ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل دانلود با تلوزيون جديد سامسونگ سري ES

XloveX
25-11-2012, 02:18
دوستان سلام
من يك تلوزيون سامسونگ دارم مدل 7500 سري ES از مالزي
اون رو تازگي ها به ورژن 1016.3 آپديت كردم
بعد از چند روز متوجه شدم كه ديگه باهاش نميتونم چيزي دانلود كنم
نه برنامه اي روش نصب ميشه و نه با اينترنت اكسپلورر ميتونم وارد بشم چون اونم مينويسه كه به آپديت نياز داره ولي وقتي ميره براي دانلود چيزي دانلود نميشه
بعد از اين اتفاقات متوجه شدم كه ظاهرا لينكهاي دانلود ----- شده كه نميتونه اونها رو دريافت كنه
از اينترنت مبين نت استفاده ميكنم
ميخواستم ببينم اين مشكل منه يا دوستان ديگه هم اين مشكل رو دارن؟
من هر برنامه اي كه قبلا نصب كرده بودم به خوبي به اينترنت وصل ميشه و استفاده ميكنم
مثل همشهري آنلاين ولي جالبه مثلا چون برنامه خبر خوان رو نصب نكردم ديگه نميشه نصبش كنم حتي برنامه اي مثل اوقات شرعي !!!
قسمت فيلم هاي من هم كه هيچ عكسي از هيچ فيلمي رو نمايش نميده كه احتمالا اونم مربوط به ----- شدنه
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن

با تشكر

XloveX
25-11-2012, 02:23
البته اينم بگم توي SAMSUNG APP ميتونه وارد بشه و حتي ميره براي دانلود هر برنامه اي كه انتخاب ميكنم ولي در هنگام دانلود روي همون حالت اوليه ميمونه و هيچ درصدي دانلود نميكنه

XloveX
25-11-2012, 02:26
راستي يه سئوال ديگه هم دارم اونم مربوط به دانلوده
نميشه برنامه ها رو در كامپيوتر و از اينترنت دريافت كرد و بعد روي فلش ريخت و به تلوزيون اضافه كرد مثل اپديت خود تلوزيون؟

smhsh121
25-11-2012, 07:53
تو تنظیمات IP شبکه DNS رو دستی 8.8.8.8 وارد کن ببین درست میشه یا نه.
برنامه ها رو هم فقط از طریق خود تلویزیون میشه گرفت.

XloveX
25-11-2012, 18:13
نه قربان نشد كه نشد
دوست خوبم يعني شما لان اين مشكل رو نداري؟
براي من انگار بيشتر ميخوره مشكل چيلتر باشه تا مشكل ديگه
ولي چون همزمان با آپديت روبرو شدم گيجم كرده كه علت چي ميتونه باشه

smhsh121
25-11-2012, 19:28
نه قربان نشد كه نشد
دوست خوبم يعني شما لان اين مشكل رو نداري؟
براي من انگار بيشتر ميخوره مشكل چيلتر باشه تا مشكل ديگه
ولي چون همزمان با آپديت روبرو شدم گيجم كرده كه علت چي ميتونه باشه

نه والا من مشکلی ندارم البته تلویزیونم سری D هست. البته شاید هم اشکال از اینترنت شما باشه.

XloveX
26-11-2012, 13:06
اكر دوستان طريقه ريست كردن اسمارت هاب رو هم بگن ممنون ميشم
چون من ميزنم براي تنظيم مجدد بازم برنامه ها رو كامل نميتونه پاك كنه
اگر كد مخفي هست براي اسمارت هاب ممنون ميشم راهنمايي كنيد
شايد با اين طريق بتونم مشكل رو حل كنم

با تشكر

XloveX
28-11-2012, 02:44
دوستان يه لطفي بكنيد و راهنمايي بكنيد اگر ميتونيد
ظاهرا كسي زياد با اين نوع تلوزيون آشنايي نداره
يا ما رو ياري نميكنن دوستان

mostafa_rsx
28-11-2012, 07:05
من تلویزیون سامسونگ مدل ua40es6950 دارم و از اینترنت adsl شرکت پارس آنلاین استفاده می کنم دقیقا مشکل شما را دارم که بعد متوجه شدم از اینترنت ایران می باشد که سایتها را هیتلر کرده است

بعد من از این روش استفاده کردم و مشکلم برطرف شد

آموزش share کردن vpn برای استفاده در رسیورهای لینوکسی و همچنین تلویزیون های هوشمند ( smart tv ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

XloveX
28-11-2012, 14:45
من تلویزیون سامسونگ مدل ua40es6950 دارم و از اینترنت adsl شرکت پارس آنلاین استفاده می کنم دقیقا مشکل شما را دارم که بعد متوجه شدم از اینترنت ایران می باشد که سایتها را هیتلر کرده است

آموزش share کردن vpn برای استفاده در رسیورهای لینوکسی و همچنین تلویزیون های هوشمند ( smart tv ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا دمت گرم
ممنونم كه جواب دادي حداقل از قضيه چيلتر مطمئن شدم درسته
ولي مشكل ريست اسمارت هاب رو نميدونم آيا روشي هست كه كامل اسمارت هاب ريست بشه؟

با تشكر

mostafa_rsx
28-11-2012, 19:23
آقا دمت گرم
ممنونم كه جواب دادي حداقل از قضيه چيلتر مطمئن شدم درسته
ولي مشكل ريست اسمارت هاب رو نميدونم آيا روشي هست كه كامل اسمارت هاب ريست بشه؟

با تشكر
ریست می شه اما بعد از ریست می نویسه در حال آپدیت و 5 تا نرم افزار اصلی را از دوباره نصب می کنه کاریش نمیشه کرد شامل : 1- رموز خانه داری 2- صرافی 3- مراقبت از مو 4- خلیج فارس 5- دیدنیهای جهان

برای شما هم اینا نصب می شه ؟

فقط اگه بخوای برنامه ای را دانلود کنی حتما می بایست از vpn استفاده نمائید اگر استفاده نکنید اون درجه در حال بارگزاری پر نمی شه

smhsh121
28-11-2012, 20:24
ریست می شه اما بعد از ریست می نویسه در حال آپدیت و 5 تا نرم افزار اصلی را از دوباره نصب می کنه کاریش نمیشه کرد شامل : 1- رموز خانه داری 2- صرافی 3- مراقبت از مو 4- خلیج فارس 5- دیدنیهای جهان

فقط اگه بخوای برنامه ای را دانلود کنی حتما می بایست از vpn استفاده نمائید اگر استفاده نکنید اون درجه در حال بارگزاری پر نمی شه

من خودم دیروز تست کردم یه برنامه نصب کردم شد. نمی دونم مگه فیل.تر اینترنت ها با هم فرقی می کنند؟
این لیست برنامه ها که نوشتی قدیمیه. الان دوباره دیوان حافظ اومده اول.

XloveX
28-11-2012, 21:55

دوست من نگفتي چطوري ريست ميشه (ريست كلي)
براي من وقتي دكمه تولز رو روي ريموت كنترل ميزنم و گزينه تنظيم مجدد رو انتخاب ميكنم از من رمز ميخواد و بعد ميزنه تنظيمات به حال اوليه برگشت ولي بعد شروع ميكنه ابتدا به پاك كردن دوباره برنامه هاي قديمي كه اصلا ديگه كنار برنامه ها نبودن!!! ( اين نشون ميده كه توي حافظه اسمارت هاب هنوز برنامه قديمي هست و ريست نشده )
و بعد وسط راه گير ميكنه و گزينه samsung app رو هم از جا بر ميداره و من نميتونم ديگه چيزي دانلود كنم
به خاطر همين من مطمئنم كه اين قسمت اسمارت هاب قاطي كرده و بايد يه ريست كلي بشه كه احتمالا مشكل دانلود من هم مربوط به همين قضيه هست
آخه من تا حالا چند بار خود تلوزيون رو آپديت كردم و شايد بعضي برنامه هاي قديم با ورژن جديد هماهنگ نبودن كه اين مشكل پيش اومده
من مشكلي با نصب دوباره اون برنامه ها كه گفتيد ندارم و براي منم قبلا همينطور بود كه به اجبار بعضي موقع ها بايد بعضي برنامه ها رو نصب كني (اونم شايد اصلا دوست نداشته باشي كه نصب بشن)
من خود تلوزيون رو هم ريست كلي كردم ولي ظاهرا قسمت اسمارت هاب جدا از قسمت تلوزيون عمل ميكنه
در ضمن در كنار اين مشكل قضيه چيلتر هم كه اضافه شده و كار رو سخت تر كرده
واينكه نميشه برنامه ها رو به دلخواه از اينترنت گرفت و روي تلوزيون نصب كرد هم به نظر من يه اشكاله كه اميدوارم بعدا اين مورد رو حل كنن
حتي اينترنت بروزر هم وقتي ميزنه به آپديت احتياج داره به اجبار بايد آپديت كني و نميشه مثلا با ورژن قبليش كه الان نصبه استفاده كني و اينم به نظر من ايراده

ممنون ميشم دوستان تو اين بحث شركت كنن و من رو راهنمايي كنن و از تجربيات همديگه توي اين زمينه استفاده كنيم

با تشكر

smhsh121
29-11-2012, 01:31
براي من وقتي دكمه تولز رو روي ريموت كنترل ميزنم و گزينه تنظيم مجدد رو انتخاب ميكنم از من رمز ميخواد و بعد ميزنه تنظيمات به حال اوليه برگشت ولي بعد شروع ميكنه ابتدا به پاك كردن دوباره برنامه هاي قديمي كه اصلا ديگه كنار برنامه ها نبودن!!! ( اين نشون ميده كه توي حافظه اسمارت هاب هنوز برنامه قديمي هست و ريست نشده )
و بعد وسط راه گير ميكنه و گزينه samsung app رو هم از جا بر ميداره و من نميتونم ديگه چيزي دانلود كنم
به خاطر همين من مطمئنم كه اين قسمت اسمارت هاب قاطي كرده و بايد يه ريست كلي بشه كه احتمالا مشكل دانلود من هم مربوط به همين قضيه هست
آخه من تا حالا چند بار خود تلوزيون رو آپديت كردم و شايد بعضي برنامه هاي قديم با ورژن جديد هماهنگ نبودن كه اين مشكل پيش اومده
من مشكلي با نصب دوباره اون برنامه ها كه گفتيد ندارم و براي منم قبلا همينطور بود كه به اجبار بعضي موقع ها بايد بعضي برنامه ها رو نصب كني (اونم شايد اصلا دوست نداشته باشي كه نصب بشن)
من خود تلوزيون رو هم ريست كلي كردم ولي ظاهرا قسمت اسمارت هاب جدا از قسمت تلوزيون عمل ميكنه
واينكه نميشه برنامه ها رو به دلخواه از اينترنت گرفت و روي تلوزيون نصب كرد هم به نظر من يه اشكاله كه اميدوارم بعدا اين مورد رو حل كنن
حتي اينترنت بروزر هم وقتي ميزنه به آپديت احتياج داره به اجبار بايد آپديت كني و نميشه مثلا با ورژن قبليش كه الان نصبه استفاده كني و اينم به نظر من ايراده

ممنون ميشم دوستان تو اين بحث شركت كنن و من رو راهنمايي كنن و از تجربيات همديگه توي اين زمينه استفاده كنيم

با تشكر

متاسفانه به علت حجیم بودن برنامه ها امکانش هست دانلود برنامه های آپدیت وسط کار قطع بشه و کار خراب بشه ولی با هر مصیبتی هست باید با کوشش و تکرار یه بار اسمارت هابت رو آپ کنی. برای کلک زدن به وب براوزر تا آپدیت نشه هم مثلا سایت گوگل توسط محلیاب رو ببر تو لیست دلخواه و هر بار از قسمت لیست دلخواه سایت رو باز کن تا به آپدیت نبودن براوزر گیر نده راه دیگش هم استفاده از برنامه سرچ تلویزیون هست که میره تو گوگل. می دونم آپدیت براوزر هم بد قلقه ولی باید هرجور هست آپش کنی.

mostafa_rsx
29-11-2012, 08:40

با تشكر
منم به روش شما ریست می کنم

دكمه تولز رو روي ريموت كنترل ميزنم و گزينه تنظيم مجدد رو انتخاب ميكنم

XloveX
29-11-2012, 19:59
منم به روش شما ریست می کنم

دكمه تولز رو روي ريموت كنترل ميزنم و گزينه تنظيم مجدد رو انتخاب ميكنم

ممنونم داداش گلم كه جواب دادي

با تشكر

mohsen2006s
04-12-2012, 23:21
سلام آقا مصطفی منم همین تلویزیونو دارم و اینترنتم پارس آنلاینه مودمم وای فای tplinke ولی اصلا نمیتونم به اینترنت وصل بشم مشکل چیه؟

mehdip2013
27-04-2013, 18:08
با سلام به دوستان منم همین مشکل نصب نشدن برنامه ها رو دارم بروزرش هم کار نمیکنه وقتی برای آپدیت بروزر اقدام میکنم پیغام میده که ارتباط با سرور امکان پذیر نیست و بعدا امتحان کنید در صورتی که ماه قبل خود نرم افزار تلویزیون یا همون فیرم ور رو آپدیت کردم بی هیچ مشکلی ولی قسمت اسمارت تلویزیون بی استفاده مونده اعصابم بهم ریخته با این همه پولی که واسه خرید تلویزیون دادم یعنی فقط بخاطر هیتلر شدنشه

mehdip2013
27-04-2013, 18:12
البته سامسونگ اطلاعیه داده که گوشیهای هوشمندی که تو ایرانه تا آخر خرداد دیگه ساپورت نمیشه آیا برنامه های تلویزیون هم شاملش میشه یا نه ؟

matinpour
27-04-2013, 19:13
با سلام به دوستان منم همین مشکل نصب نشدن برنامه ها رو دارم بروزرش هم کار نمیکنه وقتی برای آپدیت بروزر اقدام میکنم پیغام میده که ارتباط با سرور امکان پذیر نیست و بعدا امتحان کنید در صورتی که ماه قبل خود نرم افزار تلویزیون یا همون فیرم ور رو آپدیت کردم بی هیچ مشکلی ولی قسمت اسمارت تلویزیون بی استفاده مونده اعصابم بهم ریخته با این همه پولی که واسه خرید تلویزیون دادم یعنی فقط بخاطر هیتلر شدنشه

دوست عزیز

اول بگویید مدل تلویزیون تان بطور کامل چیست. و بگویید که اسمارت هاب تان را بطور کامل راه اندازی کردید.

matinpour
27-04-2013, 19:14

دوست عزیز

اول بگویید مدل تلویزیون تان بطور کامل چیست. و بگویید که اسمارت هاب تان را بطور کامل راه اندازی کردید.چون برای ما که مشگلی ندارد

masmas1
28-04-2013, 23:04
سلام دادا این لینکی که پایینه باز نمیشه
منم 8880 دارم.لطفا دوستانی که دستی رو اتیش دارن برای آپدیت راه حل پیشنهاد بدن.

minime
29-04-2013, 08:26
من هم همین مشکل رو دارم
کلا مدل تلوزیون من نه تو سایت سامسونگ ایران هست و نه جای دیگه که بتونم فریمور رو دستی دانلود و آپدیت کنم
ES6950

matinpour
29-04-2013, 11:44
من هم همین مشکل رو دارم
کلا مدل تلوزیون من نه تو سایت سامسونگ ایران هست و نه جای دیگه که بتونم فریمور رو دستی دانلود و آپدیت کنم
ES6950

دوست عزیز

نام گذاری مدل تلویزیون شما در ایران ES6950 و نام گذاری اصلی آن ES6200W می باشد که برای دریافت فریمور تان می توانید به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saalaa
29-04-2013, 12:51
با سلام به دوستان

مدل تي وي من UA46ES6950M هستش وقتي مرورگرش رو باز ميكنم ميزنه در حال بروز رساني و ... حالا ورژن جديدش رو تو نت پيدا كردم ميخوام بدونم اين فايل درسته يا نه

لينك : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

matinpour
29-04-2013, 14:53
با سلام به دوستان

مدل تي وي من UA46ES6950M هستش وقتي مرورگرش رو باز ميكنم ميزنه در حال بروز رساني و ... حالا ورژن جديدش رو تو نت پيدا كردم ميخوام بدونم اين فايل درسته يا نه

لينك : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

دوست عزیز

مدل نام گذاری ایران برای این محصول UA46ES6950M و نام گذاری اصلی UA46ES6200 این است. و چون به تناسب مدل آخر آنها از حروف R,M,W استفاده می شود . و اگر تلویزیون شما این مدل راپیدا کرده بدانید یقینا درست است.

minime
30-04-2013, 11:33
پس این درسته ؟

UA46ES6200M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

matinpour
30-04-2013, 14:29
پس این درسته ؟

UA46ES6200M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز

بله با خیال راحت دانلود کنید.

saalaa
30-04-2013, 15:15
دوست عزیز

مدل نام گذاری ایران برای این محصول UA46ES6950M و نام گذاری اصلی UA46ES6200 این است. و چون به تناسب مدل آخر آنها از حروف R,M,W استفاده می شود . و اگر تلویزیون شما این مدل راپیدا کرده بدانید یقینا درست است.

خوب من اينو دان كردم : UA46ES6200RXZN

مدل تي وي هم UA46ES6950M هست

فايلي كه دان كردم درسته يا نه ؟

matinpour
30-04-2013, 15:35
خوب من اينو دان كردم : UA46ES6200RXZN

مدل تي وي هم UA46ES6950M هست

فايلي كه دان كردم درسته يا نه ؟

دوست عزیز
اگر آنقدر وسواس ویا شک دارید اصلا به تلویزیون تان دست نزنید و از خیره آبدیت کردنش بگذرید.

saalaa
01-05-2013, 10:46
دوست عزیز
اگر آنقدر وسواس ویا شک دارید اصلا به تلویزیون تان دست نزنید و از خیره آبدیت کردنش بگذرید.

نه وسواس ندارم فقط ميخوام مطمئن بشم !

اشتباه بشه چه مشكلي پيش مياد ؟

چون الان نميتونم از مرورگرش استفاده كنم ميخوام بروزرسانيش كنم!

saalaa
01-05-2013, 13:16
تي وي رو بروز رساني كردم اما وب بروزرش كار نميكنه مشكل از چيه ؟؟ مينويسه در حال بروز شدن ؟؟؟؟؟

matinpour
01-05-2013, 13:28
نه وسواس ندارم فقط ميخوام مطمئن بشم !

اشتباه بشه چه مشكلي پيش مياد ؟

چون الان نميتونم از مرورگرش استفاده كنم ميخوام بروزرسانيش كنم!

دوست عزیز

برای اینکه بتوانید از تلویزیون تان بصورت کاربردی استفاده کنید از سایت خودتان منوال تان را دانلود و مطالعه کنید.تا به تمامی سوالاتتان پاسخ دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masmas1
02-05-2013, 00:02
دوست عزیز

اول بگویید مدل تلویزیون تان بطور کامل چیست. و بگویید که اسمارت هاب تان را بطور کامل راه اندازی کردید.
سلام دوست من.مال من 46es8880 هست.راه حلی برای راه انداختن اسمارت هاب سراغ داری؟

matinpour
02-05-2013, 11:06
سلام دوست من.مال من 46es8880 هست.راه حلی برای راه انداختن اسمارت هاب سراغ داری؟

دوست عزیز
مطالب زیر را بدقت مطالعه کنید. در این مطلب به تمامی سوالات شما در باره اسمارت هاب پاسخ داده شده است
Smart Hub
منو ← پشتیبانی ← Smart Hub
با استفاده از Smart Hub می توانید فیلم، ویدئو و موسییقی را از اینترنت جریان دهید، به کاربردهای هزینه دار یا رایگان دسترسی پیدا کنید و آنها را در تلویزیون تماشا کنید. محتوای کاربرد شامل اخبار، اخبار ورزشی، پیش بینی هوا، قیمت سهام در بورس، نقشه، عکس و بازی می شود. می توانید با فشردن دکمه اسمارت روی کنترل از راه دور نیز این عملکرد را شروع کنید.
توجه
Samsung Electronics مسئولیت قانونی برای هرگونه اختلال در سرویس Smart Hub که توسط ارائه کننده خدمات به هر دلیلی ایجاد شده باشد را نمی پذیرد. خدمات کاربرد فقط به زبان انگلیسی ارائه شده و محتوای موجود ممکن است بستگی به منطقه شما متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس Smart Hub از وب سایت ارائه کننده خدمات مربوطه بازدید کنید. سرویس Smart Hub داده ها را از طریق اینترنت دانلود و پردازش کرده تا شما بتوانید از محتوای اینترنت بر روی صفحه تلویزیون بهره مند شوید. اگر اتصال اینترنت بی ثبات است، ممکن است که در سرویس تأخیر ایجاد شده یا قطع شود. علاوه بر این، ممکن است دستگاه پخش در رابطه با شرایط اینترنت به طور خودکار خاموش شود. در این صورت اتصال اینترنت را کنترل کرده و دوباره امتحان کنید. خدمات ارائه شده منوط به تغییرات توسط ارائه کننده سرویس Smart Hub بدون اطلاع قبلی می باشند. محتوای سرویس Smart Hub ممکن است بستگی به ویرایش سفت افزار یا (فریمور) دستگاه پخش متفاوت باشد. برای محتوای هزینه دار DivX با محافظت نسخه فقط می تواند از طریق یک ترکیب، یک جزء یا کابل HDMI پخش شود.
برای شروع Smart Hub برای اولین بار، این مراحل را اجرا کنید:
1- دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول فشار دهید
2- صفحه Smart Hub ظاهر می شود
3- صفحه اعلامیه عمومی سلب مسئولیت ظاهر می شود موافق را انتخاب کنید. ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا صفحه نمایان شود.
4- صفحه حریم شخصی سرویس Samsung ظاهر می شود. موافق را انتخاب کنید.
5- پیام به روزرسانی نشان داده می شود. قبول را انتخاب کنید.
6- صفحه به روزشدن سرویس ظاهر شده و تعدادی از خدمات و کاربردها را نصب می کند. هنگامیکه تمام شد، بسته می شود صفحه Smart Hub. برنامه ها و سرویسهای دانلود شده را نشان می دهد. ممکن است قدری طول بکشد. ممکن است Smart Hub برای چند لحظه در حین فرایند نصب بسته شود. ممکن است تعدادی صفحات بعد از نصب نمایان شوند. می توانید آنها را ببندید یا بگذارید خودشان بسته شوند.
7- برای شروع برنامه، آن را با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کنید.
برای اینکه به تمام سوالات شما پاسخ داده شود کافیست منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید.
منو---->پشتیبانی ----> e-manual

saalaa
02-05-2013, 15:04
دوست عزیز

برای اینکه بتوانید از تلویزیون تان بصورت کاربردی استفاده کنید از سایت خودتان منوال تان را دانلود و مطالعه کنید.تا به تمامی سوالاتتان پاسخ دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تي وي رو به آخرين نسخه ارتقاء دادم اما همچنان وقتي ميخوام وب بروزرش رو باز كنم مينويسه در حال بروز شدن ! تا نيم ساعت گذاشتم همينجوري موند اما هيچ واكنشي نديدم !

دليل بروز شدنش چيه ؟ وچجوري ميشه دستي بروزش كرد ؟

matinpour
02-05-2013, 16:12
تي وي رو به آخرين نسخه ارتقاء دادم اما همچنان وقتي ميخوام وب بروزرش رو باز كنم مينويسه در حال بروز شدن ! تا نيم ساعت گذاشتم همينجوري موند اما هيچ واكنشي نديدم !

دليل بروز شدنش چيه ؟ وچجوري ميشه دستي بروزش كرد ؟

دوست عزیز
به سرعت اینترنت تان بستگی دارد
Web Browser (رفع اشِکالات)

1- برای باز کردن Web Browser ، Web Browser. را در Smart Hub انتخاب کنید. اگر تلویزیون به PC وصل شده باشد ممکن است به Web Browser ، صورت متفاوتی نشان داده شود.
2- Web Browser با کاربردهای Java سازگار نیست.
3- هنگامیکه سعی می کنید فایلی را دان لود کنید ولی فایل قابل حفظ کردن نبوده و پیغام خطائی نمایان خواهد شد.

4- ممکن است دسترسی به بعضی وب سایت ها یا براوزرهای وب که توسط شرکت های خاصی اداره می شوند مسدود شده باشد.
5- پخش ویدئوی Flash ممکن است ممنوع باشد..
6- از E-commerce برای خرید محصولات به طور. آنلاین پشتیبانی نمی شود.
7- پیمایش یک صفحه وب که فقط پیمایش بخشی از )و نه تمام( صفحه را امکان پذیر می کند ممکن است موجب تحریف حروف شود.
8- ActiveX پشتیبانی نمی شود.
9- بعضی از گزینش ها در حالت مرور لینک قابل دسترسی نیستند. )برای دسترسی به این گزینش ها، به حالت مرور با اشاره گر سویچ کنید.
10 . در بعضی متون ممکن است تحریف ایجاد شده باشد چون تعداد قلم های پشتیبانی شده محدود است.
11 . اگر یک صفحه وب در حال بارگذاری باشد، در واکنش به یک فرمان در کنترل از راه دور یا صفحه نمایش ممکن است متوقتاً تأخیر ایجاد شود.
12 . بارگذاری صفحه وب ممکن است با بعضی سیستم های عامل تأخیر پیدا کند یا موقف شود.

13 . از کپی کردن و چسباندن پشتیبانی نمی شود.
14 . هنگام نوشتن ایمیل یا اعلان پیغام، ممکن است از بعضی عملکردها )از قبیل تغییر اندازه یا رنگ( پشتیبانی نشود.
15 . تعداد محلیاب ها و لاگ هائی که می توان حفظ کرد محدود است.
16 . حداکثر تعداد پنجره هائی که می توان به طور همزمان باز کرد ممکن است بستگی به شرایط مرورگری یا مدل تلویزیون متفاوت باشد.
17 . سرعت مرور وب بستگی به شرایط شبکه دارد.

18 . تصویر در تصویر در صورتیکه یک فیلم در مرورگر پخش شود به طور خودکار غیرفعال خواهد شد. پخش فیلم ها ممکن است پس از قطع تصویر در تصویر دومرتبه شروع شود و ممکن است لازم شود که صفحه دوباره تازه شود.
19. براوزر اینترنت فقط می تواند فایل های 3 MP را پخش کند.
20 . عملکرد وارد یا صادر کردن محلیاب ها فقط با فایل های محلیاب در یک فرمت فایل بخصوص سازگار است.
فورمت سازگار: 1)Netscape-bookmark-file- )
21 . هنگامیکه محلیاب ها را وارد یا صادر می کنید، شجره پوشه منظور نمی شود.
22 . اگر فایل محلیاب را از تلویزیون به کامپیوتر وارد می کنید فایل محلیاب در پوشه "محلیاب "Smart TV Samsung. حفظ خواهد شد
23 . اگر زمان در منو تنظیم نشده باشد )منو ← سیستم ← زمان ← ساعت(، ممکن است اطلاعات تاریخچه حفظ
نشود.
24 . تاریخچه وب سایت بازدید شده به ترتیب زمانی حفظ شده و برطبق قدیمی ترین صفحه دسترسی شده از لیست حذف خواهد شد.
25 . بعضی محتویات فیلم یا صدا ممکن است در حین پخش Flash بستگی به کدک فیلم/صدای پشتیبانی شده پخش
نشوند
26 . یک تغییر ناگهانی در روشنائی تصویر در داخل پنجره فیلم ممکن است روی روشنائی تصویر ثابت در محیط مجاور تأثیر بگذارد
27 اگر از صفحه کلید QWERTY استفاده می کنید. هنگامیکه از Web Browser با عملکرد PIP استفاده می کنید عملکرد PIP به غیر از وارد کردن آدرس ، URL به طور خودکار خاموش می شود .

masmas1
02-05-2013, 22:38
دوست عزیز
مطالب زیر را بدقت مطالعه کنید. در این مطلب به تمامی سوالات شما در باره اسمارت هاب پاسخ داده شده است
Smart Hub
منو ← پشتیبانی ← Smart Hub
با استفاده از Smart Hub می توانید فیلم، ویدئو و موسییقی را از اینترنت جریان دهید، به کاربردهای هزینه دار یا رایگان دسترسی پیدا کنید و آنها را در تلویزیون تماشا کنید. محتوای کاربرد شامل اخبار، اخبار ورزشی، پیش بینی هوا، قیمت سهام در بورس، نقشه، عکس و بازی می شود. می توانید با فشردن دکمه اسمارت روی کنترل از راه دور نیز این عملکرد را شروع کنید.
توجه
Samsung Electronics مسئولیت قانونی برای هرگونه اختلال در سرویس Smart Hub که توسط ارائه کننده خدمات به هر دلیلی ایجاد شده باشد را نمی پذیرد. خدمات کاربرد فقط به زبان انگلیسی ارائه شده و محتوای موجود ممکن است بستگی به منطقه شما متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس Smart Hub از وب سایت ارائه کننده خدمات مربوطه بازدید کنید. سرویس Smart Hub داده ها را از طریق اینترنت دانلود و پردازش کرده تا شما بتوانید از محتوای اینترنت بر روی صفحه تلویزیون بهره مند شوید. اگر اتصال اینترنت بی ثبات است، ممکن است که در سرویس تأخیر ایجاد شده یا قطع شود. علاوه بر این، ممکن است دستگاه پخش در رابطه با شرایط اینترنت به طور خودکار خاموش شود. در این صورت اتصال اینترنت را کنترل کرده و دوباره امتحان کنید. خدمات ارائه شده منوط به تغییرات توسط ارائه کننده سرویس Smart Hub بدون اطلاع قبلی می باشند. محتوای سرویس Smart Hub ممکن است بستگی به ویرایش سفت افزار یا (فریمور) دستگاه پخش متفاوت باشد. برای محتوای هزینه دار DivX با محافظت نسخه فقط می تواند از طریق یک ترکیب، یک جزء یا کابل HDMI پخش شود.
برای شروع Smart Hub برای اولین بار، این مراحل را اجرا کنید:
1- دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول فشار دهید
2- صفحه Smart Hub ظاهر می شود
3- صفحه اعلامیه عمومی سلب مسئولیت ظاهر می شود موافق را انتخاب کنید. ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا صفحه نمایان شود.
4- صفحه حریم شخصی سرویس Samsung ظاهر می شود. موافق را انتخاب کنید.
5- پیام به روزرسانی نشان داده می شود. قبول را انتخاب کنید.
6- صفحه به روزشدن سرویس ظاهر شده و تعدادی از خدمات و کاربردها را نصب می کند. هنگامیکه تمام شد، بسته می شود صفحه Smart Hub. برنامه ها و سرویسهای دانلود شده را نشان می دهد. ممکن است قدری طول بکشد. ممکن است Smart Hub برای چند لحظه در حین فرایند نصب بسته شود. ممکن است تعدادی صفحات بعد از نصب نمایان شوند. می توانید آنها را ببندید یا بگذارید خودشان بسته شوند.
7- برای شروع برنامه، آن را با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کنید.
برای اینکه به تمام سوالات شما پاسخ داده شود کافیست منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید.
منو---->پشتیبانی ----> e-manual

ممنون از توضیح کاملت.
فکر کنم سوال رو خوب طرح نکردم.منظورم قفل شدن هابه.هیچ اپلیکیشنی کار نمی کنه و وب بروزر و اسکایپ و غیره از کار افتاده.فریمورش رو 1020کردم ولی فایده نداشت.ایا میشه از هیتلر!شکن استفاده کرد؟
اینترنت من 1مگ هست و تقریبا قطعی ندارم.به سایت سامسونگ هم رفتم اکثر نرم افزارهاش مال سال2012 بود.
باسپاس از شما

XloveX
03-05-2013, 06:09
دوستان سلام
شايد اين قضيه مربوط به اين موضوع هست كه من توي يه سايت خبري خوندم

براي من هم قسمت سامسونگ اپز كلا حذف شده بدون اين كه خودم دست زده باشم !!!

خبر رو بخونيد البته توي اين خبر اشاره اي به تلويزيون نشده ولي موردش مشابهه

متن خبر:

قطع خدمات Samsung Apps برای مشتریان ایرانی

شرکت سامسونگ ایمیلی به مشتریان ایرانی اش ارسال نموده و در آن اعلام کرده از تاریخ ۱ خرداد «خدمات و برنامه های کاربردی سامسونگ» برای کاربران ایرانی به صورت موقت قطع خواهد شد.

در این اطلاعیه گفته شده قطع این خدمات به دلیل «برخی موانع حقوقی است» اما منابع خبر می دهند که قطع این سرویس به خاطر تحریم های وضع شده، صورت گرفته است. ضمن اینکه آپدیت های خود سیستم عامل اندروید همچنان برای کاربران ایرانی فعال خواهد بود.

شرکت سامسونگ در اطلاعیه اش به کاربران گفته تا پیش از تاریخ اعلام شده، برنامه های کاربردی تلفن سامسونگ شان را به روز رسانی کنند! و بعد از آن تاریخ امکان به روز رسانی اپلیکیشن ها وجود نخواهد داشت. اما در این نامه راه حل جایگزینی برای کاربران ارایه نشده. اما خبرهای رسیده می گوید ممکن است جایگزینی جدید برای این سرویس ارایه شود.

سامسونگ اپز سرویس ویژه ای برای کاربران تلفن های هوشمند سامسونگ بود که به آنها اجازه می داد اپلیکیشن های اندروید را از یک مارکت اختصاصی دانلود و نصب کنند. مزیت ویژه این سرویس برای کاربران ایرانی این بود که آنها می توانستند از طریق آن کار خرید اپلیکیشن های پولی را هم انجام دهند.

XloveX
03-05-2013, 06:16
و باز هم اين خبر از يه منبع ديگه

شرکت سامسونگ گفته است که فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل را در ایران می‌بندد.

سامسونگ به مشتریان خود در ایران اطلاع است که از ١ خرداد (٢٢ مه) دیگر به فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل سامسونگ دسترسی نخواهند داشت و به آنان توصیه کرده که پیش از آن تاریخ نرم‌افزارهای مورد نظرشان را به روز کنند.

شرکت سامسونگ گفته که بابت این مساله از مشتریان ایرانی خود "عذرخواهی" می‌کند اما به دلیل "موانع قانونی" ناگزیر به اعمال چنین محدودیتی است.

به نظر می‌رسد این اقدام شرکت سامسونگ برای هماهنگی با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران است.

ایالات متحده و اتحادیه اروپا به دلیل اختلاف نظر با ایران بر سر برنامه هسته‌ای ایران، تحریم‌های گسترده‌ای علیه نظام بانکی و صنعت نفت ایران اعمال کرده‌اند و بسیاری از کشورهای دیگر را نیز به تبعیت از این تحریم‌ها واداشته‌‌اند.

البته معافیت‌های محدودی برای برخی کشورها، چون کره جنوبی در نظر گرفته شده است.

شرکت‌هایی چون گوگل، اپل و مایکروسافت نیز پیش از این محدودیت‌هایی برای دسترسی کاربران ایرانی به محصولات خود اعمال کرده‌اند. البته سامسونگ برخلاف این شرکت‌ها در ایران نمایندگی فعال دارد و خدمات خود را به مشتریان ایرانی ارائه می‌دهد.

سامسونگ تا کنون اظهارنظری رسمی درباره بسته شدن فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل خود به روی مشتریان ایرانی نکرده است.

matinpour
03-05-2013, 17:21
ممنون از توضیح کاملت.
فکر کنم سوال رو خوب طرح نکردم.منظورم قفل شدن هابه.هیچ اپلیکیشنی کار نمی کنه و وب بروزر و اسکایپ و غیره از کار افتاده.فریمورش رو 1020کردم ولی فایده نداشت.ایا میشه از هیتلر!شکن استفاده کرد؟
اینترنت من 1مگ هست و تقریبا قطعی ندارم.به سایت سامسونگ هم رفتم اکثر نرم افزارهاش مال سال2012 بود.
باسپاس از شما

دوست عزیز
مشگلات این چنینی در سامسونگ ربطی به خود تلویزیون ندارد. بلکه ربط به توپی های هوشمند سرورهای سامسونگ دارد.که خود شرکت سامسونگ گاهی که سرورهایش مشگل پیدا وی کند و برای عیب یابی و تعمیرات این وضعیت برای توپیهای هوشمندش پیدا می شود پس به تلویزیونهای خود دست نزنید.و در ضمن اطلاعات پستهای بالا مزید بر علت است.

newskill
05-05-2013, 09:15
سلام..خیلی ببخشید منم یه سوالی دارم.....
تمام صفحات این پست رو خوندم اما چیزی پیدا نکردم...
مدل تلویزیونم ES6950 هست...آپدیت هم شده برنامه هاش(:وب بروزر و اسمارت هاب و .)اما مشکل من اینه وقتی تو یه سایت میرم که حتی مثلا یه آهنگی دانلود کنم،ارور میده...میگه غیر مجاز.....
اولا فک میکردم اشکال از سایته،برا همین به چنتا سایت دیگه رفتم اما فایده نداشت،بازم همون خطا رو میده..
توروخدا کمکم کنید....من خیلی امید داشتم که بتونم با تلویزیون،فایلی رو دانلود کنم....
بعدش یه چیز دیگه،برای دانلود باید USB Flash به تلویزیون وصل باشه؟درسته؟
ممنون میشم منو راهنماییی کنید

smhsh121
05-05-2013, 09:57
مدل تلویزیونم ES6950 هست...آپدیت هم شده برنامه هاش(:وب بروزر و اسمارت هاب و .)اما مشکل من اینه وقتی تو یه سایت میرم که حتی مثلا یه آهنگی دانلود کنم،ارور میده...میگه غیر مجاز.....
اولا فک میکردم اشکال از سایته،برا همین به چنتا سایت دیگه رفتم اما فایده نداشت،بازم همون خطا رو میده..
توروخدا کمکم کنید....من خیلی امید داشتم که بتونم با تلویزیون،فایلی رو دانلود کنم....

با تلویزیون نمیشه دانلود کرد.

matinpour
05-05-2013, 18:24

دوست عزیز
اگر منظور شما از دانلود فایل آپلکیشنهای اسمارت هاب است که می توانید آن را دانلود کنید ولی اگر برنامه های دیگر است خیر تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.و اینکه از روی فلش شما فقط متوانید بک آپ و فریمورتلویزیون تان از لحاظ نرم افزاری و فیلم و عکس و موسیقی به تلویزیون استفاده کنید .و از تلویزیون به فلش ضبط برنامه های تلویزیونی و گرفتن بک آپ استفاده کنید والا غیر

maajnon
08-05-2013, 06:59
با عرض سلام خدمت همه دوستان من مدل 46ES7770 خریدم هنوز راش ننداختم ... و از خرداد که خونم آماده بشه دیگه میخواهم باهاش شروع به کار کنم ... ... من برای خرید تلویزیون خیلی گشتم تا بهترین رو انتخاب کنم دلیل اصلی من برای خرید این نوع تلویزیون که نسبت به بقیه سر بود یک ) کیفیت عالی تصویر . دو ) برنامه های کاربردی این تلویزیون ... امروز تاپیکی رو دارم میبینم که فرمودین اکثرا با برنامه های کاربردی این تلویزیون های هوشمند مشکل دارید ... خیلی ناراحت شدم که بعد از این همه گشت و گذار و انتخابم متوجه میشوم اشتباه کردم ... یعنی واقعا همه به دانلود و نصب این همه برنامه از سامسونگ مشگل دارید؟ پس کاشکی ال جی خریده بودم آخه فقط 100 ها برنامه بدون دانلود در خود تلویزیونش بود... و کلی هم برای دانلود ... شیشه روی تلویزیوش از نظر استحکام قابل مقایسه با سامسونگ نبود مشت میزدی هیچیش نمیشد ... پشیمونم ....

matinpour
08-05-2013, 19:29
با عرض سلام خدمت همه دوستان من مدل 46ES7770 خریدم هنوز راش ننداختم ... و از خرداد که خونم آماده بشه دیگه میخواهم باهاش شروع به کار کنم ... ... من برای خرید تلویزیون خیلی گشتم تا بهترین رو انتخاب کنم دلیل اصلی من برای خرید این نوع تلویزیون که نسبت به بقیه سر بود یک ) کیفیت عالی تصویر . دو ) برنامه های کاربردی این تلویزیون ... امروز تاپیکی رو دارم میبینم که فرمودین اکثرا با برنامه های کاربردی این تلویزیون های هوشمند مشکل دارید ... خیلی ناراحت شدم که بعد از این همه گشت و گذار و انتخابم متوجه میشوم اشتباه کردم ... یعنی واقعا همه به دانلود و نصب این همه برنامه از سامسونگ مشگل دارید؟ پس کاشکی ال جی خریده بودم آخه فقط 100 ها برنامه بدون دانلود در خود تلویزیونش بود... و کلی هم برای دانلود ... شیشه روی تلویزیوش از نظر استحکام قابل مقایسه با سامسونگ نبود مشت میزدی هیچیش نمیشد ... پشیمونم ....

دوست عزیز

اول اینکه شیشه تلویزیون برای دعوا ساخته نشده که با مشت به آن بزنید. دوم اینکه تلویزیونی که خریدی قابلیت ارتقا تا سالهای مدید دارد یعنی با یک قطعه سخت افزاری بنام کیت تکامل و از لحاظ کیفیت وکارایی از تمام تلویزیون های موجود سرتر است و اینکه شما با آن همه برنامه های تلویزیون کی فرصت بازی با تلویزیونتان را دارید

borkan_ss
03-09-2014, 14:30
عزیز جان این آدرس وجود نداره علت چیست ؟

1328
21-10-2017, 10:51
سلام با عرض خسته نباشید...اخیرا تلویزیون 50 اینچ led سری شش 3d سامسونگ مشکل تصویری پیدا کرده اون قسمت بالای تصویر نواری حدود بیست سانت سیاه ایجاد شده ( افقی)که لاجرم کنتراست را به حد اکثر یعنی 100 رسانده ام ولی در هنگام عوض کردن کانال این نوار سیاه رنگ بخوبی دیده میشود. ایا از تنظیمات تلویزیون هست یا نیاز به تعمیر دارد ؟؟؟؟؟

matinpour
21-10-2017, 19:14
سلام با عرض خسته نباشید...اخیرا تلویزیون 50 اینچ led سری شش 3d سامسونگ مشکل تصویری پیدا کرده اون قسمت بالای تصویر نواری حدود بیست سانت سیاه ایجاد شده ( افقی)که لاجرم کنتراست را به حد اکثر یعنی 100 رسانده ام ولی در هنگام عوض کردن کانال این نوار سیاه رنگ بخوبی دیده میشود. ایا از تنظیمات تلویزیون هست یا نیاز به تعمیر دارد ؟؟؟؟؟
دوست عزیز
آن مشگل از ال ای دی بار تان است که باید تعویض شود. چون ال ای دی های آن قسمت سوخته یا از کار افتاده به تعمیرگاه مراجعه کنید.

1328
22-10-2017, 13:27
با تشکر از جناب مهندس بابت پاسخگویی