ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دسترسی به اینترنت در سرویس مترو ویندوز 8

aloo00che
29-11-2012, 17:52
دوستان آیا راه حلی هست که بتونیم داخل مترو ویندوز 8 دسترسی به اینترنت داشته باشیم؟
من حتی از اینترنت اکسپلور داخل مترو هم نمیتونم استفاده کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید :sq_7:

shadow_inet
29-11-2012, 19:12
سلام دوست عزیز. من ویندوز هشت نصب کردم و دارم از تمامی امکاناتش مثل sky drive و map و هر چیزیش که فکر کنی استفاده می کنم. شما باید ویندوزتو از اول نصب کنی، البته باید ویندوزتو با بهترین کرکی که هست کرک کنی و از ویندوز پدر و مادر داری استفاده کنی. وقتی که نصبش کردی اولین کاری که می کنی اینه که قسمت آپدیتو غیر فعال کن حتی اگه آپدیتایی که میخوای بگیری مهم باشند. اون موقع میتونی استفاده کنی. اگه هم خواستی با وی چی ان !!! یه امتحانی کن شاید کارت راه بیوفته. من که با وی چی ان!!! امتحان کردم راحت تونستم از قسمت Store استفاده کنم و نرم افزار دانلود کنم.

aloo00che
29-11-2012, 19:24
سلام دوست عزیز. من ویندوز هشت نصب کردم و دارم از تمامی امکاناتش مثل sky drive و map و هر چیزیش که فکر کنی استفاده می کنم. شما باید ویندوزتو از اول نصب کنی، البته باید ویندوزتو با بهترین کرکی که هست کرک کنی و از ویندوز پدر و مادر داری استفاده کنی. وقتی که نصبش کردی اولین کاری که می کنی اینه که قسمت آپدیتو غیر فعال کن حتی اگه آپدیتایی که میخوای بگیری مهم باشند. اون موقع میتونی استفاده کنی. اگه هم خواستی با وی چی ان !!! یه امتحانی کن شاید کارت راه بیوفته. من که با وی چی ان!!! امتحان کردم راحت تونستم از قسمت Store استفاده کنم و نرم افزار دانلود کنم.

این که نشد راه حل
من اگه هر روز ویندوز مو آپدیت نکنم خوابم نمیبره
اگه قرار باشه آپدیت نکنم ترجیح میدم با همون داس کار کنم :sq_15:

hnme_bnd
30-11-2012, 04:52
مشکل شما از proxifier هست دوست عزیز
برنامه ی fiddler 2 رو نصب کنید و توش پروکسیفایر رو ادد کنید!
واسه دسترسی به مترو باید فیدلر باز باشه کنار پروکسیفایر

david-ebi
01-12-2012, 05:10
مشکل شما از proxifier هست دوست عزیز
برنامه ی fiddler 2 رو نصب کنید و توش پروکسیفایر رو ادد کنید!
واسه دسترسی به مترو باید فیدلر باز باشه کنار پروکسیفایردوست عزیز کلا برای اینکه تو ویندوز8 بتونیم به راحتی از س.ا.ک.س استفاده کنیم باید چکار کنیم؟

david-ebi
02-12-2012, 10:54
دوست عزیز کلا برای اینکه تو ویندوز8 بتونیم به راحتی از س.ا.ک.س استفاده کنیم باید چکار کنیم؟از دوستان کسی نیست که جواب بده؟

saeed774
02-12-2012, 15:08
درسته مشکل از نصب برنامه Proxifier هست که تنظیمات مربوط به WinSock ویندوز رو تغییر میده و چون با 8 سازگار نیست موجب اخلال در اینترنت میشه .
البته فک کنم ورژن جدیدی ازش تولید شده که این مشکل رو حل کردن .
بهترین راه حل اینه که از ورژن پرتابل اون استفاده کنین . در حالت پرتابل تغییرات در یک فایل سیستمی داخل پوشش انجام میگیره و به ویندوز سرایت نمیکنه و در نتیجه مشکلی بوجود نمیاره .
البته اینم بگم برای درست کردن وضعیت موجود راه حلی من تابحال تنونستم پیدا کنم و تنها راه نصب مجدد ویندوز بود و سپس استفاده از نسخه پرتابل پروکسیفیر

cj-afshin
05-12-2012, 20:54
آقا من با هزار زحمت تونستم وارد استور بشم ولی برنامه نمیتونم دان کنم.وصطای دانلود گیر میکنه دیگه جلو نمیره حتی برنامه های کم حجم مثل multimedia 8
اینم عکسش که بعد از نیم ساعت از شروع دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن من adsl با سرعت ۱ مگ دارم و از pro xxy fi er استفاده میکنم

PersianEm0b0y
05-12-2012, 22:16
بدبختی نداره کشور رو بزار رو ایران تو Region تو Control Panel و با آب هویج پی ان وصل شو ...!
البته اینکارارو باید کرده باشی !

محمد رضا 6630
28-12-2012, 12:14
دوستان این فیدلر همه اپلیکیشن های ویندوز 8 رو زنده ترکونده
بدون فیلدر هیچکدوم از اپلیکیشن هام به اینترنت دسترسی ندارن

الان توی win8config هم هیچکدون تیک نخورده
پراکسی هم توی lansetting internet option نیست

در ضمن راه حل های زیر هم جواب نداده
راه حل gpedit.msv رو هم رفتم جوب نداد

من اصلا استور نمی خوام فقط میخوام Mail و pepole درست بشن البته بدون فیدلر