مشاهده نسخه کامل
: کپی dvd ویندوز 8 و بوتیبل نشدن ان
BEHZAD2007
30-11-2012, 19:36
سلام دوستان عزیز من dvd ویندوز رو کپی کردم ازش نمیشد ایمیج گرفت و حالا به dvd هم دسترسی ندارم سوالم اینه که چطوری میتونم این ویندوز رو بوتیبل کنم من با magic iso کار میکنم کدوم فایلشو باید برای بوت تنظیم کنم
به نظرم یه راه حل دگه ای هم داره اونم اینه که یکی از دوستان عزیز dvd ویندوز 8 رو با magic iso باز کنن و فایل بوتیبل رو سیو کنن و اینجا قرار بدن ممنون از توجه شما
ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
jafarian
02-12-2012, 00:40
شما این دو تا روش که میگم برین ببنید برای عمل میکنه یا که نه:20:
روش اول
فلش خودتون بصورت fat32 فرمت کنید بعدشم به سیستم وصل کنید بعدم کلیدهای Win+X همزمان فشار بدین از کادری که باز میشه گزینه command prompet admin انتخاب کنید بعد این فرامین پایین بترتیب با موس کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste برای هرکدوم اینتر کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته: بجای اون قسمت که من نوشتم select disk 1 منظور از شماره 1 درایوی میشه که فلش شما به اون اتصال داره که اگر از شما شماره 2 بود باید وارد کنید select disk 2 اینتر کنید شماره فلشم بعد از تایپ فرمان list disk میتونید مشاهده کنید بعدشم همون فایلهایی که دارین مربوط به ویندوز 8 میشه رو کلا روی فلش کپی کنید از طریق بوت فلش بالا بیاین بعد ببینید میتونید ویندوز نصب کنید یا که نه
روش دوم
ابتدا برنامه UltraISO رو از لینک پایین دانلود نصب کنید درمرحله بعد برنامه رو طبق شکل اول اجرا کنید بعد ابتدا طبق شماره 1 فایلهای ویندوز خودتون به پنجره مورد نظر دراگ کنید باموس طبق شماره 2 تو قسمت مورد نظر بعدش کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید طبق طبق شماره 3 تیک گزینه مورد نظر بردارین همینطور 4 بعدش طبق شماره 5 تیک گزینه مورد نظر بزنید اکی کنید بعدش طبق شکل دوم طبق شماره 6 روی منوی file کلیک کنید از زیرمنوش گزینه save as طبق شماره 7 انتخاب کنید طبق عکس سوم طبق شماره 8 همون اسمی که مشخص کردم بدین طبق 9 فرمتشم همونی که مشخص کردم بزارین باشه طبق شماره 10 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تا فایل شما به فرمت iso ساخته بشه دراین مرحله برنامه Windows 7 USB / DVD Download Tool رو دانلود طبق شکل 4 اجراش کنید تو شماره 11 مسیر فایل iso رو به برنامه بدین تو شماره 12 هم روی دکمه next کلیک کنید .
UltraISO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Windows 7 USB / DVD Download Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BEHZAD2007
02-12-2012, 15:00
مرسی جعفریان عزیز خدا خیرت بده جواب دادی
نمیشه از magic iso استفاده کرد و فایل بوتیبلشو سیو کرد و اپلود کرد اینطوری بهتر نمیشه؟
ممنون میشک کمک کنید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jafarian
02-12-2012, 16:29
مرسی جعفریان عزیز خدا خیرت بده جواب دادی
نمیشه از magic iso استفاده کرد و فایل بوتیبلشو سیو کرد و اپلود کرد اینطوری بهتر نمیشه؟
ممنون میشک کمک کنید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این روشی که من گفتم همینطور که داخل عکسم مشاهده میکنید تنظیماتش فقط ازطریق برنامه Ultra iso که میتونید انجام بدین ویندوز بصورت بوت در بیارین برنامه magic iso فاقد این تنظیمات شما این دو تا روش تست کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.