مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید لپ تاپ مهندسی تا سقف 2.5 میلیون
دوستان سلام
من دانشجوی ارشد مهندسی IT هستم و می خوام یه لپ تاپ خوب بخرم البته کارشناسی نرم افزار می خوندم برای همین هنوزم با نرم افزارهای مربوط به رشته کارشناسیم کار می کنم.
یه سیستم دستکتاپ دارم که قوی و سریعه اما برای رفت و آمد به دانشگاه مجبورم که لپ تاپ بخرم وگرنه نمی خریدم.
حالا اگه بخوام یه سیستم قوی داشته باشم که بتونه کارایی که تو PC انجام می دادم رو لپ تاپ هم انجام بدم چه مدل و برندی رو توصیه می کنید؟
البته با فتوشاپ و متلب هم کار می کنم.
ممنون می شم تجربیاتتون رو در اختیارم بدید
PersianEm0b0y
02-12-2012, 22:17
انتخاب اول : hp pavilion dv6 7030 Or hp pavilion dv6 6c50 Or hp envy 2136nr
انتخاب دوم : acer v3 ( به اچ پی اصلا نمیرسه و کلاس / کیفیت / و ...اچ پی رو نداره !)
البته قیمت 6c50 حدودا 2.5T هست اما envy تقریبا 2350 و 7030 نزدیکه 2650 هست !
بهترنی انتخاب : 7030 یا hp envy که دومی رقیب اصلی مک بوک اپل هست و غیر از اون تو کل دنیا رقیبی نداره !
اپیشنهادهارو از چپ بخونین اولین پیشنهاد 7030 هست !
انتخاب اول : hp pavilion dv6 7030 Or hp pavilion dv6 6c50 Or hp envy 2136nr
انتخاب دوم : acer v3 ( به اچ پی اصلا نمیرسه و کلاس / کیفیت / و ...اچ پی رو نداره !)
البته قیمت 6c50 حدودا 2.5T هست اما envy تقریبا 2350 و 7030 نزدیکه 2650 هست !
بهترنی انتخاب : 7030 یا hp envy که دومی رقیب اصلی مک بوک اپل هست و غیر از اون تو کل دنیا رقیبی نداره !
اپیشنهادهارو از چپ بخونین اولین پیشنهاد 7030 هست !
از راهنمائیتون بسیار ممنونم
من راجع به hp خیلی خوب نشنیدم نظرتون چیه؟
در ضمن این مدلایی که فرمودین وزن زیادی دارن و کارکرد باتریشون هم کمه. درسته؟
PersianEm0b0y
03-12-2012, 12:00
اصلا شک نکنین که اچ پی بهتره از برندهای دیگه !
خودم داشتم و میدونم چطوریه وگرنه پیشنهاد نمیدادم خودتونو تو دردسر بندازین .
نه بسیار وزن مناسبی دارن نسبت به کانفیگ شون ...
envy 2136 nr : 2.1 kg
pavilion dv6 7030 : 2.6 kg
hp pavilion 6c50 : 2.8 kg
اگه ممکنه بفرمائید چه برندی به درد مهندسا می خوره یا تو هر برند چه مدلایی برا مهندسا خوبه؟
PersianEm0b0y
03-12-2012, 12:08
نه لپ تاپ اینطوری نیست کدوم واسه مهندسه کدوم واسه دانشجوئه !
شما با توجه به کاربری تون و این که کدوم برند و طراحی هاشو دوس داری انتخاب می کنی .
به نظر من 7030 خیلی عالیه چون خیلی زیبا و با کلاسه و از طرفی کانفیگ و کیفیت بسیار بالا داره .
مدل های دیگه هم هستن از برندهای دیگه ولی خوب باز بستگی به سلیقه طرف داره که بپسنده یا نه !
اگر زیبایی برات مهم نیست می تونی مدل های دیگه رو هم ببینی .
نه لپ تاپ اینطوری نیست کدوم واسه مهندسه کدوم واسه دانشجوئه !
شما با توجه به کاربری تون و این که کدوم برند و طراحی هاشو دوس داری انتخاب می کنی .
به نظر من 7030 خیلی عالیه چون خیلی زیبا و با کلاسه و از طرفی کانفیگ و کیفیت بسیار بالا داره .
مدل های دیگه هم هستن از برندهای دیگه ولی خوب باز بستگی به سلیقه طرف داره که بپسنده یا نه !
اگر زیبایی برات مهم نیست می تونی مدل های دیگه رو هم ببینی .
خوب اگه مدلی باشه که زیبا نباشه ولی کیفیت و قدرت داشته باشه رو ترجیح می دم چون نمی خوام باش کلاس بزارم . من مقاصد علمی دارم:20:
راجع به کارکرد باتری مدل هایی که فرمودین نظرتون چیه؟
PersianEm0b0y
03-12-2012, 12:51
دوست عزیز من نگفتم اچ پی زیبا رو بخر ولی کیفیت نداره ...
گفتم اچ پی جزء معدود کمپانی هاست که همه ویژگی های مثل طراحی عالی / کیفیت بالا / امکانات / اسپیر بسیر خاص Beats Audio و ...رو باهم داره و مثل بعضی برندها نیست فقط یا کیفیت داشته باشه و یا بعضا زیبا که اونم وجود نداره !
گفتم اگر از اون دسته آدمایی هستی که به همه چی یکسان اهمیت میدن اچ پی عالیه وگرنه می تونی acer v3 رو هم برداری که اصلا انتظارات اچ پی رو نباید داشته باشی ...
در مورد سری apvilion dv6 7000 که ساخت 2012 هست اصلا تردید نکن که روی دستش نیست البته مدل های بالاتر که کانفیگ بالاتر هم داره که اونا بالای 3T هست ...
PersianEm0b0y
03-12-2012, 13:09
در نهاین به نظر من دو گزینه یکی عالیه و دیگری خوب !
1.hp pavilion dv6 7030
2.acer v3 i7 ...
acer کانفیگ بالاتری داره به لحاظ پردازنده و گرافیک اما اصلا تحت هیچ شرایطی اچ پی نمیشه و کیفیت / تاچ / اسپیکر و ...اچ پی رو نداره !
البته شما می تونی کانفیگ بالاتر اچ پی رو هم بخری که 3T هست .
پیشنهاد من : hp
hamid_IT63
03-12-2012, 16:24
مدل 8481G Acer کانفیگ خوبی داره . از نظر ظاهری هم ظریف و قشنگ هست . تا سه هفته پیش قیمتش 2600 تومن بود . الان 400 تومن ارزون شده . پنجشنبه بازار بودم قیمت کردم دیدم شده 2200 تومن . به نظرم یکی از بهترین انتخابها توی این رنج قیمته .
کانفیگ :
پردازنده: Intel® Core™ i5-2467M
حافظه: 4 گيگابايت
هارد ديسك: 500 گيگابايت
گرافيك: 1 گيگابايت GeForce
در نهاین به نظر من دو گزینه یکی عالیه و دیگری خوب !
1.hp pavilion dv6 7030
2.acer v3 i7 ...
acer کانفیگ بالاتری داره به لحاظ پردازنده و گرافیک اما اصلا تحت هیچ شرایطی اچ پی نمیشه و کیفیت / تاچ / اسپیکر و ...اچ پی رو نداره !
البته شما می تونی کانفیگ بالاتر اچ پی رو هم بخری که 3T هست .
پیشنهاد من : hp
باز هم از راهنمائی هاتون ممنونم
اگر بخوام یه i5 بخرم چه مدلی رو پیشنهاد می کنید. همانطور که عرض کردم من یه PC قوی دارم و فقط برای رفت و آمد به دانشگاه و ارائه به اساتید محترم لپ تاپ می خوام. با این اوضاع یه مدل که هم سرعتش خوب باشه و باتریشم زیاد دوام بیاره مثلا 7-8 ساعت و قیمتشم مناسب تر باشه مثلا حدودای 2.3 چی می تونه باشه؟
عزيز جان با اين مبلغ ميتوني i7 بگيري
يه نگاهي به برندايه ديگه بنداز
prance dark
24-12-2012, 10:52
hp pavilion m6 1070 se رو پیشنهاد میدم جالبه یک تایپیک زدم برای مقایسه hp 4540s , lenovo z580 , asus k55 vd آخرش با ویژگی هایی که پیدا کردم hp pavilion m6 1070 se رو گرفتم!
سلام میخوام ی لب تاب سونی بخرم با این مشخصات i5\4g ram\500 hard\1 be bala gerafic\15.6 \usb3 ham dashte bashe
میشه راهنماییم کنین ؟
کارمم it هستش رشتمم
it
asadi3077
03-01-2013, 16:53
منم رشته ام نرم افزاره و کارم برنامه نویسی
چرا میخوای بری یه برند گرون قیمت بگیری
دنبال یه برندی باش که ارزون باشه با بهترین کیفیت
من lenovo e530 گرفتم با همین مشخصات
اگه به برندش شک داری یه سر به اینجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%B3%D8%AE%D8%AA%DB%8 C-%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%AF-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NewDesigner
05-01-2013, 15:57
اگه ممکنه بفرمائید چه برندی به درد مهندسا می خوره یا تو هر برند چه مدلایی برا مهندسا خوبه؟
ببین یه سایتی هست که توی اون سایت میتونی برحسب کاربردی که از لپ تاپت انتظار داری ، مدل مورد نظرت رو پیدا کنی و لپ تاپهاش رو بر اساس کاربردهای مختلف(مهندسی، تجاری، مخصوی بازی و ..) دسته بندی کرده .
این سایته آدرسش: nb24.ir هست .
لینک لپ تاپهای مهندسی اش اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت مشخصات مدلهای مهندسیش رو نگاه کن و مدل دلخواهتو انتخاب کن .
به نظر من بیشتر به فکر مشخصات باش تا برند چون همشون یه کارو میکنن فقط پول برندو میگیرن من یه اینسپایرون دارم دو ساله مثل بنز داره کار میکنه و خیلیا میگن دل خرابیش زیاده اما استفاده ی درست شرطه
هر کاری کردی فقط سعی کن آی سون بگیری که یه دنیا فرقشه با آی فایو
saeed afshar
29-04-2013, 16:09
تا 2 میتونی 5760G ایسر بخری . اینم مدل خوبیه . کانفیگ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.