ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مادربرد در کراس فایر بعد از آپیدت بایوس

happyfeat
30-11-2012, 13:03
سلام خدمت همه دوستان
دوستان من دیروز بایوس مادربرد م رو به ورن 3.1 آپدیت کردم اما بیه مشکل بدی باهاش پیدا کردم
من از دو کارت گرافیک استفاده می کنم و اونها رو با هم کراس کردم. حالا مشکل اینه که بعد آپدیت بایوس وقتی سیستم رو روشن می کنم برای یک احظه فن های سیستم روشن میشه و مجدد خاموش میشه و باز روشن میشه این کار تا وقتی ادامه داره که من دکمه کلیر سیموس رو از پنل پشت مادربرد فشار بدم و وقتی سیموس رو پاک می کنم سیستم بوت میشه و مشکلی نداره .
اما وقتی که یکی از کارت ها رو در میارم این مشکل رو ندارم و سیستم در حالت Single Gpu مشکل نداره و وقتی روشنش میکنم بدون Clear cmos بوت میشه. پس هر چی هست برمیگرده به کراس فایر
لطفا دوستانی اگه اطلاعی در این مورد دارن راهنمایی کنند.
ممونون از همه . مشخصات سیستم هم در زیر براتون مینویسم

cpu : intel 2500 k
mb : asrock p67 Extreme 4
Vga : 6950 crossfirex
ram :8 gig A-DATA 1600
Power :885 green

EXTREME
30-11-2012, 14:03
چون قبل از آپدیت بایوس مشکلی نداشتین و بعد از آپدیت این مشکل ایجاد شده هرچی است دو حالت داره
یا این مشکل از تنظیمات بایوس است یعنی بایوس جدید یک سری تنظیمات در حالت دیفالت دارد که با بایوس قبلی فرق داشته شما باید تنظیمات بایوس رو چک کنید و clear cmos فایده نداره

دوم اینکه این ورژن بایوس مشکل داره کلا و باید به ورژن قبلی برگردین
شما از کدوم سرور بایوس رو دانلود کردین ؟

باید از سرور آسیا دانلود کنید

happyfeat
30-11-2012, 14:39
چون قبل از آپدیت بایوس مشکلی نداشتین و بعد از آپدیت این مشکل ایجاد شده هرچی است دو حالت داره
یا این مشکل از تنظیمات بایوس است یعنی بایوس جدید یک سری تنظیمات در حالت دیفالت دارد که با بایوس قبلی فرق داشته شما باید تنظیمات بایوس رو چک کنید و clear cmos فایده نداره

دوم اینکه این ورژن بایوس مشکل داره کلا و باید به ورژن قبلی برگردین
شما از کدوم سرور بایوس رو دانلود کردین ؟

باید از سرور آسیا دانلود کنید

ممنون از راهنمایی تون دوست من
من بایوس رو از سرور آسیا دانلود کردم و از داخل ویندوز نصب کردم چون فایل نصبش اینطور بود
با سرچی که تو نت زدم یکی دیگه هم با کراس فایر همین مشکل رو رو این بایوس داشته . فکر می کنم میشکل از بایوس باشه چون کل تنظیمات بایوس رو گشتم ولی چیز خاصی مربوط به تنظیمات گرافیک پیدا نکردم
موضوع دیگه اینکه تو لینک زیر که برای بایوسی هستش که ریختم گفته بعد از آپدیت به این ورژن دان گرید نکنید به ورژن پایین تر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما تولینک زیر یه ورژن بتا برای نصب گذاشته به نام L2.1 H که نمی دونم بریزمش یا نه با اینکه تاریخش جدید تر از ورژنی هستش که من ریختم

حالا به نظرتون دان گرید کنم به این بتا اتفاق خاصی میافته ؟!
بایوس های آلفای ورژن های پایین تر رو هم همه رو پاک کرده
ممنون میشم یه راهنمایی در این ضمینه کنید

EXTREME
30-11-2012, 14:53
ممنون از راهنمایی تون دوست من
من بایوس رو از سرور آسیا دانلود کردم و از داخل ویندوز نصب کردم چون فایل نصبش اینطور بود
با سرچی که تو نت زدم یکی دیگه هم با کراس فایر همین مشکل رو رو این بایوس داشته . فکر می کنم میشکل از بایوس باشه چون کل تنظیمات بایوس رو گشتم ولی چیز خاصی مربوط به تنظیمات گرافیک پیدا نکردم
موضوع دیگه اینکه تو لینک زیر که برای بایوسی هستش که ریختم گفته بعد از آپدیت به این ورژن دان گرید نکنید به ورژن پایین تر

اما تولینک زیر یه ورژن بتا برای نصب گذاشته به نام L2.1 H که نمی دونم بریزمش یا نه با اینکه تاریخش جدید تر از ورژنی هستش که من ریختم

حالا به نظرتون دان گرید کنم به این بتا اتفاق خاصی میافته ؟!
بایوس های آلفای ورژن های پایین تر رو هم همه رو پاک کرده
ممنون میشم یه راهنمایی در این ضمینه کنید

از طریق خود بایوس هم از طریق instant flash میتونید اقدام به آپدیت بایوس و brows کردن اون انجام بدین
من چیزی که در سایت مینتون دیدم همین ورژنی است که آپدیت کردین و ورژن دیگه ای ندیدم
بهتره بایوس بتا رو سیستم نریزین ممکنه یک سری باگ هایی داشته باشه
شما باید به ورژن قبلی برگردین اگه اینکار نه از بایوس و نه از طریق ویندوز مقدور نباشه و با ارور روبه رو بشین باید ببرید بیرون با پروگرمر اینکارو بکنند
مشکل شما هرچی است از بایوس است