PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجور میتونم روی یک عـکس در webbrowser کلیک کنم؟

samadsam
01-12-2012, 16:29
سلام دوستان چجور میتونم روی یک عـکس در webbrowser کلیک کنم؟میتونید راهنماییم کنید...

szh_1367
01-12-2012, 19:53
سلام دوستان چجور میتونم روی یک عـکس در webbrowser کلیک کنم؟میتونید راهنماییم کنید...

سلام

نمیدونم دقیق منظور شما چی هست اما یک مثال در زیر قرار میدهم

هر زمان که روی عکسی در صفحه وب بروزر کلیک شود مسیج باکس نمایش داده میشود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samadsam
01-12-2012, 20:17
سلام

نمیدونم دقیق منظور شما چی هست اما یک مثال در زیر قرار میدهم

هر زمان که روی عکسی در صفحه وب بروزر کلیک شود مسیج باکس نمایش داده میشود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام ممنونم از راهنماییتون ولی این کد جواب نمیده خواهش میکنم به یه شکلی راهنمایی کنید چجور میتونم این کار رو کنم کارم خیلی گیره...
همینی که گفتید هست ولی با این تفاوت که میخوام روی یک عکس در webbrowser کلیک کنم. با تشکر...

szh_1367
01-12-2012, 23:52
سلام ممنونم از راهنماییتون ولی این کد جواب نمیده خواهش میکنم به یه شکلی راهنمایی کنید چجور میتونم این کار رو کنم کارم خیلی گیره...
همینی که گفتید هست ولی با این تفاوت که میخوام روی یک عکس در webbrowser کلیک کنم. با تشکر...

برای من که بدون مشکل جواب میدهد

نکنه منظور شما از web browser صفحه فایر فاکس و اینترنت اکسپلور هست ؟

این کدی که نوشتم مربوط میشه به یک web browser از ابزارهای سی شارپ

این کدی که نوشتم دقیقا عمل کلیک بر روی عکس رو انجام میدهد شما باید با استفاده از اسم عکس یا تکنیک های دیگر عکسی که مورد نظر شما است رو انتخاب و عملیات رو روی ان انجام دهید

samadsam
02-12-2012, 00:57
این کدی که نوشتم دقیقا عمل کلیک بر روی عکس رو انجام میدهد شما باید با استفاده از اسم عکس یا تکنیک های دیگر عکسی که مورد نظر شما است رو انتخاب و عملیات رو روی ان انجام دهید

نه کد خیلی خوبی هستش فقط مشکلم اینجاست چجور میتونم روی عکس مورد نظر کلیک کنم؟ اصلا یا کلیک روی تمامی عکس ها به چه شکل خواهد بود؟

ممنونم که زحمت کشیدید

szh_1367
02-12-2012, 16:20
نه کد خیلی خوبی هستش فقط مشکلم اینجاست چجور میتونم روی عکس مورد نظر کلیک کنم؟ اصلا یا کلیک روی تمامی عکس ها به چه شکل خواهد بود؟

ممنونم که زحمت کشیدید

شما باید بر اساس یک خصیصه عکس مورد نظر رو از بقیه جداکنید مثلا سایز ، پسوند ، حجم ، نام و . . . . این دیگه بر عهده شماست راه حل کلی رو خدمت شما عرض کردم

samadsam
02-12-2012, 17:30
ممنونم لطف بزرگی کردید نمیدونم حالا تست کنم ببینم چجور میشه.

HtmlElementCollection elc = this.webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input");
foreach (HtmlElement el in elc)
{
if (el.GetAttribute("type").Equals("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]")) // noooooo
{
el.InvokeMember("click");
}
}

samadsam
04-12-2012, 08:05
کس دسگه ای نمیتونه کمک داداشش کنه؟