مشاهده نسخه کامل
: حذف bitlocker از منوی راست کلید
shahin7580
28-11-2012, 10:46
سلام
من چند وقت پیش با نرم افزار Tune Up ویندوز رو پاک سازی کردم که بعد از ریست کردن متوجه شدم که گزینه Trun on BitLocker از منوی راست کلید درایوها پاک شده.الان که میخوام وارد درایو بشم چون درایو در حالت lock هستش ویندوز پیغام میده و نمیشه وارد درایو شد.باید برم از کنترل پنل و کد رو بردارم.
آیا راهی هست که گزینه های مربوط BitLocker رو به منوی راست کلید اضافه کنم؟
jafarian
28-11-2012, 16:29
فایل FIX رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو بعدشم اجراش کنید هرپیغامی که داد تایید اکی بعدم سیستم log off کنید از نوع وارد ویندوز بشین:20:
FIX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahin7580
13-12-2012, 21:49
فایل FIX رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو بعدشم اجراش کنید هرپیغامی که داد تایید اکی بعدم سیستم log off کنید از نوع وارد ویندوز بشین:20:
FIX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين روش جواب نداد و تغيير که محسوس باشه ديده نشد
jafarian
14-12-2012, 15:28
اين روش جواب نداد و تغيير که محسوس باشه ديده نشد
اون فایل رجیستر من برای این قراردادم که بعضی از برنامه های فیکس کننده رجیستری مثل همین برنامه Tune Up که شمااستفاده کردین باعث تغییر دررجیستری بعدشم حذف Trun on BitLocker از کلیک راست میشن این روش دیگه رو باید برین که با برنامه Tune Up اقدام به فیکس کردن کنید به اینصورت که
برنامه Tune Up اجرا کنید بعدشم طبق شکل اول بترتیب شماره عمل کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدم طبق شکل بعدی از اون بالا ابتدا گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعدشم گزینه شماره 3 رو ازآخرم سیستم به اولین بارقبل ازاینکه رجیستری رو فیکس کنید بازگردانی کنید وقتی فایل انتخاب کردین گزینه شماره 5 انتخاب کنید بعدم که رجیستری سیستم رستور شد سیستم ریستارت کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cartesiba
25-09-2013, 19:05
فایل رجیستری را نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.