشه.همین.وگرنه تو هیچ زمینه ای برتری نداره.مخصوصا گیم.حالا کارای برنامه نویسی و ... ر. می شه تا حد خوبی انجام داد.چون cpu های موبایل تقریبا به اندازه کافی قوی هستند.ولی Gpu هنوز با دسکتاپ فرق زیادی داره.اگه قابل حمل بودن و کوچیک بودن مهمه برات خب لپتاپ بگیر.ولی نگو پرفورمنس لپتاپ بیشتره!خرابیش هم البته فوق العاده بیشتره و مخصوصا برای گیم فشار بیاری 2-3 سال دیگه باید یکی دیگه بخری!
دوستان عزيز خواهشا اين بحث رو ديگه بيشتر ازين كش ندين
با تشكر:n16:
animsprite
20-01-2013, 22:19
دوستان عزيز خواهشا اين بحث رو ديگه بيشتر ازين كش ندين
با تشكر:n16:
وقتی در زدن تاپیک دقت ندارین وقوانین رو اجرا نمیکنید -و یه چند ماهی از خریدتون زودتر تا پیک ایجاد میکنید نتیجه همینه اینو اول هم گفتم منتها مثل اون دوستمون به مزاقتون خوش نیومدمشابه همین تاپیک زیاد زده شده شما باید اول اونارو مطالعه کنید بعد اگر سوالی مشکلی داشتید اقدام به ایجاد تاپیک کنید :n10:
parsicola
21-01-2013, 17:17
وقتی در زدن تاپیک دقت ندارین وقوانین رو اجرا نمیکنید -و یه چند ماهی از خریدتون زودتر تا پیک ایجاد میکنید نتیجه همینه اینو اول هم گفتم منتها مثل اون دوستمون به مزاقتون خوش نیومدمشابه همین تاپیک زیاد زده شده شما باید اول اونارو مطالعه کنید بعد اگر سوالی مشکلی داشتید اقدام به ایجاد تاپیک کنید :n10:
دوست بزرگوار من شما اشتباهت اینه که فکر میکنی فقط ایجاد کننده تاپیک سوال داره. درحالیکه خیلی ها که همین الان میخوان لپ تاپ بخرن میان مطالب دوستانی مثل شما رو مطالعه میکنند و احتمالا در تصمیم گیریشون خیلی موثر باشه. حتی شاید عضو فروم هم نباشند و یا اگر هم باشند نظری ندند و فقط مطالعه کنند. واسه همین اگه به قضیه اینجوری نگاه کنی میبینی که خیلی هم بد نیست.
نه مثل اينكه خيلي دوست داري جو تايپك رو بهم بزنين برادر من
من سعي ميكنم تا جايي كه ممكنه راه رو براي تمام عزيزان و سوالاتشون باز بزارم اما ديگه داشت به كل كل كشيده ميشد و نميدونم مشكل تو چيه ؟؟؟:n02:
به هر حال من در نهايت احترام خواهش ميكنم شما تو اين تايپك نيا
نيميدونم مثل اينكه مسوول بازرسي تايپك ها هستي ؟؟؟
اي داد چه داستاني داريم :n13:
انگار جاي اون تو اين فروم تنگ شده يا نميدونم چي شده ناراحت هستش ببينه ما به فكريم و براي خريدمون برنامه داريم
animsprite
21-01-2013, 22:08
نه مثل اينكه خيلي دوست داري جو تايپك رو بهم بزنين برادر من
من سعي ميكنم تا جايي كه ممكنه راه رو براي تمام عزيزان و سوالاتشون باز بزارم اما ديگه داشت به كل كل كشيده ميشد و نميدونم مشكل تو چيه ؟؟؟:n02:
به هر حال من در نهايت احترام خواهش ميكنم شما تو اين تايپك نيا
نيميدونم مثل اينكه مسوول بازرسي تايپك ها هستي ؟؟؟
اي داد چه داستاني داريم :n13:
انگار جاي اون تو اين فروم تنگ شده يا نميدونم چي شده ناراحت هستش ببينه ما به فكريم و براي خريدمون برنامه داريم
اولا هیچ مشکلی وجود نداره -ظاهرا مشکلو شما درست کردین -به نظر من خودت هم بر تاپیک اشراف نداری-
من یه سوال دارم مگه شما قبلا یه چنین تاپیکی ایجاد نکرده بودی -حالا چرا باز همون تاپیک رو ایجاد کردی -بعدش چرا حقیقت رو میشنوی بهت بر میخوره -
animsprite
21-01-2013, 22:13
دوست بزرگوار من شما اشتباهت اینه که فکر میکنی فقط ایجاد کننده تاپیک سوال داره. درحالیکه خیلی ها که همین الان میخوان لپ تاپ بخرن میان مطالب دوستانی مثل شما رو مطالعه میکنند و احتمالا در تصمیم گیریشون خیلی موثر باشه. حتی شاید عضو فروم هم نباشند و یا اگر هم باشند نظری ندند و فقط مطالعه کنند. واسه همین اگه به قضیه اینجوری نگاه کنی میبینی که خیلی هم بد نیست.
جالبه من اشتباه میکنم یا تو که با مشاوره اشتباهت عامل اصلی بر هم زذن تاپیکی و حاضر نیستی به اشتباهت اقرار کنی من فکر میکنم که شما تاپیک رو تا اینجا کشوندی حالا نمیدونم چرا دست بردار نیستی من نمیدونم -این که میایی اشتباه نظر میدی و به گفته خودت سایرین تماشا میکنند و از روی گفته های منو شما تصمیم گیری میکنند رو خوب اومدی بستگی داره تو تاپیک در مورد یه چیز درست بحث میشه یا نه که مردم بتونند تصمیم درست رو بگیرن وشما هم هی اسرار دارین نمن نمیدونم -به هر حال پشت دستمو داغ میکنم که با شما حرفی نداشته باشم
خب دیگه گیر ندین به هم !!
منم توی اسفند احتمالا یا سونی f23efx بگیرم یا msi ge70
الانم دارم تحقیق میکنم
فقط یه سوال اینکه من هدفم زیاد بازی نیست اما برای کارای گرافیکی و آتلیه که دارم و نرم افزارهای فوتوشاپ و افترافکت میخوام گرافیک خوب باشه
اما نمیدونم توی اجرای برنامه های گرافیکی مثل مواردی که نام بردم چی بیشتر نقش موثر داره؟ خوده کارت گرافیگ؟ سی پی یو؟ رم؟ کش؟
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
و اینکه نیازه که بخاطر گرافیک بالای msi و رم بیشترش نسبت به 4 سونی برم سراغ msi?
الانم دارم تحقیق میکنم
فقط یه سوال اینکه من هدفم زیاد بازی نیست اما برای کارای گرافیکی و آتلیه که دارم و نرم افزارهای فوتوشاپ و افترافکت میخوام گرافیک خوب باشه
اما نمیدونم توی اجرای برنامه های گرافیکی مثل مواردی که نام بردم چی بیشتر نقش موثر داره؟ خوده کارت گرافیگ؟ سی پی یو؟ رم؟ کش؟
و اینکه نیازه که بخاطر گرافیک بالای msi و رم بیشترش نسبت به 4 سونی برم سراغ msi?
شما از نظر من با توجه به كارت بهتره سوني بگيري چون نسبتا در اين موارد و مخصوصا كيفيت ساخت بهتر از MSI هسنش و ديگر اينكه MSI GE 70 مخصوص گيم طراحي شده و فكر نكنم به درد شما بخوره
parsicola
22-01-2013, 18:23
الانم دارم تحقیق میکنم
سلام
لطفا سوال هاتو توی تاپیکهای مربوطه مطرح کن. به هرحال خلاصه بگم که فتوشاپ و امثالهم بیشتر از پردازنده کار میشند تا کارت گرافیک هرچند کارت گرافیک هم تاثیر خودشو داره . لذا در وحله اول باید پردازنده قویتر رو در اولویت قرار بدین. کش هم توی پردازنده های قویتر معمولا بیشتره. پردازنده های اینتل مخصوصا core i7 ها تو این زمینه خیلی خوبن. بعدش مقدار رم و سرعت اون مهمه مثلا برای بازکردن یه فایل تصویری سنگین امکان زیاد داره بالای 4 گیگ رم نیاز داشته باشی. لذا رمی بالاتر از 6 گیگ پیشنهاد میشه. هرچند هر لپ تاپی هم که بخری به راحتی میتونی رمشو هم بعدا زیادتر کنی. مثلا برای باز کردن عکسی با رزولوشن تقریبی 9000 در 11000 پیکسل با کیفیت 300dpi (اسکن یه پوستر تقریبا 2 متر در 90 سانتی) در فتوشاپ ، رم 4 گیگ جواب نمی داد اما لپ تاپ با رم 6 گیگ جواب داد. برای کارت گرافیکی هم هرچند کارتهای گرافیکی خاص رندرینگ و 3d وجود داره مثل سری های quadro nvidia اما قیمتشون خیلی بالاست و صرف نداره و ثانیا تو لپ تاپ ها تو این رده از کارتها حق انتخاب زیادی نداری. به نظرم یه کارت گرافیک nvidia 640m یا 540m معمول هم جواب کاراتو میده.
اما یه چیزی رو هم فراموش کردی و اونم اندازه تصویر و کیفیت اونه که تو طراحی و ادیت تصاویر خیلی مهمه مخصوصا کیفیت رنگها و طبیعی بودن رنگها. معمولا برای اینکارا از لپ تاپ های با صفحه 17 اینچ به بالا استفاده میکنند مگر اینکه بخواین با وصل کردن لپ تاپ به یه مانیتور حرفه ای که از قبل دارین در هنگام انجام کارهای گرافیکی از تصویر بزرگتر و با کیفیت استفاده کنید که اونوقت اندازه و کیفیت تصویر لپ تاپ خیلی براتون تعیین کننده نیست.
خوبه خلاصه گفتم !!
parsicola دمت گرم توضیحات مفیدی دادی ممنونم
راستش تفاوت قیمت سونی f23 و msi ge70 حدود 300 بیشتر نیست واسه همین تصمیم گرفتم توی همین چند روز یدونه msi ge70 بگیرم که هم 17.3 اینچ است هم گرافیک و رم بالایی داره فقط یه سوال کوچیک دیگه برام مونده عزیزان:
سونی صفحه براق داره اما msi مات داره ! بعضی ها میگن مات بودن جالب نیست و رنگ ها و تصاویر رو خوب نشون نمیده و یجووریه ! من تجربه نداشتم از نزدیک ! اما سونی دارم الان راضی بودم تا حالا
کسی میتونه در این زمینه یکم راهنماییم کنه؟
parsicola
23-01-2013, 14:29
راستش تفاوت قیمت سونی f23 و msi ge70 حدود 300 بیشتر نیست واسه همین تصمیم گرفتم توی همین چند روز یدونه msi ge70 بگیرم که هم 17.3 اینچ است هم گرافیک و رم بالایی داره فقط یه سوال کوچیک دیگه برام مونده عزیزان:
سونی صفحه براق داره اما msi مات داره ! بعضی ها میگن مات بودن جالب نیست و رنگ ها و تصاویر رو خوب نشون نمیده و یجووریه ! من تجربه نداشتم از نزدیک ! اما سونی دارم الان راضی بودم تا حالا
سلام
من که همچین مطلبی رو نشنیدم که تصویر مات بدتر از براقه. اصولا صفحه های براق یه حس کاذب بهتر بودن تصویر رو به شما القاء میکنه چون با نعکاس نور اطراف به نظر تصویر براقتری دارند اما درکل کیفیت خوبی ندارند چون معمولا انعکاس همه چی از جمله عکس کله خودتو هم موقع کار روی تصویر میبینی !. از فروشندگان مشاوره نخواه که چرت و پرت جواب میدن. به هرحال من تصویر لپ تاپ های سونی رو ندید قبول دارم اما کیفیت تصویر این msi هم خوبه. مهمترین چیز برای شما طبیعی بودن رنگهاست و اینکه خوب کالیبره بشه و بهترین کار اینه که یه تصویر رو که رنگهاشو دقیق میشناسی همزمان توی هردو صفحه ببینی و مقایسه کنی. چیز دیگه ای به عقلم نمیرسه. دوستان دیگه شاید بهتر بتونن نظر بدن.
masoudmoosavy
23-01-2013, 15:34
سلام به همه
من داشتم تاپیک رو می خوندم با این حرف شما از خنده مردم :n19::n08::n08::n06:
داداش نگفتم بخندي كه ديدم اين دوستمون مياد خودشو ميكشه مام بش تيكه انداختيم اما حالا شما هم خنديدي نوش جونت :n02:
masoudmoosavy
23-01-2013, 15:43
شما هم درست میگی استاد گلم :n05: ادبیات ما انسانها واکنشیه به ادبیات طرف مقابل ! هرچند نوشتار نمیتونه احساس آدمو درست بیان کنه وگرنه من اصلا نخواستم به این دوستمون بتوپم و همهچی به شوخیه وگرنه اگه ناراحت شده من ازش عذر میخوام. اونم نظرشو داد البته مثل شما که میخوای نظر یکیو رد کنی به جای دلیل آوردن از روشهای ادبیات انگیزی مثل مردم از خنده ، ... استفاده میکنند. همچین میگن مردم از خنده که آدم فکر میکنه در مورد سیاه بودن ماست صحبت کرده!
من عدد و رقمو قبول ندارم برادر من . نتیجه عملی مهمه وگرنه هروقت بری سایت انویدیا یا AMD وقتی یه محصول جدید معرفی میکنند میگند دوبرابر سری قبلی سرعتشه ، 6 برابر کوفتشه !! زیاد با اعداد سعی نکن دلیل بیاری بلکه نتیجه نهائی تعداد فریم در بازیه. حتما خودتم میتونی یه لپ تاپ مخصوص گیم رو با یه PC با کانفیگ مساوی رو تست کنی و ببینی در عمل چقدر اختلاف فریم دارند. اگر هم اختلافی باشه اونقدری نیست ر که داری از خنده میمیری. شاید هم اختلاف برعکس باشه. :n18:. عدد و رقمو ولش کن استاد. خوبه خودتم قبول داری که تخصصی در جمع کردن PC و یا حداقل تعهدی وجود نداره و نتیجه اونی نمیشه که هزینه کردی! لذا هزینه ش هم احتمالا بالاتره و ثانیا شاید قدرتش بالاتر نشه و یا زیاد نشه و بجاش صاحب وسیله ای بشی که درنهایت از خریدش پشیمون بشی.
به هرحال ممنون از نظرت
مردم از خنده :n19::n19::n08::n08:
من می خواستم لپ تاب بگیرم کلا پشیمون شدم با همون pc حال میکنیم
ولی pc از لحاظ کیفیت و قیمت از لپ تاب بهتره
لپ تاب از همه لحاظ از pc بهتره
میگم عجب تاپیک پر ملاتی شدا خدا دوست داره
یه چیزی بهت بگم اونم اینه که قیمتها پایین نمیاد اینو مطمئن باش من در مسائل سیاسی و اقتصادی استادم مطمئن باش بالا بره پایین نمیاد
ShinGo1992
23-01-2013, 17:04
لپ تاپ واسه گیم می خواید فقط alienware مال dell یه سرچ بزنید همه چیز دستتون میاد
با سطر اخورتونم کاملا موافقم قیمتها دیگه هیچ وقت پائین نمیاد
کیفیت صفحه نمایش ge70 تقریبا میشه گفت عالیه اتفاقا براق نبودن تا حدودی حسن محسوب میشه البت سونی هم تو صفحه نمایش معرکست ge70 هم چیزی کم نداره مخصوصا فول اچ دی بودنش بازم بهتذه بری نمایندگی هاش هم تو ایرانه هم پایتخت هم رضا از نزدیک گذاشتند ببینی
لپ تاپ واسه گیم می خواید فقط alienware مال dell یه سرچ بزنید همه چیز دستتون میاد
با سطر اخورتونم کاملا موافقم قیمتها دیگه هیچ وقت پائین نمیاد
بله حرف شما درسته اما لپتاپ هاي بهتري هم براي گيم هستش مثل New Razer Blade ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه سايت Digikala با قيمت نا قابل 11 ميليون تومان براي فروش گذاشته
ارزون هم كه بله مطمعنا نميشه اما اميدوارم توي اين يه ماهه كه مونده به خريد گرون تر ازين نشه :n06:
hossein.is90
23-01-2013, 23:49
دوستان اولا اینکه خیلی چیزا یاد گرفتم تو این دو ساعته که این 17 صفحه رو خوندم ثانیا تو بحث به هم احترام بذارید و چون از بقیه بیشتر می دونید دانا بازی درنیارید واسه هم دیگه :n01:
الان فقط یه نوع ge70 داریم که اونم یه هفته تو مسابقات gaming ماتریکس استفاده شده یعنی نو نیست! قیمتش 3415
نوشم دیگه تو بازار نیست خوده شرکتم تو جردن برید ندارن بتون بدن ولی قدیم که نوش بود 3995(4 تومن دیگه! :n02:)
من خودم چون امتحان دارم فردا شنبه میرم بازار یه آمار می گیرم که بخرم یا نه ولی انصافا نمی ارزه 4 تومن!!!!!!!!!!
به y580 ام فک می کنم چون هر چی باشه lenovo دیگه :n05:
داداش برو ببين چيه داستان 3415 خوبه خيلي هم خوبه به نظر من تو مسابقات بودش آب بندي هم شده :n02:
احترام تو بحث ها هم اولويت تايپك هست ولي ديگه بعضي وقتا خيلي ميرن رو مخ آدم
VAHID1001
25-01-2013, 14:08
اقا من همه این 17 صفحه رو خوندم
من دنبال یه لبتاپ 15 اینچی هستم که برای گیم خوب باشه به نظر من ge60 , y580 خوب هستن توی همین تاپیک چند تا صفحه قبل خوندم که 10-15 درصد y580 از نظر گرافیک سرتره که فکر نکنم 10-15 درصد چیز قابل توجه باشه نهایتش بشه 4-5 فریم که با یکم دست کاری کارت گرافیک میشه جبرانش کرد اخه خود NVIDIA یه نرم افزار داره برای این کار من خودم الان گرافیک PC رو همین کارو کردم توی بعضی بازی ها مشکل حل شد ولی دما بالا رفت که با یه کولینگ خوب درستش کردم
ge60 قابلیت هایی داره که انحصاری مال msi هست مثل توربو بوست از یه فروشنده توی پاساژ ایران پرسیدم این مزیتش چیه گفت اولا دوتا گرافیک داره یکی intel hd4000 و gt650 این مزیت ge60 باعث کاهش مصرف باطری میشه بعدشم گفت وقتی توی بازی نیاز باشه اورکلاک میکنه خودش تا جایی که دمای زیاد اسیب نزنه ... پس با یه کول پد میشه کاری کرد که دما پایین بیاد ...
من به شخصه میخواستم ge70 بخرم ولی چون 17 اینچ هست دوست ندارم
lionf3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منم تا اخر این ماه پولم جور میشه بیا با هم بریم بخریم بلکه تخفیف بدن :n02:
باشه داش شد حتما
اما اين Y580 هم 2 تا گرافيك داره يكي آنبورد كه همون Intel HD 4000 و يكي هم GTX660
و در مورد اون قابليت هاي انحصاري هم درست ميگين چيزاي جالبي داره
از همه مهمتر سري Gaming بودن اين نوت بوك هست
اما باز مسئله اصلي بودجه منه كه ميترسم به همين Y580 هم نرسه:n28:
بعد شما قيمت گرفتي چند بود ؟؟؟؟ اگه بالاي 3300 - 3400 باشه كه فكر نكنم بگيرم
:n02:دوستان با توجه به اينكه دلار همينطور داره ميره بالا برنامه منم يه جور شد كه تو هفته ديگه به احتمال زياد ميگيرم و سوالات پيش و پا افتاده هميشگي::n02:
1-قبل از خريد به چه مواردي بايد توجه كنم؟؟
2-موقع خريد چه چيز هايي رو بايد چك كنم؟؟؟
و در آخر اينكه از همه دوستان كه تو اين چند مدت منو كمك كردن تشكر ميكنم
اخ يه سوال ديگه نزديك بود يادم بره:
الان Lenovo Y580 تو بازار چند هستش بالا 3300 رفته اگه بالا 3300 رفته بايد به گزينه هاي جانبي فكر كنم
حالا اين گرينه هاي جانبي رو جلو ما بزاريد دوستان:n16::n13:
VAHID1001
26-01-2013, 19:54
باشه داش شد حتما
اما اين Y580 هم 2 تا گرافيك داره يكي آنبورد كه همون Intel HD 4000 و يكي هم GTX660
و در مورد اون قابليت هاي انحصاري هم درست ميگين چيزاي جالبي داره
از همه مهمتر سري Gaming بودن اين نوت بوك هست
اما باز مسئله اصلي بودجه منه كه ميترسم به همين Y580 هم نرسه:n28:
بعد شما قيمت گرفتي چند بود ؟؟؟؟ اگه بالاي 3300 - 3400 باشه كه فكر نكنم بگيرم
اون روز گفت 3480 ولی الان توی سایت ماتریس زده 3495
VAHID1001
26-01-2013, 20:02
:n02:دوستان با توجه به اينكه دلار همينطور داره ميره بالا برنامه منم يه جور شد كه تو هفته ديگه به احتمال زياد ميگيرم و سوالات پيش و پا افتاده هميشگي::n02:
1-قبل از خريد به چه مواردي بايد توجه كنم؟؟
2-موقع خريد چه چيز هايي رو بايد چك كنم؟؟؟
و در آخر اينكه از همه دوستان كه تو اين چند مدت منو كمك كردن تشكر ميكنم
اخ يه سوال ديگه نزديك بود يادم بره:
الان Lenovo Y580 تو بازار چند هستش بالا 3300 رفته اگه بالا 3300 رفته بايد به گزينه هاي جانبي فكر كنم
حالا اين گرينه هاي جانبي رو جلو ما بزاريد دوستان:n16::n13:
ما پارسال از نمایندگی ماتریس یه دونه ge620 خریدیم واسه دوستم اولا پلمپ کارتن رو جلود خودمون باز کرد دوما وقتی دستگاه رو در اورد همه چیز توی کارتن سرجاش بود و سوم اینکه وقتی روشن کرد سیستم عاملش بار اول بود لود میشد و تنضیمات اولیه ویندوز سون اومد
بعدشم یادت نره چیزایی که اشانتیون میده رو بگیری :n02:
الان g55 asus
4 میلیونه
g70 دیگه چنده
من n55sl دارم ازش کاملا راضیم بازی far cry 3 رو با ultra بجز post fx تا 20 یا 25 فریم اجرا می کنه
ولی خداییش اصلا تو لپتاپ حال نمیده هیچ بازیی:(
اون روز گفت 3480 ولی الان توی سایت ماتریس زده 3495
منم امروز پاساژ پايتخت بودم نمايندگي ماتريس گفت نداريم!!!!!
مام با كلي تعجب برگشتيم:n04:
ما پارسال از نمایندگی ماتریس یه دونه ge620 خریدیم واسه دوستم اولا پلمپ کارتن رو جلود خودمون باز کرد دوما وقتی دستگاه رو در اورد همه چیز توی کارتن سرجاش بود و سوم اینکه وقتی روشن کرد سیستم عاملش بار اول بود لود میشد و تنضیمات اولیه ویندوز سون اومد
بعدشم یادت نره چیزایی که اشانتیون میده رو بگیری :n02:
حتما اگرم نخواست بده بهزور ميگم آقا اشانتيون مارو نميدي:n02:
الان g55 asus
4 میلیونه
g70 دیگه چنده
من n55sl دارم ازش کاملا راضیم بازی far cry 3 رو با ultra بجز post fx تا 20 یا 25 فریم اجرا می کنه
ولی خداییش اصلا تو لپتاپ حال نمیده هیچ بازیی:(
آره ممكنه برا بازيا با PC بيشتر حال بده تا لپتاپ اما من 1-به خاطر كاري كه داريم بايد لپتاپ داشته باشم تا بتونم جابهجاش كنم 2-لپتاپ انعطاف پذيري بيشتري داره مثلا از بازي كردن تو اتاقت خسته شدي لپتاپ رو بر ميداري ميبري تو حال يا آشپزخونه بازي ميكني :n02:
اقا من همه این 17 صفحه رو خوندم
من دنبال یه لبتاپ 15 اینچی هستم که برای گیم خوب باشه به نظر من ge60 , y580 خوب هستن توی همین تاپیک چند تا صفحه قبل خوندم که 10-15 درصد y580 از نظر گرافیک سرتره که فکر نکنم 10-15 درصد چیز قابل توجه باشه نهایتش بشه 4-5 فریم که با یکم دست کاری کارت گرافیک میشه جبرانش کرد اخه خود NVIDIA یه نرم افزار داره برای این کار من خودم الان گرافیک PC رو همین کارو کردم توی بعضی بازی ها مشکل حل شد ولی دما بالا رفت که با یه کولینگ خوب درستش کردم
ge60 قابلیت هایی داره که انحصاری مال msi هست مثل توربو بوست از یه فروشنده توی پاساژ ایران پرسیدم این مزیتش چیه گفت اولا دوتا گرافیک داره یکی intel hd4000 و gt650 این مزیت ge60 باعث کاهش مصرف باطری میشه بعدشم گفت وقتی توی بازی نیاز باشه اورکلاک میکنه خودش تا جایی که دمای زیاد اسیب نزنه ... پس با یه کول پد میشه کاری کرد که دما پایین بیاد ...
من به شخصه میخواستم ge70 بخرم ولی چون 17 اینچ هست دوست ندارم
lionf3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منم تا اخر این ماه پولم جور میشه بیا با هم بریم بخریم بلکه تخفیف بدن :n02:
تفاوت ١٥. و ١٧ اونقدر را هم كه فكر ميكني نيست به اندازه دو تا انگشت تقريبا بزرگتره اما عوضش فول اچديه فقط نميدونم اين ge70 بلوري رايت ميكنه يا نه لنوو رايت ميكنه
بله حوب ممكنه اينطور به نظر برسه اما در عمل هم بزرگ تره هم سنگين تر
در مورد اين حرفتون هم كه
گفتين بلوري رايت ميكنه يا لنوو متوجه منظورتون نشدم:n13:
بله حوب ممكنه اينطور به نظر برسه اما در عمل هم بزرگ تره هم سنگين تر
در مورد اين حرفتون هم كه
گفتين بلوري رايت ميكنه يا لنوو متوجه منظورتون نشدم:n13:
از لحاظ سنگینی که تو مشخصاتش نوشته 2.7 مثل بقیه
قسمت دومش سوالی بود از دوستانی که این مدل رو دارن میخواستم بدونم ge70 بلوری هم رایت میکنه یا فقط میخونه چون بعضی از دستگاها بلو ری دارند منتها رایت بلوری رو انجام نمیده فقط دی وی دی رایت میکنه میخواستم بدونم این یکی چه جوریه
grendier
28-01-2013, 17:48
دوستان به نظرتون خرید در این شرایط (:n28:) به صلاح هست یا نه ؟
به صلاح كه نيست اما خوب يكي مثل من تا گرونتر نشده مجبورم تو همين شرايط بگيرم
اما به نظر الانم بگيريم باز به نفعمون هست چون بعد از عيد ممكنه 2 برابر بشه
ممكن هم هست نصف بشه
به هر حال معمولا حتي خودم بخوام جواب سوالت رو بدم ميگم دست نگهدار اما باز به شرايط خودت بستگي داره :n27:
grendier
29-01-2013, 18:26
به صلاح كه نيست اما خوب يكي مثل من تا گرونتر نشده مجبورم تو همين شرايط بگيرم
اما به نظر الانم بگيريم باز به نفعمون هست چون بعد از عيد ممكنه 2 برابر بشه
ممكن هم هست نصف بشه
به هر حال معمولا حتي خودم بخوام جواب سوالت رو بدم ميگم دست نگهدار اما باز به شرايط خودت بستگي داره :n27:
من کاملا گیج شدم ! اگه الان بخوام بخرم به زور بتونم n55sl بگیرم.اگه صبر کنم شاید (:n14:) بتونم n56vz بگیرم.لعنت به ...
VAHID1001
30-01-2013, 21:12
منم امروز پاساژ پايتخت بودم نمايندگي ماتريس گفت نداريم!!!!!
مام با كلي تعجب برگشتيم:n04:
خوب زنگ میزدی خود ماتریس اصلا امکان نداره که نداشته باشن میرفتی دفتر فروش مرکزی ...
بلوار آفريقا، خيابان ناهيد غربی، پلاك 59
خوب زنگ میزدی خود ماتریس اصلا امکان نداره که نداشته باشن میرفتی دفتر فروش مرکزی ...
بلوار آفريقا، خيابان ناهيد غربی، پلاك 59
لازم به رفتن نيست ماتريس سايت داره اگه بزنه موجود نيست يعني نيست ديگه شماره نمايندگيهاشونم هست ميتونيد بهشون زنگ بزنيد
دوستان بالاخره من لپتاپ خریدم :n19:
Lenovo Z500 که خیلیم خوشگله اما متاسفانه تنها نکته منفی ای که داره کارت گرافیکش هست که Gt635 هستش
اما باز خدارو شکر همین رو تونستیم بگیریم
وقت شد یه ریویو کامل از دختر گلم (لپتاپم:n02:)براتون میزارم
قربون همه تون
فرزاد:n16:
grendier
31-01-2013, 00:03
Lenovo Z500 که خیلیم خوشگله اما متاسفانه تنها نکته منفی ای که داره کارت گرافیکش هست که Gt635 هستش
قربون همه تون
مبارکه ! به قول بروبچ سی پی یوش برات بچرخه !
ممنون از همتون خودم که خوشم اومده ازش فقط همین گرافیکش زده تو ذوقم وگر نه کانفیگش توپه
VAHID1001
31-01-2013, 19:24
قربون همه تون
مبارک باشه دادا :n02: من هنوز حتی وقت نکردم برم لباس بخرم چه برسه به لبتاپ :n30::n28:
VAHID1001
31-01-2013, 19:25
لازم به رفتن نيست ماتريس سايت داره اگه بزنه موجود نيست يعني نيست ديگه شماره نمايندگيهاشونم هست ميتونيد بهشون زنگ بزنيد
نمیدونم والا تو سایتش که چیزی نزده ولی فکر نمیکنم موجود نباشه
دوستان متاسفانه من به یه مشکل هر چند کوچیک اما اعصاب خورد کن بر خوردم اونم اینه که یکی از کلید های کیبورد دراومد:n04:
منم به هر بدبختی جاش زدم ام 2 بار روش میزنی باز در میاد
میخواستم ببینم این رو گارانتی محسوب میشه اگه تشخیص بدن به خاطره ضربه بودن اونوقت چی میشه؟؟؟
بعدشم میتونم همین یه دونه کلید رو تعویض کنن یا باید کل صفحه کلی عوض بشه
گارانتیشم ویستا هستش که به نظر بد نمیاد
ممنون میشم زود تر کمک کنید چون رو اعصابم هستش:n14:
grendier
01-02-2013, 11:29
دوستان لطفا لپتاپ تا 3 تومن FHD با گرافیک 635 یا 640 معرفی کنید.
VAHID1001
01-02-2013, 21:36
دوستان متاسفانه من به یه مشکل هر چند کوچیک اما اعصاب خورد کن بر خوردم اونم اینه که یکی از کلید های کیبورد دراومد:n04:
منم به هر بدبختی جاش زدم ام 2 بار روش میزنی باز در میاد
میخواستم ببینم این رو گارانتی محسوب میشه اگه تشخیص بدن به خاطره ضربه بودن اونوقت چی میشه؟؟؟
بعدشم میتونم همین یه دونه کلید رو تعویض کنن یا باید کل صفحه کلی عوض بشه
گارانتیشم ویستا هستش که به نظر بد نمیاد
ممنون میشم زود تر کمک کنید چون رو اعصابم هستش:n14:
ای بابا چه شانسی داری تو اگر ضربه نخورده ببر گارانتی وقتی ببینن دو روزه خریدی خودشون درست میکنن حالا جطوری اینطوری شد ؟ محکم کوبیدی روش ؟؟؟؟
نه بابا هیچی بهش نخورد از شانس ما تو خونه بودم داشتم نگاش میکردم حال میبردم
یهو دستم خورد دیدم ای بابا دراومد بعدا سعی کردم جاش بدم اما دیدم نخیر در میاد باز
خلاصه دیدم یکی از پینای زیرش لبش شیکسته حالا نمیدونم ببرم گارانتی یا ببرم جایی که ازش خریدم:n13:
دقیقا همین اتفاق برای من افتاد لپتاپ لنوو y480 گرفتم با گارانتی سریر جعبه لپتاپ رو باز کردم دیدم یکی از دکمه هاش یکی از پین هاش شکسته بود. بردم گارانتی اصلا قبول نکرد.کلی اونجا داد و بیدا کردم.
میگن ببر همون جای که خریدای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون شکستگیه قبول نمی کنند.
مگه داشتی می خریدی چک نکردی سالمه یا نه؟
تازه کیبردش هم اصلا تو بازار نیست چون تازه اومده....
به نظرم اون دکمه رو ببر پیش کسی که بتونه اول پین رو درست کنند.خییییلی بهتره....
Thor God
02-02-2013, 22:10
هه ، آخه آدم با يه دختر گل ( همون لپ تاپت ) اين جوري رفتار مي كنه؟( مزاح بود)
فكر نمي كنم چيزه خاصي باشه به احتمال زياد بايد فروشنده ، مشابه اين كليد رو داشته باشه يعني ازلپ تاپ هاي اوراق بر ميداره ميزاره رو لپ تاپت ! شما ببر حتما هست!
پ.ن :
حداكثر اينه كه پوله يه كيبرد جديد بايد پياده شي :n09:
ممنون از همه چی بگم والا دخـــــــــــی هستش به هر حال یکم نازک نارنجی:n09:
والا همین امروز صبح بردم پیش فروشنده گفت دکمه مشابه اون رو نداریم باید ببریم گارانتی که اونم دردسر خاص خودش رو داره
شانس نداریم ازین میترسم ببرم گارانتی رو گارانتی هم محسوب بشه اما بگن نداریــــــــــــــــــــ ـــــم نمیدونم اونموقع باید چی کار کنم:n28:
Thor God
03-02-2013, 16:09
درست ميشه داداش شما ببر به احتمال زياد دارن :n06:
parsicola
03-02-2013, 16:45
مبارکه برادر من. حالا چند خریدیش؟
یه بنچ مارک تست هم بزار برامون
حسابی شکستگی یکی از دکمه های کیبورد لپ تاپ نو رسیده تون حالمو گرفت واسه همین حالتو می فهمم. لنوو جان شما هم آره ... ؟!!
درمورد صفحه کلید معمولا گارانتی های پدر نسوخته زیر بار نمیرن!. واسه لپ تاپ دل xps L502x سه میلیون و خورده ای تومنی برادرم که شاخ کیفیت و کانفیگ دل هستش هم بعد از 2 ماه کیبوردش کلا قاطی کرد و اعداد و حروف رو فله ای و درهم میزد! اما زیر بار نرفتند و صد هزارتومن یه ماه پیش واسمون آب خورد . تازه صفحه کلید بدون نور زمینه انداختیم. اخیرا هم هارد دیسکش به طور کلی مرخص شد !! عجب کیفیتی داره این دل. پیشنهاد میکنم هیچوقت دل نخرید که مفت نمی ارزه. خیلی راحت میگن باید هاردش عوض شه. واسه همین ویندوز اورجینالش هم اگه بکاپ نداشته باشی میپره چون روی هارد ذخیره شده و اطلاعات و فایلهاتون رو هم ریکاوری نمی کنیم چون اصلا هارد قبلی رو پس نمی دیم. هارد هم بدون باز کردن کل لپ تاپ و باز شدن پلمپ دستگاه امکان دسترسی بهش وجود نداره واسه همین هم خودتون نمیتونید حرکتی بزنید ! بنازم طراحی رو. حالا خودتون قضاوت کنید. واسه همینه که میگن قبل خرید حسابی تحقیق کنید.
سگ MSI و ASUS می ارزه به کل DELL.
توی گارانتی ها ، گارانتی سونی هم که ایران رهجو هستش برخلاف تبلیغاتش اصلا خوب نیست و اگه مواظب نباشی و بفهمند زیاد سر درنمیاری از RAM دستگاهت هم کش میرن!!
ممنون از همه ایشالا درست بشه
با گارانتی ویستا 3150 تومن آب خورد برامون بنچمارک و یه ریویو کوچیک هم اگه بشه 5شنبه و جمعه وقت کنم درست میکنم تا همه حال کنیم:n02:
ممنون از همه ایشالا درست بشه
با گارانتی ویستا 3150 تومن آب خورد برامون بنچمارک و یه ریویو کوچیک هم اگه بشه 5شنبه و جمعه وقت کنم درست میکنم تا همه حال کنیم:n02:
رفیق انقدر بابت گرافیکش ناراحت نباش، هر چقدر هم که دنبال گرافیک شاخ تری بگردی بالاخره یه روزی قدیمی میشه دیگه، حالا دو ماه زودتر یا دیرترش خیلی فرقی نمیکنه. 635 هم خدائیش بد گرافیکی نیست...
حالا بگو ببینم لپ تاپت چه رنگیه؟
Thor God
07-02-2013, 12:59
حالا درست شد یا نه ؟! کیبرد رو می گم !
سفید هستش دوستان
داش Thor راستش به خاطر مشغله درس و ....
نتونستم ببرم گارانتی اما سه شنبه فکر کنم ببرم
از لحاظ گرافیک هم تو این هفته جواب داده انصافا
farcry 3 رو تو تنظیم مدیوم خیلی عالی و روون اجرا میکنه Black Ops رو هم با تنظیمات Ultra میاره مثه هلو
راستی دوستان میخواستم ببینم مایلید یه کلوپ برای طرفداران Z500 بسازیم؟؟؟؟؟
چند تا عکس از خود سایت Lenovo گذاشتم:n02:
ببینید اگه باز خواستین بگین بزارم
grendier
07-02-2013, 21:08
@ lionf3
لطفا یه چند تا بنچمارک بگیر و (fps (Frame per second بازیها رو تو حالت های مختلف بگو.z500 فول اچ دی نداره ؟
Thor God
08-02-2013, 10:56
اگه بچه ها هستن تو تالار كه اين مدل رو دارن حتما بساز ! البته بايد بتوني بچرخونيش يعني نقد و بررسي كني + بنچمارك و عكس و ...
آره میدونم واسه همین پرسیدم ازتون
اگرم وقت کنم صد در صد میچرخونم به شرطی که دوستای گلی
مثل شما بیاین و کمک کنین
فکر کنم بزنم چون سوال در مورد این لپتاپ داره زیاد میشه
تا ببینیم چی میشه :n02:
سلام به همه من asus k55vj گرفتم با این مشخصات : cpu c!7 3630 . ram 8 1600 . hard 750 7200rpm . grraphic nvidia 635.
یه سوال دارم که خیلی واجبه لطفا جواب بدین
:n01:
میخواستم بگم رو برچسب cpu رو لپ تاپم زده 2.4
وقتی cpu رو میزارم رو 100 % سرعتش میرسه به 2.3 میخواستم بدونم این بدون turbo boost یا با اون ؟
خیلی ممنون:n19:
دوستان تایپک کلوپ Z500 زده شد اگه میخوابن بیاین اونجا منتظر همتون هستم:n06:
سلام بچه ها ، لطفا کمکم کنید بین این دوتا لپتاپ گیر کردم کدومو بخرم! آخه فروشنده آشنا دارم و میگه این دوتا به بودجه شما میخوره!
لطفا سریع راهنماییم کنید :
این ایسوزه K55VD هست :
اینم لنوو Y-480 :
فروشنده میگه گرافیک لنوو یکم بهتر از ایسوزه هست و اینکه بلو ری داره!
از طرفی صفحه اش 14 اینچه! اما ایسوزه 15.6!
لطفا کمکم کنید...
parsicola
11-02-2013, 12:46
سلام بچه ها ، لطفا کمکم کنید بین این دوتا لپتاپ گیر کردم کدومو بخرم! آخه فروشنده آشنا دارم و میگه این دوتا به بودجه شما میخوره!
این ایسوزه K55VD هست :
اینم لنوو Y-480 :
لطفا کمکم کنید...
من بدون شک لنوو رو انتخاب می کردم.
1- لنوو کارت گرافیکش خیلی بهتره. هرچند 640m لنوو از نوع LE هستش اما 610M ایسوس حرفی واسه گفتن در برابرش نداره
2- لنوو سبکتره و جمع و جورتر واسه همین خیلی قابل حمل تره.
3- لنوو بلوری داره
4- لنوو یه پورت usb بیشتر داره
5- لنوو عمر باتری بیشتری داره
6- هرچند صفحه تصویر این دوتا رو از نزدیک ندیدم اما ندید راحت میشه گفت در شرایط یکسان تصویر 14 اینچی بهتر از تصویر 15.6 اینچی با همون رزولوشنه (هردوشون 1366*768 هستند) لذا چگالی پیکسل صفحه لنوو بیشتر از ایسوسه و این یعنی کیفیت بهتر
بازم بگم؟!
پردازنده ایسوس مواقعی که پردازنده در حداکثر توان خودش کار میکنه فقط درحدود نزدیک به 5 درصد میتونه سریعتر از لنوو باشه و این درمقابل مزایای دیگه لنوو چیز قابل به عرضی نیست.
به هرحال هردوشونو خوب از نزدیک ببین مخصوصا از لحاظ کیفیت ساخت اما به نظر میرسه لنوو کیفیت ساخت بهتری هم نداشته باشه کمتر هم نیست!
ممنون از راهنماییت ، منم تمایلم نسبت به لنوو بود...
خوبه مثل اینکه با کمک دوستان برند لنوو داره جا میفته بین کاربرا
در مورد کیفیت هم باید بگم که شک به دلتون را ندبن نمیخوام اقماز کنم
اما توی طراحی Z500 اگر کنار هم رده های خودش و برند هایی که ایرانی ها
یجورایی روش قسم میخورن(مثل سونی) بزاریم یه ریزه کاری هایی تو Z500
میبینین که واقعا جای تامل داره :n06:
دوستان امروز بالاخره بردم گارانتی لپتاپ رو به خاطر کلیدش که ماجراش رو به صورت مختصر در پایین براتون مینویسم:
خلاصه امروز رفتیم و با اعتماد به نفس گفتیم الان میان و کلی پشتیبانی و...........این حرفا
اما دیدیم نخیر تا فردا صبح هم بشنینیم هیشکی نمیاد بپرسه دردت چیه؟؟
خودم رفتم و گفتم مشکلم اینه و لپتاپ رو گرفته و دادن کارشناسا و بر خلاف
انتظارم گفتن:نه منم دیگه جوش آوردم و مدیرشون رو صدا کردن
و بعد از کلی حرف زدن باز گفت چون ضربه فیزیکی گارانتی محسوب نمیشه
منم گفتم آجه لپتاپی که 2 هفته نمیشه خریدمش و 3 میلیون پول بالاش دادم
چه طور ممکنه با زدن ضربه شکونده باشمش؟؟؟؟
خلاصه زیر بار نرفت و قرار شد تهیه بکنن و هزینه اش رو متقبل بشم حالا هزینه مهم نیست این برا من مهمه
که تو ایران واقعا گارانتی به چه معناست:n13:
هیچی دیگه اینم داستان ما بود با گارانتی ویستا
parsicola
12-02-2013, 16:14
دوستان امروز بالاخره بردم گارانتی لپتاپ رو به خاطر کلیدش که ماجراش رو به صورت مختصر در پایین براتون مینویسم:
خلاصه امروز رفتیم و با اعتماد به نفس گفتیم الان میان و کلی پشتیبانی و...........این حرفا
اما دیدیم نخیر تا فردا صبح هم بشنینیم هیشکی نمیاد بپرسه دردت چیه؟؟
خودم رفتم و گفتم مشکلم اینه و لپتاپ رو گرفته و دادن کارشناسا و بر خلاف
انتظارم گفتن:نه منم دیگه جوش آوردم و مدیرشون رو صدا کردن
و بعد از کلی حرف زدن باز گفت چون ضربه فیزیکی گارانتی محسوب نمیشه
منم گفتم آجه لپتاپی که 2 هفته نمیشه خریدمش و 3 میلیون پول بالاش دادم
چه طور ممکنه با زدن ضربه شکونده باشمش؟؟؟؟
خلاصه زیر بار نرفت و قرار شد تهیه بکنن و هزینه اش رو متقبل بشم حالا هزینه مهم نیست این برا من مهمه
که تو ایران واقعا گارانتی به چه معناست:n13:
هیچی دیگه اینم داستان ما بود با گارانتی ویستا
برادر گلم ، من که قبلا بهت گفتم که زیر بار نمیرند و کلا گارانتی حرف مفته ! . دفتر خدماتشون فقط واسه سرکیسه کردن مشتری هاست و همونطور که قبلا هم گفتم اگه بو ببرند که دور از جونتون در زمینه کامپیوتر یکم مثل من هالو شنبه تشریف دارین قطعات کامپیوترتون رو هم جابجا می کنند ! واسه همین به نفعتونه هیچوقت سراغشون نرید و مهمتر از همه موقع خرید لپ تاپ پول بیشتر واسه گارانتی فلان و بهمان گارانتی پدرسوخته ندین . تنه چندتا از این خدمات گارانتی ها قبلا به تنم خورده.
تنها کار مهم اینه که موقع خرید خوب و کامل لپ تاپ رو بگیرین دستتون و همه جور امتحانش کنید و با فروشنده هم تعارف نداشته باشین که بعضی وقتها خودشون از همه پدر سوخته ترند. حداقل اشکالات فیزیکی رو خوب دقت کنید. به نظرم یکی باید راهنمای خرید حضوری لپ تاپ رو با جزئیاتش کامل توضیح و آموزش بده و در اختیار همه بزاره
یه مثال واقعی از دهها تجربه خودمو براتون بگم:
لپ تاپ سونی وایو شرکتمون وقتی دکمه وایرلس رو on میکردی صفحه "مرگ آبی" میومد و کامپیوتر ریست میشد و وقتی گارانتی ایران رهجو بردند گفته بودند که بوردش ایراد داره و حدود 1 میلیون تومن هزینه تعمیرش میشه (روشون نشده بود به جای تعمیر بگن تعویض) . همکارا هم دیگه بیخیال تعمیر شده بودند و با وایرلس های usb به اینترنت وصل میشدند. وقتی موضوع رو به من گفتند مثل همه کسانی که یکم در حد جلبک از کامپیوتر سردرمیارند میدونستم که صفحه اصطلاحا "مرگ آبی" بیشتر به دلیل خرابی درایور و نرم افزاریه! واسه همین با نصب مجدد ویندوز مشکلشو حل کردم! یعنی بدون هیچ هزینه ای! و بدون کش رفتن هیچ قطعه ای از کامپیوتر! همشون هم وقتی باهاشون حرف میزنی انگار تو ناسا کار میکنند و ما هم یه مشت اورانگوتان نادان هستیم.! بی وجدان ها.
گارانتی Dell هم از همشون بدتر که قبلا گفتم ...
ایشا... دیگه گذرتون به این کلاهبردارهای کلاش نیفته
آره داداش خیلی بی شرف تشریف دارن
منم که دلم اونقدر پره از دستشون که نگو
نمیدونم واقعا داستان چیه
حرف هم که نمیشه زد خدارو شکر حتی تو جامعه مجازی
دوستان Dead Space 3 رو نصب کردم و خیلی عالی و روون آورد
حالا منتظر Crysis 3 هستم که تهیه اش کنم و بنصبم ببینم چه جوری میاره:n02:
sparda3000
28-02-2013, 01:20
این ایسوزه K55VD هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم لنوو Y-480 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا کمکم کنید...
من تنها راهنمایی که می تونم بکنم اینه که از فکر K55 بیا بیرون. خرابی زیاد داره
پیشاپیش عید رو به همه دوستای گل و بچه های انجمن تبریک میگم:n16:
امیدوارم سال 92 سال خوبی براتون باشه
دوستدارتون فرزاد
malmal1369
21-03-2013, 22:41
سلام بچه ها من برگشتم...عید را بهتون تبریک میگم...من در چند صفحه اول این تاپیک نظر گذاشته بودم و شدیدا دنبال ge70 MSI بودم که سه ماه پیش بود فکر کنم.....متاسفانه هنوز نخریدمش....ولی الان دوباره برگشتم که بگم دیگه این دفعه قطعا میخرم...فقط کسی میدونه الان ge 70 چنده ؟ میشه قیمت دقیق بدین؟ جایی هست که تقریبا قسطی بفروشه؟ چرا اینge 70 از لیست لپ تاب های ماتریکس حذف شده ؟:n04::n28: یکی جوااااااااااب بدههههههههه
malmal1369
27-03-2013, 16:06
یعنی هیچ کس نیست جواب مارو بده:n28::n27:
یعنی هیچ کس نیست جواب مارو بده:n28::n27:
سلام دوست عزیز شما چرا پ.م ندادی؟؟؟
والا الان که اصن فکر نکنم پیدا بشه اگر هم بشه
دور و بر 4 یا 5 میلیون باید باشه فکر کنم:n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.