مشاهده نسخه کامل
: گوشی طرح اصلی
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
ببخشید سوالی داشتم : من زیاد اطلاعی ندارم واسه همین میپرسم : این گوشی های طرح اصلی رو واسه چی میگن نخرید ؟ یعنی مشکل دارن ؟ اگه یکی از دوستان یا اساتید که در این زمینه اطلاعات خوبی داره بهم جواب بده ممنون میشم
M o h a m m @ d
28-11-2012, 19:11
چون ساخت چینه کیفیت نداره ،سیستم عامل گوشی اصلی ندارن همون جاوا هم بزور دارن.
تعمیر کردنشون سخته وسایلشون گیر نمیاد یه بار مصرفا
M o h a m m @ d
28-11-2012, 21:09
زود کنه اگه از همون اول مشکل نداشته باشه تا موقعه ایی که ضربه نخوره خوب کار میکنه
موقعه خرید این گوشی باید دقت کنی تمام چیزاش تست کنی تا سالم باشه
FC.Barcelona
30-11-2012, 00:38
این گوشی های طرح اصلی رو واسه چی میگن نخرید ؟
به این دلیل که اگه خوب بودن کسی نمیرفت چند برابر پول بیشتر بده برای گوشی اصلی!! این گوشی ها از لحاظ ظاهری شبیه گوشی اصلی هستند ولی در باطن ...
به این دلیل که اگه خوب بودن کسی نمیرفت چند برابر پول بیشتر بده برای گوشی اصلی!! این گوشی ها از لحاظ ظاهری شبیه گوشی اصلی هستند ولی در باطن ...
دوست عزیز چرا آخر سر حرفت رو خوردی ؟ اگه تجربه داری از این گوشی ها قشنگ و کامل بگو تا من و بقیه کسایی که نمیدونیم بدونیم
FC.Barcelona
30-11-2012, 14:46
دوست عزیز چرا آخر سر حرفت رو خوردی ؟ اگه تجربه داری از این گوشی ها قشنگ و کامل بگو تا من و بقیه کسایی که نمیدونیم بدونیم
مگه خوردنیه؟:31:
احتیاجی به تجربه نیست کافیه یکی از این گوشیها را باز کنید همه چیز میاد دستتون
10 درصد گوشی اصلی توانایی و قدرت سخت افزاری ندارند و کافیه فقط به لحیم ها توجه کنید انگاری با دست مونتاژشدند:blink:خیلی از ایسی ها و قطعاتشون بی نام ونشان هستند و اصلا معلوم نیست چی هستن
بعضی هاشون خیلی خوب از کار درمیاد ولی 95 درصد خیلی زود خراب میشن رفیقم یدونه از همینا خرید یه هفته بعد با 60 هزار تومن ضرر فروخت
این ایفون های که میگن سفارش انگلیسه و کیفیت عالیه و تاچ خوب و و و و اینا چطورن؟ کسی داشته؟
maziarzar
12-12-2012, 09:20
من خودم تجربه کار با ایفون چینی رو دارم ازدوستان داشت
منتهاش از خود چین خریده بود واورده بود
تاچش بد نبود ولی نسبت به اصلی خیلی خیلی فاصله داشت
گوشی های چینی توی ایران اکثرا درجه2و3 هست
من همیشه گفتم گوشی های چینی با اطمینان نمیشه گفت که چه قدر عمر میکنه
مثلا همین ایفون چینی تو مدت که2سالی بود هیچیش نشد بایان که چندین بار محکم خورد زمین ودرش شکست اما هیچ مشکلی پیدا نکرد ......البته یه خری فکر کرده ایفون اصله و ازش دزدیدن
بیشتر به این دلیل میگن گوشی چینی نخرید که چون اینگوشی ها توسط هیچ جایی تایید نشدن امکان داره امواج مضررشون بیش از حدمجازباشه که این خطریه
به نظر من اگه یه گوشی اصلی بگیری بهتره
حتی اگه1100 باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.