مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ های HP
mohammad2407
25-11-2012, 01:38
سلام دوستان عزیز میخوام نظرتونو در مورد HP بدونم میخوام یک لپ تاپ بخرم بین دو برند HP و ASUS گیر کردم نمیدونم کدومو بخرم
من لپ تاپی میخوام که تحت هیچ شرایطی خراب نشه ، گارانتی و خدمات واقعی داشته باشه ، کیفیت بسیار بالایی هم داشته باشه
حالا شما بگین HP یا ASUS
اگر بخوام HP بگیریم DA6-7000 میگیرم
اگر بخوام ASUS بگیرم N56 میگیرم
میدونم هر دو عالی هستن ولی کدوم از شرایط من ( بالا ) پیروی میکنه و کیفیت بهتری داره
ممنون خدا نگهدار
ezzat5700
25-11-2012, 01:42
HP خیلی بهتره از برند های دیگه به نظر من
silver65
25-11-2012, 01:55
hp بهتره ولی گارانتی آنچنانی نداره - لااقل برا ما که نداشت. ولی کلا تا یکسال که خراب نمی شه بخوایی فکر گارانتیش باشی
mohammad2407
25-11-2012, 02:34
من روی خراب شدن لپ تاپ خیلی حساس هستم اصلا خوشم نمیاد یک لپ تاپ خراب بشه و توسط تعمیرکاران ایرانی که متاسفانه ( بعضی ها ) هیچ تخصصی ندارن باز بشه
mohammad2407
25-11-2012, 12:27
آمار خرابی HP خیلی بالا تر از ASUS هست
یعنی asus کیفیت بالاتری نسبت به HP داره
PersianEm0b0y
25-11-2012, 14:18
شما از کجا میدونی آمار اچ پی بالاس ؟
اگر می خوای بگی یه مشت بی سواد که فرق آبگوشت با بستنی رو نمی دونن گفتن که باید بگم اصلا بی خیال ...
اسوس چون برند تایوانی هست و تایوان ایران رو تحریم نکرده هنوز گارانتی رسمی داره تو ایران ولی چه گارانتی رسمی که اصلا به درد نمی خوره و خیلی عوضی هستن ...
ضمنا اچ پی کاربرهای ناشی ایرانی هربلایی سرش میارن بعد میبرن میندازن تو یه تعمیرگاه بعد یکی مثل شما میره می بینه میگه اچ پی خرابی داره در صورتی که اوضاع اسوس وحشتناکه که مثل آب خوردن مادربورد می سوززونه اما چون گارانتی رسمی داره شما تو هیچ تعمیرگاهی نمی تونی اثری ازش ببینی بعد فکرمی کنی اصلا خرابی نداره ...
آخریشم هم واسه پسر خاله خودم بود که حتی گفتن تعمیر هم نمشه ...
اگر قرار باشه هر کی هرچی گفت به خصوص فروشنده های بنداز و بی سواد ایرانی قبول کنی مطمئن باش رفته تو آستینت شک نکن اصلا ...
در مورد مقایسه اسوس و اچ پی فکر کنم جواب واضح باشه که اچ پی نه یکم بلکه خیلی بهتر از اسوس هست ...
از همه نظر بهتره هم تخصصش کامپیوتره و رتبه اول جهانی رو داره هم این که امکانات و ویژگی های بالاتری داره ...
از نظر طراحی / کیفیت بدنه /اسپیکر Beats به همراه ساب ووفر درون خود دستگاه / حسگر اثر انگشت / تاچ و کیبرد خیلی بهتر/ قسمتی جدا برای هارد MSSD / اعتبار برند و ....خیلی بالاتره ...
شک نکن تو خریدش به نظر من ...
ضمنا تو تاپیک هردوشون هم برو و نظرات بچه ها رو بررسی کن این بهترین و ساده ترین درک از کارکرد و کیفیت این دو لپ تاپ هست ...
farzad02
25-11-2012, 15:00
سلام
من و دوستم حدود 7 ماه پیش رفتیم لپ تاپ خریدیم. من اسوس و دوستم hp
البته من خیلی ازش کار میکشم و دوستم شاید 1-2 ساعت در روز نهایتا باهاش کار کنه. حتی کمتر
انتظار من از لپتاپ تقریبا برآورده شده و مهمترین خرابی که همین 2 هفته پیش رخ داد، سوکت شارژ بود که لق شده بود
ظهر شنبه بردم تحویل دادم. صبح یکشنبه تحویل گرفتم بدون دریافت هزینه
گارانتی مادیران
شاید اگر دوستم بیشتر کار کشیده بود میشد عادلانه تر نظر داد ولی در کل میگم تفاوت آنچنان نیست......... بگرد دنبال پرفومنس بهتر و سخت افزار محکم تر با قیمت پایینتر
mohammad2407
25-11-2012, 15:35
من یک برنامه نویس هستم که شاید در روز بیش از 8 ساعت با کامپیوتر کار کنم !
آدمی هم هستم که ریسک نمیکنم
یعنی چیزی میخرم که گارانتی و خدمات داشته باشه
یعنی اگر به من بگن بوگاتی یا 405 میگم 405 چون خدمات وگارانتی داره ، اگر خراب شد ، درست میشه ، ولی اگر خراب شد دیگه درست نشد ( در ایران ) زیاد خوب نیست
ممنون از همه دوستان ، ایسوس میخرم
خدا نگهدار
PersianEm0b0y
25-11-2012, 15:59
یعنی اگر به من بگن بوگاتی یا 405 میگم 405 چون خدمات وگارانتی داره ، اگر خراب شد ، درست میشه ، ولی اگر خراب شد دیگه درست نشد ( در ایران ) زیاد خوب نیست
یعنی اگر به تو بگن بوگاتی میدیم بهت که 10 سال دیگه هم کوچکترین مشکلی پیدا نمی کنه و اصلا تعمیر واسش معنی نداره یا 405 که هروز خراب میشه اما گارانتی طلایی ایران آشغال داره تو میگی 405 ؟
بابا دمت گرم تو دیگه انفجاره نور فهم و درکی ...
همون اسوس بخر نرو سمت اچ پی .
farzad02
25-11-2012, 16:35
یعنی اگر به تو بگن بوگاتی میدیم بهت که 10 سال دیگه هم کوچکترین مشکلی پیدا نمی کنه و اصلا تعمیر واسش معنی نداره یا 405 که هروز خراب میشه اما گارانتی طلایی ایران آشغال داره تو میگی 405 ؟
آقا یک سوال از شما که انقدر طرفدار hp هستی
این اسکرین لپتاپ دوستم بدجوری صدمه خورده (بچه نشسته روش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پیشنهاد شما اینه که کجا ببره درستش کنه؟
یعنی چیزی میخرم که گارانتی و خدمات داشته باشه
درسته گارانتی 2 ساله واقعا اغوا کنندس
در حالیکه الان خیلی از وسائل 12 ماه گارانتی میشن یا 18 ماه
اگر مادیران باشه بعید می دونم خیلی به دردسر بخوری
PersianEm0b0y
25-11-2012, 16:56
طرفدار برندی نیستم اگرم باشم اپل دوس دارم ولی پیشنهادم به کسایی که می خوان در این سطح لپ تاپ بخرین حتما اچ پی چون یه چیز می دونم که میگم .
اسوس انتخاب دوم خوبه لنوو و ...که کلا خیط قرمز .
گارانتی ها پاساژ رضا طبقه دوم فکر کنم ایران نوین کارش عالیه ..
mohammad2407
25-11-2012, 17:27
عزیز من این یک مثال هست ربطی نداره
من الان خودم یک لپ تاپ HP ( البته از نوع قدیمی سری کومپگ ) دارم و بسیار عالی هست فقط یک بار خراب شد اون هم سوکت شارژ بود که 95 تومان خرجش کردم و درست شد
ولی اگر میدونستم لپ تاپ های امروزی HP به کیفیت همون سری های قدیمی هست میرفتم HP میخریدم ولی متاسفانه میدونم نیست ! چون از هر کس این سوال کردم ؟ ASUS یا HP بدون فکر کردن گفتن ASUS
شما آمار خرابی لپ تاپ ها رو از دید کلی نگاه ؟ تاپیک زیر نگاه کن ) البته قدیمی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من تمام برند های دنیا عالی هست ولی در کیفیت ساخت با هم فرق دارن .
راستی صفحه زیر نگاه کنید
PersianEm0b0y
25-11-2012, 17:54
من تو یکی از پستا نگفتم اگر قراره از هر بی سوادی بپرسی دیگه فلسفه مشاوره چیه ؟
من ادعا ندارما فقط میگم پس مشاورت الکیه چون رفتی از مردم کوچه خیابون پرسیدی بعد اومدی اینجا که 4 نفر خیلی بیشتر از اون آدما تجربه دارن بهشون میگی آقا گفتن اسوس بهتره ...
کی گفته اسوس بهتره ؟
فقط جون هرکی دوس داری نگو از آدمایی پرسیدی که چیزی می دونن که باورم نمیشه ...
اگر می خوای به هر حرفی که حسن و حسین و ... می زنن گوش کنی اصلا بدون میره تو آستینت مطمئنم که میره چون خودتم نمی دونی چی می خوای ...
این صحه ها رو بریز دور مال قبله ...
می خوای منم 80 تا آمار رسمی گارتنر و آی دی سی و ...بیارم که اچ پی اوله تو دینا غول کامپیوتره 28 درصد بازار رو تو دست داره و رو دستش نیست برندی تو کامپیوتر ...
اما این چیزا که صرفا دلیل برتری نمیشه اگرچه بخش بسیار بزرگی از برتری هست ...
اصلا کاری به این حرفا هم ندارم شما برو تو تاپیک n55 ببین انقدر مشکلات داره هر کی خریده پشیمونه ...
تاچش پلاستیکه / کیبردش یه چیز اونورتر از چرته / سوکتاش زود خراب میشه / طراحیش چرته / باطری ضعیف / کولینگ بیخود اینارو من نمی گم برو خودت ببین ...
بعد برو pavilion dv6 2011 رو هم ببین بعد خودت می فهمی کدوم خوبه ...
جالبه مشکل نویز صدا که تو n55 بود هنوز تو n56 هم هست ...
شما که آمار میزاری اینم ببین که واسه آگوست 2012 هست یعنی 4 ماه پیش نه اون آمار چرت که معلوم نیست که درستش کرده ..
PersianEm0b0y
25-11-2012, 17:59
شما میگین اچ پی آمار خرابیش بالاس دیگه فقط به من بگو مردم دنیا و به خصوص غرب اروپا ( این گزارش رو معتبرترین سایت آمار و ارقام صنعت IT درست کرده ) چرا اچ پی خریدن و به اسوس با کیفیت کمتر تمایل داشتن ؟
دلیلش واضحه دیگه چون بهتره از هر نظر .
mohammad2407
25-11-2012, 18:43
آمار هایی که من دادم کاملا معتبر هستن و مربوط میشن به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار های سال 2011 و 2012
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p_home_pcs_get_poor_grades.html
شما یک روز برو مرکز کامپیوتر پایتخت برو طبقات بالا بهشون بگو میخوام لپ تاپ بخرم چی بخرم ؟ اون موقع میفهمی که HP چقدر آشغاله
مراکز تخصصی تعمیرات هم هستن از اون ها هم سوال کن
مادر برد های اکثر کامپیوتر ها ASUS هست نه HP ومحصولات دیگه
الان اگر تا صبح من و شما بحث کنیم به جایی نمیرسیم چون شما واقعا از HP خوشتون میاد و من از ASUS
بازم اینجا بحث hp شد یک نفر!!! که خیلی ادعا داره با حرف تند و بی ربط جو رو بهم ریخت
دوست عزیز کالا بر اساس بازار یابی ساخته میشه
اگه sony لپ تاپی با کانفیگ پایین رو گرون میده دلیل بر گرون فروشی نیست
بخاطر بازاریابیشه از یک پارچه میشه بیشتر از 10 تا لباس با قیمت های مختلف درست کرد که هر کدوم کارایی متفاوتی دارن
انتخاب برند الویت اصلی در خرید لپتاپ نیست
دلیلی وجود نداره لپتاپی به این راحتی خرابشه
اگه گارانتی اولویت شماست پس مهم تر از چیزای دیگس
به حرف دیگران هم زیاد توجه نکن
لپ تاپ های پر فروش به علت وجود قطعات بیشتر بهترن
کلا لپ تاپ های با کانفیگ مشابه و هم قیمت زیاد با هم فرق نمیکنن
FC.Barcelona
28-11-2012, 13:01
من لپ تاپی میخوام که تحت هیچ شرایطی خراب نشه
متاسفانه همچین لپتاپی تا الان ساخته نشده!
در مورد برند هم همه این برندها قطعات را از بیرون و شرکتهای معتبر تهیه میکنند و خودشون نمیسازند! فقط بدنه و نهایت dvd drive و فن ها و کیبرد و اسپیکر و وبکم ساخت خودشون باشه باقی قطعات از شرکتهای دیگه تهیه میشه!
مثلا خیلی از شرکتها مین بورد را هم خودشون تولید میکنند ولی تمام قطعات و چیپ ها از شرکتهای سازنده تهیه میشه و فقط خودشون منتاژ میکنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.