مشاهده نسخه کامل
: نمونه کار-کلیپ امام زمان
amingholami2011
28-11-2012, 14:25
باسلام خدمت دوستان عزیزم.
این کلیپ به مدت 5دقیقه و نیم هست که حدود 166 مگ حجم داره که بمدت یک هفته تموم شد...
ازشما دوستان عزیز میخواهم که اگه نظر خواصی یا عیب و حسنی داشت منو راهنمایی کنید...موفق باشید.
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود را به روز کردم
اینبار فایل حجمش 95 مگ هست با کیفیت Avi امیدوارم لذت ببرید.
Переклад не
29-11-2012, 07:37
کلیپ بسیار زیبایی بود . درود بر شما
آهنگ متنش رو خودتون خونده بودید؟ تا حالا نشنید بودمش
جلوه ها و پلاگینهای به جا و مناسب . اما فونت نامناسب . فونتش نستعلیق بود یا فونت های مرتبط ، بسیار عالی تر میشد.میتونید یه بار دیگه ویرایشش کنید و دوباره آپ کنید.من میبینمش
amingholami2011
30-11-2012, 00:20
کلیپ بسیار زیبایی بود . درود بر شما
آهنگ متنش رو خودتون خونده بودید؟ تا حالا نشنید بودمش
جلوه ها و پلاگینهای به جا و مناسب . اما فونت نامناسب . فونتش نستعلیق بود یا فونت های مرتبط ، بسیار عالی تر میشد.میتونید یه بار دیگه ویرایشش کنید و دوباره آپ کنید.من میبینمش
نظر لطفتون هست دوست گرامي
ممنون كه ماروقابل دونستيدو منوراهنمايي كرديد
راستيتش ويرايش كردنش يه وقت آزاد مي خواد كه سرفرصت بايد انجام داد ولي انشالله تجربه اي براي كليپ هاي بعد ...
خيلي ممنون Переклад не عزيز
hajHasan
30-11-2012, 10:41
سلام
کلیپ قشنگیه. بنظرم کیفیتش در حد کلیپهای تلوزیونی هست.
متنی هم که روی کلیپ خونده شده , زیباست.
درباره فونت , نظر من هم اینه که با توجه به فضای کار شاید فونت نستعلیق یا شکسته , جلوه بهتری داشت. همچنین افکتهایی مثل نوشته متحرک و افکتهایی روی متن میتونست بیشتر استفاده بشه.
یک چیز دیگه : اگر میشد یک ارتباط بصری یا گرافیکی بین صحنه ها باشه , حتی اگر این ارتباط توسط افکتهای کامپیوتری ایجاد بشه , کلیپ جذابتر میشه.
amingholami2011
01-12-2012, 18:48
دوستان عزیز ببخشید اگه لینک خراب بود...آخه دوستان زحمت کشیده بودن زیاد دانلود کرده بودن بخاطر همین از پهنای باند سایت حسابی خورده شده بود....واسه همین سرور مارو لاک کردن ولی الان درست شد...
از دوستان خواهش میکنم که اگه بازم لینک خراب شد یه پیام به میل زیر بفرستند :
AMiN.GHolami2011@yahoo.com
amingholami2011
08-12-2012, 01:21
با همان لینک قدیمی میتونید دانلود کنید (لینک عوض نشده)
Переклад не
08-12-2012, 17:53
با همان لینک قدیمی میتونید دانلود کنید (لینک عوض نشده)
مثله اینکه تغییری ندادید نه؟ همون بود .یا اگه تغییری کرده من متوجه نشدم
ببینید دوست عزیز شما 40 گیگ هم کار کنید من باز اولین نفری خواهم بود که دانلود کرده و با شوق تمام تماشاشون خواهم کرد.
amingholami2011
09-12-2012, 00:55
نه دوست عزیز تغییر نداده بودم فقط حجمشو آوردم پایین تا مابقی دوستان هم ببتونن دانلود کنن.
البته قصد دارم چند عکس کوچیک هم از کلیپ بزارم که دوستانی که دانلود نکردن ابتدا یه دید کلی بگیرن بعد ....
montazeran-noor
10-01-2013, 10:03
الهی خیر از جوونیت ببینی جوون..الهی هر چی میخوای بهت بدن...واقعا زیبا بود ..منم کارم میکسه و چند وقته میخوام افتر کار کنم ولی کسی نیست ککه بهم یاد بده الانم با ویدیو استادیو کار میکنم و میدونم تواناییش صفره برام ولی خب چون منم قانع نیستم با اتفاده از 6 نرم افزار گرافیکی و فیلم برداری از تصویر و ویرایش همونا تو ویدیو استادیو و رندر کردن تو همون جا یه چیزی فوق توانایی های ویدییو استادیو میسازم ولییییییییییی بازم توانایشش به نظرم برا من هیچه و باید یه نرم افزار مثل افتر یاد بگیرم که به قول بچه ها بترکونم حالا یکی میخوام بهم یاد بده .........میتونید با استفاده از نرم افزارهای فیلم گرفتن از تصویر مثل Camtasia Studio 7 آموزش بسازید و همینجا بذارید فرض کنید من هیچی از افتر نمیدونم و شما قراره بهم یاد بدید در ضمن ما یه گروهیم به نام منتظران نور و برای ظهور کار میکنیم و یه پروژه بزرگ تو دستمونه که راستشو بخوای نمیخوام با ویدیو استادیو باشه میشه به ما کمک کنید داداش ...کار قبلی ما میکسش 6 ماه طول کشید خواستید بهتون لینک میدم بعد از آپلودش ...؟؟؟؟ولی این کار نباید مثل اون باشه و سطح میکسش عالی باشه تا به دل بشینه چون میخوای به چند زبان زنده دنیا ترجمش کنیم و لازم به ذکر است این گروهمونم هیچ بودجه ای نداره و چند تا از بروبچ دو رهم با ککمترین امکانات دارن از خودشون و از غذای دانشجوییییشون میزنن تا یه کاری برا ظهور امام زمان بکنن ولی خب به جاش اگه قراره گشت بخوریم تو خوابگاه چاییییی میخوریم به ما که برنمیخوره بقیه برن گوشت بخورنولی جان من بیا و به ما کمک کن:n30:
amingholami2011
26-01-2013, 10:35
الهی خیر از جوونیت ببینی جوون..الهی هر چی میخوای بهت بدن...واقعا زیبا بود ..منم کارم میکسه و چند وقته میخوام افتر کار کنم ولی کسی نیست ککه بهم یاد بده الانم با ویدیو استادیو کار میکنم و میدونم تواناییش صفره برام ولی خب چون منم قانع نیستم با اتفاده از 6 نرم افزار گرافیکی و فیلم برداری از تصویر و ویرایش همونا تو ویدیو استادیو و رندر کردن تو همون جا یه چیزی فوق توانایی های ویدییو استادیو میسازم ولییییییییییی بازم توانایشش به نظرم برا من هیچه و باید یه نرم افزار مثل افتر یاد بگیرم که به قول بچه ها بترکونم حالا یکی میخوام بهم یاد بده .........میتونید با استفاده از نرم افزارهای فیلم گرفتن از تصویر مثل Camtasia Studio 7 آموزش بسازید و همینجا بذارید فرض کنید من هیچی از افتر نمیدونم و شما قراره بهم یاد بدید در ضمن ما یه گروهیم به نام منتظران نور و برای ظهور کار میکنیم و یه پروژه بزرگ تو دستمونه که راستشو بخوای نمیخوام با ویدیو استادیو باشه میشه به ما کمک کنید داداش ...کار قبلی ما میکسش 6 ماه طول کشید خواستید بهتون لینک میدم بعد از آپلودش ...؟؟؟؟ولی این کار نباید مثل اون باشه و سطح میکسش عالی باشه تا به دل بشینه چون میخوای به چند زبان زنده دنیا ترجمش کنیم و لازم به ذکر است این گروهمونم هیچ بودجه ای نداره و چند تا از بروبچ دو رهم با ککمترین امکانات دارن از خودشون و از غذای دانشجوییییشون میزنن تا یه کاری برا ظهور امام زمان بکنن ولی خب به جاش اگه قراره گشت بخوریم تو خوابگاه چاییییی میخوریم به ما که برنمیخوره بقیه برن گوشت بخورنولی جان من بیا و به ما کمک کن:n30:
با سلام خدمت دوستم
با عرض پوزش درگیر امتحانام بودم و الان پستتو خوندم....
راستش بخای ماهم در سطح دانشگاهمون چندتااز بچه ها حاظر شدن فیلمی بسازن که به جواب کارهای غربی ها باشه..چقدر بشینیمو اونها واسه ما فیلم های ضد مسلمان بسازن ؟!!
و قرار شده من کار میکسش رو انجام بدم
یه گروهی از دکتر و روحانی ها و روانشناس و گروه زبان و ادبیات و ...
راستش اینروزا چون درگیر کارای میکس عروسی هستم اصلا بیکار نمیشم که ویدیو آموزشی درست کنم .. ولی اگه سوالی داشتید ما در خدمتیم......
Переклад не
26-01-2013, 11:30
راستی یه سوال عمومی
برای ساختن همچین کلیپهایی که در حد حرفه ای از آب دربیاد ، چقدر دستمزد میشه گرفت؟
واسه کلیپهای عروسی چطور؟
amingholami2011
27-01-2013, 15:43
راستشو بخوایین Переклад не ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ، نمیشه دقیقا قیمت گذاشت
مثلا واسه میکس عروسی شما باید بسنجید در مرکز استان قرار دارید یا نه توی یه شهرستان هستید...هرکدوم از اینها قیمتهاشون زمین تا آسمون فرق میکنه...
بعد باید ببینید افراد دیگه سطح کارشون چطوره و چه قیمتی میگن،سپس شما هم باتوجه به زحمت و قیمت اون ،باید یه قیمت گفت که .....
در مورد اون کلیپ ها هم همینطور بستگی داره طرف مقابل یه جشنواره هست یا صداو سیما هست یا یه مدرسه هست یا دانشگاه و یا یه شخص عادی هست.....
بازم این ها باید موقعیتشونو سنجید و مدت زمانی که کار میبره...
در کل اگه کلیپ هایی گیرت بیاد که در جاهای بزرگ پخش بشن ، هزینه خوبی داره...
samiei_m_j
29-01-2013, 23:58
سلام دوست عزیز ، ممنون بابت کلیپ قشنگت ،،، خواستم بدونم چقدر روی این کلیپ زمان گذاشتی ،،، ممنون
amingholami2011
30-01-2013, 16:32
سلام خدمت شما
متشکرم لطف دارید
حدود 1 هفته که توی این 1 هفته درگیر درس و دانشگاه هم بودم و میکس کارای دیگه...
samiei_m_j
30-01-2013, 23:15
واقعا تبریک می گم به خاطر ساخت کلیپ زیبا و تبریک برای این که دنبال بهتر شدن کارهای بعدیت هستی و برای این کار جرات اینو داشتی که در اختیار عموم قرار بدی تا همه نقاط قوت و ضعف رو بگن ، من چندین بار این کلیپ رو دیدم و با اجازت یه سری نقاط قوت و ضعف رو دوست دارم که بهش اشاره کنم ، البته این نقاط ضعف اصلا دلیلی نیست که کلیپ ضعیفی باشه ولی خب در عین زیبا بودن نقاط ضعف کوچکی هم میشه بهش اشاره کرد ...
1) 00:18 : محو شدن دو نوشته روی هم کاری غیر اصولی است .
2 ) 00:39 : اگه متن یکم خاکستری میشد یا حالت screen به خودش می گرفت بهتر میشد .
3 ) همونطور که دوستمون گفتن فونت های کار میتونست خیلی بهتر انتخاب بشه .
4 ) 1:00 : بسیار زیبا کار شده .
5 ) 1:32 : در لرزش سمت چپ تصویر در چند فریم خالی می شود که این صحنه جالبی نیست .
6 ) 2:24 : شعری که زیر عکس نوشته شده ، کلمات اول هر مثراع با شعری که در حال خواندن است شبیه به هم است و این باعث سردرگمی بیننده می شود .
7 ) 2:42 : رنگ پروانه ها می توانست اصلاح رنگ شود تا با تصویر پس زمینه قشنگ تر ترکیب شود .
8 ) 5:10 : دانه های سفید خیلی به زیبایی کار کمک کرده است .
9 ) روی بعضی صحنه ها میشد خیلی بیشتر کار کنی ( البته با وقت کمی که داشتی این کار نکردن کاملا عادی هست )
باز هم میگم این نقص ها دیلیلی بر زیبا نبودن کار نیست ولی در کارهای حرفه ای تمام این قوانین باید رعایت بشه ، تا بشه اون رو به عنوان یک کلیپ خوب قبول کرد .
امیدوارم تونسته باشم که کمکت کنم ، به امید کلیپ های زیباتر
موفق باشی
amingholami2011
30-01-2013, 23:45
واقعا تبریک می گم به خاطر ساخت کلیپ زیبا و تبریک برای این که دنبال بهتر شدن کارهای بعدیت هستی و برای این کار جرات اینو داشتی که در اختیار عموم قرار بدی تا همه نقاط قوت و ضعف رو بگن ، من چندین بار این کلیپ رو دیدم و با اجازت یه سری نقاط قوت و ضعف رو دوست دارم که بهش اشاره کنم ، البته این نقاط ضعف اصلا دلیلی نیست که کلیپ ضعیفی باشه ولی خب در عین زیبا بودن نقاط ضعف کوچکی هم میشه بهش اشاره کرد ...
1) 00:18 : محو شدن دو نوشته روی هم کاری غیر اصولی است .
2 ) 00:39 : اگه متن یکم خاکستری میشد یا حالت screen به خودش می گرفت بهتر میشد .
3 ) همونطور که دوستمون گفتن فونت های کار میتونست خیلی بهتر انتخاب بشه .
4 ) 1:00 : بسیار زیبا کار شده .
5 ) 1:32 : در لرزش سمت چپ تصویر در چند فریم خالی می شود که این صحنه جالبی نیست .
6 ) 2:24 : شعری که زیر عکس نوشته شده ، کلمات اول هر مثراع با شعری که در حال خواندن است شبیه به هم است و این باعث سردرگمی بیننده می شود .
7 ) 2:42 : رنگ پروانه ها می توانست اصلاح رنگ شود تا با تصویر پس زمینه قشنگ تر ترکیب شود .
8 ) 5:10 : دانه های سفید خیلی به زیبایی کار کمک کرده است .
9 ) روی بعضی صحنه ها میشد خیلی بیشتر کار کنی ( البته با وقت کمی که داشتی این کار نکردن کاملا عادی هست )
باز هم میگم این نقص ها دیلیلی بر زیبا نبودن کار نیست ولی در کارهای حرفه ای تمام این قوانین باید رعایت بشه ، تا بشه اون رو به عنوان یک کلیپ خوب قبول کرد .
امیدوارم تونسته باشم که کمکت کنم ، به امید کلیپ های زیباتر
موفق باشی
در ابتدا خیلی تشکر میکنم از شما دوست عزیزم که وقت گذاشتید برای بنده و حوصله کردید که نظرات خودتون رو نوشتید .
انشالله در کار های بعد حتما حل می شود...
ولی بد نیست چند نکته هم بگم تا یکم شاید ایراد هایم کمرنگتر شد :n02:
راستشو بخواین در ابتدای کار بعضی از قسمتها رو خوب وقت گذاشتم روش ولی رفته رفته میدیدم که دارم وقت کم میارم ...
و مجبــور بودم که هر چه سریعتر تمامش کنم .... چون مشتری صداش در اومده بود... :n24:
و اینکه اصلا قصد نداشتم کلیپ رو در جایی آپ کنم یا اینکه بفکر آپ کردنش باشم آخه مخاطب های کلیپ ، بچه های دبیرستانی بودن که فکر نمیکردم اجازه داده شود حتی در اینترنت منتشر بشه
بعد ها وقتی به چند نفرنشان دادم،استقبال شد واسه همین دیگه گفتم بزارم اینجا....
در کل خیلی ممنونم که زحمت کشیدید...حتما در کارهای بعدی اثر میگزارم. :n26:
موفق باشید
amingholami2011
14-03-2013, 23:48
با سلام خدمت دوستان عزیز
با عنایت خداوند و یاری امام زمان ، بلاخره با اعمال تغییرات در کلیپ ، این کلیپ امشب از مرکز صدا و سیمای استان فارس پخش گردید.
سلام برادر من یه سوال دارم آیا میشه قدم به قدم همین کاری که کردی را به صورت حالا flv یا هر چیز دیگر pdfبزاری لازم دارم برا یاد گیری واقعا کمک زیادی بهم کردی اقا اگه میشه سریع جواب منو بدی
منتظرم
تا حالا از شعر این کلیپ چند کار محتلف در شبکه شما در شبکه سه و در شبکه ورزش پخش شده و من با توجه به این که این کار رو قبلا دیده بودم انها رو هم با دقت نگاه کردم انصافا خیلی خیلی خودشون رو کشته بودند و شاید تو 5 دقیقه کلیپ رو ساخته بودند فقط براساس شعر یک تصویر مرتبط گذاشته بودند همین اخریش تو شبکه سه بود که از فونت نستعلیق به شکل سیاه مشق استفاده کرده بود که تنها مزیتش بود ولی در کل زحمت خاصی نکشیده بود ولی انوقت این کارهای ضعیف تو شبکه های سراسری پخش میشه ( اینجاس که روابط جای ضوابط رو میگیره) و قدرت خودش رو به رخ میکشه به نظر من که کار خیلی خوبی بود خود اقا انشالله از شما راضی باشه و اجرت اصلی رو انشالله از ایشون بگیری :n01:
از دوستان اگه کسی متونه کمک کنه پست شماره 18 را مطالعه کنید لطفا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.