مشاهده نسخه کامل
: مشکل کج اسکن گرفتن
farhad_persona
29-11-2012, 21:37
سلام به همه بزرگواران این بخش
آقا ما یه اسکنر جنیوس Colorpage داریم که وقتی کاغذ A4 میگذاریم عکس رو کج اسکن میکنه. ما صاف میگذاریم ولی این کج اسکن میکنه.
این نمونش هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کارش کنیم؟
سلام دوست عزیز
دستگاه شما Document Feeder داره یا Flatbed هست؟
farhad_persona
30-11-2012, 11:13
سلام دوست عزیز
دستگاه شما Document Feeder داره یا Flatbed هست؟
والا یه صفحه شیشه ای تخت داره که فکر کنم همون Flatbed میشه . اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر Document Feeder بود می تونستم کمکتون کنم اما این مدلی چیزی به ذهنم نمی رسه، بیشتر باید از طریق سعی و خطا مشکل رو پیدا کنید.
تعویض درایور و نرم افزار رو امتحان کردید؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-12-2012, 00:36
سلام .
مطمئن هستین که کاغذ رو کج نمیذارید تو اسکانر و اون کاغذ هم خودش تصویرش کج نیست؟
مثال:
اگر یک شناسنامه رو روی A4 کج کپی کنید بعدش کاغذ رو صاف و مستقیم بذارید توی اسکانر ,باز هم تصویرش در کامپیوتر کج میشه .
farhad_persona
01-12-2012, 15:12
سلام .
مطمئن هستین که کاغذ رو کج نمیذارید تو اسکانر و اون کاغذ هم خودش تصویرش کج نیست؟
مثال:
اگر یک شناسنامه رو روی A4 کج کپی کنید بعدش کاغذ رو صاف و مستقیم بذارید توی اسکانر ,باز هم تصویرش در کامپیوتر کج میشه .
آره تصویر خودش صاف هست. چند تا کاغذ دیگه و عکس دیگه هم امتحان کردم با سایزهای مختلف .
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-12-2012, 15:45
سلام . راستی شما نگفتین نو هست سا دسته دوم ؟ اگر دست دومه , قبلا درست بوده ؟ بنده روزانه صد تا کاغذ اسکن میکنم و با دیدن اون خطِ تیره در بالای تصویرتون و پائینش مطمئن هستم که اون سایه ی لبه ی بالا و پائین کاغذ هست که کج گذاشته شده تو اسکانر . اما شما میگین مطمئنید که نه کاغذ کج بوده نه تصویر روی کاغذ . پس فقط یک احتمال داره که تا حالا ندیدم و اون اینه که لامپ داخل اسکانر کج هست !!!! البته احتمالش یک در میلیون هم کمتره . در رو باز کنید لامپ رو ببینید کج نباشه تو جاش . اگر تازه خریدینش ببرید عوضش کنید اما اگر دست دومه و قبلا اینجور نبوده , شاید ضربه خورده و لامپش کج شده تو جاش
farhad_persona
01-12-2012, 19:32
سلام . راستی شما نگفتین نو هست سا دسته دوم ؟ اگر دست دومه , قبلا درست بوده ؟ بنده روزانه صد تا کاغذ اسکن میکنم و با دیدن اون خطِ تیره در بالای تصویرتون و پائینش مطمئن هستم که اون سایه ی لبه ی بالا و پائین کاغذ هست که کج گذاشته شده تو اسکانر . اما شما میگین مطمئنید که نه کاغذ کج بوده نه تصویر روی کاغذ . پس فقط یک احتمال داره که تا حالا ندیدم و اون اینه که لامپ داخل اسکانر کج هست !!!! البته احتمالش یک در میلیون هم کمتره . در رو باز کنید لامپ رو ببینید کج نباشه تو جاش . اگر تازه خریدینش ببرید عوضش کنید اما اگر دست دومه و قبلا اینجور نبوده , شاید ضربه خورده و لامپش کج شده تو جاش
والا اینو چند سال پیش داداشم با کامپیوترش خرید و تا الان استفاده نکرده بود! من اینو از تو انبار اوردم . احتمال داره لامپش کج شده باشه. من خودم میتونم بازش کنم یا کار من نیست؟ هیچ پیچی چیزی روش نمیبینم.
راستی ممکنه مشکل از برنامه باشه ؟ از Masters ITC Scanitto Pro v2.14 استفاده میکنم.
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-12-2012, 19:50
سلام . البته مشکل چندان مهمی نیست . فقط کافیه حالا که اون کج اسکان میکنه شما هم بر عکسش عمل کنید و کاغذ رو کمی کج بذارید تو اسکانر :20: . برای ممطمئن شدن از کج نبودنش نیازی نیست باز بشه . در رو باز بذارید و از تو کامپیوتر دکمه ی اسکن رو بزنید . به محض اینکه لامپ چند سانت حرکت کرد از برق بکشینش یا با دکمه ی پشتش خاموشش کنین و با دقت زاویه ی لامپ رو چک کنید . باید کاملا موازی با بالا و پائین باشه . موقع روشن شدنش به لامپ نگاه نکنید چون نورش برای چشم ضرر داره.
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2012, 12:23
سلام. لطفاً نتیجه ی کار رو اطلاع بدین که علتِ این مشکل رو پیدا کردین یا نه و از چی بود . با تشکر .
farhad_persona
02-12-2012, 21:35
والا حل نشد نه . ولی خب احتمالاً بشه با فوتوشاپ این عکس ها رو صاف کرد. به هر شکل من از شما تشکر میکنم .
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2012, 21:48
والا حل نشد نه . ولی خب احتمالاً بشه با فوتوشاپ این عکس ها رو صاف کرد. به هر شکل من از شما تشکر میکنم .سلام . نیازی به فتوشاب نیست . حالا که اون کج اسکن میکنه شما هم کاغذها رو کم کج بذارین تو اسکانر .
سلام دوست عزیز
با نرم افزار ACDSee به راحتی می تونید اون عکس ها رو صاف کنید، حتی دسته ای!
farhad_persona
03-12-2012, 15:13
سلام دوست عزیز
با نرم افزار ACDSee به راحتی می تونید اون عکس ها رو صاف کنید، حتی دسته ای!
با ACD چه طور میشه ؟ اگر بشه خیلی خوبه دیگه من فوتوشاپ نصب نکنم
من از ACDSee Pro 4 استفاده می کنم. در یه مجموعه عکس که همه اون مشکل رو دارن یکی رو باز کنید و وقتی باز شد Enter رو بزنید. بعد اون عکس های مشکل دار رو انتخاب کنید و Alt+Ctrl+B رو بزنید. در قسمت Rotate می تونید عکس های تحت زاویه ای خاص بچرخونید. سایر گزینه ها هم با آزمون و خطا متوجه میشید چی هستن. (زاویه رو می تونید حتی ممیز دار بزنید، مثلا 1.675 درجه)
موفق باشید
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-12-2012, 15:53
سلام . بهتره به جای پیدا کردنِ حل برای صاف کردنِ تصویر در کامپیوتر بگردیم دنبال علتِ مشکل که اصلاً به چه حقی تصویر کج میشه ؟ :20: به نظرم علتش رو پیدا کردم . واردِ تنظیماتِ اسکنینگ بشین و automatically straighten the image رو از کار بندازید . منتظر نتیجه ی کار هستیم . بگوشم ... :20:
farhad_persona
03-12-2012, 19:15
من از ACDSee Pro 4 استفاده می کنم. در یه مجموعه عکس که همه اون مشکل رو دارن یکی رو باز کنید و وقتی باز شد Enter رو بزنید. بعد اون عکس های مشکل دار رو انتخاب کنید و Alt+Ctrl+B رو بزنید. در قسمت Rotate می تونید عکس های تحت زاویه ای خاص بچرخونید. سایر گزینه ها هم با آزمون و خطا متوجه میشید چی هستن. (زاویه رو می تونید حتی ممیز دار بزنید، مثلا 1.675 درجه)
موفق باشید
ممنونم دوست عزیز
سلام . بهتره به جای پیدا کردنِ حل برای صاف کردنِ تصویر در کامپیوتر بگردیم دنبال علتِ مشکل که اصلاً به چه حقی تصویر کج میشه ؟ :20: به نظرم علتش رو پیدا کردم . واردِ تنظیماتِ اسکنینگ بشین و automatically straighten the image رو از کار بندازید . منتظر نتیجه ی کار هستیم . بگوشم ... :20:
کجا برم ؟ تو نرم افزار همچین گزینه ای نبود دوست عزیز
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-12-2012, 19:30
سلام . باید تو قسمت تنظیمات اسکنینک یا سِتّینگ باشه یا preference . اگر پیداش نکریدن از قسمتِ help نرم افزار اسکنر استفاده کنید و کلمه straight رو سرچ کنید ببینید نتیجه چی میشه . یا auto straight. مشخصات کامل دستگاه رو هم لطف کنین بدین یه گشتی تو نت بزنیم ببینیم چیزی در مورد این مشکل هست . مارک دستگاه .... مدل ......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.