مشاهده نسخه کامل
: وصل کردن دو دستگاه به یک اسپیکر
ali_invention
28-11-2012, 23:44
سلام. من یه اسپیکر ادیفایر گرفتم که خیلیم برام گرون درومد. بعد از طریق دو تا فیش دو به یک اومدم هم دستگاه ps3 و هم خود کامپیوتر رو بهش وصل کردم. الان مشکلی توی صدا ندارم. و هر کدوم از دستگاها که صدا رو بفرستن اسپیکر به راحتی پخش میکنه. اما سوالم اینجاست. آیا این کار واسه اسپیکر مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ چون از نظر مداری وقتی از فیش دو به یک استفاده بشه. انگار باهم دو سیم صدا موازی شدن و جریان هاشون با هم جمع میشه. ممنون میشم که شما هم من رو راهنمایی کنید
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
mohammad.t
29-11-2012, 01:19
سلام. من یه اسپیکر ادیفایر گرفتم که خیلیم برام گرون درومد. بعد از طریق دو تا فیش دو به یک اومدم هم دستگاه ps3 و هم خود کامپیوتر رو بهش وصل کردم. الان مشکلی توی صدا ندارم. و هر کدوم از دستگاها که صدا رو بفرستن اسپیکر به راحتی پخش میکنه. اما سوالم اینجاست. آیا این کار واسه اسپیکر مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ چون از نظر مداری وقتی از فیش دو به یک استفاده بشه. انگار باهم دو سیم صدا موازی شدن و جریان هاشون با هم جمع میشه. ممنون میشم که شما هم من رو راهنمایی کنید
يه مورد بحث اينه كه شدني هست يكي هم اينكه درست باشه!
از نظر شدني مشكلي نداره و بعيد مي دونم براي اسپيكر مشكلي پيش بياد.
اما هر كدوم از وسيله ها يه مقاومت دارند وقتي دو وسيله با هم موازي بشن مثل اينكه يك مقاومت با خروجي صدا موازي كردي كه ممكنه باعث تغييراتي توي صدا بشه.
اصلش اينه كه خروجي ها رو نسبت به هم ايزوله كني. كه با يك ميكسر امكان پذير هست.
ali_invention
29-11-2012, 10:32
يه مورد بحث اينه كه شدني هست يكي هم اينكه درست باشه!
از نظر شدني مشكلي نداره و بعيد مي دونم براي اسپيكر مشكلي پيش بياد.
اما هر كدوم از وسيله ها يه مقاومت دارند وقتي دو وسيله با هم موازي بشن مثل اينكه يك مقاومت با خروجي صدا موازي كردي كه ممكنه باعث تغييراتي توي صدا بشه.
اصلش اينه كه خروجي ها رو نسبت به هم ايزوله كني. كه با يك ميكسر امكان پذير هست.
از اینکه به موضوع اشراف دارید خیلی خوشحالم. البته به نظر من خود اسپیکر در ورودی، جریان رو نرمالایز میکنه. ولی خوب از اونجا که با موازی کردن امپدانس ورودی کاهش پیدا میکنه یه مقدار به قول شما ممکنه تو صدا تاثیر بزاره. میکسر در حدود چه قیمتیه و از کجا میشه تهیه کنم؟
mohammad.t
29-11-2012, 16:16
از اینکه به موضوع اشراف دارید خیلی خوشحالم. البته به نظر من خود اسپیکر در ورودی، جریان رو نرمالایز میکنه. ولی خوب از اونجا که با موازی کردن امپدانس ورودی کاهش پیدا میکنه یه مقدار به قول شما ممکنه تو صدا تاثیر بزاره. میکسر در حدود چه قیمتیه و از کجا میشه تهیه کنم؟
اين اطلاعات اندكي بود كه من داشتم . براي ميكسر خب ساده ترين مدارها كه از چند تا مقاومت تشكيل شده باشه تا دستگاه هاي حرفه اي صدا. كه مدارات ساده جوابگوي شما نيست چون كيفيت مهمه براي شما. قيمت ميسكر ها رو ندارم احتمالا حرفه اي هاش گرونه!
شايد من اگه جاي شما بودم و نمي خواستم همزمان از هر دو استفاده كنم يه جعبه تقسيم مي ساختم و يك كليد ميذاشتم سر راهش كه بين ورودي ها سوئيچ كنه راحت!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.