PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی:ویندوز 8 و لپ تاپ با ویندوز 7 اورجینال

cesc.cesar
25-11-2012, 13:07
سلام
میشه رو یه لپ تاپ که ویندوز 7 اورجینال داره،8 رو نصب کرد؟نمیخوام ویندوز 7 ام پاک شه!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه مثلا ایکس پی رو نمیشه روش نصب کرد یا یه 7 دیگه وقتی ویندوز لپ تاپم اوجیناله!
و اینکه از میون این همه نسخه ویندوز 8 کدومشو دانلود کنم نصب کنم روی لپ تاپم بهتره؟ asus n53sn

Windows 8 x64 -64-bit
- Windows 8 N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro x64 -64-bit
- Windows 8 Pro VL x64 -64-bit
- Windows 8 Pro N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro with Media Center x64 -64-bit
- Windows 8 Enterprise x64 -64-bit
- Windows 8 Enterprise N x64 -64-bit
بعد هم اینکه برای بک آپ گیری از ویندوز خودم حتما باید یه دی وی دی خام بزارم بک آپ بگیره روش یا روی هارد هم میشه؟

Rahpooyan
25-11-2012, 14:56
اولا که همون ویندوز 7 رو بچسبی ، بهتره .
دوما بهتره از پشتیبانی درایورهات مطمئن بشی .
سوما ویندوز 7 کدوم نسخه است ؟ مثلا اگه نسخه های پایین تره ایا میشه تو ویندوز 8 از همه نسخه ها استفاده کنی ؟!
چهارم : مگه موقع نصب ویندوز 8 همانند ویندوز 7 امکان اپگریت نداره ؟
پنجم : برنامه خاصی که نداری که تو ویندوز 8 باهاش به مشکل بخوری ؟
ششم : هم فکر کنم نسخه اینترپرایز کاملتره .

PersianEm0b0y
28-11-2012, 20:00
نسخه اورجینال فرقی با اینایی که تو بازار هست نداره فقط این که اونجا کمپانی سازنده لپ تاپ شما برای ویندوز 7 پول لایسنس داده وگرنه فرقی از هیچ لحاظ ندارن ...
بهترین Pro هست و نسخه EnterPrise به درد کاربر خونگی نمی خوره و مخصوص کاربری سازمانی و برنامه نویسان و ...هست .

AMIRHJ
29-11-2012, 19:36
ســـــلام علیکــــم

میشه رو یه لپ تاپ که ویندوز 7 اورجینال داره،8 رو نصب کرد؟نمیخوام ویندوز 7 ام پاک شه!!!

بــــلـــــــــــــــــــ ــــــــه . هیچ کاری نشد نداره ، نرم افزار و OS کــــــــــــــه ....

به راحتی حتی توی محیط ویندوز 7 میتونید ستاپشو اجرا و نصب کنید به شرط اینکه هم بیت باشند ...32 64 ( شرط لازم برای نصب در محیط ویندوز ، بدون بوت کردن از ODD , ...
به سایر متد نصب مثل نصب از طریق Removable ها ( فلشـ) , ..... lمیشه اشاره کرد

خلاصه خیالتون راحتـــــــ
بعدم زیاد گیر اورجینال بودن و .... ویندوز 7تون نباشین ، به قول فرمایش جناب PersianEm0b0y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تفاوتی بین نسخ کوچه بازاری شهر با نسخه باصطلاح اورجینال نیستـــــ ، فقط اینکه اون رجیستر شده و نیاز به کرک و اکتیوتور نداره ......

آ
خه مثلا ایکس پی رو نمیشه روش نصب کرد یا یه 7 دیگه وقتی ویندوز لپ تاپم اوجیناله!

آخـــــــــه ، مگه میشه که نشه!
یه وین 7 دیگه که سهله 100 تا دیگم بخوای عین هلو میشـــــــــه

فقط در مورد XP

فرقش اینه که کلا روال اینه که بوت وین قدیمی بوت وین جدید رو نمیتونه شناسایی کنه به طور عام

لذا اگه شما پیش فرضا اول ایکس پی نصب کنید بعد 7 نصب کنید مشکلی نخواهد بود....

اینکه از میون این همه نسخه ویندوز 8 کدومشو دانلود کنم نصب کنم روی لپ تاپم بهتره

کلا نسخه pro و enterprise مطرحه که کاملترینش enterprise

ولی بازم به قول دوستمون جناب PersianEm0b0y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همون pro به میزان لازمه کفایت میکنه و مشابه ultimate در 7 میباشد

از طرفی گویا هنوز اکتیویتوری با دوامی برای نسخه Enterprise ارائه نشده!

بعد هم اینکه برای بک آپ گیری از ویندوز خودم حتما باید یه دی وی دی خام بزارم بک آپ بگیره روش یا روی هارد هم میشه؟

روی کلیــــــــــــــــــــــ ـــــــه ابزار آلات ذخیره سازی دیتا از فلاپی گرفته تا هارد میشه ، بسته به متد و نرم افزار مربوطه و ...
__________________________________________________ __________________________________________________ ________

برای شما که روی ویندوزت حساسی ، و گویا روی آون عقاید شیک و وسواسی داری عرض کنم که

بنا به ظواهر امر وین پیش فرض روی نوت بوک شما از نوع بدون دی وی دی همراه بوده و بطور پیش فض روی هارد نصب شده ، که قاعدتا یک پارتیشن بصورت Hide بکآپ این ویندوز رو داره و همچنین سریالش هم باید در زیر لپتاپ مشهود باشه

طبیعتا اگه به هر دلیلی اونو از دست دادید از اون پارتیشن میتونید دوباره نصب و راه اندازیش کنید

و یا

شما عینا هر نسخه از 7 که از لحاظ بیت و نوع ( برای مثال 64bit ultimate ) با ویندوز ارائه شده روی لپ تاپتون مشابه باشه به راحتی بعد نصب میتونید با یه تماس رایگان توسط اسکایپ و ... و گزینه اکتیو کردن توسط تلفن اکتیو کنید با خیال راحت

__________________________________________________ __________________________________________________ _______

ویندوز 8 X64 pro

این لینک

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اکتیوتوره خودم دارم ازش استفاده میکنم

به راحتی اکتیو و آپدیت میشـــــــه
__________________________________________________ __________________________________________________ _________

دوما بهتره از پشتیبانی درایورهات مطمئن بشی

.

در این مورد که اصلا شک نکنید ، خوراکش درایورهاست ، کاملترین ویندوز از لحاظ شناسایی و نصب درایورها تا حاله به نظرم

هر چی درایوره حتی یه سری Hot key هارو هم ساپورت میکنــــــــه