مشاهده نسخه کامل
: مشکل با ریستارت شدن ویندوز اکسپلورر در ویندوز7
david-ebi
01-12-2012, 04:40
دوستان سلام.من هر وقت که میخواهم وارد درایو f یا h سیستمم بشم سریعا بعد از باز شدن صفحه پیام windows explorer has stoped working یا یک چیزی تو همین مایه ها میاد و سریعا سیستمم یک ریستارت کوچک و سریع میکند و دوباره صفحه دستکتاپم بالا میاد.روی سیستمم هم کاسپراسکای قانونی و خریداری شده و بروز شده دارم و مطمئن هستم که از ویروس نیست.بدجوری گیر کرده ام.این درایوها را دفرگ هم کرده ام اما فایده نداشت.حتی آن گزینه مخصوص در فولدر آپشن که با کلمه lunch شروع میشود را هم تیک دار کرده ام تا 24 ساعت مشکلی نداشتم اما بعد از آن دوباره مشکل برگشت.لطفا بگویید که من چکار کنم؟
jafarian
01-12-2012, 16:25
روشهای پایین تست کنید :20:
روش اول
استارت منو رو باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنیددرکادری که باز میشه این دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو تایپ اینتر کنید بزارین تا 100 درصد کارانجام دهد اگر که حین عمل اسکن درخواست dvd شد شما dvd ویندوز 7 داخل دستگاه برای ادامه قراربدین
روش دوم
باز پنجره cmd رو طبق روش قبل اجرا کنید اینسری این دستور
داخل paste اینتر کنید بعدشم حرف y به نشانه تایید فشاربدین بعد سیستم ریستارت کنید بزارین کارش تا آخر انجام دهد
روش سوم
از طریق safe mode بالا بیاین بعد وارد درایو F یا اون یکی درایو ببینید میتونید بشین اگر که شدین اطلاعات اون درایو به داخل یک درایو دیگه کپی بعدشم اون درایو کلا فرمت کنید اطلاعات سرجای اولش باز paste کنید
روش چهارم
پنجره Folder Options اجرا کنید به سربرگ View برین اونجا چکمارک این گزینه
بزنید بعدک چکمارک این یکی گزینه رو به اسم
رو بردارین تایید اکی کنید بیاین بیرون از نوع تست کنید.
david-ebi
13-12-2012, 20:48
با انجام روش اول مشکلم حل شد.باید ببینم همینطور سالم میمونه یا نه؟در هر صورت از جواب فوق العاده عالی و کامل شما بسیار ممنونم.:n18:
david-ebi
14-12-2012, 22:56
متاسفانه باز هم بعد از 24 ساعت از حل مشکل دوباره این مشکل برگشت.حالا میخواهم از راه دومتان استفاده کنم ببینم جواب میدهد یا نه.:n27:
david-ebi
14-12-2012, 23:32
خوب راه حل دوم حتی برای 1 ثانیه هم مشکل را حل نکرد و میخواهم برم سراغ راه سوم.درضمن در راه حل چهارم در سربرگ view گزینه ای به نام
option to Display file icon on thumbnails وجود ندارد.الان راه چهارم را انجام دادم و سراغ راه سوم نرفتم و فقط گزینه always show icon را تیک دار کردم و آن گزینه دیگر همانطور که گفتم وجود نداشت.فعلا که مشکل حل شده.اما به احتمال زیاد 24 ساعته باشد.امیدوارم که اینطور نباشد.
david-ebi
17-12-2012, 00:32
دوستان الان 48 ساعت از زمانیکه راه حل چهارم جناب jafarian را بکار بستم میگذرد و هنوز ویندوز اکسپلورر سیستمم موقع ورود به اون درایوهایی که گفتم ریستارت نشده. خیلی خوشحالم و اشک شوق در حدقه چشمانم لانه گزیده:n28: امیدوارم که این خوشی پایدار باشد و بازهم ممنون جناب jafarian :n18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.