ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ویندوز xp sp3

poya131
28-11-2012, 07:33
اقا من یه مشکل بزرگ پیدا کردم با ویندوز

بعد از روشن شدن کامپیوتر مشکلی نداره اما بعد از نیم ساعت شروع به هنگ کردن میکنه هی میره تو ساعت شنی و تا چند دقیقه نمیشه هیچ کاری انجام داد و هی این فرایند تکرار میشه تا جایی که همین پیغاما به سختی دارم مینویسم

مشخصات ویندوز: xp sp3

کارهایی که برای رفع مشکل انجام دادم و بی نتیجه بوده:

tun up utility هیچ مشکلی در رجیستری نشون نمیده
انتی ویروس اپ دیت شده اویرا نصب هست و برای اطمینان بیشتر با malware اپدیت شده هم سیستم را چک کردم ویروسی شناسایی نمیشه
با hijackthis سیستم را چک کردم در انالیز سایتش چیز ی که مشکل داشته باشه نمیگه
ویندوز را با سی دی جدید اپدیت کردم 3 ساعت مشکلی نبود دوباره شروع شد
ویندوز restor کردم فقط تا چند ساعت خوب بود

نمیخوام ویندوز را عوض کنم

ممنون میشم از دوستان با تجربه که میتونن کمک کنن

desperanish
28-11-2012, 11:17
سلام

بنده زیاد با تجربه نیستم ولی یه چیزی به ذهنم رسید:

msconfig رو باز کن و برنامه هایی که به دردت نمیخورن رو از startup حذف و ریست بده.

poya131
28-11-2012, 11:48
سلام

بنده زیاد با تجربه نیستم ولی یه چیزی به ذهنم رسید:

msconfig رو باز کن و برنامه هایی که به دردت نمیخورن رو از startup حذف و ریست بده.

این کار را قبلا انجام دادم فایده نداره

jafarian
28-11-2012, 16:15
اول از همه طبق تاپیک پایین پست دوم روش دومش که گفتم چکار کنید پیش برین اگر که رفع مشکل نشد دمای قطعات سیستم با برنامه HWinfo32 ازسربرگ sensor برنامه چک کنید چون بعضی مواقع دمای زیاد باعث هنگ میشه سیستمم حتما سعی کنید با هوای فشرده گردگیری کنید هاردم با برنامه hdd regenerator 2011 بزارین اسکن شود چون شاید هم خود هاردم بدسکتور داشته باشه درایوهای خودتونم کلا دیفرگ کنید

یک گیر نا فرم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HWinfo32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hdd regenerator 2011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsenkezim0677
28-11-2012, 17:47
سلام
اگه هارد ساتا است کابل برقش رو چک کن ، که تمام پینهای زرد رنگ باشه
خازن های مادربورد و کارت گرافیک رو هم چک کن باد نکرده باشه

M e i s a m
28-11-2012, 17:55
Task Manager رو باز کن تو قسمت پروسس ها اگر نرم افزاری فریز بشه و باعث هنگ کردن سیستم باشه معلوم میشه از CPU USAGE اش که خیلی بالاتر از عادی مصرف میکنه
تو XP SP3 با بعضی نرم افزار ها مشکل داشتم من مثل Cfosspeed که بعد از یه مدت هنگ میکرد...

poya131
29-11-2012, 16:41
اول از همه طبق تاپیک پایین پست دوم روش دومش که گفتم چکار کنید پیش برین اگر که رفع مشکل نشد دمای قطعات سیستم با برنامه HWinfo32 ازسربرگ sensor برنامه چک کنید چون بعضی مواقع دمای زیاد باعث هنگ میشه سیستمم حتما سعی کنید با هوای فشرده گردگیری کنید هاردم با برنامه hdd regenerator 2011 بزارین اسکن شود چون شاید هم خود هاردم بدسکتور داشته باشه درایوهای خودتونم کلا دیفرگ کنید

یک گیر نا فرم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HWinfo32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hdd regenerator 2011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من همه کارها را انجام دادم درست نشد

poya131
13-12-2012, 10:33
ویندوز را عوض کرم 3 روز خوب بود دوباره مثل اولش شد

Pedram_IR
13-12-2012, 22:41
sp2 نصب کن ببین مشکلت حل میشه؟

hamidreza2010
13-12-2012, 23:03
شاید دمای سیستمت بالا باشه.سیستم دایی منم همین مشکل رو داشت.گرفتم cpu رو کندم خمیر سلیکون زدم درست شد الانم دماش طبیعیه و راحت داره کار میکنه

poya131
17-12-2012, 12:03
شاید دمای سیستمت بالا باشه.سیستم دایی منم همین مشکل رو داشت.گرفتم cpu رو کندم خمیر سلیکون زدم درست شد الانم دماش طبیعیه و راحت داره کار میکنه

من با لپ تاپ مشکل دارم دما را چک کردم مشکل نداره

hamidreza2010
17-12-2012, 21:39
من با لپ تاپ مشکل دارم دما را چک کردم مشکل نداره

یعنی چی با لپ تاپ مشکل دارم؟یکی از علت هایی که کامپیوتر هنگ میکنه بالا رفتن دمای CPU هستش که راه حلش همون زدن خمیر سلیکون هست + استفاده از یه فن سالم و قوی روی CPU و سیستم

Pedram_IR
17-12-2012, 23:36
منم همین مشکل رو با sp3 داشتم، ولی با sp2 ندارم. شما هم یه امتحان بکن.