PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال سازی NET Framework 3.5 صددرصد کسایی که تا حالا نتونستن بیان تو

saeid72
30-11-2012, 13:39
خب این مشکلتون برمیگرده به ناقص بودن فولدر sxs در dvd ویندوزاتون که یا ویندوزتون نسخه N هستش یا AIO هستش
حالا دو راه دارید یا نصب افلاین یا اینکه این فولدر رو کاملشو داشته باشید یا انلاین نصب کنید اگه پیدا کردم لینکشو میزارم مشکل همتون حل میشه
خب پیداش کردم

منبع:فروم سافت 98
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:h:\sources\sxs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جای h اسم درایو که فایلو از فشرده توش خارج کردیدی و به جای source اسم فولدر و اگه باز توش فولدر بود sxs اسم اون یکی فولدر
در ضمن cmd باید در حالت admin اجرا بشه
از یکی از اپلودسنترهای زیر دانلود کنید
لینک مستقیم از شرکت مهدسی پرند البته با حجم بیشتر(احتمالا همراه اموزش باشه)
اگه رمز عبور خواست

NAJAF1
03-12-2012, 14:12
سلام دوست عزیز اگه میشه یه لینک مستقیم از اون پوشه بزار من اینترنت موبایل استفاده میکنم نمیتونم این فایل ها رو دانلود کنم.

اگه میشه تو یکی از اپلود سنتر های رایگان که لینک مستقیم میدن اپ کنید ما هم بتونیم استفاده کنیم

خدا اجرت بده.

نازنین.جلودار
03-12-2012, 22:01
سلام دوست عزیز اگه میشه یه لینک مستقیم از اون پوشه بزار من اینترنت موبایل استفاده میکنم نمیتونم این فایل ها رو دانلود کنم.

اگه میشه تو یکی از اپلود سنتر های رایگان که لینک مستقیم میدن اپ کنید ما هم بتونیم استفاده کنیم

خدا اجرت بده.

شما که از موبایل استفاده میکنید این فایل و .net به چه دردتون میخوره؟!

NAJAF1
04-12-2012, 06:52
شما که از موبایل استفاده میکنید این فایل و .net به چه دردتون میخوره؟!

من گفتم از اینترنت موبایل واسه دانلودش میخوام استفاده کنم با لپ تابم نمیشه سرعت اینترنتش خیلی پایینه

saeid72
04-12-2012, 12:38

خدا اجرت بده.
لینک مستقیم درجا کلا تو هیچ اپلودسنتر رایگانی نیست بلاخره باید برید به سایتش و روی دانلود کلیک کنید تا لینک دانلود بگیرید
به هر حال من الان توی دوتا اپلودسنتر دیگه اپلود کردم کلا 4 تا الان هست با هر کدوم تونستی دانلود کن

NAJAF1
04-12-2012, 15:38
لینک مستقیم درجا کلا تو هیچ اپلودسنتر رایگانی نیست بلاخره باید برید به سایتش و روی دانلود کلیک کنید تا لینک دانلود بگیریدبه هر حال من الان توی دوتا اپلودسنتر دیگه اپلود کردم کلا 4 تا الان هست با هر کدوم تونستی دانلود کنممنون گلمفعلا مشکل دانلود فایل مرتفع شد!انشالله اون مشکل اصلی هم به لطف راهنمای شما برطرف شه.

saeid72
04-12-2012, 19:22
انگار میخواست شما دانلود کنید بعدا پیدا بشه:31:
شرکت پرند یا همون کینگ خودمون لینک مستقیمش رو گذاشته:31:
البته حجمش بیشتره نمیدونم احتمالا خوب فشرده نکردن(احتمالا همراه اموزش باشه)
به پست اول اضافه شد
اگه رمز عبور خواست

ramsam2
05-12-2012, 14:28
کجا بپرسم اخه؟؟؟