مشاهده نسخه کامل
: بحث و پاسخ به سوالات درباره تبلت Axtrom Axpad V1
hyesteghlal
28-11-2012, 19:04
سلام به همگی.
من خودم چند وقته این تبلت رو خریدم و دیدم تعداد کسایی که این تبلت رو دارن یا میخوان بخرن و اطلاعاتی دربارش میخوان داره زیاد میشه این پست رو زدم که اگه سوالی در مورد خرید یا کار با این تبلت داشتین پاسخ بدیم!!!
لطفا اون دوستانی هم که این تبلت رو دارن کمک کنن به پاسخ گویی!!!!
فقط تشکر یادتون نره!!!!
enriquefk2
30-11-2012, 14:07
سلام به همگی.
من یه تبلت axtrom axpad خریدم که 1 گیگ رم داره و اندروید 4.0.3 روش نصبه.روی خودش 8 گیگ حافظه داخلی داره.من یه سری برنامه روش نصب کردم که یه دفه ارور داد که حافظه جا نداره.....
یعنی فقط 1 گیگ جای نصب برنامه داره و بقیه rom dissk هست.....برنامه app 2 sd هم روش کار نمیکرد یعنی دکمه move to sd اصلا نمیومد!!!!.
باید چیکارش کنم؟؟؟
توی تنظیماتش هم رفتم و حافظه اصلی برای نصب برنامه هارو گذاشتم روی sd card اما دیگه هیچ برنامه ای نصب نمیشد!!!!!
دکمه move to sd توی برنامه app 2 sd اومد اما وقتی میزدمش میگه که نمیشه.
چکارش باید بکنم؟؟؟؟؟
باید روتش کنم؟؟؟؟
چطوری؟؟؟؟
مموری کارتش چند گیگ هست؟
برنامه Link2SD رو نصب کردی؟
برای روت هم پیغام خصوصی دادم بهت
mohammadi_4u
15-12-2012, 13:14
سلام
کسی میدونه چطور میشه فلش کرد این مارک تبلت رو؟
ممنون
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
در اندروید 4 به بالا دیگه نیازی به app2sd نیست.
خود سیستم عامل این کار رو خواهد کرد ، گزینه ی move to sd card در قسمت application
mohammadi_4u
16-12-2012, 09:29
سلام
چرا دوست عزیز تبلتهایی با دو حافظه اکسترنال درسیستم اندرویید ازجمله همین تبلت لازمه.به صدسال به حافظه دوم انتقال نمیابه بدون لینک اس دی
Abdolreza2012
18-12-2012, 03:48
سلام دوسته عزیز منم میخواستم این تبلتو بگیرم
به پیشنهاد یکی از دوستان فعلا دست نگه داشتم
میخواستم ببینم شما از این تبلت راضی هستی؟
پیشنهاد میکنی منم بگیرم؟
( البته ببخشید سوالم مربوط به مشکلتون نبود )
ممنون
rezaeipes
19-12-2012, 02:20
اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازي هاي hd که تا الان توسط کاربران اين تبلت تست شده و جواب داده
asphalt 5
ducati challenge
nba 2k13
virtua tennis
gta vice city
Dead-Trigger-FullHD high
real football 2011 hd
لیست بازی هایی که تا الان نصب کردم :
Need 4 speed Hot Pursuit
Asphalt 5
Asphalt 7
DrawRace2
N.O.S Car speed
Ducati challennge
Modern Combat 2
FLCommando
Splinter Cell Conviction
Max Payne
Dead Trigger (high setting)
ShadowGun
Real Football 2011
258812
اپدیت جدید (تست شده)
فقط بگم برای بعضی ها که نصب کردن تاچشون از کار افتاده فعلا دلیلش معلوم نشده
build number:
4.0.3ICS Ver1.5.3-20121214.121714
این اپدیت مربوط به تبلت EKEN w70 هست(اینطور که معلوم شده تبلت های اکسترو رو این شرکت تولید میکنه) و این رو تبلت Axpad V1 هم براحتی جواب میده
در این اپدیت سرعت سی پی یو 1500 میشود
دانلود اپدیت با لینک مستقیم
ftp://202.105.131.8/W70-1.5.3-1680-1218.rar
و لیست اپدیت های دیگه اش
ftp://202.105.131.8/
W70-1.1.0--20120815.rar
W70-1.5.1680-NOWIN8-1108.zip
W70-1.5.1680-WIN8-1108.zip
W70-1.5.COF-WIN8-1108.zip
طریقه نصب اپدیت
نکته:اگر تبلتون روت شده هست باید فکتوری ریست کنید تا بتونید اپدیت رو نصب کنید(این یعنی اینکه تبلت روت شده نمیتونه اپگرید بشه)
نکته 2:اس دی کارتی که داخلش میخواین فریمور رو بریزین باید فرمت شده باشه (یعنی قبل از اینکه فریمور رو بریزین یه بار اس دی کارت رو فرمت کنید)
نکته3:شارژر به تبلت وصل باشه
1.وقتی دانلود تمام شد این فایلwmt_scriptcmd و این فولدر FirmwareInstall رو به اس دی کارت انتقال بدین
2.تبلت رو خاموش کنید و رم اس دی رو داخلش بگذارید و روشن کنید در موقع روشن شدن خودش به صورت اتومات اپگرید میکنه
3.وقتی اپگرید تمام شد رم اس دی رو دربیارین و تبلت به صورت اتومات ریست میشه و بعدش هم بالا میاد
270207270208
سلام ،
برای کسانی که بعد از آپدیت تاچشون از کار میفته :
دوستانی که مشکل تاچ دارن ، ایراد از فریمویر نیست
فایل کانفیگ داخل فریمویر رو باید خودتون با fmaker با مشخصات تبلت خودتون بسازید چون wm8850 یک مدل تبلت هست که با تغییرات کوچیک خیلی از شرکت ها دارن برای خودشون می سازن
فایل کانفیگ کجاست ؟
فایل کانفیگ داخل پوشه فریمویر و داخل فلدر کانفیگ به این آدرس است :
firmware\FirmwareInstall\config
داخل این فلدر ممکنه فایل های کانفیگ (.fwc) زیادی باشه ولی اونی که با + شروع میشه رو تبلت برای نصب فریمویر استفاده می کنه
حالا اگه به هر دلیلی نمی تونید از برنامه fmaker برای ساخت کانفیگ استفاده کنید یا مشخصات تبلت رو نمی دونید من براتون 3 ورژن متفاوت رو آپلود کردم ، استفاده کنید و اطلاع بدید :
275199
config.zip - 2 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
config.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* دوستانی که از فایل های کانفیگ من استفاده می کنن پیشنهاد می کنم اول با +PuZhi_MID7_W01_8223 تست کنید چون برای خود من این جواب داده
* دقت کنید فقط و فقط یک فایل با + شروع باید بشه و برای جایگزین کردن ، اول فایل های قبلی رو که با + شروع میشه رو حذف کنید
* اگر مفید بود اطلاع بدید تا به صفحه اول دوستان اضافه کنن
اینم درایو مربوط به تبلت
اگه درست کار کرد میذارم صفحه اول تاپیک
Android Phone driver.zip - 7.1 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
================================================== =========================
برای فارسی سازی منو هم میتونید از برنامه morelocale 2 استفاده کنید
طریقه روت کردن تبلت
فایل زیر رو دانلود کنید
سپس از حلت فشرده خارج وفایل root.bat رو اجرا کن
تبلت رو به کامپیوتر وصل کن install driver روبزن پس از نصب درایور کابل راخارج ودوباره وصل کن برنامه اتوماتیک تبلت رو روت میکنه و تبلت ریست میشه در حین ریست شدن هم چند بار ریست میشه بعد میاد بالا و تبلت رو روت شده تحویل میگیرید:D
server 1
دانلود فایل - ariatel.zip - آپلودسنتر موبایلستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
server 2
ariatel.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع:موبایلستان
=============================================
اما من اینکارو کردم اول درایور رو نصب کردم و بعدش از برنامه ی زیر استفاده کردم خیلی راحت تره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان روش جدید روت
مسئولیت این کار با خودتان هست
توضیح : ابتدا شما باید تبلت خود را به کامپیوتر وصل کنید
(اگر از ویندوز xp استفاده میکنید برنامه NET Framework version 2.0 را نصب کنید)
برنامه SuperOneClickV2.3.3 را دانلود کنید
DepositFiles ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در قسمت USB Debugging تبلت را به کامپیوتر بشناسانید
مموری کارت را در بیاورید
ابتدا به برنامه بروید تا به صورت اتوماتیک درایور های گوشی شما را شناسایی ٬دانلود و نصب کند
زمانی که درایور شما نصب شد پیام زیر را می دهد٬
your driver successfuly installed!
حال به برنامه superoneclick بروید و کلید روت را بزنید
برنامه خود شروع به عملیات روت می کند ٬در حین عملیات یک بار ارتباط را قطع میکند ٬و از شما می خواهد یک بار دیگر کلیک USB Debugging را فعال کنید ٬ پس از مدتی کوتاه تبلت شما روت شده است ٬برنامه superuser هم به لیست برنامه های شما اضافه خواهد شد
تبلت را ریست کنید
برای نصب برنامه یا بازی تو اس دی کارت(sd)
باید رفت تو قسمت setting/storage گزینه اولش برای انتخاب رام یا اس دی کارت هست که براحتی انجام میشه
آموزش کامل استفاده از link2sd (انتقال برنامه ها به مموری كارت)
================================================== ====
نوشته اصلی توسط hyesteghlal
باید دستگاه رو روت کنید یا مموریتون رو پارتیشن بندی.
پارتیشن بندی به این صورت که شما با برنامه ای با کامپیوتر مموریتون رو که مثلا 8 گیگ باشه رو 3 گیگش رو میذارین برای نصب برنامه ها که دیگه وقتی وصل میکنین به کامپیوتر این 3 گیگ رو نمیخونه فقط تبلت میتونه این 3 گیگ رو بخونه در اصل تبلت این 3 گیگ رو به عنوان حافظه خودش تلقی میکنه!.بقیه حافظه رو هم به ریختن فایل های آهنگ و فیلم و .... اختصاص میدین.
من اول دستگاهم رو نصه و نیمه روت کردم ولی بعضی وقت ها درست بود و بعضی وقت ها خراب!!!
برای همین پارتیشن بندی کردم و با برنامه link2sd برنامه رو به مموری انتقال میدم.
روش کارlink2sd:
وقتی برنامه را اجرا کنید برای اولین بار درخواست پارتیشن دارد.(فقط بار اول)
وقتی پارتیشن را انتخاب کنید ریستارت میشود.
برنامه مورد نظر را انتخاب کنید و create link رو بزنید تا به مموری منتقل شود.
برای این که از این به بعد برنامه ها بعد از نصب مستقیما به مموری منتقل بشن link2sd رو اجرا کنید دکمه ی منو رو بزنید، settings رو انتخاب کنید و تیک جلوی Auto link رو بزنید.
همه توجه کنید!!!!!!
وقتی برنامه link2sd رو نصب کردین و مموری رو پارتیشن بندی کردید باید برین توی تنظیمات خود تبلت و حافظه اصلی نصب برنامه هارو روی مموری بذارین تا بتونید بازی هایی که دیتا دارن رو نصب کنید و دیتاشون رو روی مموری کارت بریزین.
اما بعد از این کار بهتره که برید توی تنظیمات link2sd و حافظه اصلی نصب رو روی رام خود تبلت بذارین!!!!چون خیلی از بازی ها و نرم افزار ها ارور میدن و نصب نمیشن.
بع از توی برنامه نباید دکمه انتقال به مموری کارت رو بزنید بلکه باد دکمه ایجاد لینک رو بزنید و بعد لینک ایجاد شده رو به مموری انتقال بدین!!!!
اینم بگم که اگه دیتای بازی هارو روی مموری کارت ریختین و بعد توی تنظیمات تبلت حافظه اصلی مموری کارت نباشه دیگه بازی های دیتا دار پخش نمیشن!!!
آموزش پارتیشن بندی به صورت جدا
نکته: پارتیشن که تو اموزش گفته بزارید رو ext3 یا ext2 یا ext4 شما بزارید روی ext4
انجمن تخصصی اندروید ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
»»مژده««
بالاخره تونستم تم ویندوز 8 رو پیدا کنم و بدون اینکه اپگرید کنم تبلتم رو ویندوز 8 کنم (البته به صورت تم هست)
metro.rar - 4.9 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
270074
طریقه نصب
5 تا فایل داره که همرو نصب میکنید(حواستون باشه metro installer نصب کردین اجراش نکنید(برای اینکه همه فیال ها باید نصب شده باشه تا بتونید اجراش کنید) )
بعد از نصب همه فایل های apk میرید برنامه ی metro installer رو اجرا میکنید و بعدش تبلت ریست میشه و وقتی بالا اومد اپگرید میشه و بعدش از تم ویندوز 8 لذت ببرید
آموزش
رای همه اونایی که adsl دارن و میخوان وایرلس داشته باشن و با تبلت برن تو اینترنت:
نرم افزاری است که توسط آن می توانید لپ تاپ خود را تبدیل به مودم وای فای نمایید.
اگر با لپ تاپ کار میکنید یا کامپیوترتون دریافت کننده وایرلس یا کارت شبکه داره میتونید به راحتی و با استفاده از این برنامه همون adsl رو به اینترنت وایرلس تبدیل کنید!!!!
طریقه کارش هم اینه که با استفاده از کارت شبکتون به جای دریافت اینترنت پخشش میکنه!!!!
فقط بگم که آنتن دهی ظعیف هست و تا چند متر بیشتر اگه فاصله بگیرید خیلی سرعتتون کم میشه ولی کار راه اندازه!!!
اینم لینک دانلود نرم افزار:
Connectify Pro 3.7.1.25486 - اشتراک گذاری اینترنت لپ تاپ | دانلود نرم افزار
اگه سوالی برای کار باهاش داشتین در خدمتم.نقل قول از hyesteghlal
Abdolreza2012
19-12-2012, 16:28
سلام عزیز باید بری تو قسمت setting/storage گزینه اولش برای انتخاب رام یا اس دی کارت هست که براحتی انجام میشه من این تبلت رو یه هفته ای هست دارم
در نگاه اول تبلت قشنگ و خوش دستي هستش! تو جعبه اش کيف و هنذفري و شارژر و کابل کامپيوتر داره! همه جا گفته شده CPU دو هسته 1.5 داره ولي نرم افزار ها 1.2 نشون ميدن. که در ادامه عکس گذاشته میشود مزايا: خوشگل و خوش دست هستش پورت USB با سرعت انتقال خيلي عالي پورت HDMI تاچ بسيار قوي CPU و RAM عالي با حافظه داخلي 8 گيگ گرافيگ mali400 که گرافيک گالکسي هستش! باتري قوي واي فاي قوي بازيهاي HD و 3D ساپورت ميکنه
فعلا فقط Need_for_Speed_Most_Wanted تست کردم که به راحتی جواب داد
آندرويد ورژن 4 که يه مزيت عالي حساب ميشه خيلي راحت ميشه روت کرد
فعلا تست نکردم
همچنين گارانتي تعويض 1 ساله آواژنگ معايب: فقط چند نوع مودم 3G ساپورت ميکنه و قابليت مکالمه و اس ام اس نداره! بلوتوث نداره و بلوتوث اکسترنال هم ساپورت نميکنه پس قيد بلوتوث رو بايد زد فقط يه دونه دوربين براي چت داره که فقط هم به درد همون کار ميخوره يه دونه بلندگو داره و قدرت زيادي هم نداره قدرت خروجي سوکت صدا خيلي پايينه GPS تحت وب داره که بهتره بگيم GPS نداره! صفحه نمايشش زير نور آفتاب و در زواياي مختلف ديد خوبي نداره کلا براي بازي کردن و وب گردي و کتاب خوندن نسبت به قيمت خيلي خوبه کلا من ازش راضیم خیل هم باهاش حال میکنم ممنون پس در کل به نظرت خوبه با این قیمت نمیشه انتظار صفحه نمایش خوب و سیم کارت خوردن رو داشت ولی ای کاش حداقل بلوتوس اکسترنال رو ساپورت میکرد تو چه جوری باهاش اینترنت میری؟ آخه همه جا که وای فای نداره
rezaeipes
19-12-2012, 23:24
ممنون پس در کل به نظرت خوبه با این قیمت نمیشه انتظار صفحه نمایش خوب و سیم کارت خوردن رو داشت ولی ای کاش حداقل بلوتوس اکسترنال رو ساپورت میکرد تو چه جوری باهاش اینترنت میری؟ آخه همه جا که وای فای نداره
البته اگه با سیم کارت هم بخواید برید باید مودم اکسترنال 3gباید داشته باشید و اینکه حتی به adsl خونه هم وصل میشه با usb که باید تبدیل usb به lan داشته باشی
من زیاد اینترنت استفاده نمیکنم اگرم وصل بشم به اینترنت خونه است که مودمم وای فای داره
Abdolreza2012
20-12-2012, 02:33
من خونه adsl دارم تبدیلشم میشه گیر آورد
فقط میشه بگی مودم اکسترنال 3g که میگی از کجا میشه گیر آورد و اسمه خاصی داره؟
اگه قیمتم بگی که خیلی ممنون میشم
و اینکه من تو توضیحاتش خوندم این تبلت دوهسته ایه ولی یه جا دیگه خوندم تک هسته ای قضیش چیه؟
شرمنده سوالام زیاد شد
rezaeipes
20-12-2012, 12:32
من خونه adsl دارم تبدیلشم میشه گیر آورد
فقط میشه بگی مودم اکسترنال 3g که میگی از کجا میشه گیر آورد و اسمه خاصی داره؟
اگه قیمتم بگی که خیلی ممنون میشم
و اینکه من تو توضیحاتش خوندم این تبلت دوهسته ایه ولی یه جا دیگه خوندم تک هسته ای قضیش چیه؟
شرمنده سوالام زیاد شد
اره فکر کنم تبدیلش رو بشه پیدا کرد
اسمش مودم سیم کارت هست و مدل های زیر را ساپورت میکنه
HUAWEI: E220, E230, E169G, E160E, E175, E173, W8, E153, E153u6
ALCATEL: AL720
ZTE: MF190, MF110, MF210, AC2736
قیمتشم فکر کنم از 420 تا 500 باشه
در مورد سی پی یو هم تک هسته ای هست اما قدرتش در حد 2 هسته ای هست
Abdolreza2012
20-12-2012, 13:57
اره فکر کنم تبدیلش رو بشه پیدا کرد
اسمش مودم سیم کارت هست و مدل های زیر را ساپورت میکنه
HUAWEI: E220, E230, E169G, E160E, E175, E173, W8, E153, E153u6
ALCATEL: AL720
ZTE: MF190, MF110, MF210, AC2736
قیمتشم فکر کنم از 420 تا 500 باشه
در مورد سی پی یو هم تک هسته ای هست اما قدرتش در حد 2 هسته ای هست
مرسی
قیمت خود تبلتو میدونم
قیمت مودما رو حدودا میخواستم:n01:
rezaeipes
21-12-2012, 02:31
مرسی
قیمت خود تبلتو میدونم
قیمت مودما رو حدودا میخواستم:n01:
قیمت مودما از ۵۰ ۶۰شروع میشه تا ....
Abdolreza2012
22-12-2012, 20:21
راستی رضا جان میگن هدفون این تبلت و صداش و کیفش زیاد میزون نیست
و اینکه صفحه نمایشش تو زوایای مختلف اذیت میکنه
میخواستم ببینم تو که این تبلتو داری نظرت چیه؟
rezaeipes
23-12-2012, 00:32
والا من از هدفونه موقع خوابیدن استفاده کردم که عالیه البته محیط ساکت(به نظر من هدفون زیاد مهم نیست چون ادم میتونه بهترش رو بخره)
بله صفحه نمایش روشناییش رو اخر ببری خوب میشه اما روشناییش رو کم کنی متوسط به پایین میشه...و تو زوایای مختلف اذیت میکنه
Abdolreza2012
23-12-2012, 00:47
والا من از هدفونه موقع خوابیدن استفاده کردم که عالیه البته محیط ساکت(به نظر من هدفون زیاد مهم نیست چون ادم میتونه بهترش رو بخره)
بله صفحه نمایش روشناییش رو اخر ببری خوب میشه اما روشناییش رو کم کنی متوسط به پایین میشه...و تو زوایای مختلف اذیت میکنه
متاسفانه اگه روشناییشو زیاد کنی باتری زود تموم میشه
من خریدم قراره برام بیاد
تو چقدر خریدی و کی؟
rezaeipes
23-12-2012, 13:56
متاسفانه اگه روشناییشو زیاد کنی باتری زود تموم میشه
من خریدم قراره برام بیاد
تو چقدر خریدی و کی؟
من از دیجی کالا 415 خریدم حدود 10 روزی میشه
دیروزم دیجی کالا 399 تومن گذاشته بود
hyesteghlal
24-12-2012, 21:53
سلام دوسته عزیز منم میخواستم این تبلتو بگیرم
به پیشنهاد یکی از دوستان فعلا دست نگه داشتم
میخواستم ببینم شما از این تبلت راضی هستی؟
پیشنهاد میکنی منم بگیرم؟
( البته ببخشید سوالم مربوط به مشکلتون نبود )
ممنون
من الان نزدیک به 1 ماهه که دارمش.از نظر کارکرد و پخش بازی های سنگین و hd و همچنین کار با اینترنت عالیه و هیچ مشکلی نداره.من که خیلی راضیم مخصوصا چون فلش و موس و کیبورد مستقیم میخوره خیلی به کار میاد!!!
ولی دوتا مشکل بزرکگ داره یکی این که باطریش دیر شارژ میشه و زود تموم میشه و دومی هم که بلوتوث نداره.در کل من خیلی راضیم.
hyesteghlal
24-12-2012, 21:55
هدفونش خیلی تعریفی نداره.من خودم یه هدفون فیلیپس دارم که ازش استفاده میکنم.
hyesteghlal
24-12-2012, 21:58
این تبلت رو من نصفه و نیمه روت کردم ولی خیلی به کارم نیومد!!!!
برای این که بازی هارو روی sd card نصب کنم مموریمو پارتیشن بندی کردم و از برنامه link2 sd استفاده کردم.
در ضمن تو این قیمت هیچ کدوم از تبلت ها هیچ گونه gps ندارن ولی من از gps این تبلت استفاده میکنم و خیلی هم خوبه.
hyesteghlal
24-12-2012, 22:15
سلام به همگی.
من خودم چند وقته این تبلت رو خریدم و دیدم تعداد کسایی که این تبلت رو دارن یا میخوان بخرن و اطلاعاتی دربارش میخوان داره زیاد میشه این پست رو زدم که اگه سوالی در مورد خرید یا کار با این تبلت داشتین پاسخ بدیم!!!
لطفا اون دوستانی هم که این تبلت رو دارن کمک کنن به پاسخ گویی!!!!
فقط تشکر یادتون نره!!!!
Abdolreza2012
25-12-2012, 03:05
این تبلت رو من نصفه و نیمه روت کردم ولی خیلی به کارم نیومد!!!!
برای این که بازی هارو روی sd card نصب کنم مموریمو پارتیشن بندی کردم و از برنامه link2 sd استفاده کردم.
در ضمن تو این قیمت هیچ کدوم از تبلت ها هیچ گونه gps ندارن ولی من از gps این تبلت استفاده میکنم و خیلی هم خوبه.
مگه gpd داره؟
چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
اگه اشتباه نکنم یه جا خوندم گفت نداره
راستی تو با چی میری اینترنت؟
Abdolreza2012
25-12-2012, 14:34
بهترین مودم برای این تبلت چیه؟
و خودت از چی استفاده میکنی؟
بهم کدومو پیشنهاد میکنی بگیرم؟
فقط اینجا مبین نت نیست
ممنون
Abdolreza2012
25-12-2012, 14:35
تو یه تاپیک گفته بودی این تبلت gps داره
اگه اشتباه نکنم یه جا خوندم نداره
تو چه جوری ازش استفاده میکنی؟
یه جا دیگه خوندم این تبلت صفحه های اینترنت رو زوم نمیکنه راسته؟
به همه ی سوالام جواب بده
مرسی
Abdolreza2012
25-12-2012, 14:40
یه سوال دیگه
من یه بازی دانلود کردم که فایل نصبیش 7 مگابایته
و دیتاش حدود 200 مگابایت
من چه جوری بازیو اجرا کنم؟
تا حالا این جور بازی نصب نکردم
hyesteghlal
25-12-2012, 15:12
مگه gpd داره؟
چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟
اگه اشتباه نکنم یه جا خوندم گفت نداره
راستی تو با چی میری اینترنت؟
بله gps داره ولی فقط با اینترنت کار میکنه.مثلا فقط وقتی به اینترنت وصل هستین و توی google maps هستین میتونه موقعیت فعلیتون رو پیدا کنه ولی با gps هایی بصورت آفلاین کار میکنن کار نمیکنه.من نقشه هایی که لازم داشتم بصورت آفلاین باهاشئن کارکنم رو توی گوگل مپز دانلود کردم و آفلاین هم کار میکنن.
من با وایرلس میرم اینترنت.
hyesteghlal
25-12-2012, 15:18
تو یه تاپیک گفته بودی این تبلت gps داره
اگه اشتباه نکنم یه جا خوندم نداره
تو چه جوری ازش استفاده میکنی؟
یه جا دیگه خوندم این تبلت صفحه های اینترنت رو زوم نمیکنه راسته؟
به همه ی سوالام جواب بده
مرسی
بله gps داره ولی فقط با اینترنت کار میکنه.مثلا فقط وقتی به اینترنت وصل هستین و توی google maps هستین میتونه موقعیت فعلیتون رو پیدا کنه ولی با gps هایی بصورت آفلاین کار میکنن کار نمیکنه.من نقشه هایی که لازم داشتم بصورت آفلاین باهاشئن کارکنم رو توی گوگل مپز دانلود کردم و آفلاین هم کار میکنن.
hyesteghlal
25-12-2012, 15:19
بهترین مودم برای این تبلت چیه؟
و خودت از چی استفاده میکنی؟
بهم کدومو پیشنهاد میکنی بگیرم؟
فقط اینجا مبین نت نیست
ممنون
من خودم توی خونه از مودم وایلس استفاده میکنم و مودم 3g رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم همین مودم وایرلس خونگی از همه بهتره چون خیلی شارژ مصرف نمکنه در مقابل 3g.
hyesteghlal
25-12-2012, 15:22
یه سوال دیگه
من یه بازی دانلود کردم که فایل نصبیش 7 مگابایته
و دیتاش حدود 200 مگابایت
من چه جوری بازیو اجرا کنم؟
تا حالا این جور بازی نصب نکردم
شما اول بازی رو نصب میکنی.بعدش یه بار بازی رو اجرا میکنی و میبندی.با این کار یه پوشه توی sdcard تشکیل میشه.
حالا باید فایل دیتا رو اکسترکت کنی و توی مموری کارت کپی کنی.هر بازی دیتاش توی یه فولدر توی مموری کارت باید کپی شه که باید از همون جا که دانلود کردی ببینی.
Abdolreza2012
26-12-2012, 01:10
من خودم توی خونه از مودم وایلس استفاده میکنم و مودم 3g رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم همین مودم وایرلس خونگی از همه بهتره چون خیلی شارژ مصرف نمکنه در مقابل 3g.
با adsl میشه؟
من adsl دارم یکی میگفت میشه
اگه میشه و میدونی چه جوری میشه توضیح بده
ممنون
Abdolreza2012
26-12-2012, 01:13
شما اول بازی رو نصب میکنی.بعدش یه بار بازی رو اجرا میکنی و میبندی.با این کار یه پوشه توی sdcard تشکیل میشه.
حالا باید فایل دیتا رو اکسترکت کنی و توی مموری کارت کپی کنی.هر بازی دیتاش توی یه فولدر توی مموری کارت باید کپی شه که باید از همون جا که دانلود کردی ببینی.
اگه sdcard نداشته باشی چی؟ (من ندارم)
من بازیو نصب کردم رفت تو بازی صفحه سیاه شد (هنگ نکردا) دیگه چیزی نشون نمیداد فقط صفحه سیاه بود
با تبلت میشد کار کرد ولی از بازی بیرون نمیومد یه بار ریست کردم و دوباره امتحان کردم باز اینجوری شد
مشکل از بازیه؟
بازی هم PES 2012 بود
hyesteghlal
26-12-2012, 10:36
اگه sdcard نداشته باشی چی؟ (من ندارم)
من بازیو نصب کردم رفت تو بازی صفحه سیاه شد (هنگ نکردا) دیگه چیزی نشون نمیداد فقط صفحه سیاه بود
با تبلت میشد کار کرد ولی از بازی بیرون نمیومد یه بار ریست کردم و دوباره امتحان کردم باز اینجوری شد
مشکل از بازیه؟
بازی هم PES 2012 بود
اولا که حتما حتما باید برای بازی باید یه مموری کارت حد اقل 8 گیگ داشته باشی چون خیلی نیازه.
بعدشم اگه ندارین دیتای بازی یعنی همون پوشه ای که توی فایلی که اکسترکت کردی هست رو توی پوشه android/data تی همون رام خود دستگاه باید کپی کنی.اگه نیومد یعنی دیتا بازی با دستگاه نمخونه.
hyesteghlal
26-12-2012, 10:38
با adsl میشه؟
من adsl دارم یکی میگفت میشه
اگه میشه و میدونی چه جوری میشه توضیح بده
ممنون
من تاحالا این کار رو نکردم ولی شنیدم تبدیل داره!!!!
ولی اگه با لپ تاپ هستی یا اگه با کامپیوتر هستی کامپیوترت کارت شبکه یا همون دریافت کننده وایرلس داشته باشه میتونی با برنامه connectify همون اینرنتت رو مثل وایرلس پخش کنی.
Abdolreza2012
26-12-2012, 13:19
اولا که حتما حتما باید برای بازی باید یه مموری کارت حد اقل 8 گیگ داشته باشی چون خیلی نیازه.
بعدشم اگه ندارین دیتای بازی یعنی همون پوشه ای که توی فایلی که اکسترکت کردی هست رو توی پوشه android/data تی همون رام خود دستگاه باید کپی کنی.اگه نیومد یعنی دیتا بازی با دستگاه نمخونه.
مرسی
مموری سفارش دادم برام 16 یا 32 گیگ بیارن
الان ندارم تا هفته دیگه میادش
hyesteghlal
28-12-2012, 01:13
خبر خبر برای همه اونایی که adsl دارن و میخوان وایرلس داشته باشن و با تبلت برن تو اینترنت:
نرم افزاری است که توسط آن می توانید لپ تاپ خود را تبدیل به مودم وای فای نمایید.
اگر با لپ تاپ کار میکنید یا کامپیوترتون دریافت کننده وایرلس یا کارت شبکه داره میتونید به راحتی و با استفاده از این برنامه همون adsl رو به اینترنت وایرلس تبدیل کنید!!!!
طریقه کارش هم اینه که با استفاده از کارت شبکتون به جای دریافت اینترنت پخشش میکنه!!!!
فقط بگم که آنتن دهی ظعیف هست و تا چند متر بیشتر اگه فاصله بگیرید خیلی سرعتتون کم میشه ولی کار راه اندازه!!!
برای این کار نرم افزار connectify رو از سابت سافت 98 دانلود کنید.
اگه سوالی برای کار باهاش داشتین در خدمتم.
Abdolreza2012
28-12-2012, 01:17
pc من کارت شبکه نداره :n03:
dr.mfire
28-12-2012, 11:54
سلام
منم اين تبلتو خريدم، بعضي موقع ها هنگ ميكنه ولي سرعتش قابله قبوله.
دوستان من نتونستم روت كنم. اون فايل ariatel كه دوستمون گذاشتنو دانلود كردم ولي وقتي اجراش كردم هيچ اتفاقي توي تبلت نيوفتاد.(قرار بود ريستارت بشه)
ولي يه سوال بازي اسفالت 7 رو من از روي لورد 2013 نصب كردم ولي اجرا نشد، توي سايتهاي ديگه كه رفتم ديدم يه فايل تيتانيوم بك آپ گذاشتن كه حتما بايد گوشي روت باشه. شما چجوري اسفالت 7 رو نصب كردي ؟
hyesteghlal
28-12-2012, 23:21
سلام
منم اين تبلتو خريدم، بعضي موقع ها هنگ ميكنه ولي سرعتش قابله قبوله.
دوستان من نتونستم روت كنم. اون فايل ariatel كه دوستمون گذاشتنو دانلود كردم ولي وقتي اجراش كردم هيچ اتفاقي توي تبلت نيوفتاد.(قرار بود ريستارت بشه)
ولي يه سوال بازي اسفالت 7 رو من از روي لورد 2013 نصب كردم ولي اجرا نشد، توي سايتهاي ديگه كه رفتم ديدم يه فايل تيتانيوم بك آپ گذاشتن كه حتما بايد گوشي روت باشه. شما چجوري اسفالت 7 رو نصب كردي ؟
آره باید روت باشه ولی من نصب نکردمش چون الکی سنگینه.آسفال 5 رو نصب کن هم سبکه هم کم حجمه.
Abdolreza2012
31-12-2012, 20:41
برای اینکه تو این تبلت فارسی بنویسید از نرم افزار go keyboard استفاده کنین
خیلی خوبه
rezaeipes
01-01-2013, 23:38
صفحه اول تاپیک آپدیت شد پست7
اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza_994
03-01-2013, 05:41
با 400 pipo s1 یا onda v711 خیلی بهتره از این
Abdolreza2012
03-01-2013, 15:10
اونا امکانات دارن ولی کلا برات یکی دوسال بیشتر کار نمیکنن (چینی دیگه)
راستی این دوتایی که گفتی چی بیشتر دارن؟
Reza_994
03-01-2013, 20:56
مگه axpad رو کجا میزنه ؟
اونا تبلت برند چینن نه بی نام و نشون
axpad کلا دو تا تب زده ولی ainol onda cube ,... تجربه بیشتری دارن
400 هم قیمت خیلی زیادی بزا این تب معلوم نیست دست چند نفر میچرخه تا میرسه دست شما
Abdolreza2012
04-01-2013, 02:06
مگه axpad رو کجا میزنه ؟
اونا تبلت برند چینن نه بی نام و نشون
axpad کلا دو تا تب زده ولی ainol onda cube ,... تجربه بیشتری دارن
400 هم قیمت خیلی زیادی بزا این تب معلوم نیست دست چند نفر میچرخه تا میرسه دست شما
الان گوشی xperia s هم چین میزنه و خیلی تبلت ها و گوشی های معروف دیگه رو
چین داریم تا چین
وقتی تو 4 تا سایت معتبر دنبال تبلت ainol و غیره میگردی پیداش نمیکنی یعنی که درجه 4 به بعد چینه
من چی پرسیدم تو چی جواب دادی؟؟؟؟
اولا من چیکار دارم که دست چند نفر بوده بعد رسیده دسته من
بعد مگه ماله تو مستقیم از شرکت سازندش تو چین اومده در خونتون
(شرکت axpad تو کاره ساخت لوازم کامپیوتری)
اصلا چیکار تجربه داریم
همه ی برند ها از یه سالی شروع کردن اینم از امسال شروع کرده به ساختن تبلت
بعد این تاپیک برای بحث و پاسخ درباره ی این تبلت هست نه تبلت های دیگه
اینم بگم که هر چقدر پول بدی آش میخوری
من ترجیح دادم با این پول این تبلتو بگیرم و راضیم ازش
اینم بگم که این شرکت 4 تا 5 تبلت دیگه زده که هنوز تو ایران نیومده
Reza_994
04-01-2013, 03:13
الان گوشی xperia s هم چین میزنه و خیلی تبلت ها و گوشی های معروف دیگه رو
چین داریم تا چین
وقتی تو 4 تا سایت معتبر دنبال تبلت ainol و غیره میگردی پیداش نمیکنی یعنی که درجه 4 به بعد چینه
من چی پرسیدم تو چی جواب دادی؟؟؟؟
اولا من چیکار دارم که دست چند نفر بوده بعد رسیده دسته من
بعد مگه ماله تو مستقیم از شرکت سازندش تو چین اومده در خونتون
(شرکت axpad تو کاره ساخت لوازم کامپیوتری)
اصلا چیکار تجربه داریم
همه ی برند ها از یه سالی شروع کردن اینم از امسال شروع کرده به ساختن تبلت
بعد این تاپیک برای بحث و پاسخ درباره ی این تبلت هست نه تبلت های دیگه
اینم بگم که هر چقدر پول بدی آش میخوری
من ترجیح دادم با این پول این تبلتو بگیرم و راضیم ازش
اینم بگم که این شرکت 4 تا 5 تبلت دیگه زده که هنوز تو ایران نیومده
حالا چرا میزنی؟:n02:
پول خودت اختیارش رو داری
شما سرچ کن axtrom axpad ببین چند تا پیج ایرانی برات میاره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=axtrom+axpad&hl=en&safe=off&tbo=d&ei=LhXmUOmsCozAkQWfpYDoAw&sqi=2&start=10&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,bs.1,d.aWc&fp=5092fb0c9e82b759&bpcl=40096503&biw=1024&bih=575
آینول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&safe=off&tbo=d&spell=1&q=ainol+tablet&sa=X&ei=mRbmUKD1AdSmqwHM1IDIBA&ved=0CC4QvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.bmk&fp=1585625df7f66034&bpcl=40096503&biw=1024&bih=575
خودت مقایسه کن سایت ها رو
بعد شما مگه کار کردی که میگی 2 سال دیگه باید بندازی دور ؟
اگرم بری تو نظرات اون سایت ها رو ببینی میبینی آمریکا هم فروش داشته
Abdolreza2012
04-01-2013, 15:18
حالا چرا میزنی؟:n02:
پول خودت اختیارش رو داری
شما سرچ کن axtrom axpad ببین چند تا پیج ایرانی برات میاره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=axtrom+axpad&hl=en&safe=off&tbo=d&ei=LhXmUOmsCozAkQWfpYDoAw&sqi=2&start=10&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,bs.1,d.aWc&fp=5092fb0c9e82b759&bpcl=40096503&biw=1024&bih=575
آینول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&safe=off&tbo=d&spell=1&q=ainol+tablet&sa=X&ei=mRbmUKD1AdSmqwHM1IDIBA&ved=0CC4QvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.bmk&fp=1585625df7f66034&bpcl=40096503&biw=1024&bih=575
خودت مقایسه کن سایت ها رو
بعد شما مگه کار کردی که میگی 2 سال دیگه باید بندازی دور ؟
اگرم بری تو نظرات اون سایت ها رو ببینی میبینی آمریکا هم فروش داشته
شرمنده داداش:n02:
راستی این دوتا لینکی که گذاشتی ف ی ل ت ر ه :n08:
تو درست میگی پیج کمتری شاید بیاد خوب به هر حال این شرکت تازه کاره حالا خیلی راه مونده که باید بره
در مورد کارکردش چندجا خوندم میگن این تبلت ها عمر زیادی ندارن و برای 2 یا 3 سال اول خوبن
خوندم کار نکردم
حالا ولش اونا که دارن پولشونو پارو میزنن ما چرا اینجا سنگشونو به سینه بزنیم:n11:
:n16:
hyesteghlal
04-01-2013, 17:13
من از همینی که دارم خیلی راضیم.
همین تبلت با اینایی که میگی فرق زیادی نداره و حتی برتری های بیشتری هم داره.
farhadgm
06-01-2013, 11:05
آقا سلام . دستم به دامنتون ،من همونطوری که گفتین فایل آپدیتو دانلود کردم و تبلتمو آپدیت کردم ،همه چیشم درست انجام شد ،فقط تاچش از کار افتاده ،چیکار کنم .:n27:
farhadgm
06-01-2013, 12:14
دوستان تو رو خدا جواب منو یکی بده خیلی نیاز دارم .ممنونم ازتون
hyesteghlal
06-01-2013, 15:36
دوستان تو رو خدا جواب منو یکی بده خیلی نیاز دارم .ممنونم ازتون
من آپدیت نکردم ولی این نظر یکیه که این مشکل براش پیش اومده:
مشکلی نداره من هم فریم ویر ریختم همین مشکل پبش اومد (روشن میشد ولی تاچ کار نمی کرد) بعد یه فریم ویر دیگه با همون روشی که تو پست قبل توضیح دادم (تعویض .fwc) ریختم و کار کرد.
اگر نتونستید ببرید آواژنگ براتون باید درست کنن
Abdolreza2012
06-01-2013, 16:15
من آپدیت نکردم ولی این نظر یکیه که این مشکل براش پیش اومده:
مشکلی نداره من هم فریم ویر ریختم همین مشکل پبش اومد (روشن میشد ولی تاچ کار نمی کرد) بعد یه فریم ویر دیگه با همون روشی که تو پست قبل توضیح دادم (تعویض .fwc) ریختم و کار کرد.
اگر نتونستید ببرید آواژنگ براتون باید درست کنن
هیچی فابریک نمیشه
من که دست بهش نمیزنم
و توصیه هم میکنم کسی دست به اپدیت و از این چیزاش نزنه
farhadgm
07-01-2013, 08:59
سلام دوست من(hyesteghla)
میشه خواهش کنم آدرس اون فریم ویر رو بدین
ممنون میشم:n16:
hyesteghlal
07-01-2013, 22:51
سلام دوست من(hyesteghla)
میشه خواهش کنم آدرس اون فریم ویر رو بدین
ممنون میشم:n16:
شما به این فروم بری میفهمی:
farhadgm
08-01-2013, 14:57
سلام
آقا من تمام کارایی که طبق عکس نشون دده بود انجام دادم ولی بازم نشد , تاچش کار نمیکنه ,میشه خودتون راهنماییم کنین ,ممنون
mohammadi_4u
12-01-2013, 10:31
دوستان کسی رکاوری تونسته. نصب کنه?
rezaeipes
14-01-2013, 20:03
صفحه اول تاپیک اپدیت شد
تا فردا اندروید Jelly Bean هم که برای تبلت eken w70 اومده تست میشه و اگه خوب بود لینک دانلود و اموزش نصب گذاشته خواهد شد
و یه رام کاستوم هم تست میکنم
rezaeipes
14-01-2013, 20:05
دوستان کسی رکاوری تونسته. نصب کنه?
فعلا ریکاوری براش نیومده
rezaeipes
14-01-2013, 20:07
سلام
آقا من تمام کارایی که طبق عکس نشون دده بود انجام دادم ولی بازم نشد , تاچش کار نمیکنه ,میشه خودتون راهنماییم کنین ,ممنون
عزیز صفحه اول تاپیک اپدیت شد و رفع مشکل تاچ هم گذاشته شد
rezaeipes
14-01-2013, 20:09
هیچی فابریک نمیشه
من که دست بهش نمیزنم
و توصیه هم میکنم کسی دست به اپدیت و از این چیزاش نزنه
من نظرم برعکس شماست
من کلا خیلی دوست دارم هی رام عوض کنم تا به بهترینش برسم البته ریسک هم داره که امیدوارم برای من مشکلی پیش نیاد
اکثرا هم به خاطر ریسکش میگن همون فابریکش خوبه
Abdolreza2012
15-01-2013, 00:51
صفحه اول تاپیک اپدیت شد
تا فردا اندروید Jelly Bean هم که برای تبلت eken w70 اومده تست میشه و اگه خوب بود لینک دانلود و اموزش نصب گذاشته خواهد شد
و یه رام کاستوم هم تست میکنم
مگه اندروید همین Jelly Bean نیست؟ ؟؟؟
rezaeipes
16-01-2013, 02:44
مگه اندروید همین Jelly Bean نیست؟ ؟؟؟
نه عزیز هر ورژنی واسه خودش اسم داری
4.0.4و4.0.3 ics هست
4.1.1 جیلی بیلی هست
slm d0ostan ...man barname ye bazi ke dl mikonam mirizam t0o sd card vaghti mikham nasbesh konam ...nasb nemishe/..
hata barnamye bazar ham nat0onestam nasb konam ..khaheshan komak konid mer30 ....:( :( :(
Abdolreza2012
16-01-2013, 17:10
slm d0ostan ...man barname ye bazi ke dl mikonam mirizam t0o sd card vaghti mikham nasbesh konam ...nasb nemishe/..
hata barnamye bazar ham nat0onestam nasb konam ..khaheshan komak konid mer30 ....:( :( :(
سلام
من تا حالا چنین مشکلی نداشتم
ولی من برنامه هامو از کامپیوتر روی فلش میریزم بعد وصله تبلت میکنم و از روی همون نصب میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم
شمام یه بار همین راهو امتحان کن شاید جواب داد
(پست هایی که میذاری فارسی بذار:n16:)
موفق باشی
Hassan_Linder
22-01-2013, 00:11
سلام من دیروز تبلت axtrom modele 7102 v, 420 توومن خریدم
فقط تنها مشکلی که دارم نمیتونم برای بگ گراندم عکس فول بزارم باید حتما کروپش کنم و اجازه گذاشتن عکس کامل رونمیده ایا وسه شما هم همین طوره؟
در ضمن دوستان میتونن نرم افزار وایبر Viber روی تبلتشون نصب کنن و مجانی تلفن بزنن :n19:البته حتما باید به وایولس وصل باشید:n07:
اونایی که وی پی ان دارن میتونن برای تبلتشون تنضیم کنند و خیلی راحت برن فیس بوک
Abdolreza2012
22-01-2013, 02:34
سلام من دیروز تبلت axtrom modele 7102 v, 420 توومن خریدم
فقط تنها مشکلی که دارم نمیتونم برای بگ گراندم عکس فول بزارم باید حتما کروپش کنم و اجازه گذاشتن عکس کامل رونمیده ایا وسه شما هم همین طوره؟
در ضمن دوستان میتونن نرم افزار وایبر Viber روی تبلتشون نصب کنن و مجانی تلفن بزنن :n19:البته حتما باید به وایولس وصل باشید:n07:
اونایی که وی پی ان دارن میتونن برای تبلتشون تنضیم کنند و خیلی راحت برن فیس بوک
مبارکه دوسته عزیز
تلفن بزنن؟؟؟؟؟
مگه میشه؟
چه جوری چه شماره ای واسه طرف میفته؟
وایولس منظورت وایرلسه؟
Alireza SM
22-01-2013, 13:34
من هم 475 خریدم
Hassan_Linder
22-01-2013, 23:54
خیلی راحت برو اول vibero دانلود کن وقتی که اجراش میکنی خودش ی شماره تلفن ازت میخواد که شمارتو بهش بده وقتی که شمارتو دادی همون لحظه ی کدی رو به گوشیت اس ام اس میکنه که باید کد رو وارد کنی وقتی که تموم شد میتونی بدون زدن +98 و به صورت کاملا عادی مثلا09127645045 به همین سبک تلفن بزنی به شر طی که شخص مورد نظر وایبر داشته باشه و به وایلس وصل باشه میتونید بینهایت صحبت کنید
Alireza SM
24-01-2013, 13:14
مال من شبکه های وایرلس رو نشون نمیده چیکار کنم ؟
وایرلس رو روشن کردم ولی هیچ شبکه ای رو شناسایی نمیکنه
Abdolreza2012
24-01-2013, 14:40
مال من شبکه های وایرلس رو نشون نمیده چیکار کنم ؟
وایرلس رو روشن کردم ولی هیچ شبکه ای رو شناسایی نمیکنه
باید جایی باشین که شبکه وایرلس وجود داشته باشه
وگرنه پیدا نمیکنه
Alireza SM
24-01-2013, 14:54
باید جایی باشین که شبکه وایرلس وجود داشته باشه
وگرنه پیدا نمیکنه
بله درسته
لپ تاپم به وایلرس گوشیم وصل میشه ولی تبلتم اصلا شناسایی نمیکنه.
راستی وقتی وای فای تبلت رو روشن میکنم اونجا که مینویسه : Turning WiFi on... این جمله میمونه و دیگه نمیره. اگه رو منو های دیگه کلیک کنی و برگردی اونوقت میره
بقیه امکانات وای فای مثل WiFi Hotsopt کار میکنن ولی
Abdolreza2012
24-01-2013, 14:59
دوستان من بازی نصب میکنم بعضی اوقات پوشش ایجاد نمیشه که من دیتاشو بریزم توش
چیکار باید بکنم؟
بله درسته
لپ تاپم به وایلرس گوشیم وصل میشه ولی تبلتم اصلا شناسایی نمیکنه.
راستی وقتی وای فای تبلت رو روشن میکنم اونجا که مینویسه : Turning WiFi on... این جمله میمونه و دیگه نمیره. اگه رو منو های دیگه کلیک کنی و برگردی اونوقت میره
بقیه امکانات وای فای مثل WiFi Hotsopt کار میکنن ولی
حقیقتش من زیاد از وای فاش استفاده نکردم
ولی تا حالا این مشکل برام پیش نیومده
ببینیم دوستان چی میگن
من امروز برای خودمو تست میکنم نتیجشو اینجا میذارم
salam ye soal dashtam data ye bazi haro baraye tablet bayad kodumo download konam
adreno
tegra
ya chiz haye dg
rasti man b 1.5.3 update kardam chetori meshe downgrid kard be aslie khodesh
asphalt 5
ducati challenge
nba 2k13
virtua tennis
gta vice city
Dead-Trigger-FullHD high
real football 2011 hd
258812
================================================== =========================
برای فارسی سازی منو هم میتونید از برنامه morelocale 2 استفاده کنید
برای نصب برنامه یا بازی تو اس دی کارت(sd)
باید رفت تو قسمت setting/storage گزینه اولش برای انتخاب رام یا اس دی کارت هست که براحتی انجام میشه
salam
bebakhshid shoma k in bazi hd haro nasb kardi ye rahnamayiii mikoni mal kodum gpu ro bayad down konim b onvan data
adreno tegra ya cjhiz dg
rasti man b 1-5-3up kardam chejuri baresh gardunam b asli
Abdolreza2012
29-01-2013, 01:54
salam ye soal dashtam data ye bazi haro baraye tablet bayad kodumo download konam
adreno
tegra
ya chiz haye dg
rasti man b 1.5.3 update kardam chetori meshe downgrid kard be aslie khodesh
دوست عزیز پست هارو فارسی بذار
شما باید دیتا برای Mali400 رو دانلود کنی
سلام. رفقا خود آکستروم یه فریمور تو سایتش گذاشته ! من الان دارم دانلودش میکنم ! تست میکنم جواب میدم بتون ببینم چی چیه اصلا ! :n10::n26:
merilegendary
01-02-2013, 00:39
با سلام.آقا این زیرنویسشو چجوری بیارم من ؟هر کاری کردم نمیشه.کمکم کنید
Abdolreza2012
01-02-2013, 02:48
با سلام.آقا این زیرنویسشو چجوری بیارم من ؟هر کاری کردم نمیشه.کمکم کنید
سلام زینویس فیلم؟
اگه همینه شما MX Player نصب کنید مشکاتون احتمالا حل بشه
rabi1370
01-02-2013, 04:49
میخواستم ببینم کسی با میکروفن این تبلت Axtrom Axpad V1 صدا ضبط صدا کرده که کیفیتشو بسنجه؟؟؟
کسی تا حالا بازی های محبوب talking tom cat رو روی این تبلت نصب کرده و اجراش کرده؟؟؟
و کلا اصلا بازی هایی مثل talking tom cat که با میکروفن کار میکنند و صدای شخص رو تکرار میکنند روی این تبلت نصب و اجرا میشه؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید(خیلی مهمه)
merilegendary
01-02-2013, 21:18
این پارتیشن بندی نمیشه.یعنی من نرم افزار mimitool رو میزنم رم گوشیمو پیدا نمیکنه که پارتیشن بندی کنه.چیکار کنم ؟
merilegendary
01-02-2013, 21:22
سلام زینویس فیلم؟
اگه همینه شما MX Player نصب کنید مشکاتون احتمالا حل بشه
ممنون حل شد.شونصدتا نرم افزار نصب کردم روش بالاخره این نشون داد زیرنویسو.:n02:
heidary_sh
05-02-2013, 10:03
میخواستم ببینم کسی با میکروفن این تبلت Axtrom Axpad V1 صدا ضبط صدا کرده که کیفیتشو بسنجه؟؟؟
کسی تا حالا بازی های محبوب talking tom cat رو روی این تبلت نصب کرده و اجراش کرده؟؟؟
و کلا اصلا بازی هایی مثل talking tom cat که با میکروفن کار میکنند و صدای شخص رو تکرار میکنند روی این تبلت نصب و اجرا میشه؟؟؟؟
من نصب کردم کاملا راحت انجام میشه
mohammadi_4u
05-02-2013, 10:07
کیفیت میکرفن این تبلت در حد فوق العاده هست. من برنامه زبان نصب دارم برا گویش. دیگه ازین چی بالاتر!
heidary_sh
06-02-2013, 10:44
کیفیت میکرفن این تبلت در حد فوق العاده هست. من برنامه زبان نصب دارم برا گویش. دیگه ازین چی بالاتر!
چه برنامه ای برای زبان دارید .خصوص برا آموزش بچه ها؟
mohammadi_4u
06-02-2013, 12:40
چه برنامه ای برای زبان دارید .خصوص برا آموزش بچه ها؟
سلام
برای تست میکرفن میخاید تافل تست یا ازمون تست مهارتهای زبان رو از بازار دانلود کنید.
برای بچها هم نسخه های big city small. رو نصب کنید عالیه.
از حروف گرفته تا مکالمه داره
Masoud.ezati
10-02-2013, 15:52
سلام دوستان
من دیروز ورژن۲ این تبلت رو خریدم
چندتا سوال داشتم
اول اینکه چجوری میره تو ریکاوری؟
دوم اینکه cwm رو چجوری میشه واسه این اضافه کرد؟
mohammadi_4u
16-02-2013, 14:46
سلام دوستان
من دیروز ورژن۲ این تبلت رو خریدم
چندتا سوال داشتم
اول اینکه چجوری میره تو ریکاوری؟
دوم اینکه cwm رو چجوری میشه واسه این اضافه کرد؟
سلام
فعلا cmw نیومده براش. برای حالتچرکاوری ولوم بالا و پاور رو نگه دارید تا روشن بشه
Tapatalk HD Axpad V1
سلام من یه تبلت axtrom v1 دارم ، برای اتصال به اینترنت ار مودم 3g استفاده میکنم اما توی قسمت setting تبلت 3g networkنیست کسی علت رو میدونه؟
saeidraei
01-03-2013, 09:05
سلام
برای نصب بازی های گرافیک بالا باید چه نوع دیتایی رو بریزم؟
مثلا باید mali باشه یا tegra و ... ؟
roya_ali25
02-03-2013, 08:32
سلام
من اكسپد 1 دارم روش رم 16 انداختم طبق اموزش تو اين سايت پارتيشن بندي كردم با MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1 .به اين صورت 13 تا فت 32 و1 گيگ حافظ ext3 و يك گيگ بابت swap تو تبلت حافظه 13 فت 32 رو شناخت ولي چند تا مشكل دارم
1-بعضي از يازي ها رو رم نصب نميشه مث فيفا13 مث سونيك مث چند تا برنامه خبري فارس نيوز ولي وقتي حالت نصب رو حافظه خود تبلت ميذارم نصب ميشه ! اين مشكل چطوري قابل حل
2-برنامه لينك2 اس دي بز ميكنم نوع اس دي رو نميشناسه و ميگه انتخاب كن fat32 ext 2 ext3 ext 4 هر كدوم انتخاب ميكنم نميشناس
.وقتي تو قسمت ستينگ بعد استوري ميرم ي گزينه هست حالت نصب رو مموري كارت ميشه گذاشت و وقتي ميزارم 90درصد برنامه ها نصب نميشه ! ولي تو قسمت اپليكشين ميرم برنامه هاي كه تو حافظه تب اومد رو ميشه موو كرد تو اس دي كارت ولي وقتي موو ميشه ديگ كار نميكنه و شكل ايكون تغيير ميكنه .
3- بازي اسفالت 7 هم رو تبلت نصب نميشه
ممنون ميشم راهناميم كنيد
در ضمن نميخوام روت كنم چون گارانتيش ميپره .
mohammadi_4u
03-03-2013, 09:07
سلام
برای نصب بازی های گرافیک بالا باید چه نوع دیتایی رو بریزم؟
مثلا باید mali باشه یا tegra و ... ؟
mail400
سلام
من اكسپد 1 دارم روش رم 16 انداختم طبق اموزش تو اين سايت پارتيشن بندي كردم با MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1 .به اين صورت 13 تا فت 32 و1 گيگ حافظ ext3 و يك گيگ بابت swap تو تبلت حافظه 13 فت 32 رو شناخت ولي چند تا مشكل دارم
1-بعضي از يازي ها رو رم نصب نميشه مث فيفا13 مث سونيك مث چند تا برنامه خبري فارس نيوز ولي وقتي حالت نصب رو حافظه خود تبلت ميذارم نصب ميشه ! اين مشكل چطوري قابل حل
بله اون مشکل در نسخه بعدی آپدیتت فریمور تبلت و یا نسخه بعدی بازی حل میشه! تو حافظه داخلی نصب کنید لینک کنید به پارتیشن دوم
2-برنامه لينك2 اس دي بز ميكنم نوع اس دي رو نميشناسه و ميگه انتخاب كن fat32 ext 2 ext3 ext 4 هر كدوم انتخاب ميكنم نميشناس
.وقتي تو قسمت ستينگ بعد استوري ميرم ي گزينه هست حالت نصب رو مموري كارت ميشه گذاشت و وقتي ميزارم 90درصد برنامه ها نصب نميشه ! ولي تو قسمت اپليكشين ميرم برنامه هاي كه تو حافظه تب اومد رو ميشه موو كرد تو اس دي كارت ولي وقتي موو ميشه ديگ كار نميكنه و شكل ايكون تغيير ميكنه .
به خوبی پارتیشن بندی نشه بخاطر همین تنها فت 32 رو میشناسه. به هیچ وجه تو این تبلت موو تو اس دی نکنید چون حافظه رو دوبرابر سنگین میکنه! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نیاز به روت داره!!
3- بازي اسفالت 7 هم رو تبلت نصب نميشه
ممنون ميشم راهناميم كنيد
منظور از نصب نشدن چیه؟اجرا نمیشه یا کلا نصب نمیشه؟ اگه اجرا نمیشه باید دیتا 700 مگ رو با خود تبلت دانلود کنید و اگه نصب نمیشه اشکال از فایل نصبیه.اتفاقا خودم نصبش کردم
در ضمن نميخوام روت كنم چون گارانتيش ميپره .
بعدش آنروت میکنید خب!!
به لینک مراجعه کنید اونجا توضیح دادم
mohammadi_4u
03-03-2013, 09:11
بسته به فریمور توی قسمت وایفای و یا قسم دیتا میباشد.برسی کنید در صورت نبود فکتور ریست با کلید وولوم بالا و پاور رو در حالت خاموش نگه دارید سپس بعد دیدن پیام یه دفه کلید پاور رو بزنید:n01:
roya_ali25
04-03-2013, 14:19
mail400
بعدش آنروت میکنید خب!!
به لینک مراجعه کنید اونجا توضیح دادم
ممنون از جواب كاملتون .فقط يه سوال اگ روت كنم بعد ها واس تب مشكلي پيش بياد ميه ان روت كرد ؟
لينك يا شماره پست كه روت و ان روت ميكنه ميديد ؟
اگه روت نكنم ميشه بازي هاي كه رو مموري تب نصب ديتاشو لينك كردن به مموري كارت ؟
به چه صورتي ميشه بازي نصب شده رو مموري تب رو لينك كرد ديتاش رو مموري كارت
ممنون از همه دوستان
mohammadi_4u
09-03-2013, 17:59
ممنون از جواب كاملتون .فقط يه سوال اگ روت كنم بعد ها واس تب مشكلي پيش بياد ميه ان روت كرد ؟
لينك يا شماره پست كه روت و ان روت ميكنه ميديد ؟
اگه روت نكنم ميشه بازي هاي كه رو مموري تب نصب ديتاشو لينك كردن به مموري كارت ؟
به چه صورتي ميشه بازي نصب شده رو مموري تب رو لينك كرد ديتاش رو مموري كارت
ممنون از همه دوستان
اگه روشن بشه بله میشه انروت کرد اگه نشه هم که مهم نیست شرکت هم متوجهش نمیشه.
بدون روت لینک کردن امکان نداره فعلا.
با لینک sd راحت اما روت پیش نیازو لازمه
لینک پیست قبل که دادم صفحه اول تاپیکش.
موفق باشید
Tapatalk HD Axpad V1
بسته به فریمور توی قسمت وایفای و یا قسم دیتا میباشد.برسی کنید در صورت نبود فکتور ریست با کلید وولوم بالا و پاور رو در حالت خاموش نگه دارید سپس بعد دیدن پیام یه دفه کلید پاور رو بزنید:n01:سلام منم همين مشكل رو دارم اصلا تو تنظيماتم از 3G حرف نزده يه راهنمايي ......
amir_malas
15-03-2013, 08:25
دوستان من وقتی می خام برنامه ها رو ببرم توی SD Card
اصلا گزینه Move to SDCard نداره...
چی کار باید کنم که انتقالشون بدم ؟
===========================
راستی بخام کارتون بریزم روش
بهترین فرمت که بخام تبدیل کنم چیه و
با چه برنامه ای اون رو پلی کنم ؟
mohammadi_4u
15-03-2013, 09:20
دوستان من وقتی می خام برنامه ها رو ببرم توی SD Card
اصلا گزینه Move to SDCard نداره...
چی کار باید کنم که انتقالشون بدم ؟
===========================
راستی بخام کارتون بریزم روش
بهترین فرمت که بخام تبدیل کنم چیه و
با چه برنامه ای اون رو پلی کنم ؟
سلام
بعضی برنامه ها قابلیت انتقال به مموری ندارند و شاید از همان ابتدا تو مموری نصب شده باشه!! از اپلکیشن مننجر خود تب استفاده کنید.
هرفورمت دوست دارید تبدیل کنید کیفیت دست خودتون و با mxplayer pro. تماشا کنید.
Tapatalk HD
Highbury
15-03-2013, 11:23
سیم کارت میخوره ؟
فلش و مودم 3g رو قبول میکنه ؟
استفاده اینترنتی میخوام. و فقط از سیم کارت و مودم 3جی میتونم استفاده کنم
سلام اساتید عزیز
من یه مدل اکستروم 7E02 خریدم سیمکارت خور اما نمیدونم چه جوری از اینترنت سیمکارتش استفاده کنم لطفا جهت راه اندازی اینترنت توسط سیمکارت این مدل اگر دوستان اطلاعاتی دارند بفرمایند
ممنون
کسی از دوستان تا الان با اینترنت سیمکارت تبلت وصل نشده؟
Mahdi284
18-03-2013, 15:47
آقا من رام عوض کردم الان تبلتم شارژ نمیشه!چه کنم؟رام اصلی هم نمیتئنم دانلود کنم سرعتش افتضاحه
قیمت مدل 2 هسته ای این تبلت چنده؟
مدل گرافیکش چیه؟
akbar_syberia
21-03-2013, 23:53
دوستان من وقتی فیلمو با زیرنویس فارسی با پلیر vplayer پخش میکنم زیرنویس اجق وجق میشه
راح حل چیست ؟
mohammadi_4u
22-03-2013, 19:41
قیمت مدل 2 هسته ای این تبلت چنده؟
مدل گرافیکش چیه؟
480 mail400
Tapatalk HD
mohammadi_4u
22-03-2013, 19:43
دوستان من وقتی فیلمو با زیرنویس فارسی با پلیر vplayer پخش میکنم زیرنویس اجق وجق میشه
راح حل چیست ؟
برنامشو ندارم اما داخل تنظیمات جایی داره با نام sub encode. که رو دیفالت هست تغییرش بدید به عربیarabic - من از mx استفاده میکنم خوبه
Tapatalk HD
Extreme-Forces
23-03-2013, 20:14
دوستانی که این تبلت رو دارن واقعا ارزشش رو داره ؟ اخه من گوشی اندروید دارم و خسته شدم ، می خوام تبلت اندروید داشته باشم. با توجه به قیمتش ، مشکلاتش تا چه حد قابل تحمله ؟ صفحه نمایشش جوری هست که ادم از دیدنش پشیمون بشه یا نه ؟ ( پیکسل هاش درشت نیست که ؟ مثل گوشی HTC Wild fire )
هنگ زیاد میکنه ؟ مشکل سیستمی خاصی نداره ؟ مثل نصب یه سری برنامه های خاص و ... ؟ تو این رنج قیمت از تبلت های دیگه مثل اوندا و ایناول و ... بهتره یا تو همون حد هاست ؟
ممنون از پاسخ های احتمالیتون. :n16:
NANOTABLET.IR
23-03-2013, 23:05
دوستانی که این تبلت رو دارن واقعا ارزشش رو داره ؟ اخه من گوشی اندروید دارم و خسته شدم ، می خوام تبلت اندروید داشته باشم. با توجه به قیمتش ، مشکلاتش تا چه حد قابل تحمله ؟ صفحه نمایشش جوری هست که ادم از دیدنش پشیمون بشه یا نه ؟ ( پیکسل هاش درشت نیست که ؟ مثل گوشی HTC Wild fire )
هنگ زیاد میکنه ؟ مشکل سیستمی خاصی نداره ؟ مثل نصب یه سری برنامه های خاص و ... ؟ تو این رنج قیمت از تبلت های دیگه مثل اوندا و ایناول و ... بهتره یا تو همون حد هاست ؟
اگه AXPAD گارانتی آواژنگ باشه که در بازار حدود 450000 تومن هست دارای رزولوشن 800*480 هست و کیفیتش پایینه و پیشنهاد میشه یه مدل بالاتر که دارای صفحه نمایش IPS باشه خریداری کنید.(البته در صورتی که با بودجه بالاتر مشکلی نداشته باشید)
برای برنامه ها ،بازیهای 3 بعدی سنگین رو اجرا نمیکنه و مجبورید بازیهای 2 بعدی مثل انگری برد و ... رو نصب کنید.
در مقایسه با اوندا و اینوول بستگی داره به اینکه با کدوم مدلشون مقایسه کنید
mohammadi_4u
25-03-2013, 22:05
اصلا تبلت به گرد گوشی نمیرسه!! مگر گرون و خوب.
منکه حاضرم با گوشیم وقت بگزرونم تا با تب.مگر بخوای لینوکس نصب کنی و..
Tapatalk HD
akbar_syberia
27-03-2013, 15:21
دوستان عزیز
بعضی بازی ها که من نصب میکنم و دیتا هم کپی میکنم موقع اجرای بازی خطا میده که دیتا رو به sd کارت بریزید
ولی تبلت من خودش حافظه داخلیش زیاده و SD کارت ندارم و نمیخوامم بگیرم
راه حل کسی داره ؟
amir_malas
29-03-2013, 00:28
همین جور که توی این 3 تا عکس که گذاشتم می بینید ....
من اصلا گزینه move to sd رو ندارم
می خاستم ببینم چی کار کنم خب ؟
alirezaaaa4
02-04-2013, 00:56
سلام سلام . خسته نباشید خدمت همه دوست های گلم....
من هم جز axpad دارا شدم...
البته از یکی از دوستم خریدم..
یه سوالی از اساتید داشتم..
راستش می خواستم بدونم از کجا میشه فهمید یه تبلت ذوت شده یا نه؟
و این که چرا رابط کاربری axpade مئ با axpad های دوستام فرق داره اونا آپدیتن؟ اگه آره من چی جوری آپدیت کنمش؟
پیشاپیش ممنون از جواباتون
alirezaaaa4
02-04-2013, 10:17
سلام سلام
من Studios.Fruit.Ninja را روی آکسپدم نصب کردم که از این لینک دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی اجرا میشه . کار مبکنه ولی هر از گاهی کراش میکنه و این ارور میده که عکسشو گذاشتم....
ممنون
mohammadi_4u
02-04-2013, 10:34
سلام سلام
من Studios.Fruit.Ninja را روی آکسپدم نصب کردم که از این لینک دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی اجرا میشه . کار مبکنه ولی هر از گاهی کراش میکنه و این ارور میده که عکسشو گذاشتم....
ممنون
سلام
ورژن بازی رو تعویض کنید/نیاز به اینترنت داره کرش میکنه چه بهش اینترنت بدید چه ندید.
موفق باشید
mohammadi_4u
02-04-2013, 10:38
سلام سلام . خسته نباشید خدمت همه دوست های گلم....
من هم جز axpad دارا شدم...
البته از یکی از دوستم خریدم..
یه سوالی از اساتید داشتم..
راستش می خواستم بدونم از کجا میشه فهمید یه تبلت ذوت شده یا نه؟
و این که چرا رابط کاربری axpade مئ با axpad های دوستام فرق داره اونا آپدیتن؟ اگه آره من چی جوری آپدیت کنمش؟
پیشاپیش ممنون از جواباتون
عذرخواهم از مدیران عزیز خلاف قوانین ادرس دادم
اینجا راجب این تبلت داغ تر هست! چه تو ---------.ir و چه این سایت اکثر دوستان از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطالبو برمیدارن.
Extreme-Forces
03-04-2013, 01:42
سلام.
دوستان بي زحمت يكي لطف كنه از قسمت About tablet يه اسكرين شات بگيره بذاره.
و يك سوال اونم اينكه واي فاي اين تبلت ضعيفه يا تو فروم هاي خارجي چرت و پرت نوشتن؟
ممنون
alirezaaaa4
03-04-2013, 12:47
سلام دوستای گلم به سوال داشتم....
من میخواستم برنامه whats up رو نصب کنم ولی شماره تل و اینکه اساماس بده می خواهد ولی اینا سیمکارت نمیخورن آیا میشه کاری کرد درست بشه ؟ ترفندی چیزی؟
بعدش یه سوال هم دارم ایا نیاز که من حتما روت کنمش .......؟می خواهم آپدیتشم کنم آخه.. می ترسم همه جا مگن پای خودتون آدم چشش می ترسه خوب
آقا یکی ب من کمک کنه لطفا
سلام آقا من این رام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ریختم (رام جلی بین)تاچش از کار افتاده قبلا هم اینطوری شده بود دوباره رام اصلی ریختم درست شد ولی ایندفعه مموری رو ک میزارم دوباره ب ورژن1.5.2 دانگرید کنم گیر میکنه چیکار کنم اصلا نصب نمیشه
لطفا کمک کنید تو همون اول تو صفحه آپگرید میمونه
alirezaaaa4
06-04-2013, 11:12
سلام اساتید .... من دیروز تبلت خودم رو با ورژنی که خودش شرکت تو سایتش گذاشته آپدیت کردم ولی حس میکنم یکی کندتر شده عادی این موضوع؟
و اینکه حس میکنم یکم تو اجرا فیلم ها صدا خشخش میکنه از ورژن یا مشکل کدک اگه کدک چی جوری حلش کنم ... ممنون
mohammadi_4u
06-04-2013, 11:49
سلام اساتید .... من دیروز تبلت خودم رو با ورژنی که خودش شرکت تو سایتش گذاشته آپدیت کردم ولی حس میکنم یکی کندتر شده عادی این موضوع؟
و اینکه حس میکنم یکم تو اجرا فیلم ها صدا خشخش میکنه از ورژن یا مشکل کدک اگه کدک چی جوری حلش کنم ... ممنون
سلام
صدا لک میزنه درسته واسه خیلی از دوستان این مشکل پیش امده.
ولوم صدا رو تا اخر باز کنید درست میشه .لک فقط رو ولوم پایین اتفاق میفته.
کندتر نشده اورکلاک شده به 1500 شاید و حجم برنامه ها افزایش پیدا کرده. مثل morobo. و ...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
mohammadi_4u
06-04-2013, 11:52
سلام دوستای گلم به سوال داشتم....
من میخواستم برنامه whats up رو نصب کنم ولی شماره تل و اینکه اساماس بده می خواهد ولی اینا سیمکارت نمیخورن آیا میشه کاری کرد درست بشه ؟ ترفندی چیزی؟
بعدش یه سوال هم دارم ایا نیاز که من حتما روت کنمش .......؟می خواهم آپدیتشم کنم آخه.. می ترسم همه جا مگن پای خودتون آدم چشش می ترسه خوب
بله به راحتی نصب میشه سیم تو گوشی باشه و واتس تو تبلت نصب کنید.بعد نصب گزینه Call me. بعد ۴ دقیقه انتظار میاد. رو کال کلیک کنید گوشیتون زنگ میخوره و سریال اکتیو سازق رو بهتون میده به همین راحتی. فقط اخیرا که فیل ت ر شده باید vپیn فعال کنید برای اکتیو شدن
وایفای این تبلت خیلی هم قوی هست
روت کنید باز میتونید انروت کنید.
mohammadi_4u
06-04-2013, 11:55
آقا یکی ب من کمک کنه لطفا
سلام آقا من این رام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ریختم (رام جلی بین)تاچش از کار افتاده قبلا هم اینطوری شده بود دوباره رام اصلی ریختم درست شد ولی ایندفعه مموری رو ک میزارم دوباره ب ورژن1.5.2 دانگرید کنم گیر میکنه چیکار کنم اصلا نصب نمیشه
لطفا کمک کنید تو همون اول تو صفحه آپگرید میمونه
با فکتور ریست و فرمت مموری کارت باید مشکل حل بشه
آقا من هم مموری کارت رو عوض کردم هم چند بار فرمت کردم نشد یکی کمک کنه لطفا
چون الان هم تاچش از کار افتاده هم رامش عوض نمیشه
ولی در حالت usb debugging به کامپیوتر وصل میشه راهی بلد نیستید درست شه
سلام دوستان :n01: من چند تا مشکل دارم با این تب اولی که نمیشه گفت مشکل اما اگه دقت کنید نوع پردازنده رویه خود برچسب تبلت cotex به جای cortex نوشته!من که اول خیلی تعجب کردم اما الان هم وقتی مشخصاتشو تویه تبلت شاپ دیدم اونم اینو نوشته بود که جایه تعجبه سوتی به این بزرگی!:n04: دوم میخواستم بدونم سرعت انتقال فایل از سیستم به تب یا از یو اس بی به تبتون هم مثل من پایینه یا تب من مشکل داره؟مثلا شاید گفت در حد 1 مگابایت بر ثانیست یا شایدم خیلی کمتر!:n03: در ضمن من تو نصب بازیای گیم لافت مشکل دارم و مطمئنم که راه نصب طبق راهنمایی ها درست میرم اما بازم نصب نمیشن نمونش اسپلینتر سل که حتی اگه از خود بازی هم بخوای به طور مستقیم دیتا رو دان کنی ارور میده!
alirezaaaa4
09-04-2013, 11:22
سلامصدا لک میزنه درسته واسه خیلی از دوستان این مشکل پیش امده.ولوم صدا رو تا اخر باز کنید درست میشه .لک فقط رو ولوم پایین اتفاق میفته.کندتر نشده اورکلاک شده به 1500 شاید و حجم برنامه ها افزایش پیدا کرده. مثل morobo. و ... Sent from my iPad using Tapatalk HDسلام و تشکر .یه سوال پیش اومد برام یعنی برای بعضی ها این مشکل صدا ممکنه ایجاد نشه برای بعضی ها نه؟؟؟؟ آره این طوره ؟ از چیشه ..... درست شدنی نیست آخه خیلی رو مخمه و ممنم خیلی فیلم و آهنگ گوش میکنم:(((( یه راه جلو پام بگدارید لطفا ممنون
mohammadi_4u
09-04-2013, 19:14
سلام و تشکر .یه سوال پیش اومد برام یعنی برای بعضی ها این مشکل صدا ممکنه ایجاد نشه برای بعضی ها نه؟؟؟؟ آره این طوره ؟ از چیشه ..... درست شدنی نیست آخه خیلی رو مخمه و ممنم خیلی فیلم و آهنگ گوش میکنم:(((( یه راه جلو پام بگدارید لطفا ممنون
سلام
برا همه پیش میاد بسته به نوع فریمور
شما ام ایکس پرو رو نصب کنید بعد تیک vol boost رو بزارید به احتمال زیاد مشکل حل بشه.
موفق باشید
سلام من axpadدارم ولی تاحالا نتونستم برنامه هاموبه کارت حافظه منتقل کنم اگر راهی غیراز این دوراهی که درپایین اشاره شده دارید بگید.
راه اولی که امتحان کردمap2sdبود که جواب نداد البته تبلتم روت هم هست.
راه دومی همlink2sdبود که اون کارت حافظه رو نمیشناخت.
خود سیستم عامل هم برنامه هارو انتقال نمیده چه کنم؟
milad mohebi
13-04-2013, 16:38
سلام دوستان... من تبلتم صفحش خراب شده بود یعنی فشار اورده بودم بهش و همه چیز رو سفید نشون میداد :n02:
و خلاصه بردم گارانتی اواژنگ خیابان گاندی برام درستش کردن منتها الان تو خونه روشن میکنم همه چیزو تار نشون میده و وقتی مموری و فلش وصل میکنم بلافاصله هنگ میکنه در صورتیکه قبلا این مشکلاتو نداشت.... به نظر من شاید فریمورشم عوض کردن چون زاویه دیدش بهتر شده ولی در عوض تار نشون میده.
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
mohammadi_4u
16-04-2013, 21:34
سلام دوستان... من تبلتم صفحش خراب شده بود یعنی فشار اورده بودم بهش و همه چیز رو سفید نشون میداد :n02:
و خلاصه بردم گارانتی اواژنگ خیابان گاندی برام درستش کردن منتها الان تو خونه روشن میکنم همه چیزو تار نشون میده و وقتی مموری و فلش وصل میکنم بلافاصله هنگ میکنه در صورتیکه قبلا این مشکلاتو نداشت.... به نظر من شاید فریمورشم عوض کردن چون زاویه دیدش بهتر شده ولی در عوض تار نشون میده.
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
سلام
با تغییر فریمور زاویه دید تغییر نمیکنه.هنگ کردن اولیه برای چک کردن فلش هست که با برداشتن تیک Scan Usb از تنظیمات رفع میشه.
تار نشون دادن مال باز کردن شاید باشه. شاید هم شما حساس شده اید.
#*....شرط سنجش اخلاق....*#
سلام.یه مشکلی پیش اومده واسه این تبلت.فلش بهش وصل میکنی نمیخونه.واسه کسی تا حالا این اتفاق افتاده؟راه حل؟اون دکمه ریز ریست این تبلت چجوری کار میکنه؟ممنون میشم کسی بلده کمکم کنه
reza_azizi2010
23-04-2013, 10:00
سلام
من يه مشكل وحشتناك با اين تبلت پيدا كردم اونم اينكه تبلتم قفل شده. من پترن رو بلدم اما برادرزادم چندين بار پترن رو اشتباه زده و حالا از من اكانت گوگل ميخاد.من اكانت گوگل فعال هم دارم اما مشكل اينجاست كه واي فاي خاموشه و به هيچ وجه اجازه نميده واي فاي رو روشن كنم
بدجويري گيرم
اطلاعات و نرم افزارهام هم خيلي مهمه و نميخام فكتوري ريست با فلش كنمش
خواهش ميكنم كمكم كنيد :n03:
Hassan_Linder
23-04-2013, 21:10
ریست فکتوری اکستروم مدل 7102 بدون رفتن به seting خودش چون پترنشو فراموش کردم ایدی جیمیل هم ندارم باید چیکار کنننننننننننننم
ESTEGHLAL 67
24-04-2013, 13:23
دوستان من مدل 9e01 دارم سیم کارت ایرانسل داخلش گذاشتم میشه تماس گرفت فقط مشکلی که دارم زمانی که کدهایی مثله *141*1# رو میگیرم اتفاقی نمی اوفته باید چیکار کنم ؟
mohammadi_4u
27-04-2013, 05:55
دوستان من مدل 9e01 دارم سیم کارت ایرانسل داخلش گذاشتم میشه تماس گرفت فقط مشکلی که دارم زمانی که کدهایی مثله *141*1# رو میگیرم اتفاقی نمی اوفته باید چیکار کنم ؟
سلام
تو سایت همسایه جوابیدم!:o
از برنامه های مخصوص کدهای ussd استفاده کنید .سعی کنید از جای معتبر دانلودش کنید.
Tapatalk
mohammadi_4u
27-04-2013, 05:56
ریست فکتوری اکستروم مدل 7102 بدون رفتن به seting خودش چون پترنشو فراموش کردم ایدی جیمیل هم ندارم باید چیکار کنننننننننننننم
ولوم باللا پاور سپس بعد پیام دوتا پاور
Tapatalk
mohammadi_4u
27-04-2013, 05:59
سلام.یه مشکلی پیش اومده واسه این تبلت.فلش بهش وصل میکنی نمیخونه.واسه کسی تا حالا این اتفاق افتاده؟راه حل؟اون دکمه ریز ریست این تبلت چجوری کار میکنه؟ممنون میشم کسی بلده کمکم کنه
اونجا جوابیدم.مفصل
یا فلش یا ریست فکتور.
سلام
من يه مشكل وحشتناك با اين تبلت پيدا كردم اونم اينكه تبلتم قفل شده. من پترن رو بلدم اما برادرزادم چندين بار پترن رو اشتباه زده و حالا از من اكانت گوگل ميخاد.من اكانت گوگل فعال هم دارم اما مشكل اينجاست كه واي فاي خاموشه و به هيچ وجه اجازه نميده واي فاي رو روشن كنم
بدجويري گيرم
اطلاعات و نرم افزارهام هم خيلي مهمه و نميخام فكتوري ريست با فلش كنمش
خواهش ميكنم كمكم كنيد :n03:
فقط فلش و اپدیت .همونطور که تو سایت همسایه گفتم.یا ریست با ولوم بالا وپاور
Tapatalk
دوستان وقتی usb به دستگاه وصل کنم و بعد بخوام safe removeش کنم چی کار باید بکنم؟
اگه همین طوری جداش کنم میگه unexpectedly removed که طبیعتا یعنی یه راهی برای درست جدا کردنش هست....
mohammadi_4u
02-05-2013, 17:40
دوستان وقتی usb به دستگاه وصل کنم و بعد بخوام safe removeش کنم چی کار باید بکنم؟
اگه همین طوری جداش کنم میگه unexpectedly removed که طبیعتا یعنی یه راهی برای درست جدا کردنش هست....
سلام
داخل تنظیمات استرنج. قسمت مموری و یو اس بی انمونت کنید.
Andro-Sdk T00l's
ehsan852
07-05-2013, 15:27
[QUOTE=amir_malas;7555856]
می خاستم ببینم چی کار کنم خب ؟[/QUOTE
دوستم شما باید از فایل منیجر عملیات انتقال رو انجام بدی
mohammadi_4u
07-05-2013, 15:44
[QUOTE=amir_malas;7555856]
می خاستم ببینم چی کار کنم خب ؟[/QUOTE
دوستم شما باید از فایل منیجر عملیات انتقال رو انجام بدی
عکس ندیدم اما اگه گزینش نیست مشکل از رام هست و با اپدیت حل میشه.اما اگه همین رام فعلی رو دوست دارید از برنامه link2sd یا app2sd استفاده کنید.
پیش نیاز برنامه ها روت بودنه سیستم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Abdolreza2012
08-05-2013, 17:32
برای این تبلت AXTROM AXPAD V1 چه مودمی خوبه؟
mohammadi_4u
09-05-2013, 12:43
برای این تبلت AXTROM AXPAD V1 چه مودمی خوبه؟
از لیست ساپورت که تو خود تبلت قسمت تنظیمات 3g و دفترچش قید شده بگیرید.
Abdolreza2012
09-05-2013, 17:34
از لیست ساپورت که تو خود تبلت قسمت تنظیمات 3g و دفترچش قید شده بگیرید.
اینایی که اینجا نوشته فکر نکنم گیر بیاد
اینترنت سرچ کردم چیزی دست گیرم نشد
mohammadi_4u
09-05-2013, 18:33
اینایی که اینجا نوشته فکر نکنم گیر بیاد
اینترنت سرچ کردم چیزی دست گیرم نشد
مودم تبلت رو سرچ کنید یه سایت میاد که شمارش 919 بود هاوایی داشت 102 دقیقا مدل قید شده تو تبلت.شمارش حفظ نکردم اما دیشب بهشون زنگ زدم گفتند موجود دارند.اما از نحوه خرید و ..چیزی نپرسیدم
mortezzz
17-05-2013, 13:22
سلام به همه. من تازه این تبلت رو گرفتم روت شده ومثل وینندوز 8 هم هست فقط یو اس بی ش کار نمیکنه از کجا میتونم فعالش کنم کمک کنید . ممنون
mohammadi_4u
17-05-2013, 13:35
سلام به همه. من تازه این تبلت رو گرفتم روت شده ومثل وینندوز 8 هم هست فقط یو اس بی ش کار نمیکنه از کجا میتونم فعالش کنم کمک کنید . ممنون
سلام
مبارک باشه.منظور یعنی شناسایی نمیشه یو اس بی؟یا چیز دیگه منظور؟ بعد اتصال کابل گزینه مورد نیاز میاد انتقال فایل و ..اگه منظور درایورشه هم خودش بعد اتصال کابل install driver داره.
TapatalK
mortezzz
17-05-2013, 13:47
سلام مبارک باشه.منظور یعنی شناسایی نمیشه یو اس بی؟یا چیز دیگه منظور؟ بعد اتصال کابل گزینه مورد نیاز میاد انتقال فایل و ..اگه منظور درایورشه هم خودش بعد اتصال کابل install driver داره. TapatalK منظورم کولدیسک یا حافظه جانبی هستش . مرسی سریع جواب میدین
mohammadi_4u
17-05-2013, 19:02
منظورم کولدیسک یا حافظه جانبی هستش . مرسی سریع جواب میدین
تبلت رو یه ریست کنید باید جواب بده اگه جواب نداد از تنظیمات گزینه استرنج را مونت کنید. پایین پایین گزینه
Use seek usb رو فعال کنید
TapatalK
hosjalal
20-05-2013, 14:51
سلام
من 9e01 دارم ولی فارسی در زبان کیبورد نیست چه کار کنم ؟
سلام
منم همین مدل رو خریدم البته کارکرده اش طرف سه ماه هست خریده با اک فرقی نداره گارانتی هم داره و تمام وسائل هست و مشکلی نداره 48 ساعت هم مهلت تست داده به دستم برسه
دوستان چطور تبلتی هست من بیشتر کتاب روش میخونم و شاید هم ویدئو رو روش تماشا کنم کیفیتش مهم نیست ویدئو ها چند ساعت شارژ نگه میداه و چطور تبلتی هست
300 خریدم
با سپاس
Abdolreza2012
20-05-2013, 22:14
سلام
منم همین مدل رو خریدم البته کارکرده اش طرف سه ماه هست خریده با اک فرقی نداره گارانتی هم داره و تمام وسائل هست و مشکلی نداره 48 ساعت هم مهلت تست داده به دستم برسه
دوستان چطور تبلتی هست من بیشتر کتاب روش میخونم و شاید هم ویدئو رو روش تماشا کنم کیفیتش مهم نیست ویدئو ها چند ساعت شارژ نگه میداه و چطور تبلتی هست
300 خریدم
با سپاس
مبارکه
من حدودا 5 ساعت توش فیلم میبینم
برای فیلم دیدم به نظرم خوبه
در کل برای کاهای ساده خوبه
Abdolreza2012
20-05-2013, 22:15
سلام
من 9e01 دارم ولی فارسی در زبان کیبورد نیست چه کار کنم ؟
شما برنامه ی go keyboard رو نصب کن درست میشه
nba 2k13
یکی به من بگه چطور تونسته روی این تبلت بازی nba 2k13 رو اجرا کنه، برای من نصب شد، دیتا هم دانلود و به پوشه مورد نظر منتقل کردم، بازی اجرا شد اما بعد از اینکه لوگوی تیم ها رو میاره یهو بسته میشه، حتی فورس کلوز هم نمیده، فقط می پره بیرون!! یکی بگه چیکار کنم! روت هم نیست، رام استوک 4.0.3 هم نصبه.
Abdolreza2012
24-05-2013, 13:43
یکی به من بگه چطور تونسته روی این تبلت بازی nba 2k13 رو اجرا کنه، برای من نصب شد، دیتا هم دانلود و به پوشه مورد نظر منتقل کردم، بازی اجرا شد اما بعد از اینکه لوگوی تیم ها رو میاره یهو بسته میشه، حتی فورس کلوز هم نمیده، فقط می پره بیرون!! یکی بگه چیکار کنم! روت هم نیست، رام استوک 4.0.3 هم نصبه.
برای منم اینجوریه
منم خیلی از بازیایی که رو این تبلت تست شده و اجرا کرده رو نصب کردم ولی همیشه موقع اجرا میاد بیرون و اجراء نمیکنه
بخاطر همین دیگه کلا بیخیال بازی های سنگین شدم و فقط بازیای سبک نصب میکنم و توش فیلم میبینم بیشتر
joojee_lion
06-06-2013, 11:27
سلام
من تازه تبلت axtrom 8E01رو گرفتم .
يك سوال دارم اون هم اينكه اين تبلت قابليت مكالمه رو نداره آيا ميشه با روت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كردن اين قابليت رو اضافه كرد ؟
مثلا تو يكجا خوندم يك فايل متني رو تغييراتي ميدي و قابليت مكالمه اضافه ميشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما تغيير اون فايل من نياز به روت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شدن تبلت داره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن اين تبلت سيم كارت مي خوره و مي تونم با GPRS به اينترنت وصل شم ولي نمي تونم مكالمه و يا اس ام اس بفرستم
نرم افزاري هم براي ارسال اس ام اس نصب كردم ولي دستگاه خطا ميده ؟
راهي هست كه قابليت مكالمه رو به تبلت اضافه كرد ؟
amir_malas
06-06-2013, 21:32
سلام دوستان
من با این که مموری SD هم دارم روی تبلت ، بازی که نصب
می کنم گزینه Move to SD Card اصلا نیسش !!!
می خوام ببینم شما اینو دارید توی appp managerتون ؟
چی کار کنم گزینش بیاد ؟
sdfssdfs
19-06-2013, 20:47
لطفا کمک کنین
تبلتو ریست کردم با تنظیماتش خودش
تا حالا هیچ دسکاری هم نکرده بودم
الان روی ارم ics وقتی روشن میکنم هنگ میکنه وارد اندروید نمیشه
mohammadi_4u
20-06-2013, 08:32
لطفا کمک کنین
تبلتو ریست کردم با تنظیماتش خودش
تا حالا هیچ دسکاری هم نکرده بودم
الان روی ارم ics وقتی روشن میکنم هنگ میکنه وارد اندروید نمیشه
درحالت خاموش
ولوم بالا و ژاور رو بگيريد بعد از اومدن پيام خط قرمز رنگ دوبار كليد پاورو فشار بديد تا ركاوري بشه
mohammadi_4u
20-06-2013, 08:34
سلام دوستان
من با این که مموری SD هم دارم روی تبلت ، بازی که نصب
می کنم گزینه Move to SD Card اصلا نیسش !!!
می خوام ببینم شما اینو دارید توی appp managerتون ؟
چی کار کنم گزینش بیاد ؟
يا اپديت كنيد يا از move 2sd استفاده كنيد البته گزينه براي همه برنامه ها نيست براي بعضي ها فعاله
wisemehdi
13-07-2013, 17:08
سلام
چند وقته میخوام یه تبلت تا 400 500 تومن بگیرم بین این دوتا موندم راهنمایی کنید یا اگه تبلت بهتری میشناسید بگید ممنون.
بیشتر کارمم فیلم و اینترنته:n06:
wisemehdi
13-07-2013, 17:10
Innovel i710B Axtrom Axpad V1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meisam.apk
18-07-2013, 14:27
[QUOTE=wisemehdi;7747079]سلام
چند وقته میخوام یه تبلت تا 400 500 تومن بگیرم بین این دوتا موندم راهنمایی کنید یا اگه تبلت بهتری میشناسید بگید ممنون.
بیشتر کارمم فیلم و اینترنته:n06:
تبلت آینول Ainol Novo 7 Crystal II Wi-Fi 8GB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gamekhor2007
23-07-2013, 12:14
2 تا از این تبلت چند وقتیه برای کسی خریدم.یه مشکلی هست.وقتی از تبلت فایل کپی کنم توی فلش بعد بزنم به اونیکی تبلت و از فلش کپی کنم حجم فایل 0 میشه.وقتی هم که دوباره از فلش توی تبلت اول همون فایل رو کپی کنم باز هم صفر هست.
hello.....
به همه دوستان بگم این تبلت کیف بنجلی داره اگر دوسش دارین یه کیف براش بخرین مال من از تو کیف سر خورد افتاد تاچو ال سی دی ش شکست
بردم تعمیرگفتن262هزار تومن خرجشه یه کیف 30تومنه پس به به ریسکش نمی ارزه
از لحاظ نرم افزاری هم سیستم عاملش بدجوری بنجله چون من 20تا بازی و نرم افزار روش نصب کردم برای حذف هرکدومش یه باید یه بار تبلتو خاموش و روشن میکردم چون هنگ کرده بود یکی رو حذف میکرد بعدی دیگه حذف نمیشد.
سیستم عاملهای آپدیتشم که ما شا الله خیلی خفن
نصب کنی تضمینی برای کارکرد درستش نداره
اگر کسی هست که هوس کرده بخرش بهتره صرف نظر کنه من که به شدت پشیمونم
با کسانی هم که خریدنش ابراز همدردی میکنم وبرای ازکار نیفتادن تاچ به صورت تضمینی این گزینه رو پیشنهاد میدم:
این فایلارو دانلود کنید بعد در ادرس زیر کپیش کنید بعد از نصب تاچش ازکار نمیفته(تضمینی فقط برای مدل v1یا7i01مدلای دیگه رو ندارم)
FirmwareInstall\config
اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!.rar.htm
برای کسانی هم که نمیتونن برنامه ها رو به اس دی منتقل کنند باید بگم این راهو من دها بار امتحان کردم و جواب داده بد نیست تستش کنین
سیتینگ-تنظیمات حافظه-بالا و اولین گزینه رام رو به صورت پیشفرض داره اونو رو اس دی تنظیم کنید-بعد تبلت پیغام ری استارت میده اوکی کنید
و برید یه چایی بخورید تا وقتی تبلت هم بالا میاد(ما شاالله سرعت بالا امدنش هم ما را شگفت زده کرد) وقتی دوباره بالا اومدبرید تو قسمت برنامه ها در منوی تنظیمات بعد گزینه موو تو ای دی کارت اضافه شده
دیدید چه اسون خودتونو به سختی انداخته بودید که اول روتو ......بیخیال باباراه که زیاده این کارا چی بود انجام میدادیم والا...
اگر سوالی داشتید پ خ بدید زرتی جواب میدم!:n09:
2 تا از این تبلت چند وقتیه برای کسی خریدم.یه مشکلی هست.وقتی از تبلت فایل کپی کنم توی فلش بعد بزنم به اونیکی تبلت و از فلش کپی کنم حجم فایل 0 میشه.وقتی هم که دوباره از فلش توی تبلت اول همون فایل رو کپی کنم باز هم صفر هست.
از آنجایی که تبلت بنجلی میباشد گاهی وقها فلشو درستو حسابی نمیشناسه ویا فایلو به صورت 100%تخیلی انتقال یا کپی میکند برای اینکه مطمین شید بهد از هر بار کپی یا پیست فایلو تست کنید یا چند لحظه بهد از اتمام کار منتظر باشید تا فایلو بریزه
اگر در تارو پود این جستجو کنید تاریخ پر افتخار چین رو میبینید که گواه جنس بسییییار مرغوب اینه
babaraoof
27-02-2014, 04:04
با سلام داداش این فایل هاییکه گذاشتی که تظمینی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!.rar.htm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود نممیشه اگر میتونی بفرست به ایمیلم
majidraoofy@gmail.com ممنون میشم کمک کنی راه بیفته ردش کنم بره واقعا اشغاله
arad2004
05-07-2014, 15:01
من یه اکسپد وی یک دارم که پترنشو زیاد زدن قفل شده ، یوزر پس گوگل می خواد. کمک کنید.نوکرتونم:n18:
سلام به همگی
آقا من این تبلتو یک سالی میشه دارم
الان یه مشکلی دارم که یه برنامه برای مدیریت باطری نصب کردم که کلا زد همه چیزو خراب کرد یعنی تا روشنش میکنی تبلتو این برنامه لود میشه و اصلا نمیذاره با تبلت کار کنی هر جی هم خواستم پاکش کنم بازنم نشد با یه برنامه به نام Moborobo بهش وصل شدم و تونستم برنامه رو به اس دی کارت منتقل کنم که یه چند وقتی خوب شد ولی بازم وقتی تو شارژ میزنم بازم این برنامه لامثب ران میشه .
حالا میخوام ببینم کسی میدونه چه طور به تنظیمات مارخانه برگردونمش . نمیخوام آندروید جدید روش نصب کنم چون همون خوب بود و کار منو راه مینداخت
ممنون از کمکتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.