ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Repair کردن ویندوز

HoJJaT_007
02-12-2012, 20:21
سلام

من نسخه فعلی ویندوزم Windows 7 Professional 64x هستش، که به دلیل مشکلاتی که با blue screen شدن دارم (خیلی اتفاق میفته و احتمال میدم مشکل از فایلای ویندوز باشه) قصد ریپیر کردن رو دارم.

وقتی dvd رو میذارم تو، از اون لیست پکیج همین نسخه که دارم (64) رو انتخاب میکنم و بعد Upgrade رو میزنم که ریپیر کنه اما بازم با این مواجه میشم:

The following issues are preventing Windows from upgrading. Cancel the upgrade, complete each task, and then restart the upgrade to continue.

You can’t upgrade 64-bit Windows to a 32-bit version of Windows. To upgrade, obtain a 64-bit version of the installation disc, or go online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

32-bit Windows cannot be upgraded to a 64-bit version of Windows. To upgrade, obtain a 32-bit version of the Windows installation disc.

مطمئن هستم که ویندوزم 64 هست و مطمئنم که دی وی دیم 64 چون از همین نصب کردم. الان مشکل دقیقا چیه؟

jafarian
03-12-2012, 00:46
این پیغامی که شما دریافت کردین گفته شده در repair کردن ویندوز شما فقط ویندوز نسخه 32 بیتی رو میتونید به 32 repair کنید یا که بلعکس درضمن برای عمل repair ویندوز باید از داخل ویندوز پیش برین طبق فایل پایین که قراردادم بصورت شکل نمایش داده شده:20:

repair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HoJJaT_007
03-12-2012, 15:57
یعنی dvd ویندوزی که دارم نمیتونه 64 رو ریپیر کنه ؟

jafarian
03-12-2012, 16:07
یعنی dvd ویندوزی که دارم نمیتونه 64 رو ریپیر کنه ؟

داخل همون متن بالا که به این موضوع اشاره شده که برای repair کردن ویندوز 7 بطور مثال نسخه 32 بیتی باید از همون dvd استفاده کنید که ویندوز با اون نصب کردین درضمن برای عمل repair باید طبق همون فایل آموزشی که لینکش قراردادم از داخل خود ویندوز برین.

HoJJaT_007
03-12-2012, 16:39
خب مشکل همینه دیگه dvd گردویی که من دارم همه نسخه ها رو داره 32 & 64.

وقتی Professional 64 انخاب میکنم اونو میگه.

jafarian
03-12-2012, 16:50
خب مشکل همینه دیگه dvd گردویی که من دارم همه نسخه ها رو داره 32 & 64.

وقتی Professional 64 انخاب میکنم اونو میگه.

ازطریق ویندوز به همون صورتی که من قراردادم اگر بازم پیغام دریافت کردین مشکل شما مربوط به همون dvd که میشه دارین پیشنهاد من اینه که ازویندوزهای داخل همین انجمن که بصورت تک هست دانلود کنیدنصب کنید داخلشم دستکاری نشده.