مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید لب تاب تا 2200 برای گیم
سلام دوستان لب تاب تا نهایت 2200 corei7 ایسوز سریK یاA میشه خرید؟ خودم این مدلها را مد نظرمه: جهت بازی و کارهای متفرقه
ASUS A53SM
ASUS K53SD
ASUS K45 VD
ASUS N53SN
DELL 5520-A
PersianEm0b0y
28-11-2012, 10:31
انتخابات بسیار اشتباهه ..
از نظر این که کلا نوت بوک های جالبی نیستن به لحاظ کیفیت بدنه / تاچ /کیبرد و این که بسیار چیپ گرافیک ضعیفی دارن ...
مثلا همین K53 چیپ گرافیک 610 داره که معمولی ترین بازی ها رو هم نمی تونه درست اجرا کنه ..
برای کاربری شما به خصوص گیم hp pavilion dv6 6c45 عالیه به دلیل کیفیت و امکانات بسیار بالا که اصلا اسوس قابل مقایسه نیست باهاش و گرافیگ گیم بسیار قوی که داره که شما میتونین بهترین بازی ها 2012 رو با کیفیت بالا روش اجرا کنی ...
تقریبا 2T هست قیمتش .
انتخابات بسیار اشتباهه ..
از نظر این که کلا نوت بوک های جالبی نیستن به لحاظ کیفیت بدنه / تاچ /کیبرد و این که بسیار چیپ گرافیک ضعیفی دارن ...
مثلا همین K53 چیپ گرافیک 610 داره که معمولی ترین بازی ها رو هم نمی تونه درست اجرا کنه ..
برای کاربری شما به خصوص گیم hp pavilion dv6 6c45 عالیه به دلیل کیفیت و امکانات بسیار بالا که اصلا اسوس قابل مقایسه نیست باهاش و گرافیگ گیم بسیار قوی که داره که شما میتونین بهترین بازی ها 2012 رو با کیفیت بالا روش اجرا کنی ...
تقریبا 2T هست قیمتش .
ممنون بابت پاسختون ولی من پارسال ایسوز N55 SF را برای داداشم خریدم خیلی عالی بود هم از نظر جنس بدنه و هم گرافیک , شنیدم اچ پی از نظر خرابی رتبه اول را داره
PersianEm0b0y
28-11-2012, 10:59
ببینید من بارها گفتم تو ایران چون اچ پی گارانتی رسمی خود کمپانی رو نداره یعنی ایران رو از تو لیستش حذف کرده اگر کاربر( چون کاربر ایرانی بسیار بد با لپ تاپ کار می کنن ) بلایی سر دستگاه بیاره راهی نداره که ببره پیش یه گارانتی متفرقه و اونجاس که هرکسی رد میشه می بینه اچ پی افتاده اون وسط ...
اما وضعیت اچ پی تو دنیا کاملا متفاوت هست به دلیل این که رتبه اول در فروش داره طبیعتا بیشتر تو چشمه ...
این حرفایی رو هم که میگن اصلا توجه نکن چون مطمئن باش ضرر می کنی با خرید اسوس اونم با کاربری گیمی که شما داری ...
شما به N55 میگین با کیفیت اما چون مثلا شاید با اچ پی یا اپل کار نکرده باشی ممکن تصور کنی N55 خیلی خوبه ...
من با همین N55 کار کردم واقعا باورم نمیشه کسی به این دستگاه عنوان با کیفیت رو بده ..
تاچ بسیار بی کیفیت و پلاستیکی داره در صورتی که تاچ اچ پی از جنس کروم هست و سرامیکی / کیبرد بسیار بد که به شدت تو هم هست و تایپ باهاش مثل فاجعه ست / اسپیکر نویز دار / کولینگ ضعیف / باطری معمولی / گرافیک کمی ضعیف تر دربرابر 6770M اچ پی که البته جلوی 7690M XT مدل 6c45 باز ضعیف تره ...
تا با مدل بهتر کار نکنین عیب های اسوس رو متوجه نمیشین ...
من خودم یکسال اچ پی داشتم از سری 6000 باید بگم فوق العاده بود .
یه نکته هم اضافه کنم که مشکل تاچ و کیبرد N55 رو گارانتی سازگارا قبول کرده و می دونه خیلی بی کیفیته .
سپاس hp corei7 نیست تو همین قیمتا؟ تا 2200000 تومن
PersianEm0b0y
28-11-2012, 11:16
خیلی عجیبه یه سایت قیمت 6c45 رو زده 1990 اما یکی دیگه 6c55 رو که خیلی بالاتره به لحاظ پردازنده و ...زده 1860 ...
سایت gkala.com برو خودت ببین ...
اگر این طور باشه رو هوا بزنش ...
PersianEm0b0y
28-11-2012, 11:22
سایت عجیبیه فقط دقت کن از بین سری hp pavilion dv6 گرافیک یا 6770M باشه که البته الان با 7690M XT جایگیزین شده ...
تو این سایت حتی 6c45 که 7690M XT داره رو با 6490 هم زده بود ...
نباید زیز 7690M Xt باشه دقت کن اون XT خیلی مهمه چون 7690 هم داریم ...
دوست عزیز یه نظر به لپ تاپ های ایسر سری V3 هم میتونید بندازید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.