PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کشف ژنی که زمان مرگ انسانها را پیش بینی می کند +یه سوال

کاربر شماره ی یک
24-11-2012, 06:20
دانشمندان یک نوسان ژنی را کشف کرده اند که به قدری می‌تواند بر ساعت بدنی انسان تأثیر بگذارد که حتی زمان روزی که بیشترین احتمال مرگ فرد وجود داشته باشد را پیش بینی می‌کند.
محققان ابراز امیدواری کرده اند که درنهایت بتوان از این نتایج برای تشخیص زمانی استفاده کرد که بیماران سکته ای و یا بیماران قلبی باید داروی خود را برای بیشترین تأثیر مصرف کنند یا زمانی که بیمار باید در بیمارستان باشد و به دقت و از نزدیک مورد بررسی و آزمایش قرار گیرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این گروه از دانشمندان آمریکایی زمانی که درباره گسترش بیماری پارکینسون و آلزایمر تحقیق می کردند، این نوسان ژنی را کشف کرده اند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال : من خبر رو کامل خوندم ولی قشنگ نفهمیدم منظورش رو ! یعنی میگه میشه از طریق اون ژن زمان مرگ رو تقریبا فهمید ، یعنی این ژن میگه در آینده حال فرد چطوری خواهد بود ؟

A M ! N
24-11-2012, 16:12
سوال : من خبر رو کامل خوندم ولی قشنگ نفهمیدم منظورش رو ! یعنی میگه میشه از طریق اون ژن زمان مرگ رو تقریبا فهمید ، یعنی این ژن میگه در آینده حال فرد چطوری خواهد بود ؟

درود ،

اینشتن میگه :

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough

خبرگذاری های ایران فقط کپی کردن از روی هم رو بلدن شوربختانه. ناتوانی خبرگذاریهای ایرانی در بیـــــــان این خبـــر
باعث شده تا خواننده خیال کند " ژنی کشف شده که توسط آن روز مرگ را میتوان محاسبه کرد ". درصورتی که اینطـــور
نیست. به کمک این ژن میتوان فهمید که در چه ساعتی از روز هر انسان مستعد مرگ هست.

برای نمونه ممکن است من مستعد مرگ در ساعت هفت پس از نمیروز باشم ، یا کسی دیگر مستعد مرگ در ساعـت
10 بامداد باشد.

گرچه امیدوارم روزی نیاد که روز و ساعت دقیق مرگ افراد رو هم بشود تعیین کرد ، چون باعث بروز مشکلاتی در کـار و
کاسبی عده ای از خرافه بافان خواهد شد!

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-12-2012, 20:18
سلام . دو چیز باعث مرگ انسان میشه :1- اختلال در کار دستگاههای بدن ( پیری و بیماریها) 2- حوادث . اگر اولی قابل پیش بینی باشه دومی رو چکار کنیم ؟ :20: اگر بشه از این دو جلوگیری کنیم بشر تا ابد سالم و جوان عمر میکنه . لیک در اگر نتوان نشست .