مشاهده نسخه کامل
: مشکل با USB در ویندوز 7
mostafait
26-11-2012, 12:52
با سلام.
وقتی سیستم رو خاموش و روشن میکنم Driverهای USB در Device Manager اخطار میده! و باید آپدیت درایور رو بزنم و همون درایور رو یکبار نصب کنم!
دوباره فعال میشه تا دفعه ی بعد که سیستم رو خاموش و روشن کنم!
میخواستم بدونم که مشکل از کجاست! و آیا با آپدیت ویندوز درست میشه!
مادربرد GA-EP43-DS3L گیگابایت!
mostafait
27-11-2012, 15:33
دوستان عزیز راهنمایی کنید!
jafarian
27-11-2012, 16:30
دوستان عزیز راهنمایی کنید!
اگراین اروردریافت میکنید Usb Devices not Recognized طبق تاپیک پایین برین پستهای شماره دوم با چهارم اگر که غیر ازاینه یک عکس ازارور خودتون اینجا قراربدین:20:
پيش فرض از کار افتادن پورت Usb Devices not Recognized ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafait
28-11-2012, 16:58
با سلامی مجدد،
هر وقت سیستم رو ShutDown میکنم و مجددا روشن میکنم و یا Restart میکنم.
در Device Manager اون علامت زرد رنگی که در تصویر مشخص کرده ام در کنار Device های مربوط به USB قرار میگیره. (در این وضعیت هیچکدام از USBها کار نمیکنه تا اینکه روی تک تک اونها راست کلیک میکنم و آپدیت درایور میزنم و یکبار دیگه درایور شونو نصب میکنم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafait
29-11-2012, 10:24
راهنمایی یادتون نره!
jafarian
30-11-2012, 16:41
راهنمایی یادتون نره!
اون علامت زرد رنگ مربوط به یک درایورناشناخته میشه که نصب نیست شماباید درایور مروبط به همون دستگاه خودتون دانلود نصب کنید بطور مثال چند تا روش گذاشته شده به اینصورت که
روش اول
منوی run اجرا این دستور داخلش وارد اینتر کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد درکادری که باز میشه این گزینه رو Components انتخاب کنید ازکادرزیریشم روی این گزینه Problem Devices دبل کلیک اجراش کنید بعد ازستون سمت راست ازقسمت ارورکد با توجه به اروری که نمایش میده میتونید اون ارور سرچ کنید ببییند این مشکل مروبط به کدوم قسمت میشه درضمن ویندوزی هم که نصب دارین روی سیستم حتما آپدیت شده باشه
روش دوم
روی همون علامت زرد رنگ دبل کلیک کنید بعدشم طبق شکل پایین برتیب شماره عمل کنید البته از یکی شما عددی که دریافت میکنید بایکی که من داخلش شکل قراردادم فرق میکنه بعد درقسمت شماره 4 از اون عددی که به نمایش درمیاد کلا کپی بگیرین داخل سایت پایین به اسم DriverPack Solution با موس paste کنید طبق شکل دوم و شماره 6 گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعدشم طبق شکل سوم شماره 8 هم بین گزینه هایی که به نمایش درمیاد گزینه اول انتخاب کنید طبق شکل چهارم شماره 8 گزینه مورد نظر برای دانلود انتخاب کنید بعدشم درایور مورد نظر نصب کنید .
DriverPack Solution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
"Other Devices" Yellow Question Marks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafait
03-12-2012, 10:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
03-12-2012, 16:13
داخل این عکسی که قراردادین اگر که این گزینه مربوط به همون درایور زردرنگ میشه که دردیوایس منیجر ناشناخته این گزینه مربوط به کارت شبکه شما میشه که بسته به نوع شماره چیستش شما باید درایورش دانلود نصب کنید ازیکی شما هم بنظرم شما چیپش RTL8168C که لینکش پایین قراردادم بسته به نوع سیستم عامل که 32 یا 64 بیتی باشد باید دانلود نصب کنید برای نصبشم وقتی فایل دانلود کردین اگر که داخلش فایل ستاپ نبود باید ازدیوایس منیجر بصورت دستی برای نصبش اقدام کنید.
Realtek RTL8168C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafait
04-12-2012, 10:19
دوست عزیز اونو که مشخص کردم نوشتم که خودم Disable کردم!
اونهایی که مشخص نکردم برای درایور USB هستش!
اونی که خودم غیر فعال کردم کارت شبکه هستش!
jafarian
05-12-2012, 00:47
دوست عزیز اونو که مشخص کردم نوشتم که خودم Disable کردم!
اونهایی که مشخص نکردم برای درایور USB هستش!
اونی که خودم غیر فعال کردم کارت شبکه هستش!
شمابرنامه Driver Fusion از پایین دانلود نصب کنید بعدشم سیستم ریستارت کنید ازطریق safe mode بالا بیاین این برنامه رو اجرا کنید درکادر اول روی گزینه Intel کلیک کنید بعدشم روی دکمه Analyze از اون پایین کلیک کنید درکادر بعدی که باز میشه چکمارک تمامی گزینه های حتمازده شده باشه بعد روی گزینه Remove کلیک کنید کارش که به اتمام رسید منوی run اجرا داخلش دستور
تایپ اینتر کنید درکادری که باز میشه اونجا در قسمت universal serial bus controller تمامی گزینه هایی که به اسم اینتل هست پاک کنید بعدشم سیستم ریستارت کنیدبالا که اومد chipset intel که در قسمت دوم قراردادم دانلود اجراش کنید کارش که به اتمام رسید سیستم ریستارت کنید.
Driver Fusion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
chipset intel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mostafait
11-12-2012, 13:30
با سلامی مجدد!
رفیق جدیدا سرعت USB هام هم خیلی اومده پایین!
USB2 بر روی فلش با سرعتی تقریبی 4-5 مگابایت در ثانیه کار داده انتقال میداد! اما الان شده 1 مگابایت در ثانیه!
Agame.Arash
11-12-2012, 14:04
یه فرمت کنید ... درس نشد سیستمو با یه آنتی ویروس چک کنید ... سعی کنید با نرم افزار خود شرکت فلشتون فرمت کنید ... مثلا سونی واسه فلش های خودش داره !
jafarian
11-12-2012, 16:15
با سلامی مجدد!
رفیق جدیدا سرعت USB هام هم خیلی اومده پایین!
USB2 بر روی فلش با سرعتی تقریبی 4-5 مگابایت در ثانیه کار داده انتقال میداد! اما الان شده 1 مگابایت در ثانیه!
همینطور که من در پست قبلیم اشاره داشتم مشکل مروبط به به usb شما میشه همون چیپست مربوط به اینتل که قراردادن نصب کنید کنید قبلش چیپست خودتون به کل پاک کنید به همون صورت که اشاره داشتم درضمن درایور usb خودتون بابرنامه Driver genius حتما بروز کنید که این موردم خیلی تاثیرداره آپدیت کردن درایور usb قبل از این مواردم میتونید برنامه TeraCopy رو نصب کنید عمل انتقال اطلاعات روی فلش با این برنامه تست کنید یا که از روشی که داخل تاپیک پایین پست 221 قراردادم استفاده کنیدفلشم خودتون اگر مقدور بود روی یک سیستم دیگه تست کنید.
TeraCopy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ترفندهای کاربردی ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.