ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نسخه لاغری به چاقی

Iᄃ乇 乃Ծリ
01-12-2012, 11:52
خوب بعد اینکه چکاپ دادم دیدم خوشبختانه هیچ مشکلی ندارم
و بدبختانه انگار لاغریم ارثیه:دی
اولش یه سوال چکاپ آزمایش ادرار نداره:-؟
من فقط آزمایش خون دادم
وقتی دکتر گفت میخوای چاق شی گفتم آره گفت یه نسخه واست میپیچم 40روزه 10کیلو چاق کنی!!!
حالا میخوام بدونم اینا چین داده بهم عوارض نداشته باشه؟
اولش که یه پودر داد مخصوص خودش 45تومن ناقابل حالا این معلوم نیست چیه ولی بقیه:
1- 2بسته قرص سیپروهپتادین
2-یک بسته (مولتی ویتامین مینرال) َAmerican super Pharmatex complex
3-یک بسته (قرص مخمر)Top levure
4- یک بسته 21st century ٍE-400 (کپسول ژلاتینی ویتامین 400E واحد)
5- 8 تا هم آمپول{ 4 تاش injection of vitamiin B complex with B12 چهارتای دیگه هم for intramuscular injection only
مصرف همه اینا باهم مشکلی ایجاد نکنه؟
اصلا همچین تجویزی درسته؟
نمیدونم چرا حس خوبی ندارم اصلا:41:
بعد تقریبا 10سال اولین بار دارم میرم دکتر تو این 10سال بخاطر هیچ بیماری پیش هیچ دکتری نرفتم ولی حالا....
به نظرتون مصرف همه اینا در روز + هفته ای یه آمپول عوارضش زیاد نیست؟

R O O T
01-12-2012, 14:08
يكي از دوستام همين كارو كرد مــرد !! -.-

dr_sohrab
04-12-2012, 23:25
نگران نباش به پزشکت اعتماد کن و بخور. غیر از سیپرو که اشتها اوره بقیه ویتامینن

Eblis 2011
04-12-2012, 23:37
به نظرم این چیزا رو واسه چاق شدن نخور .... همش عوارض داره ...... البته اعتماد به دکتر خوبه درصورتی که دکتر مدرکش قابل اطمینان باشه :sq_13: و با سابقه باشه .....

Iᄃ乇 乃Ծリ
05-12-2012, 19:15
به نظرم این چیزا رو واسه چاق شدن نخور .... همش عوارض داره ...... البته اعتماد به دکتر خوبه درصورتی که دکتر مدرکش قابل اطمینان باشه :sq_13: و با سابقه باشه .....

منم دقیقا همین نظر دارم ولی جبورا دارم میخورم:دی
غیر از پودرش که نمیدونم چیه از بقیه ترسی ندارم!
امیدوارم در اینده مشکلات فنی به بار نیاره:دی

Reza Azimy_RW
05-12-2012, 19:24
نه داداش مشکلی نداره من این پودرا که افلاتون و اینا رو که اینقد میگن بده یه مدت میخوردم غیر از اینکه به شدت روی اعصابم تاثیر میزاشت و عصبیم میکرد اون اوایل مشکل دیگه ای نداشت ( البته میدونم بالاخره تاثیرات منفی خودشو داره ) ولی نمیخاد اینقد وسواس به خرج بدی بخور با من :دی

شـیـفــو
05-12-2012, 19:48
شام به جای یه بشقاب یه دیس بخور ، راحت چاق میشی .
از انواع نوشیدنی های شکردار سرد مثل نوشابه دلستر و ایسک و ..... تا میتونی بخور .
وااای نمیدونی نوشابه مشکی با پفک چقدر خوب میشه .
چیپس دلستر هم خوب میشه .
این رژیم رو یه ما بگیر 20 کیلو چاق میشی .
عوارض = 0.01%

hamid_diablo
05-12-2012, 19:52
دوست عزیز به نظرم بهترین راه برای چاق شدن رفتن به باشگاه ورزشی بخصوص پرورش اندامه

با این ورزش هم میتونی اندام دلخواه خودت رو داشته باشی .هم تو روحیت تاثیر داره و اعتماد به نفستو بالا میبره.هم اینکه اشتهات به شدت بالا میره

Eblis 2011
05-12-2012, 19:54
منم دقیقا همین نظر دارم ولی جبورا دارم میخورم:دی
غیر از پودرش که نمیدونم چیه از بقیه ترسی ندارم!
امیدوارم در اینده مشکلات فنی به بار نیاره:دی

نمیخوام بترسونمت اما تو خوشبینانه ترین حالت سنگ کلیه و دیالیز تو آینده منتظرته .... فقط و فقط تغذیه مناسب و کامل .... جز این هیچ راه بی عوارضی برای چاقی سراغ ندارم ... دکتر هم یه چیزی گفته واسه خودش ....

Iᄃ乇 乃Ծリ
05-12-2012, 20:08
شام به جای یه بشقاب یه دیس بخور ، راحت چاق میشی .
از انواع نوشیدنی های شکردار سرد مثل نوشابه دلستر و ایسک و ..... تا میتونی بخور .
وااای نمیدونی نوشابه مشکی با پفک چقدر خوب میشه .
چیپس دلستر هم خوب میشه .
این رژیم رو یه ما بگیر 20 کیلو چاق میشی .
عوارض = 0.01%
مشکل اینجاست میل ندارم!
چیپس و دلستر و ماست موسیر و پفک و کلا این مواد مضر خوراک خودمه داداش:دی
ولی نمیدونم چرا اصلا چاق نمیشم با این چیزا!

دوست عزیز به نظرم بهترین راه برای چاق شدن رفتن به باشگاه ورزشی بخصوص پرورش اندامه
متاسفانه اصلا وقتشو ندارم البته دوتا دمبل گرفتم دارم چندتا حرکت باش میزنم خیلی خوبه
تازه شروع کردم به دوستان هم پیشنهاد میکنم اگه وقت ندارن حتما دوتا دمبل بگیرن +آموزش چنتا حرکتش از نت
فکر نمیکردم با دمبل این همه حرکت بشه زد
حالا ببینم این داروها چیکار میکنن الان 3روزه دارم مصرف میکنم و شدیدا متوجه اشتهای زیادم شدم!
در حدی که دیروز با دوستام بیرون بودم وقتی غذا خوردیم گفتن چی شده اولین باره میبینم کامل همه چیو خوردی!
حالا ببینیم آخر عاقبتمون چی میشه:دی

V E S T A
05-12-2012, 20:16
پودر نخورید میدونید اصلا ترکیباتش چیه ؟ مخصوصا افلاطون ..:18:

به فکر کبد و کلیه تون باشید پودر خیلی خطرناکه اگه خوب بود که دکتر تجویز میکرد .

چیزی که دکتر تجویز کرده همش ویتامینه ممکنه فقط به خاطر این همه ویتامین معدتون تعجب کنه! شاید استفاده همزمان همشون خوب نباشه ولی دکتر همونجور که دوستمون گفتن اگه مدرک درست حسابی داره یه

چیزی میدونسته که گفته ولی به نظر من این ویتامین ها رو از راه طبیعی یعنی میوه و سبزیجات و بعضی از غذاها مثل گوشت قرمز جگر ... دریافت کنید به همراه ورزش

سیپروهپتادین شدیدا اشتها آوره ولی من درباره عوارضش یه چیزایی شنیدم که در حد شنیده هاست نمیدونم چقدر واقعیت داره .

به نظرم حرف دکترتون رو گوش بدین بهتره .. یا اگه شک دارین تو اینجا از یه دکتر تغذیه درباره نسخه مشورت بخواین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Iᄃ乇 乃Ծリ
05-12-2012, 20:41
همونطور که گفتم این پودر ساخته خود دکتره!
یعنی خودش میفروشدش اصلا جای دیگه نیست
ساخت خودشه میریزه تو یه ظرف قهوه {منظورم اینه بسته بندی نداره!!!}
بابت سایت هم ممنون

Eblis 2011
05-12-2012, 20:47
همونطور که گفتم این پودر ساخته خود دکتره!
یعنی خودش میفروشدش اصلا جای دیگه نیست
ساخت خودشه میریزه تو یه ظرف قهوه {منظورم اینه بسته بندی نداره!!!}
بابت سایت هم ممنون

وای پس هنوز بدتر .... اصلا شاید تاییدیه از وزارت بهداشت هم نداشته باشه ...... واسه پر کردن جیب خودش و فروش محصولات دست ساخت خودش این پودرو تجویز میکنه ..... نخور برادر من نخور :sq_3:

Reza Azimy_RW
06-12-2012, 00:44
جواد جان در کل چاقی استعداد میخاد کسی که لاغره فابریک خیلی سخت چاق میشه ... زیاد درگیرش نباش همینجوری هیکلت مانکنی تره : دی

hamid_diablo
06-12-2012, 01:05
راستی اول ببین ضریب توده بدنیت چطوریاس .......منظورم همون BMI هستش

ببین چقدر کمبود وزن داری .بعد با یه برنامه ریزی میتونی راحت به وزن دلخواهت برسی

به نظرم از موادغذایی مثل ماکارونی . سیبزمینی . برنج . عدس و لوبیا زیاد استفاده کن.از میوه هایی مثل موز و انگور هم استفاده کن

صبحانه رو کامل بخور.همین صبحانه نخوردن باعث بی اشتهایی و بی حالی در ادم میشه....عسل و کره و مربا رو فراموش نکن

raana
06-12-2012, 19:03
برو باشگاه ....1-2 ساعت با دستگاه کار کن

بعدش پروتئین ،نشاسته ، مواد قندی بخور ....1-2 ماهه قشنگ جواب می گیری

و همون طور که hamid_diablo عزیز گفت : صبحانه کامل عسل،کره،مربا، خامه بخور

موادغذایی مثل ماکارونی . سیبزمینی . برنج . عدس و لوبیا،موز و انگور و شیرینیجات هم استفاده کن.