مشاهده نسخه کامل
: Iphone or lumia 920?
mehrdad_joon
28-11-2012, 15:46
سلام
قصد خريد گوشي دارم،ولي بين لوميا با آيفون موندم.
الان آيپد دارم و اينكه يه آيفون بگيرم كه راحت سينك بشه منطقيه.
از طرفي آيفون جديد اصلا خوش ظاهر نيست و بسياربسيار خش مي افته .
از طرفي هم لوميا گوشي عالي با قيمت مناسب تريه.ولي از سيستم عامل ميترسم..نميدونم به خوبي ios هست يا آيا jailbreak ميشه و آيا تا ٣ سال پشتيباني ميشه يا نه...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
OnlyRealMadrid
01-04-2013, 15:38
من Lumia 920 رو ترجیح و به شما پیشنهاد میدم
mehrdad_joon
02-04-2013, 07:36
من Lumia 920 رو ترجیح و به شما پیشنهاد میدم
مرسي از نظرتون،ولي اين تاپيك ماله ٢ ماه پيشه.خواهرم لوميا رو گرفت.باهاش كار كردم،
راسيتش كيفيت دوربينش اونطور كه ميگفتن نبود و با اينكه سيستم عاملش بسيار روان بود،من يكم باهاش اذيت شدم چون قبلش آيفون داشتم .سيستم عامل خوبيه ولي هنوز خيلي راه داره،يك سري كمبودهايي داشت كه واقعا براي من قابل تحمل نبود.ولي واقعا گوشي اي بسيار بسيار زيبا و خوش دستيه.بايد از نزديك ببيني..
براي كسي كه اولين بارش هست كه گوشي حرفه اي ميگيره عاليه،ولي نه براي من.
ديگه داشتم ميرفتم با "نارضايتي" آيفون ٥ بگيرم،چون ازش خوشم نميومد.راسيتش براي همين من ٥ سال وايسادم و گوشي نگرفتم،ولي اين آيفون ٥ گند زد به همه چي..آخه آيفون هم ايراداته خودشو داره.به طور مثال اگه در حيطه ي موسيقي باشيد و هدفوني خوبي داشته باشيد،نتوجه ميشيد كه خروجي آيفون صداي گرمي نداره و توي اين ٢ سال فقط تحملش كردم.
ولي خدا رو ١٠٠ مرتبه شكر،در اوج نا اميدي،Htc One معرفي شد و دقيقا همون چيزي بود كه واقعا ميخواستم.الانم منتظرم كه بياد و بگيرمش.بعد ٥ سال يه گوشي خوب دستمون بياد..
Mehrdad Sh.
hasanmazreavi
02-04-2013, 08:00
سلام برادر
شما چرا نمیری سمت گالاکسی اس4 و یا گالاکسی نوت2.خیلی باحالن
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
ol.mansoor
02-04-2013, 20:56
بین این دو آیفون برنامه خوری بهتری داره اما لومیا کیفیت بهتری ولی در کل به نظرم اگه این قیمت برین سراغ اندرویدی ، سامسونگ علی الخصوص خیلی بیشتر به نفعتونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.