مشاهده نسخه کامل
: شگفت انگیز ترین اس ام اس قرن
mr_khodaei2008
26-11-2012, 19:08
سلام
متن اس ام اس از ایرانسل :
مشترک گرامی با شارژ 10000 ریال مبلغ 20000 ریال هدیه 30 روزه بین خطوط ایرانسل جایزه بگیرید .البته متنش دقیقا این نبود ولی اصلش همین بود حتما برا شما ها هم اومده
البته برا من قبلا هم خیلی میومد ولی 200 یا 500 یا 800 یا نهایت 1000 تومن جایزه بگیرید بود این دیگه میگه هزار تومن شارژ کن دوهزارتون جایزه میدم البته من گول این حرفا رو نمیخورم ها
ایرانسل به خطوط خودش که استفاده نمیشن و چند ماهه شارژ نشدن از این جور پیاما میده که گول بخورن و شارژ کنن
وقتی شارژ میکنی 200 تومنم جایزه بهت نمیده که.........
جالبه.
ایران ول مخ میزنه! دی
اگه شارژ نداری شارژ کن ببین واقعا راس میگه یا الکی.
اگه الکی گفت شارژ نداد به اپراتور بگو!!! خخخخخخخخخ دی
سلام
متن اس ام اس از ایرانسل :
مشترک گرامی با شارژ 10000 ریال مبلغ 20000 ریال هدیه 30 روزه بین خطوط ایرانسل جایزه بگیرید .البته متنش دقیقا این نبود ولی اصلش همین بود حتما برا شما ها هم اومده
البته برا من قبلا هم خیلی میومد ولی 200 یا 500 یا 800 یا نهایت 1000 تومن جایزه بگیرید بود این دیگه میگه هزار تومن شارژ کن دوهزارتون جایزه میدم البته من گول این حرفا رو نمیخورم ها
ایرانسل به خطوط خودش که استفاده نمیشن و چند ماهه شارژ نشدن از این جور پیاما میده که گول بخورن و شارژ کنن
وقتی شارژ میکنی 200 تومنم جایزه بهت نمیده که.........
اون موقع که SMS رو فرستاد چند ثانیه تا 1 دقیقه فرصت داری شارژ کنی وگرنه هدیه بهت تعلق نمیگیره!!! :دی
اون موقع که SMS رو فرستاد چند ثانیه تا 1 دقیقه فرصت داری شارژ کنی وگرنه هدیه بهت تعلق نمیگیره!!! :دی
خیلی جالبه!! به نظرم اون لحظه از امپاد استفاده کن!! :sq_2:
mr_khodaei2008
27-11-2012, 17:56
اره والا
نه بابا همش الکی هست خیلی دوست داشته باشه یه 200 تومنی بهت بده
Hidden-Hunter
01-12-2012, 13:33
حالا در مورد اضافه کردن یا نکردن نمیدونم ولی برای برادرم اس امس ایرانسل زد که با 1000 تومن شارژ 1000 تومن دیگر بهتون تعلق می گیره و برادرم هم گفت بادا باد میزنیم اگر اضافه شد که سود کردیم و اگر هم نشد که ضرر هم نکردیم و خب شارژ جایزه اضافه شد. از همون پیامک ها بود که دوره شارژ محدود بود.
من خودم 4سال همرا اول اعتباری داشتم و بنا به گفته دوستان که ایرانسل در هزینه و طرح ها /هزینه کمتر، کم میکنه ایرانسل بدست گرفتم و بعد 2 ماه تا الان راضی بودم و کم شدن شارژ ایرانسل نسبت به اعتباری همراه اول خیلی کمتر هست و خوبی که داره بعد هر مکالمه و ارسال پیامک هزینه اخرین شارژ را نشان میده تا از حساب خودمون باخبر شیم.گرچه قبل گرفتن همراه اول ایرانسل 0935 داشتم ولی از بس گفتن انتن دهی همراه اول بهتره رفتیم سراغ همراه اول و ایرانسل را گذاشتیم گوشه تاقچه و هرزگاهی داخل گوشی میگذاشتم تا ایرانسل خط را برای خودس مسدود نکنه و بعد بفروشه :31:
خلاصه اگر ایرانسل پیام بده و بعد زدن شارژ ، چیزی اضافه نکنه !!! همراه اول که زیر ابی شارژ میخوره و ادم متوجه نمی شه.
الان هم که انتن دهی ایرانسل خوب شده و من راضی هستم .
matr!x_2008
01-12-2012, 14:43
برا منم اومده. یه سیمکارت داشتم که چند ماهی خاموش بود و استفاده نمیکردم.روشنش کردم فرداش اس داد که با 1000 تومان شارژ تا تاریخ فلان... 2000 تومان شارژ هدیه به حساب شما اضافه خواهد شد.... منم شارژ کردم و در کمال ناباوری دیدم فردای همون روز 2000 تومان ریخته بود. :sq_6:شاخ دراوردم ایرانسل و از این سخاوتا؟؟؟:sq_24:
برا منم اومده. یه سیمکارت داشتم که چند ماهی خاموش بود و استفاده نمیکردم.روشنش کردم فرداش اس داد که با 1000 تومان شارژ تا تاریخ فلان... 2000 تومان شارژ هدیه به حساب شما اضافه خواهد شد.... منم شارژ کردم و در کمال ناباوری دیدم فردای همون روز 2000 تومان ریخته بود. :sq_6:شاخ دراوردم ایرانسل و از این سخاوتا؟؟؟:sq_24:
چقدر طول کشید شارژ کردید؟ بلافاصله بعد از پیام؟
matr!x_2008
01-12-2012, 22:39
چقدر طول کشید شارژ کردید؟ بلافاصله بعد از پیام؟
تقریبا یک ساعت بعد از اس ایرانسل شارژ کردم.
mr_khodaei2008
02-12-2012, 17:09
بعضی وقتا شانس داشته باشه بهت جایزه رو میده ولی نه همیشه . به خود من یه بار 200 تومن داد
Iranian boy10
11-12-2012, 17:52
چی میگی ؟! راستی ؟! 2000 تومن !!!!!!!!!!!!! :n04:
من که باور نمیکنم ! حتما 200 تومن بود ه!
به من که جمعش کنی 300 تومن هم هدیه نداده!
چه مدت خاموش بود خطت ؟
matr!x_2008
11-12-2012, 18:49
چی میگی ؟! راستی ؟! 2000 تومن !!!!!!!!!!!!! :n04:
من که باور نمیکنم ! حتما 200 تومن بود ه!
به من که جمعش کنی 300 تومن هم هدیه نداده!
چه مدت خاموش بود خطت ؟
بله. درست دیدی 2000 تومن داد.:n05: خطم 2 یا 3 ماهی بود که خاموش بود. کلا سیاست ایرانسل اینجوریه.... واسه تشویق کاربرا یه مبلغ ناچیز هدیه میده که سیمکارتای خاموش رو دوباره روشن کنن و بعدش با خرید کارت شارژ پول به جیب ایرانسل بریزن......:sq_24:
شـیـفــو
11-12-2012, 18:54
من 5 تومن شارژ کردم بهم دو تومن جایزه داد ، اوایل تابستون بود ، بعد از یک هفته دو تومن پرید ، چون من معمولا شارژم رو 2 ماه نگه میدارم تازه 2 تومنیشو این که دیگه 7 تومن بود :n09: تازه مهلت هم 30 روزه بین خطوط بودش .
فقط تنها جایزه واقعیش 30 تا پیامک بود که 6 ریال داشتم ، همشو استفاده کردم بعد رفتم شارژ کردم :n10:
من یه مدت همراه اول داشتم بعد چند روز بعد از خرید پیامام رایگان بود به مدت دوماه فکر کنم فهمیدن دیگه قطع کردن ازونجا شد که به ایرانسل روی اوریم!
چندین بار هم برای من پیامکش اومده با شارژ انقدر فلان قدر هدیه بگیرین ولی خبری نشد(به اپراتور زنگ زدم گفتم شما جیب مارو نزن هدیه پیش کش):n02::n02:
من 5 تومن شارژ کردم بهم دو تومن جایزه داد ، اوایل تابستون بود ، بعد از یک هفته دو تومن پرید ، چون من معمولا شارژم رو 2 ماه نگه میدارم تازه 2 تومنیشو این که دیگه 7 تومن بود :n09: تازه مهلت هم 30 روزه بین خطوط بودش .
فقط تنها جایزه واقعیش 30 تا پیامک بود که 6 ریال داشتم ، همشو استفاده کردم بعد رفتم شارژ کردم :n10:
منم مثل شما اونقد نگه میدارم! دی دی
دو تومنی رو دوروبرای یه ماه یا بیشتر اگه لازمم نشه زیاد. چون من بیشتر تو کار پیامکم :n10:
یه بارم از همین فروم یه 20تومنی تو مسابقه برنده شدم فک کنم از 7 ماه بیشتر نگهش داشتم! دی :n09::n10::n07:
من که همش پیامک استفاده میکنم فک کنم نصفشو خونواده استفاده کردن!!! :دی :n09:
واسه منم یه بار از اینا اومد.منم رفتم شارز کردم وبعد فهمیدم که رفیقم بوده که بهم اس داده با اسم ایرانسل
کلا بیخیال ویرانسل شید، البته از یه نظر میشه گفت ضرر نداره چون شارژی که میخرید میره تو حسابتون و ... /*/به هر حال واسه اونهایی که زیاد شارژ نمیخرن ضد حاله! من خودم هر وقت شارژ میگیرم بیشترش رو میفرستم واسه بقیه، باقیش رو هم میرم اینترنت. /*/ تا حالا هم امتحان نکردم این جایزه رو که درسته یا نه
befermatooo
24-12-2012, 11:30
مگه برای زنگ زدن و پیام دادن هزینه می پردازین ؟ :n17:
زنده باد خدمات رایگان امام :n02:
meshkiposh2200
24-12-2012, 13:51
مگه برای زنگ زدن و پیام دادن هزینه می پردازین ؟ :n17:
زنده باد خدمات رایگان امام :n02:
داداش بگو چطوری ما هم مستفیض شویم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.