مشاهده نسخه کامل
: مشکل در زبان فارسی مرورگر ها در ویندوز 8
سلام.
من از وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم با مشکل جدا نوشته شدن حرف "ی" در مرورگرهای IE10 و گوگل کروم مواجه شدم. Encoding هم روی Unicode هست.روی حالت Arabic هم درست نشد.1350 تا فونت از جاهای مختلف نصب کردم و مشکل فونت ندارم
البته روی فایرفاکس مشکلی ندارم.حالا چکار کنم؟
M e i s a m
26-11-2012, 19:54
فکر کنم نسخه صحیح کیبورد فارسی رو اصلا نصب نکردید
این فایل رو دانلود کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصبش کن بعد برو control panel > language رو فارسی کلیک کن تا بری option اونجا بعد از نصب باید یک کیبورد corrected by alireza اضافه شده باشه اون نسخه سالمه غیر از اون هر چی هست پاک کن و ریستارت کن
فکر کنم نسخه صحیح کیبورد فارسی رو اصلا نصب نکردید
این فایل رو دانلود کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصبش کن بعد برو control panel > language رو فارسی کلیک کن تا بری option اونجا بعد از نصب باید یک کیبورد corrected by alireza اضافه شده باشه اون نسخه سالمه غیر از اون هر چی هست پاک کن و ریستارت کن
زبان نوشتاری ویندوز درسته فقط داخل مرورگر خراب میشه.دوباره ویندوز ریختم جالبه اول هم ie هم کروم و هم فایرفاکس اول درست هستند ولی بعد از خاموش کردن کامپیوتر و روشن کردن آن اینجوری میشن.جایی هست که فقط فونت مرورگرها رو درست کنه؟
M e i s a m
29-11-2012, 17:30
همچین مشکلی یکم عجیبه اگر کلا مشکل داشت میشد بگی مشکل از فونت هست که یونکید نیست ولی دیگه با این اوصاف...
حالا محض اطمینان یه سری فونت IPT بریز و تو تنظیمات مرورگر ها این فونت ها رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه
بازم نشد.:sq_3: چشام داره داغون میشه.هر متنی رو هم باید با دقت بخونم
saeed774
01-12-2012, 02:14
شما یونیکد رو روی Western ( ISO 8859-1 بزار . البته چون کروم و IE از تنظیمات ویندوز استفاده میکنن ، مشکل باید برگرده به ساختار کیبورد فارسی ویندوز .
شما فارسی هر چی داری رو ویندوز پاکش کن از قسمت زبان ، بعد یکبار ریست کن و بغد فایل زیرو دانلود و بوسیله Run as Administrator راست کلیک اجراش کن ،البته فایل بصورت زیپ هست ، قبل نصب اکسترک کن ، ببین مشکلت حل میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یونیکد رو روی Western ( ISO 8859-1 بزار . البته چون کروم و IE از تنظیمات ویندوز استفاده میکنن ، مشکل باید برگرده به ساختار کیبورد فارسی ویندوز .
شما فارسی هر چی داری رو ویندوز پاکش کن از قسمت زبان ، بعد یکبار ریست کن و بغد فایل زیرو دانلود و بوسیله Run as Administrator راست کلیک اجراش کن ،البته فایل بصورت زیپ هست ، قبل نصب اکسترک کن ، ببین مشکلت حل میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر اما متاسفانه درست نشد الان فقط زبان انگلیسی و زبان فارسی سافتگذز که داده بودین رو سیستمه ولی تغییری نکرد.الان فایرفاکس هم همینجوریه.یعنی تمام مرورگرها بار اول که استفاده میشن درست هستن ولی از بار دوم به بعد خراب میشن
M e i s a m
01-12-2012, 17:20
مطمئی ویندوزت سالمه؟ نرم افزاری نصب نکردی که وین رو خراب کنه یا بخواد تاثیری بذاره روی مرورگر ها؟
یک ویندوز دیگه بزن بعدش اول همه یک انتی ویورس خوب بعد مرورگر نصب کن ببین باز مشکل داره یا نه...
مطمئی ویندوزت سالمه؟ نرم افزاری نصب نکردی که وین رو خراب کنه یا بخواد تاثیری بذاره روی مرورگر ها؟
یک ویندوز دیگه بزن بعدش اول همه یک انتی ویورس خوب بعد مرورگر نصب کن ببین باز مشکل داره یا نه...
2 بار نصب کردم اول با مرورگرها رفتم تو اینترنت.اول درسته ولی با ری استارت کردن سیستم دوباره خراب میشن
M e i s a m
05-12-2012, 16:42
همچین مشکلی رو ندیدم جایی کس دیگه ای داشته باشه که میشه گفت احتمالا مشکل از نسخه ویندوزته...
saeed774
06-12-2012, 00:42
ممکنه مشکل شما از همون 1350 فونت نصب شده باشه !! شما فونت های نصبی رو آنیستال کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشود
ممکنه مشکل شما از همون 1350 فونت نصب شده باشه !! شما فونت های نصبی رو آنیستال کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشود
فکر نکنم چون به همین دلیل فونت ریختم که درست بشه
saeed774
06-12-2012, 13:45
یعنی قبل اینکه فونت بریزی این مشکل وجود داره ؟؟؟
احتمالا شما برنامه ای نصب میکنی که باعث این مشکل میشه ، چه برنامه هایی که از فونت استفاده میکنن نصب میکنی ؟؟ احیانا قابلیت Hyper -V ویندوز 8 رو فعال نکردی ؟
یعنی قبل اینکه فونت بریزی این مشکل وجود داره ؟؟؟
احتمالا شما برنامه ای نصب میکنی که باعث این مشکل میشه ، چه برنامه هایی که از فونت استفاده میکنن نصب میکنی ؟؟ احیانا قابلیت Hyper -V ویندوز 8 رو فعال نکردی ؟
اولین کار رفتن به اینترنت بود که مثلا مرورگرها و IDM و KM رو دانلود کنم که از فونت استفاده نمیکنن.این hyper -v نمیدونم چیه.چطور فعال میشه.
من ویندوز 8 pro دارم مشکلی نداره؟چون تا حالا ندیدم کسی همچین مشکلی داشته باشه
saeed774
06-12-2012, 14:14
ویندوز 8 پروفشنال چرا باید مشکلی داشته باشه ؟ نه دوست عزیز شما مطمئن باش برنامه ای نصب میشه که تو فونت اختلال وارد میکنه . مثلا یادم میاد با KM مشکلاتی داشتم که مجبور به آنیستالش شدم چن وخت پیش ! بجاش از Daum Potpalyer استفاده میکنم که خیلی سرتره .
برنامه هاپیر وی هم قابلیت جدید 8 برای ساخت ماشین مجازی هست که چند تا باگ داره و روی windows Shell اختلال وارد میکنه .
شما ضرری نداره ، km رو آنیستال کن و یکبار ریست کن شاید فرجی باشه ، یا مثلا IDM برات پیشنهاد میده تازبان فارسی رو نصب کنی که اونم فونت به داخل ویندوز تزریق میکنه که ممکنه مشکل از اونم باشه . حالت انگلیسی IDM رو انتخاب کن .
برنامه فارسی سازی ، چیزی نصب نکردی ؟ مثلا برای تایپ در محیط فتوشاپ یا کورل یا ....
saeed774
06-12-2012, 14:46
شما ببین با زدن Shift+ X یا Shift + C حرف " ی " درست تایپ میشه .
saeed774
06-12-2012, 14:47
راستی مشکل شما فقط تو نوشتن هست دیگه ؟ تو نشون داده شدن فونت ها که مشکلی نداری ؟؟
سلام من یه سری فون ریختم توی مسیر فونت از وقتی ریختم این مشکل پیش اومده..
milad6279
08-06-2013, 16:54
سلام دوستان من هم دچار این مشکل هستم . حرف ی در اینترنت بروزر ها بصورت جدا به نمایش در میاد .
لازم به ذکر همین ویندوز رو روی یه سیستم دیگه نصب کردم این مشکل رو نداره . تمامی راه های گفته شده در این بحث رو هم امتحان کردم که افاقه نکرد
کسی میتونه کمکی کنه ؟
milad6279
08-06-2013, 20:16
دوستان اگه آفیس 2013 داشته باشید و یه فایل که توش فارسی نوشته باشه رو باز کنید یه پیغام میده و شمارو به لینک زیر راهنمایی میکنه که با انتخاب زبان فارسی و دانلود فایل Proofing Tool و در آخر نصب و ریستارت ویندوز همه چیز حله
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
milad6279
17-06-2013, 18:03
دوستان اگه آفیس 2013 داشته باشید و یه فایل که توش فارسی نوشته باشه رو باز کنید یه پیغام میده و شمارو به لینک زیر راهنمایی میکنه که با انتخاب زبان فارسی و دانلود فایل Proofing Tool و در آخر نصب و ریستارت ویندوز همه چیز حله
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
اتفاقا منم همچین مشکلی داشتم ولی با موزیلا تو یکی از قسمت ها مشکلما مطرح کردم یکی از اساتید گفت نسخه ابدیت شده موزیلا را نصب کنم خوب شد شما هم این کارا بکن
HOSSIEN72
25-09-2013, 12:19
زبان نوشتاری ویندوز درسته فقط داخل مرورگر خراب میشه.دوباره ویندوز ریختم جالبه اول هم ie هم کروم و هم فایرفاکس اول درست هستند ولی بعد از خاموش کردن کامپیوتر و روشن کردن آن اینجوری میشن.جایی هست که فقط فونت مرورگرها رو درست کنه؟
من روی لب تابم از ویندوز 8 استفاده میکنم برا منم این مشکل پیش آمد مشکل از فونت فارسی tahomaست که به هر دلیلی مثل اول کار نمیکنه.
***یا از یه کامپیوتر دیگه که فونتش مشکل نداره اون فونت رو کپی و جایگزین فونت خودتون کنید یا فایل زیر رو دانلود کنید***
در ضمن بعد از کپی فونت کامپیوتر رو دوباره ره اندازی کنید
vahidrojroj
25-09-2013, 12:48
سعی کنید از برنامه های جانبی و نامعتبر توی ویندوز استفاده نکنید
کاملا مشخصه که برنامه های چرت و پرتی که همراه ویندوز نصب میشه خرابکاری میکنه
مثلا فارسی ساز و اینجور چیزا
واقعا شما به 150 تا فونت نیاز داری ؟
من خودم الان دارم با ویندوز 8 تایپ میکنم کاملا روان و بدون مشکل
mr.zaree
01-10-2013, 22:57
دوستان برای من هم همین مشکل پیش آمده..هم در مرور گر ها هم در تمام قسمت های دیگر ویندوز..ویندوز هم 8 هست..دیشب اینجوری شد..
s3yoosef
29-04-2014, 13:14
آقا ویندوز من هم اینجوری شده هرکاری هم میکنم درست نمیشه .مشکل از نسخه ویندوز نیست چون قبلا همین نسخه وهمین دی وی دی رو نصب کرده بودم مشکلی نداشت اما بعد که حذف کردم و دو باره نصب کردم اینجور شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.