PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری : کامپیوترم روشن نمیشه ، دارم دیوونه میشم

uuuyrt
25-11-2012, 06:03
سلام دوستان

کامپیوترم سالم بود و داشتم راحت و عالی باهاش کار میکردم اما یکدفعه صفحه مانیتور عین رنگ قالی شد و ویندوز شطرنجی رنگارنگ شد . بعد مجبور شدم خاموشش کنم

اما بعد که روشنش کردم
دیدم که دیگه کامپیوترم روشن نمیشه

مشکل از کجاست؟

وقتی کلا برق رو قطع میکنم و دوباره وصل میکنم مادربورد و لامپ فن کیس فقط یک جرقه کوچک میزنه و دیگه هیچی . اما کامپیوتر اصلا روشن نمیشه

باید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم

EXTREME
25-11-2012, 09:49
اگه کامپیوتر اصلا روشن نمیشه و حتی فن هم نمیچرخه با توجه به مشکلتون برای تست گرافیک رو دربیارین ببینید با در آوردن گرافیک سیستم روشن میشه یا نه
اگه نشد باید با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید
در آخر مشکل میتونه از مین باشه کابل atx رو بکشین و ببینید در این حالت سیستم روشن میشه یا نه

uuuyrt
25-11-2012, 10:54
بچه ها یک خبر خوب

وقتی گرافیک رو جدا کردم الان پاور روشن شد و داره کار میکنه .

حالا چکار کنم؟ قدم بعدی چیه؟

خدا رو شکر دارم امیدوار میشم

uuuyrt
26-11-2012, 02:11
در ضمن وقتی گرافیک رو میزارم رو مادربورد ، سیستم خاموش میشه . یعنی گرافیک خراب شده؟

حالا باید گرافیک رو تعمیر کنم یا باید نو بخرم؟
xfx geforce 8500 gt 1gb

EXTREME
26-11-2012, 09:06
در ضمن وقتی گرافیک رو میزارم رو مادربورد ، سیستم خاموش میشه . یعنی گرافیک خراب شده؟

حالا باید گرافیک رو تعمیر کنم یا باید نو بخرم؟
xfx geforce 8500 gt 1gb

این یعنی اینکه یک اتصالی در برد گرافیکتون وجود داره اگه گرافیکتون فن داره فن گرافیک رو سیمشو از برد جدا کنید و گرافیک رو بزارید روی مین و ببینید سیستم روشن میشه یا نه اگه نشد اتصالی میتونه در خازن ماسفت pwm آی سی رگولاتور و حتی gpu باشه

uuuyrt
27-11-2012, 03:18
این یعنی اینکه یک اتصالی در برد گرافیکتون وجود داره اگه گرافیکتون فن داره فن گرافیک رو سیمشو از برد جدا کنید و گرافیک رو بزارید روی مین و ببینید سیستم روشن میشه یا نه اگه نشد اتصالی میتونه در خازن ماسفت pwm آی سی رگولاتور و حتی gpu باشه

ممنون عزیزم

حالا اینا قابل تعمیر هست یا باید نو بخرم؟

EXTREME
27-11-2012, 09:48
به احتمال زیاد بشه تعمیر کرد

بهتره با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید که خیالتون راحت بشه
اون کاری که برای فن گرافیک هم گفتم تست کنید

f.g
27-11-2012, 21:22
من وقتي ميخوام كامپيوترمو روشن كنم روشن نميشه ولي وقتي كيسو تكون ميدم يعني جا به جا ميكنم روشن ميشه به نظرتون مشكل از كجاست؟

f.g
27-11-2012, 22:27
چرا هيچكس كمكم نميكنه!؟

EXTREME
27-11-2012, 22:29
من وقتي ميخوام كامپيوترمو روشن كنم روشن نميشه ولي وقتي كيسو تكون ميدم يعني جا به جا ميكنم روشن ميشه به نظرتون مشكل از كجاست؟

کلا روشن نمیشه ؟
اتصالات پاور روی مین رو چک کنید و کابل برق رو چک کنید
بهتره یک بار دیگه سیستم رو اسمبل کنید و دوباره تست کنید