PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ‌تاپ از خارجه یا از ایران؟

ziguratt
28-11-2012, 03:53
دوستان سلام.
یکی از دوستانم قصد خرید لپ‌تاپ ویندوز8 داره، الآن کره‌ است، نظرش روی ایسوس vivobook Asus S200E-CT158H یا سامسونگ ativ هستش، به پول خودمون 2100000 تومن یا 730 دلار می‌خواد هزینه کنه، حالا مردده که از همون‌جا بگیره یا بیاد ایران بخره، نظر شما چیه؟
ضمنن بین سامسونگ و ایسوس هم شک داره، تو این زمینه‌م راهنمایی کنید ممنون می‌شم.

کلن می‌خواد لپ‌تاپش سبک باشه، لمسی و مجهز به ویندوز8

پیشاپیش ممنونم.

PersianEm0b0y
28-11-2012, 10:48
ببینید قبلا که مسائل ارزی حاد نشده بود خیلی بهتر بود که از داخل خریداری بشه یعنی مثلا موقعی که دلار 3500 بود یه لپ تاپ 1000 دلاری اچ پی رو میشد با 2500 خرید یعنی حتی پایین تر از قیمت جهانی در میومد اما این وضعیت تغییر کرد و درصد بهتر بودن خرید از داخل کمتر شد ...
ولی من در کل باز پیشنهاد می کنم از داخل خریداری بشه به دلیل این که ساپورت هم مجبورن ازش داشته باشن و این که باز ممکن ارزون تر در بیاد ...
اما اگر از اونجا بخرین هیچ ساپورتی اینجا نخواهدید اشت البته هر دو گارانتی بین الملل دارن اما خوب ممکن یه سری اپورت ها رو از دست بدین ...
اما در مورد اسوس و سامسونگ عرض کنم که این دو کاملا فرق دارند ...
اسوس اولترابوک هست اما سامسونگ تبلت ...
هردوکاربری جدا دلرن ضمن این که سامسونگ ویندوز RT داره و زیاد جالب نیست ...
تبلت ویندوز 8 بهتره ویندوز Pro داشته باشه مثل Surface Pro که هنوز نیومده ...
در کل باید ببینین کاربری تون چیه و با توجه به ون انتخاب کنین البته شما نه دوستتون !

ziguratt
28-11-2012, 12:07
الان مشکل دوست من هم همینه، چون ویوو بوک ایسوس هنوز وارد نشده درک درستی از قیمتش نداره، و نمی‌دونه ایران ارزون‌تر در میاد یا همون کره، اگر کره ارزون‌تر باشه قید گارانتی رو می‌زنه، حالا با توجه به تجربه شما دوستان و قیمت دلار و غیره، قیمت این سری لمسی ایسوس تو ایران نسبت به قیمت خارجه چطور خواهد بود؟ باز هم ممنونم.

PersianEm0b0y
28-11-2012, 12:16
ببینید به هر حال براساس همون نرخ دلار آزاد که دوستتون خریده محاسبه میشه اما با توجه به این که به واردات دستگاه های الکترونیک ازر اختصاص دادن و جزو اون چند اولویت مسخره ارزی شون هست ممکن کمتر در بیاد ...
در کل از ایران خریدن بهتره به نظر من ...